Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Zdaj vem, zakaj so taksisti tako nasprotovali Uberju
Strani: 1
sporočil: 56
....haha .... eve, taksi serifom s mercedesi letnik 82 in
barbarskim obnasanjem je odklenkalo.
Da ne omenimo niti digitalne izkusnje novih casov.
Še na vlake in avtobuse spustimo taksno konkurenco, pa se kam, pa nam bo boljse.
No ja, profiti pa takoalitako gredo drugam.
Da ne omenimo niti digitalne izkusnje novih casov.
Še na vlake in avtobuse spustimo taksno konkurenco, pa se kam, pa nam bo boljse.
No ja, profiti pa takoalitako gredo drugam.
sporočil: 1.586
Vsaj ne bomo več rabili brati člankov, kako je nek klošar zaračunal
turistu 70€ za prevoz iz Brnika do Ljubljane
sporočil: 6
Ocenjevanje in sistematičen nadzor je ključen. To bi morali uvesti
v vse dejavnosti... ocenjevanje zdravnikov, učiteljev, raznoraznih
javnih uslužbencev. Meritologija mora biti vodilo
sporočil: 13.649
[0730ULtra3]Eh, jaz amaterčina se prejšnji teden usedem v random taksi na Bavarcu, ker mi Metro app (lokalni uber wanna be) ni delal. Mu samo bežno rečem, naj me pelje za normalen denar (v bistvu zato, da je slišal slovenščino - sej ne, da jo je nujno razumel).
Vsaj ne bomo več rabili brati člankov, kako je nek klošar zaračunal turistu 70€ za prevoz iz Brnika do Ljubljane
Pot opravim velikokrat in je cca 7 EUR.
Taksimeter, na katerega nisem bil med vožnjo pozoren, je na cilju kazal 34,8 EUR. Ko ga vprašam po zdravju, semi-agresivno pravi, da je to "zasebni taksi", karkoli to pomeni.
Ker imam v življenju pametnejše stvari za delat in trošit z njimi energijo, kot se s takimi liki prerekat, mu dam 20 EUR bankovec in je brez besed ful happy hitro speljal.
Jaz pa tudi happy, da je končno prišel Uber in lahko tovrste dogodivščine črtam iz seznama stvari, na katere moram biti pozoren ob nakupu tako osnovne storitve, kot je taksi prevoz.
sporočil: 616
[Gustl]In še "nagradno vprašanje" - zakaj je oseba, "zadolžena" za HR in SLO trg pri Uberju, "prisotna" (zaposlena?) v HR namesto v SLO? :))
> [0730ULtra3]
> Vsaj ne bomo več rabili brati člankov, kako je nek klošar zaračunal turistu 70€ za prevoz iz Brnika do Ljubljane
Eh, jaz amaterčina se prejšnji teden usedem v random taksi na Bavarcu, ker mi Metro app (lokalni uber wanna be) ni delal. Mu samo bežno rečem, naj me pelje za normalen denar (v bistvu zato, da je slišal slovenščino - sej ne, da jo je nujno razumel).
Taksimeter, na katerega nisem bil med vožnjo pozoren, je na cilju kazal 34,8 EUR. Ko ga vprašam po zdravju, semi-agresivno pravi, da je to "zasebni taksi", karkoli to pomeni.
Ker imam v življenju pametnejše stvari za delat in trošit z njimi energijo, kot se s takimi liki prerekat, mu dam 20 EUR bankovec in je brez besed ful happy hitro speljal.
Jaz pa tudi happy, da je končno prišel Uber in lahko tovrste dogodivščine črtam iz seznama stvari, na katere moram biti pozoren ob nakupu tako osnovne storitve, kot je taksi prevoz.
sporočil: 2.355
[Gustl]
> [0730ULtra3]
> Vsaj ne bomo več rabili brati člankov, kako je nek klošar zaračunal turistu 70€ za prevoz iz Brnika do Ljubljane
Eh, jaz amaterčina se prejšnji teden usedem v random taksi na Bavarcu, ker mi Metro app (lokalni uber wanna be) ni delal. Mu samo bežno rečem, naj me pelje za normalen denar (v bistvu zato, da je slišal slovenščino - sej ne, da jo je nujno razumel).
Sedaj so že taksiji osnovne storitve.
A na noge ste že pozabili, gospoda.:).
Uf bo tole še veselo enkrat, ko začne padat nebo. Možno da ni daleč.
Strani: 1