Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Za London mene prav nič ne skrbi
Strani: 1
sporočil: 8.601
Razumen človek pride lahko komot do ugotovitve:
Za London me boli dž... , ker pravo življenje je stran od njega.
Sicer pa ja, biznis greš tam delat, vse drugo pa je lepše stran od njega.
Za London me boli dž... , ker pravo življenje je stran od njega.
Sicer pa ja, biznis greš tam delat, vse drugo pa je lepše stran od njega.
sporočil: 1.387
Za londonski finančni sektor tudi mene čisto nič ne skrbi.
Skrbi pa me za njegovo družbo in za potomce liberalne zahodne kulture, ki je cenila znanost in tržno gospodarstvo, kar je ustvarilo blagostanje.
A ker potomci te zahodne kulture žal nimajo dovolj otrok, so na poti biološkega izumrtja. Njihovo mesto pa počasi prevzemajo vojščaki velikega Allaha, ki že zdaj v Paddingtonu kdaj enostavno kratkomalo (sami od sebe)zaprejo kakšno javno cesto in imajo tam klanjanje proti Meki.
In ja, najpogstejše ime londonskih novorejnčkov je Mohammad. Sharia, here we go!
Skrbi pa me za njegovo družbo in za potomce liberalne zahodne kulture, ki je cenila znanost in tržno gospodarstvo, kar je ustvarilo blagostanje.
A ker potomci te zahodne kulture žal nimajo dovolj otrok, so na poti biološkega izumrtja. Njihovo mesto pa počasi prevzemajo vojščaki velikega Allaha, ki že zdaj v Paddingtonu kdaj enostavno kratkomalo (sami od sebe)zaprejo kakšno javno cesto in imajo tam klanjanje proti Meki.
In ja, najpogstejše ime londonskih novorejnčkov je Mohammad. Sharia, here we go!
In ko bo enkrat prevlada sharia, kar je samo vprašanje časa, bo
konec tudi z londonskim finančnim sektorjem. Ker bo to takrat
haram/prepovedano.
In takrat bo tudi London izgubil blagostanje. Namesto znanosti in tržnega gospodarstva bo padel v primitivizem in odsotnost demokracije ter človekovih prvic. Postal bo kaotično mravljišče kot velemesta bližnjega Vzhoda. Kot Kairo, Bagdad, Kabul ali Karachi.
Kar uvažaš, to na koncu postaneš sam!
In takrat bo tudi London izgubil blagostanje. Namesto znanosti in tržnega gospodarstva bo padel v primitivizem in odsotnost demokracije ter človekovih prvic. Postal bo kaotično mravljišče kot velemesta bližnjega Vzhoda. Kot Kairo, Bagdad, Kabul ali Karachi.
Kar uvažaš, to na koncu postaneš sam!
Ojej.
Glej, morda pa so (londonski) Židje bolj premeteni, kot si misliš, pa ne vidijo med Shario in Talmudom kake velike razlike, vsaj ne tako velike, da ne bi "bratranci" po veri in morda tudi kaj po krvi skupaj sodelovali... ter prevzeli primat nad anglikansko cerkvijo.
Važno, da si ti za povprečen žep usrano dragi London spremenil v Karachi... Res, prodorna misel.
Glej, morda pa so (londonski) Židje bolj premeteni, kot si misliš, pa ne vidijo med Shario in Talmudom kake velike razlike, vsaj ne tako velike, da ne bi "bratranci" po veri in morda tudi kaj po krvi skupaj sodelovali... ter prevzeli primat nad anglikansko cerkvijo.
Važno, da si ti za povprečen žep usrano dragi London spremenil v Karachi... Res, prodorna misel.
London zaenkrat še ni Karachi, je pa na poti tja.
So pa nekatere njegove soseske že Karachi. Kar niti ni čudno, ko pa so v njih ljudje iz Karachija in živijo v skladu z običaji in zakoni Karachija.
In menijo, da so londonski domorodci pač neverni psi, ki so glede vsega v zmoti. Samo bogastvo imajo, ki pa se bo skozi welfare state že redistribuiralo. Ko bo islam prevzel oblast, pa se jim bo itak vse pobralo.
So pa nekatere njegove soseske že Karachi. Kar niti ni čudno, ko pa so v njih ljudje iz Karachija in živijo v skladu z običaji in zakoni Karachija.
In menijo, da so londonski domorodci pač neverni psi, ki so glede vsega v zmoti. Samo bogastvo imajo, ki pa se bo skozi welfare state že redistribuiralo. Ko bo islam prevzel oblast, pa se jim bo itak vse pobralo.
sporočil: 32.669
Zadnja sprememba: najobj 28.05.2025 19:47
... Pred dobrim desetletjem sva ugotovila, da Slovenija
izobraženi imigrantski družini nima kaj ponuditi. ...... evo, in potem dobro desetletje kasneje izobraženi Rodoljob Petrović skupaj s svojo ženo in dvema otrokoma še vedno živi v Sloveniji, si za praznik dela - BTW, skupaj z nekdanjim dnevom OF v Sloveniji brez dela praznujemo celi teden - na počitnicah v Londonu postavlja filozofska vprašanja »Praznik dela bomo torej proslavili tako, da bomo gledali ljudi, ki delajo od jutra do večera?« ... khmm, in se ob tem vrli Rodoljub sploh ne zaveda, kaj je v resnici povedal, ko je v svoji hvalnici brezobzirnemu hlastanju od jutra do večera za vedno več - WTF, zakaj bi mene bralca Financ v Mariboru skrbelo za London ? - ves čas ponavljal "Za London mene prav nič ne skrbi" ... eh, jebiga ...
Ne bluzi. Na periferiji so, ker tam je najemnina še ok. Ker se pa
iz centra ven širi območje, ki je vedno dražje, ne bodo imeli
denarja, da v tem območju živijo. Znan pojav. Bodo šli na
periferijo, vendar tam je premalo kapacitet. Če bodo delali zgago,
bodo ti Muslimani brez služb. Zelo enostavno se zadeve obvladuje.
En Rotherham je dovolj velik opomnik, kam stvari lahko zaidejo.
Niso Britanci po župi priplavali.
Ti ne bluzi, ampak odleti v London in si oglej Paddington, ki ne
velja za slabo sosesko in kjer sem jaz nazadnje za nekaj dni najel
apartma. En del je še v redu, drugi del pa je že čisto musli
musli.
In tam so samo oni, tam so samo njihova pravila, samo njihove trgovine in restavracije. Pa jasno vse je halal.
Pozorno opazuj in pogovarjaj se z njimi. Točno zato stojim za vsem, kar sem napisal.
In tam so samo oni, tam so samo njihova pravila, samo njihove trgovine in restavracije. Pa jasno vse je halal.
Pozorno opazuj in pogovarjaj se z njimi. Točno zato stojim za vsem, kar sem napisal.
sporočil: 364
Vse lepo in prav, a tole je ravno toliko kompetentno, kot podatek,
da bogati zaradi davčnih ovir, nemogočih stroškov in kriminala
zapuščajo Anglijo v vedno večjem obsegu, sedaj v rangu da povprečno
na vsake 4 ure za vedno odleti en milijonar skupaj s poslom. Večina
iz Londona.
Strani: 1