Strani: 1

MAN-354355 sporočil: 408
[#3061738] 19.05.25 10:59
Odgovori   +    2
Očekivani prinos od dividendi...

ali imaste UI nastavljeno na hrvaški jezik?
sliposek sporočil: 92
[#3061739] 19.05.25 11:07
Odgovori   +    6
Moj tata i tvoj tata sta dva tata :⁠-⁠)
velikipok sporočil: 1.403
[#3061750] 19.05.25 13:36
Odgovori   +    32
Imajo pametno pokojninsko politiko, vsaj kar se tiče varčevanja v pokojninskih skladih. Ker jih ne vodi glavna lastnost slovenčkov t.j. favšija in enakost za vsako ceno.
Nekoč smo sanjali, da bomo prevzemali po ex YU in da bomo most in sploh glavni in oh-in-sploh na Balkanu. Sedaj nas je dohitela kruta realnost. NE samo da južnjaki rastejo hitreje, "hrčki" imajo v nekaj let mlajših pokojninskih skladih ranga 10x več sredstev, ki jih seveda plasirajo v bližnjo okolico, ki je tudi v EU t.j. v našo vukojebino. In tako nas "hrčki" legalno, pravoslavci pa z umazanim denarjem ekonomsko prevzemajo.
Mi pa imamo pajace, ki plešejo (skupaj z našimi bedaki, ki so jih izvolili), instagramirajo, se kurbajo za naš denar in nas sramotijo po svetu.
Zdaj nas pa še ta smrad od Goloba prepričuje, da če nam kaj ni prav, naj kar gremo k "hrčkom" in da bomo vse težave rešili s paneli na strehah in vodah. Ta je bolnik, potreben hospitalizacije. To niti za kokice in pir ni več.
Zadnjega odhajajočega prosim, da ugasne luč in pove našim zanamcem kako smo ga srali in kako smo zajebali.
0313EKINX sporočil: 820
[#3062012] 23.05.25 20:32
Odgovori   +    1
Jaz pa kot delnicar vecina Slo podjetij, ki kotirajo na LJSE sem s konkurenco iz juga prav zadovoljen. Hrvate je sigurno na naso borzo pritegnilo izredno nizko vrednotenje nasih podjetij. Posledicno seveda zelo visok dividendni donos.
No, sedaj se je vrednotenje popravilo. Pa vseeno je dalec od "balona". Pocasi bomo prisli do postenega vrednotenja. Cemur pa se moramo zahvaliti tudi nasim "bratom" iz juga

Strani: 1