Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vučić: Janković bo končal županski mandat, nato pa ...
Strani: 1
sporočil: 1.215
Naj oba srbska kriminalca kar lepo sodelujeta v Srbiji.
Janković, pot pod noge in kar do druženja s krti ostani v svoji domači Srbiji!
Janković, pot pod noge in kar do druženja s krti ostani v svoji domači Srbiji!
Ta kača je že marsikoga smrtno pičila.
Za davkoplačevalce pa je hkrati še neka druga žival - debela mastna pijavka, ki izdatno pije kri vsem nam.
Za davkoplačevalce pa je hkrati še neka druga žival - debela mastna pijavka, ki izdatno pije kri vsem nam.
Zoki pašo Jankovića volijo vsi čefurji, ker jim tala zastonj
stanovanj + vsa levičarska srenja, ker jim tala denar za
"kulturniške" in nevladniške programe.
In ker je teh dveh skupin klientov skupaj že več kot pol volilnega telesa, ga normalno misleči Slovenci nikakor ne moremo več odstaviti.
Zato je pot domov v Srbijo edina rešitev. Poleg Matilde. Pri čemer si po mojem mnenju ta baraba ne zasluži tega, da bi počival v slovenski zemlji. Naj pognoji kar domačo, šumadijsko zemljo! Pa naj mu njegov srbski pasport leži poleg srca.
In ker je teh dveh skupin klientov skupaj že več kot pol volilnega telesa, ga normalno misleči Slovenci nikakor ne moremo več odstaviti.
Zato je pot domov v Srbijo edina rešitev. Poleg Matilde. Pri čemer si po mojem mnenju ta baraba ne zasluži tega, da bi počival v slovenski zemlji. Naj pognoji kar domačo, šumadijsko zemljo! Pa naj mu njegov srbski pasport leži poleg srca.
sporočil: 32.576
Zadnja sprememba: najobj 07.04.2025 13:36
[GV-1113]... čuj, ker sem opazil, da se je po dolgem cajtu Gustl spet pojavil na totem forumu - OK, zaenkrat ga muči borza, ampak borza ga lahko tudi razpizdi - bi jaz na tvojem mestu bil malo bolj previden s takšnimi šovinističnimi izpadi, ki tudi od odkritega rasizma niso zelo daleč ...
Zoki pašo Jankovića volijo vsi čefurji, ker jim tala zastonj stanovanj + vsa levičarska srenja, ker jim tala denar za "kulturniške" in nevladniške programe.
sporočil: 32.576
Zadnja sprememba: najobj 07.04.2025 16:15
[primvla]... eh, ignorirati pomeni nekaj videti in vedeti, pa na tisto ne reagirati - ker se mi forumaš GV-1113 ne zdi debil, sem reagiral - ne pa nekaj sploh ne videti in zato ne vedeti, da obstaja ... khmm, ker če nekaj ne vidiš in zato ne veš, da obstaja, sploh nimaš kaj ignorirati, lahko pa te nepripravljenega - na totem forumu to ni problem - v realnem življenju tisto udari po glavi ...
zakaj nimas debilov na ignore?
P.S.: v skoraj 17 letih sodelovanja na totem forumu - pizda, čas res hitro teče - nikoli nikogar nisem imel na ignore ali imel koga za prijetelja ... jebiga, na anonimnem forumu se mi preprosto zdi butasto imeti koga za prijatelja - ko je bil toti forum še živ, je to mogoče imelo nek smisel za "navigacijo" med številnimi posti - ali z ignoriranimi imeti koga za sovražnika ...
Strani: 1