Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zakaj se Andrej ne bo vrnil v presrečno Slovenijo
Strani: 1
sporočil: 217
To pove vse:
glas Svobodi pomeni glas za sredino, dobili pa smo ultra levo vlado mestne levičarske buržoazije,
sporočil: 580
Na živce mi gre to klanjanje elitam.
Bodimo iskreni, da zares svoboden trg ne omogoča bajnega bogatenja, konkurenca se bi pojavila v 6 do 24 mesecih.
Vsako bogatenje je mogoče le z omejeno konkurenco - naj bo to dostop do kapitala, ali regulativne omejitve ali pa ekskluzivno dodeljene pravice.
Bodimo iskreni, da zares svoboden trg ne omogoča bajnega bogatenja, konkurenca se bi pojavila v 6 do 24 mesecih.
Vsako bogatenje je mogoče le z omejeno konkurenco - naj bo to dostop do kapitala, ali regulativne omejitve ali pa ekskluzivno dodeljene pravice.
sporočil: 8.726
Zadnja sprememba: FIN-379669 29.08.2025 07:11
Lahko gospod A. ostane tudi v tujini. Takih ljudi ne potrebujemo
tle, ampak delavce, tudi tiste, ki se vsaj malo žrtvujejo za
Slovenijo (torej patriote).Gospod A. ne kaže ničesar, kar bi sodilo v rubriko slovenski patriot. (morda Sloveniji ali Slovencem pomaga kako drugače, to je lepa čednost). A sam ej poudaril, da nima tle kaj početi, je pač usmerjen v življenje v drugi državi, njegovi otroci niso Slovenci, njihov fokus ni Slovenija. Pa še zelo vzvišeno in ležerno govori o naši prelepi deželi.
Upam, da se je gospod urednik intimno ogradil od takih stališč, sicer se lahko mirne duše tudi on preseli v tujino in doživlja "orgazem za orgazmom". :) (vsem privoščim odhod ali selitev v tujino, le da boste tam srečni.)
Meni Slovenija omogoča razne "orgazme" in sem s tem zadovoljen. Sem Slovenec in pripadnost drugemu narodu (ali bog ne daj kapitalu, ojej, to bi bila šele lost in space filozofija) me ne zanima. V drugem življenju bo pa morda drugače, a tu v Slo je za sedaj dovolj za postoriti.
Strani: 1