Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Bilanca: za kaj plačujemo Goloba in sodelavce

Strani: 1

EKSPROPRIACIJA sporočil: 581
[#3064628] 14.07.25 20:48
Odgovori   +    6
Stopnja komunizma se je močno povečala. Konec komunističnih diktatur je dobro znan.
JankoSteharnik sporočil: 82
[#3064636] 07:24
Odgovori   +    1
Gospa Tanja!
Kakšen je moj odnos do zdravnika, ki mi pove, da imam raka? Torej, kakšen naj bo moj odnos do vas, ki mi poveste, da slabo živim?
Ampak - ubijte tistega, ki je prinesel sporočili - ko izvem, da imam raka, se pričnem boriti. In kaj bom storil zdaj, ko vem, da slabo živim?
Kaj bomo naredili, da bo drugače? Mi - ne zdravnik! Mi - ne novinarji! Mi - in naši politiki, ki bodo zdravili našo sirovščino! (No, vsi ravno niso siromašni. Očitno smo siromašni le povprečno.)
odvisnik sporočil: 2.578
[#3064637] 08:07 · odgovor na: JankoSteharnik (#3064636)
Odgovori   +    0
[JankoSteharnik]
Gospa Tanja!
Kakšen je moj odnos do zdravnika, ki mi pove, da imam raka? Torej, kakšen naj bo moj odnos do vas, ki mi poveste, da slabo živim?
Ampak - ubijte tistega, ki je prinesel sporočili - ko izvem, da imam raka, se pričnem boriti. In kaj bom storil zdaj, ko vem, da slabo živim?
Kaj bomo naredili, da bo drugače? Mi - ne zdravnik! Mi - ne novinarji! Mi - in naši politiki, ki bodo zdravili našo sirovščino! (No, vsi ravno niso siromašni. Očitno smo siromašni le povprečno.)

Najprej razmisli, kaj lahko storim sam, da preprecis bolezen.

Nekaj je pa enostavno genetika in znanost še ni na mestu zdravit.
JankoSteharnik sporočil: 82
[#3064638] 08:17 · odgovor na: odvisnik (#3064637)
Odgovori   +    2
In kaj je storila politika, da ne bi zboleli?
In ko enkrat zboliš - kaj bo storila politika, da bomo spet nad povprečjem EU?
Zdaj smo v situaciji, ko moramo zdraviti - kdo bo povedal kako in kdo bo sposoben to kako tudi izpeljati? Ob tem, da se dogaja še teh 5% in da se prebivalstvo stara ....

Strani: 1