Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek 450 dni rdečemorske krize: hutijevcem ni všeč načrt za riviero v Gazi
Strani: 1
sporočil: 1.001
Na koncu bo Trump Hutijevce preselil nekam v Afganistan, daleč
stran od Rdečega morja, Palestince pa v Jemen.
sporočil: 732
[GV-1113]Napaka. Podcenjujes Palestince. oni bodo tudi v Jemnu streljali na trgovske ladje. Kjer koli bodo, bodo delali kazin. Zato jih niti njihovi "bratje" v Egiptu in ostalih arabskih drzavah ne marajo. Ni smesno. Je zalostno
Na koncu bo Trump Hutijevce preselil nekam v Afganistan, daleč stran od Rdečega morja, Palestince pa v Jemen.
sporočil: 8.461
Do danes je 145 držav, tudi Slo, priznala Palestino kot državo in
njo ščitijo tudi resolucije OZN ter pretekli dogovori z
Izraelom.
Pravno je zadeva 92% ad acta. Manjka le še teh 8%. Selitev na silo pomeni pregon za etnično čiščenje. Pa itak nihče z Zahoda ne želi vojne s Palestinci, tako da...
... gremo dalje, Trumpovemu lupanju navkljub. Bomo preživeli tudi 4 leta njegovega šova. Morda pa pripelje mir v Ukrajino. To bi bil uspeh.
Pravno je zadeva 92% ad acta. Manjka le še teh 8%. Selitev na silo pomeni pregon za etnično čiščenje. Pa itak nihče z Zahoda ne želi vojne s Palestinci, tako da...
... gremo dalje, Trumpovemu lupanju navkljub. Bomo preživeli tudi 4 leta njegovega šova. Morda pa pripelje mir v Ukrajino. To bi bil uspeh.
Imaš prav. Tako Hutijevce kot Palestince preseliti nekam v
afganistanske gore. Med brate, ki so ravnotako goreči muslimani.
Izraelci mislijo, da enostavno še niso uporabili dovolj močne sile,
da bi Palestinci prostovoljno zbežali čez mejo v Egipt.
sporočil: 1.191
[GV-1113]Zbežijo lahko samo v Evropo ali Kanado. V arabskih in drugih muslimanskih državah jih ne bodo sprejeli, ker jih zelo dobro poznajo.
Izraelci mislijo, da enostavno še niso uporabili dovolj močne sile, da bi Palestinci prostovoljno zbežali čez mejo v Egipt.
sporočil: 924
a to zgoraj so primeri svobode govora? sprasujem za hcerko, da ji
lahko dam kot referenco...
a ce recem, da bi blo treba vse izraelske jude odselit v florido, ce hocemo mir na BV (okej razen islamskega medsektaskega nasilja, za katerega nas itak boli kurac), je to tudi svobodni govor, al je ze hoja po robu? sovrazni menda ja ni?
a ce recem, da bi blo treba vse izraelske jude odselit v florido, ce hocemo mir na BV (okej razen islamskega medsektaskega nasilja, za katerega nas itak boli kurac), je to tudi svobodni govor, al je ze hoja po robu? sovrazni menda ja ni?
sporočil: 924
sem pogledal zakon, in si bom odgovoril kar sam. gre za semantiko.
"dajmo izselit izraelske jude na florido" je direkten sovrazni
govor. ce pa uporabis, da "bi jih bilo treba", pa menda ni.
ceprav sodna praksa pravi, da "te pedre bi mogu vse fuknt v plinsko celico, svet bi biu lepši", prinese dva mesca przona s preizkusno dobo enega leta,...
tko da res ne vem...
ceprav sodna praksa pravi, da "te pedre bi mogu vse fuknt v plinsko celico, svet bi biu lepši", prinese dva mesca przona s preizkusno dobo enega leta,...
tko da res ne vem...
sporočil: 524
[primvla]
ceprav sodna praksa...//...prinese dva mesca przona s preizkusno dobo enega leta,...
Če je dva meseca pa naj bo dva meseca! Manj črna noč je v črne zemlje krili, kot posrano prikimavati vsem tem levičarskim socialnim eksperimentom...!! "Nekatere stvari je treba sovražiti" je rekla že Svetlana in prav tako je treba nekaterim tu in tam, po bifejsko "jebati mater"!!! Če to pride nekaj jurjev, pač pride. Če je dva mesca pržona, ga je pač dva meseca in če je ta pogojni, še toliko bolje... Vse je bolje, kot pod svetlim soncem sužni dnovi!!!
sporočil: 1.819
Meni je pa smešno, da je ta z umetno inteligenco preveden in podprt
članek povzročil toliko komentarjev ..
.. sploh pri Slovencih, ki smo sploh znani po tem, da "teramo mak na konac" *
* za ta izraz uporabite Google, Copilot, ChatGpt in ostala orodja :)
.. sploh pri Slovencih, ki smo sploh znani po tem, da "teramo mak na konac" *
Zadnja sprememba: Dynisco 15.02.2025 16:00
[0531Zavar]
Vsak vir ima drugačno pojasnilo:
-Očistiti koncem zube posle makove štrudle.
-Zakucati gas u pod na Makovom kamionu i dovesti ga do konca izdržljivosti...
