Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Novo Nordiskovo zdravilo proti debelosti CagriSema je navdušilo vlagatelje. Zdaj niso tako prepričani
Strani: 1
Se pravi, če imaš 90kg in se odločiš za tretma, si v dobrem letu na 76 kg.
[GV-1113]eni ga pa sploh ne jemljejo, ga raje na bolhi prodajajo
Na dolgi rok se ne da, kar beri o stranskih učinkih. V začetku ljudje seveda shujšajo, ampak zaradi stranskih učinkov jih dosti neha jemati to zdravilo.
[0313EKINX]Pri teh stevilkah ne rabiš hujsat.
Se popolnoma strinjam. Visok sem 184 cm, imam 85 kg, pri 57 letih. Dnevnp se ukvarjam s sportom. Pa bi rad shujsal na 74 kg. Bi bil navdusen, ce bi lahko na "lahek" nacin shujsal 15%. To bilo bi fenomenalno
Sam sem nižji in mlajši, pa mi je uspelo prit iz 70kg na 80
Kg in žena pravi,da je ravno prav ;).
Ni vse v masi pomebno je tudi ali so to mišice ali mast.
In mišice so npr težje od masti.
[odvisnik]
> [0313EKINX]
> Se popolnoma strinjam. Visok sem 184 cm, imam 85 kg, pri 57 letih. Dnevnp se ukvarjam s sportom. Pa bi rad shujsal na 74 kg. Bi bil navdusen, ce bi lahko na "lahek" nacin shujsal 15%. To bilo bi fenomenalno
Pri teh stevilkah ne rabiš hujsat.
Sam sem nižji in mlajši, pa mi je uspelo prit iz 70kg na 80
Kg in žena pravi,da je ravno prav ;).
Ni vse v masi pomebno je tudi ali so to mišice ali mast.
In mišice so npr težje od masti.
Se strinjam. Nimam trebuha, ampak pri plezanju v steni bi mi prislo prav. Pa kolesarjenju v hrib. Tako sem pa vsako leto malo pocasnejsi.
Sem pa pred kratkim obiskal stranko, ki je imela tezave s toplotno crpalko. Med servisom m je ovedala mi je, da je imela tezavo z diabetesom in je dobila to Dansko zdravilo na "V". In da je ful shujsala (pa se danes je dalec od tega, da bi bila vitka). Ampak, ona se je pritozevala, da ji je bilo slabo, da ni imela nobenega teka, da ni mogla jest. V bistvu ni zelela shujsati, ampak je. In je rekla, da so ta zdravila "neko sranje" .
Tako, da je mogoce bolje, da pojem malo manj cokolade
Še opozorilo objokane glazbenice iz tiktoka, ki je po letu dni GLP1 (ozempic) pridelala osteroporozo in krhke kosti:
www.aol.com/woman-sh...50627.html
Menda pa je izguba mišic v črevesju tudi zelo slaba stran hujšanja s premalo hranili.
Strani: 1