41 min
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
56 min
Baterijska mrzlica: nemški koncern RWE bo gradil največji baterijski hranilnik v Walesu
1 ura
Pet razlogov za prenos nove mobilne aplikacije Generali Investments (PRO)
1 ura
Evrska inflacija novembra zrasla na 2,2 odstotka
2 uri
OECD Sloveniji poslabšal napovedi in spet poziva: razbremenite plače, obdavčite nepremičnine 6
2 uri
Burry stavi še proti Tesli. Milijone pa služi s tipkanjem
2 uri
Ljubljanska borza v zelenem; SBI TOP pridobil 0,22 odstotka 2
2 uri
To je 10 najboljših visokotehnoloških startupov za kmetijstvo na svetu
3 ure
Ifo: Zaradi višje minimalne plače bodo nemška podjetja odpuščala
3 ure
IZZIV Kako učinkovito obnoviti poslovanje, ko vam čez noč zaklenejo vse podatke (Oglas)
3 ure
Slovenija obstala na 46. mestu IMD. Ključni izzivi, ki bodo oblikovali poslovanje v naslednjih letih (Oglas)
4 ure
BI: Instagram ukinja delo od doma
4 ure
Koliko vas stane čezmerno varčevanje 1
4 ure
FT: Thyssenkrupp v prestrukturiranje jeklarske enote, odpira se pot za prodajo
5 ur
Gregor Omejc, Shell Adria: Prevozništvo nam vsak dan zagotavlja to, kar imamo za samoumevno
6 ur
Projekcije nove, sicer še nekoliko oddaljene industrijske paradigme industrije 6.0
6 ur
Test: audi Q5 2.0 TDI quattro S-line – žlahtnemu videzu sledi žlahtna cena
10 ur
Primerjava: katera banka je omejila ponudbo fiksnih stanovanjskih posojil
10 ur
Kako se NLB primerja s poljskimi bankami, kako Poljaki vidijo Krko in katere so zanimive delnice za nakup 2
10 ur
Tri kibernetske krize, ki so pretresle Slovenijo

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek »Muskiranje« revolucije z demokracijo

Strani: 1

leben1 sporočil: 650
[#3056253] 07.02.25 08:00
Odgovori   +    5
Ja, to je prepisano stokanje s strani Demokratov. Pri nas se ni za bati, mi imamo steber obrambe pred Muski in podobnimi, Goloba in ostale v ozadju. Delajo isto, le da samo zase, potiho in v ozadju.
kzupanc sporočil: 10.734
[#3056308] 07.02.25 20:52
Odgovori   +    1
Zelo utemeljen članek. Ne samo, da se čudim, vedno bolj me je strah. Ne samo zradi Trumuskijade, ampak še posebej zaradi nje. Ob Putinu, Chiju in kompaniji se bojim, da konec sveta kot ga poznamo ni daleč. Parodija na It's the end of the world as we know it - REM.
kzupanc sporočil: 10.734
[#3056309] 07.02.25 20:57 · odgovor na: leben1 (#3056253)
Odgovori   +    3
[leben1]
Ja, to je prepisano stokanje s strani Demokratov. Pri nas se ni za bati, mi imamo steber obrambe pred Muski in podobnimi, Goloba in ostale v ozadju. Delajo isto, le da samo zase, potiho in v ozadju.
Skrbi me, ker vedno bolj spoznavam, da mladi umi nimajo občutka za moralo, etiko, človečnost, demokracijo. Razmislite vseeno še malo. Recimo, da bi Chi trobil take kot jih Trump. Putin jih že dolgo, čeprav nekajkrat manj kričeče. In razmislite: Mi, ki smo absolutno za svobodo govora in človekove pravice ne moremo pristati na obnašanje predsednika ZDA in njegovega človeka za učinkovitost. Pomislimo, da mogoče bi pa neka cenzura bila OK. Nevarno je, nevarno za nas, razumne.
FIN-510365 sporočil: 117
[#3056322] 08.02.25 13:00
Odgovori   +    1
Musk je car!
Upam da bo imel voljo se vključit tudi v to, da se spremeni Evropa in se rešimo fašistoidnega socializma.

Strani: 1