Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Podražitev: obvezni zdravstveni prispevek od marca predvidoma 37,17 evra
Strani: 1
sporočil: 3.883
S temi dodatnimi milijoni se bo pokrilo nekje polovico izgube, ki
jo imajo bolnišnice.
Saj vlada ve.
Ena kavica gor ali dol.
Saj vlada ve.
Ena kavica gor ali dol.
sporočil: 47
Se še spomnimo, kako sta Golob in Mesec skočila v zrak, ko so
premijo PDPZ takrat hotele zvišati zavarovalnice?
sporočil: 1.471
[matej22]No, treba je biti pošten in povedati tudi, da so bile napovedane premije zavarovalnic že leta 2023 v rangu 45€+/-1€.
Se še spomnimo, kako sta Golob in Mesec skočila v zrak, ko so premijo PDPZ takrat hotele zvišati zavarovalnice?
Tako, da smo še daleč od tega.
Zdaj si pa sam izračunaj koliko od tega bi šlo v žep zavarovalnic samih.
sporočil: 552
Ne biti tako naiven. So pa drugje jemali v vsakem primeru ni nič
bolje. Operacij je z več ljudmi veliko manj...to ti vse pove. Ali
bi jemale zavarovalnice ali pa država.
[primozxy]Nič nisem naiven. A ti misliš, da če bi plačevali po 45€ zavarovalnicam, da bi pa bilo čakalnih vrst manj, operacij več, itd?
Ne biti tako naiven. So pa drugje jemali v vsakem primeru ni nič bolje. Operacij je z več ljudmi veliko manj...to ti vse pove. Ali bi jemale zavarovalnice ali pa država.
Malo morgen, zaslužek bi pač šel v žep zavarovalnicam.
Kar pa vidim trenutno je, da mi vsak mesec ostane 10€ v žepu :)
sporočil: 6.229
Zadnja sprememba: mimoidoci 18.02.2025 12:49
[XDONA1]
> [primozxy]
> Ne biti tako naiven. So pa drugje jemali v vsakem primeru ni nič bolje. Operacij je z več ljudmi veliko manj...to ti vse pove. Ali bi jemale zavarovalnice ali pa država.
Nič nisem naiven. A ti misliš, da če bi plačevali po 45€ zavarovalnicam, da bi pa bilo čakalnih vrst manj, operacij več, itd?
Malo morgen, zaslužek bi pač šel v žep zavarovalnicam.
Kar pa vidim trenutno je, da mi vsak mesec ostane 10€ v žepu :)
Čuj, res si naiven, zato si v izgubi. Narobe gledaš, zato tebi mesečno ostane v žepu samo 10, meni pa lahkotnih 20€. V nasprotju s teboj namreč vidim, da bi privat zavarovalnicam danes plačevali že 55 in ne zgolj 45€. Ker sem bolj "vidovit" kot ti, bom kmalu videl še precej več, medtem ko bo tvoj beraški žep pustošila še inflacija.
>Motiš se, tudi tebi ostane le 10€, ker ostalo verjetno porabiš za gobe, to ti namreč da to "vidovitost", ki je jaz žal nimam.
> Kar pa vidim trenutno je, da mi vsak mesec ostane 10€ v žepu :)
Čuj, res si naiven, zato si v izgubi. Narobe gledaš, zato tebi mesečno ostane v žepu samo 10, meni pa lahkotnih 20€. V nasprotju s teboj namreč vidim, da bi privat zavarovalnicam danes plačevali že 55 in ne zgolj 45€. Ker sem bolj "vidovit" kot ti, bom kmalu videl še precej več, medtem ko bo tvoj beraški žep pustošila še inflacija.
Strani: 1