Strani: 1

Dynisco sporočil: 618
[#3059810] 09.04.25 22:28
Odgovori   +    2
Bravo, palec gor...!!
GV-1113 sporočil: 1.235
[#3059831] 10.04.25 10:17 · odgovor na: Dynisco (#3059810)
Odgovori   +    2
Lahko mu tudi mi sami pomagamo do še boljših rezultatov, če dosledno bojkotiramo Orbanov madžarski MOL. Že iz nacionalnega ponosa in ker je pri teh madžarskih koncernih v ozadju ideja Velike Madžarske skozi ekonomski vpliv.

Seveda enako velja za OTP, kjer imajo še povrh vsega kar naprej tehnične okvare v plačilnem prometu. Zaprite račune in pojdite drugam. Bojkot!
GV-1113 sporočil: 1.235
[#3059836] 10.04.25 10:44
Odgovori   +    1
Sicer se je je v prejšnji rundi pred slabimi dvajsetimi leti izrodilo, zaradi tajkunskih zgodb in globalne krize ob nepravem času... ampak ja, slovenska podjetja bi se morala širiti v sosednje države in ne njihova sem.

Seveda bi bilo za našo ekonomijo neprimerno boljše, da bi imel Petrol črpalke na Madžarskem, pa NLB poslovalnice, kot pa obratno.

In da bi se dobički stekali v SLO, ne pa da grejo ven.

Enako velja za zavarovalniški sektor, pa tudi trgovski, kjer sta nekoč veliko obetala Mercator in Merkur, a je menedžment vse zafural. In kot sem napisal, finančna kriza je izbruhnila ravno ob nepravem času. Ko so ta podjetja imela veliko kreditov za ekspanzijo. Žal imajo Madžari zdaj glede timinga dosti več sreče. Ampak na nas je, da ne poslujem z njimi. Ker nam tega res ni treba.

Strani: 1