Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Združeno kraljestvo bo do jeseni priznalo palestinsko državo, če Izrael ne bo ustavil vojne
Strani: 1
sporočil: 8.684
Čestitke, končno se tudi v UK nekaj premika.
In pol kaj, ko priznajo?
Palestina je 90% že mednarodno priznana. Že danes bi lahko rekli, da je Izrael agresor v drugi državi. Bo po priznanju kaj drugače? V primerjavi z Rusijo so tu dvojna merila? (retorično vprašanje)
In pol kaj, ko priznajo?
Palestina je 90% že mednarodno priznana. Že danes bi lahko rekli, da je Izrael agresor v drugi državi. Bo po priznanju kaj drugače? V primerjavi z Rusijo so tu dvojna merila? (retorično vprašanje)
sporočil: 690
Kar se Izraela tiče, je lahko vojne konec jutri, če je druga stran
pripravljena razorožiti teroriste in pa izpustiti še tistega malo,
kar je ostalo talcev.
Težko jim je očitati, da zahtevajo preveč.
sporočil: 123
[Dynisco]japajade.
Kar se Izraela tiče, je lahko vojne konec jutri, če je druga stran pripravljena razorožiti teroriste in pa izpustiti še tistega malo, kar je ostalo talcev.
sporočil: 690
[tomaz.peli]
japajade.
Lej, zastopim, da imaš drugačno mnenje, ne moreš me pa kar odjebati z enim "japajade"...!?
Kaj pa so po tvoje pogoji Izraela za prenehanje napadov na Gazo? Osebno predvidevam, da z napadi ne bodo prenehali, dokler ne bodo prepričani, da se jim 7. oktober več nikdar ne more ponoviti. In popolnoma jih razumem okrog tega. Prebivalci Gaze ne preživljajo pekla na zemlji zaradi Izraela, ampak zaradi teroristične skupine, ki so jo celo navolili na oblast.
Se motim? Možno, daleč od tega, da bi bilo prvič? Sem pa prepričan, da, če danes Hamas položi orožje in izpusti talce, bo jutri pred poldnevom kompletno prebivalstvo Gaze nahranjeno in medicinsko oskrbovano po vseh možnih zmožnostih. Če pa danes Izrael prekine napade na Gazo, je pa jutri prvi dan priprav na nov teroristični napad nanje.
sporočil: 592
[Dynisco]celo tako zelo, da bi jim šenkal svojo dividendo od zvtg?
> [tomaz.peli]
>
> japajade.
Lej, zastopim, da imaš drugačno mnenje, ne moreš me pa kar odjebati z enim "japajade"...!?
Kaj pa so po tvoje pogoji Izraela za prenehanje napadov na Gazo? Osebno predvidevam, da z napadi ne bodo prenehali, dokler ne bodo prepričani, da se jim 7. oktober več nikdar ne more ponoviti. In popolnoma jih razumem okrog tega.
Prebivalci Gaze ne preživljajo pekla na zemlji zaradi Izraela, ampak zaradi teroristične skupine, ki so jo celo navolili na oblast.aha
Se motim?jep
Možno, daleč od tega, da bi bilo prvič?ok
Sem pa prepričan, da, če danes Hamas položi orožje in izpusti talce, bo jutri pred poldnevom kompletno prebivalstvo Gaze nahranjeno in medicinsko oskrbovano po vseh možnih zmožnostih. Če pa danes Izrael prekine napade na Gazo, je pa jutri prvi dan priprav na nov teroristični napad nanje.japajade
ps: sori :)
Strani: 1