Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Šefi manjkrat delajo od doma kot zaposleni

Strani: 1

0531Zavar sporočil: 1.730
[#3053532] 16:26
Odgovori   +    0
Moja izkušnja: Šefi so bili sprva totalno panični, ko se je to delo od doma pojavilo (ob izbruhu Covida).
Namreč večina njih funkcionira še vedno na fizično prisotnost (so pač starejši ljudje v 40-50 letih, težko sprejemajo spremembe, treba jih je razumet :)
XDONA1 sporočil: 1.365
[#3053534] 17:08 · odgovor na: 0531Zavar (#3053532)
Odgovori   +    1
[0531Zavar]
Moja izkušnja: Šefi so bili sprva totalno panični, ko se je to delo od doma pojavilo (ob izbruhu Covida).
Namreč večina njih funkcionira še vedno na fizično prisotnost (so pač starejši ljudje v 40-50 letih, težko sprejemajo spremembe, treba jih je razumet :)
Moja izkušnja: predvsem je delo od doma aktualno ob petkih. le zakaj, se človek vpraša :)
leben1 sporočil: 41
[#3053538] 18:19
Odgovori   +    0
Seveda šefi delajo manj od doma, saj imajo odgovornost da neka stvar gre skozi do rokov in se ne ustavi. Ker razen izjem v manjšini, ki so do sebe dovolj odgovorni in disciplinirani, da jim je imperativ dobro oprevljeno delo v službi, vsi ostali ostajajo doma vedno bolj, ker imajo potem vedno dovolj drugih obveznih opravkov, ki jih v službi ne bi mogli opraviti, se doma na računalnikih ukvarjajo s stvarmi, ki jih v službi nikoli ne bi upali imeti na ekranu, niso na tekočem z dogodki in medosebnimi odnosi z ostalimi sodelavci, zato vedno bolj zaostajajo v primerjavi z onimi, ki so pogosteje na delovnem mestu. Če lastnik tega ne opazi, mu to samo dodaja balast in ga na dolgi rok potaplja. Privatni lastnik je dovolj v samem sprotnem poslu, da te zadeve lahko takoj opazi in po potrebi prilagodi, sicer pa če tako oceni lahko vsi delajo od doma. Nasprotno pa jih v JU to v resnici niti ne zanima, pomembneje je kdo s kom drži, se druži in podpira.

Strani: 1