Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Justin Trudeau ne bo več kanadski premier
Strani: 1
sporočil: 3.724
Hmmmmmm, zanimivo.
Vsemogočni zahodni svet se sesuva, koz hišica iz kart.
Le kaj so počeli voditelji ?
Ojej, spet bo kriva Rusija ali Kitajska.
sporočil: 347
[]Printalo se je denar.
Hmmmmmm, zanimivo.
sporočil: 1.091
Klaus mu je nedvomno hvaležen za doslej opravljeno delo.
Zanimivo bo videti, kam (in kdaj spet) se bo oziroma ga bodo instalirali v nadaljevanju ...
Zanimivo bo videti, kam (in kdaj spet) se bo oziroma ga bodo instalirali v nadaljevanju ...
sporočil: 1.091
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 06.01.2025 23:02
[]Ma ne vem ... Kolikor (ga sploh) že spremljam, se mi ne zdi ravno grebator negativnega tipa. Tudi in pa ravno zaradi tega (mojega osebnega videnja) njega pravzaprav ne vidim v kakšni posebej hudo izpostavljeni, sploh mednarodni vlogi (tudi zaradi 'narave' današnjega časa, ki je trenutno niti ne zmorem, ali ne upam, opisati z eno samo besedo), ker se gotovo zaveda, da bi bila žrtev prevelika in nenazadnje zelo verjetno zaman (čeprav v nobenem primeru ne nesmiselna!). Temne sile, če tako rečem, so postale (skoraj) premočne in so očitno zelo aktivne vsepovsod, lokalno in globalno, zlasti pa so vztrajne. Mislim, da se je Pahor pri svoji nedavni odločitvi pravilno in pogumno odločil za 'preklic' svoje morebitne mediatorske vloge. Pogumne zato, ker je odkrito vsaj namignil, zakaj in zaradi koga se je tako odločil. Meni je bilo to všeč.
Kaj pa naš Pahy... še ni dobil ponudbe, ki je ne more zavrniti?
sporočil: 32.399
Zadnja sprememba: najobj 07.01.2025 15:52
[alpha7B5sn]... čuj, je pa mogoče še bolj zanimivo, da samoizvoljeni gospodarji "demokratičnega" zahoda v Davosu nimajo problemov s komunisti ... khmm, seveda če imajo geni njegovega biološkega očeta Fidela Castra medium.com/@leibowit...b6fc8a9042 res kakšno povezavo s komunisti in če so se od očeta Fidela prenesli na po izgledu več kot podobnega sina Justina ...
Klaus mu je nedvomno hvaležen za doslej opravljeno delo.
P.S.: to forum.finance.si/?m=...le&replies je pred leti o kanadskem sluzavcu povedal prehitro upokojeni forumaš 0513ANITO, jaz pa sem v P.S. svojega odgovora kot češnjo na torti iz nalimanega članka citiral pravi slavospev Fidelu Castru ...
Strani: 1