Kjero varianto si mislil...
sporočil: 1.819
[Dynisco]Oprosti, si očitno mlajše generacije, pa tudi ta umetna inteligenca je očitno en velik BS :)
> [0531Zavar]
>
> * za ta izraz uporabite Google, Copilot, ChatGpt in ostala orodja :)
Vsak vir ima drugačno pojasnilo:
-Očistiti koncem zube posle makove štrudle.
-Zakucati gas u pod na Makovom kamionu i dovesti ga do konca izdržljivosti...
Kjero varianto si mislil...
"Terati mak na konac" pomeni srbsko verzijo "malenkostnega kljubovanja", kot bi jo jaz poimenoval:
"Kaze se nakog ko je tvrdoglav, drzak, napadan. Kad ne odustaje, i svadja se zbog neke gluposti."
Torej
Trmast , malenkosten, ki bo teži do onemoglosti.
(mak je mikro produkt, ki gs ženeš na nitko :)
Ne, saj tole je bilo mišljeno čisto v hecu, ko sem ravno naletel na
ta dva vrhunska pojasnila.
Je pa res, da za "mak na konac" pa tudi še nisem slišal.
Je pa res, da za "mak na konac" pa tudi še nisem slišal.
sporočil: 1.796
[FjodorKirilovic]Zakaj meniš , da so vsi problematični.
> [GV-1113]
> Izraelci mislijo, da enostavno še niso uporabili dovolj močne sile, da bi Palestinci prostovoljno zbežali čez mejo v Egipt.
Zbežijo lahko samo v Evropo ali Kanado. V arabskih in drugih muslimanskih državah jih ne bodo sprejeli, ker jih zelo dobro poznajo.
Od 2 milijonov jih je v napadu na Izrael sodelovalo le 5 k. .To se mi zdi zelo malo pri tako militantnem narodu.
Še v Sloveniji bi najbrž prepričal več ljudi za napad na Hrvaško.
Zakaj meniš , da so vsi problematični.To je res. Vendar moras vedeti, da je bil napad na Izrael narejen v veliki tajnosti. Z manjso skupino. Ce bi sodelovalo vec ljudi, bi jih Izraelski Mosad odkril, in zadeva bi padla v vodo.
Od 2 milijonov jih je v napadu na Izrael sodelovalo le 5 k. .To se mi zdi zelo malo pri tako militantnem narodu.
Še v Sloveniji bi najbrž prepričal več ljudi za napad na Hrvaško.
[0313EKINX]
> Zakaj meniš , da so vsi problematični.
> Od 2 milijonov jih je v napadu na Izrael sodelovalo le 5 k. .To se mi zdi zelo malo pri tako militantnem narodu.
> Še v Sloveniji bi najbrž prepričal več ljudi za napad na Hrvaško.
To je res. Vendar moras vedeti, da je bil napad na Izrael narejen v veliki tajnosti. Z manjso skupino. Ce bi sodelovalo vec ljudi, bi jih Izraelski Mosad odkril, in zadeva bi padla v vodo.
Nočem soditi mnenja, mogoče imata prav.
A vseeno menim,da so Palestinci le talci hamasa. Kot npr niso vsi Srbi arkan ali Milošević, vsi Jugoslovani komunisti, Nemci nacisti,nenazadnje Američani kapitalisti in Evropejci levičarji.
Čeprav svet sodi tako.
Mogoce imas prav. Nimam pojma, kaj se dogaja tam. Pac, preberem novice iz tujih medijev. RTVSLO se izogibam, saj o Palestini porocajo samo ULTRA levicarski jurisniki.
Nočem soditi mnenja, mogoče imata prav.
A vseeno menim,da so Palestinci le talci hamasa.
Ampak, ko sem videl, kaksna mnozica je ob podpisu premirja skakala po ulicah in vzklikali "MI SMO HAMAS ..." nisem preprican, da so talci Hamasa. Oni se derejo, da so Hamas.
Definitivno pa nekateri Palestinci zelijo ziveti v miru in so talci radikalnih teroristov.
[0313EKINX]
>
> Nočem soditi mnenja, mogoče imata prav.
> A vseeno menim,da so Palestinci le talci hamasa.
Mogoce imas prav. Nimam pojma, kaj se dogaja tam. Pac, preberem novice iz tujih medijev. RTVSLO se izogibam, saj o Palestini porocajo samo ULTRA levicarski jurisniki.
Ampak, ko sem videl, kaksna mnozica je ob podpisu premirja skakala po ulicah in vzklikali "MI SMO HAMAS ..." nisem preprican, da so talci Hamasa. Oni se derejo, da so Hamas.
Definitivno pa nekateri Palestinci zelijo ziveti v miru in so talci radikalnih teroristov.
Ne vem, kako je bilo leta 1940, a baje so tudi tam vpili bolje rat nego pakt in vemo, kaj je bilo iz te vojne...
Ljudje si po moje povsod žele miru, a na drugi strani imaš interese oz želje.
In želja vedno pomeni vojno, včasih celo sama želja po miru.
Ja vem, zamotano.
Šele v stanju brez želja lahko pride do miru, mislim da je to tudi bistvo vseh religij npr,.
Verniki pa seveda imajo spet svoje želje l:).
Strani: 1