Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Junij črn mesec za avtomobilsko industrijo, veselijo pa se pri Škodi
Strani: 1
sporočil: 8.672
Gledam in gledam, avti so vse dražji... nič kaj smotrnega, za sedaj
ostajam pri sedanjem, ki ga imam v lasti, in služi mi (za sedaj)
odlično. Čez 18 k km bo imel generalko in kaže, da jo bom izvedel,
plačal in nato se vozil še naprej.
Kitajce pa tudi vse bolj ogledujem. Carinam navkljub so še zmeraj precej cenejši od Evropejcev in Korejcev.
Kitajce pa tudi vse bolj ogledujem. Carinam navkljub so še zmeraj precej cenejši od Evropejcev in Korejcev.
sporočil: 4.637
Zanimive so te številke.
Ja, kam pa pridemo, če bi se prodaja iz meseca v mesec povečevala ?
Ko sem bil še mladenič za časa Jugoslavije je bilo pravilo, da se avtomobili kupujejo spomladi.
Seveda so se tudi v drugih letnih časih.
Ampak večinsko pa spomladi.
No, seveda se je takrat na avtomobil drugače gledalo.
Marsikdo se ni peljal ven, ko je bil sneg in sol na cesti.
Novembra in decembra si počakal, ker si drugače že januarja imel eno leto star avto.
In zaradi zime, snega in soli je počakal še do marca, aprila.
Seveda je bilo manj modelov in podmodelov.
In vsak model je trajal bistveno več let, kot danes.
Tako tudi ljudje niso menjavali avtomobilov, kot gate, kar se danes dogaja.
Ja, kam pa pridemo, če bi se prodaja iz meseca v mesec povečevala ?
Ko sem bil še mladenič za časa Jugoslavije je bilo pravilo, da se avtomobili kupujejo spomladi.
Seveda so se tudi v drugih letnih časih.
Ampak večinsko pa spomladi.
No, seveda se je takrat na avtomobil drugače gledalo.
Marsikdo se ni peljal ven, ko je bil sneg in sol na cesti.
Novembra in decembra si počakal, ker si drugače že januarja imel eno leto star avto.
In zaradi zime, snega in soli je počakal še do marca, aprila.
Seveda je bilo manj modelov in podmodelov.
In vsak model je trajal bistveno več let, kot danes.
Tako tudi ljudje niso menjavali avtomobilov, kot gate, kar se danes dogaja.
sporočil: 8.672
Sedaj pa se oni, ki prevozimo kak km več od povprečja, sprašujemo,
ali bomo morali ob 5h zjutraj na pot, da pridemo do 8h nekam do
cilja na drugi konec Slovenije... ali pa je bolje kar po vaških
poteh voziti.
Nimamo več opravka s prometnimi zagatami, ampak že kar kaosom.
Danes pa Ribič z Darsa na TV komentira, hja, mi delamo dobro, le vozniki ne razumejo, kako naj vozijo, zato so gužve. Bruh na 6 potenco od razmišljanja in organizacije dela. A ni nihče pripravljen delati po 20.9. v nočni izmeni od gradbincev... a je res cena toliko višja, če se tudi nočno dela?
Aja, je pa bolje, da po 16h delovišče sameva...
Pismo, naše AC (sedaj tudi že regijske) so vse večji kaos. In še danes očitno delajo študije, kako bomo imeli 3 pas čez 20 let. Katastrofa od planiranja in izvedbe.
Nimamo več opravka s prometnimi zagatami, ampak že kar kaosom.
Danes pa Ribič z Darsa na TV komentira, hja, mi delamo dobro, le vozniki ne razumejo, kako naj vozijo, zato so gužve. Bruh na 6 potenco od razmišljanja in organizacije dela. A ni nihče pripravljen delati po 20.9. v nočni izmeni od gradbincev... a je res cena toliko višja, če se tudi nočno dela?
Aja, je pa bolje, da po 16h delovišče sameva...
Pismo, naše AC (sedaj tudi že regijske) so vse večji kaos. In še danes očitno delajo študije, kako bomo imeli 3 pas čez 20 let. Katastrofa od planiranja in izvedbe.
sporočil: 4.637
[]Ta Ribič je popolni podaljšek vladajoče klike.
Danes pa Ribič z Darsa na TV komentira, hja, mi delamo dobro, le vozniki ne razumejo, kako naj vozijo, zato so gužve.
Popolnoma nesposobna vlada, nesposobni ministri in temu primerno tudi vodstvo DARS.
Sicer DARS nikoli ni imel nekih hudo sposobnih ljudi alipresežkov, ker gre za politični kader.
Pismo, naše AC (sedaj tudi že regijske) so vse večji kaos. In še danes očitno delajo študije, kako bomo imeli 3 pas čez 20 let. Katastrofa od planiranja in izvedbe.Tretji pas ali kaj podobnega je tudi po zgledu ostalih večjih infrastrukturnih projektov.
Vse se dela z ogromno zamudo in vse je močno preplačano.
Na koncu se pa potem še ugotovi, da bi lahko bilo tudi drugače in bolje.
Strani: 1