Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Danes o stanovanjski zakonodaji
Strani: 1
sporočil: 1.494
Gradnja socialnih stanovanj za še nove priseljene Balkance!
Ki v SLO prihajajo na socialni turizem, da se priklopijo na "zastonj" zdravstvo in šolstvo ter da skasirajo vse možne socialne transferje. Evo, točno taki za povrh dobijo še zastonj nova stanovanja in to na dobrih lokacijah. Skupaj s parkirnimi mesti v garaži.
Slovenci pa dobijo prst v rit ter vedno višje davke za financiranje teh "socialnih" orgij!
In raznorodovanje na slovenski zemlji teče dalje. In to za naš denar.
Ki v SLO prihajajo na socialni turizem, da se priklopijo na "zastonj" zdravstvo in šolstvo ter da skasirajo vse možne socialne transferje. Evo, točno taki za povrh dobijo še zastonj nova stanovanja in to na dobrih lokacijah. Skupaj s parkirnimi mesti v garaži.
Slovenci pa dobijo prst v rit ter vedno višje davke za financiranje teh "socialnih" orgij!
sporočil: 1.060
Zadnja sprememba: Nollem 20.06.2025 14:39
[GV-1113]naj te razveselim, da so ravno začeli z gradnjo soseske na Povšetovi (nekdanji zbirni center) - 15 min peš od centra mesta
Gradnja socialnih stanovanj za še nove priseljene Balkance!
sporočil: 1.494
Ja, saj vem. Zelo blizu centra bo zdaj polno tistih musli ninj in
njihovih objestnih mulcev na sfriziranih električnih
skirojih.
Ampak avtentičnost mesta pa menda kazijo turisti. LOL
Kar uvažaš, to na koncu postaneš sam!
Ampak avtentičnost mesta pa menda kazijo turisti. LOL
Kar uvažaš, to na koncu postaneš sam!
Strani: 1