Strani: 1

FjodorKirilovic sporočil: 1.246
[#3063394] 13:38
Odgovori   +    1
Meni se zdi, da je upanje že umrlo. Vsaj glade tega, kakšne "depolitizirane" strokovnjake bosta nastavila leva predsednica in leva večina v parlamentu.
Endimion sporočil: 10.918
[#3063397] 13:45 · odgovor na: FjodorKirilovic (#3063394)
Odgovori   +    0
[FjodorKirilovic]
Meni se zdi, da je upanje že umrlo. Vsaj glade tega, kakšne "depolitizirane" strokovnjake bosta nastavila leva predsednica in leva večina v parlamentu.
To pot ne kaže... karkoli je NPM poslala v DZ na glasovanje, ni šlo skozi. Ne guverner BS, ne Varuh človekovih pravic...
najobj sporočil: 32.709
[#3063407] 14:28 · odgovor na: Endimion (#3063397)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 19.06.2025 14:36
[Endimion]
> [FjodorKirilovic]
> Meni se zdi, da je upanje že umrlo. Vsaj glade tega, kakšne "depolitizirane" strokovnjake bosta nastavila leva predsednica in leva večina v parlamentu.
To pot ne kaže... karkoli je NPM poslala v DZ na glasovanje, ni šlo skozi. Ne guverner BS, ne Varuh človekovih pravic...
... ja, in kar v primeru guvernerja BS sploh ni slabo, ker pol leta brez svojega vsaj formalnega predstavnika v ECB - ni videt, da bi se zato v ECB kaj sekirali - tudi za zadnje dvomljivce empirično dokazano, kaj (= NIČ) poslušni slovenski hlapci pomenimo v "demokratični" Evropi ...

P.S.: včasih so zaradi podobnih imen in zastav Slovenijo še mešali s Slovaško, zdaj pa to www.politico.eu/arti...n-ukraine/ niti slučajno ni več mogoče ... khmm, kot tudi ni mogoče, da bi z obljubami prevarani Slovenci ob referendumu za vstop v NATO pakt - zaenkrat je planirano 5% davka na BDP, ampak tudi 10% davka ni več daleč - v Sloveniji šli še kdaj na referendum o izstopu iz NATO pakta ...
trocki sporočil: 1.731
[#3063410] 16:15 · odgovor na: Endimion (#3063397)
Odgovori   +    0
Ja, včasih, ko je bil predsednik desen in parlamentarna večina desna, je Rok Svetlič komot šel skozi.

Strani: 1