36 min
Ali naj dam denar v delnice ali nepremičine? 25
1 ura
Najbolj atraktiven audi zapeljal v Slovenijo z nižjo ceno kot v Nemčiji
2 uri
Top službe – EK, Corwin, NLB, Generali, BS, Comtrade, Cinkarna, Telekom ...
2 uri
Premier bo za ministrico za digitalno preobrazbo predlagal Ksenijo Klampfer
2 uri
Raiffeisen Capital Management v regiji pričakuje veliko rast sredstev v upravljanju
3 ure
Kostićev projekt v ljubljanski Sibiriji: zraslo bo skoraj 600 stanovanj 7
4 ure
Računsko sodišče: SPIRIT je bil pri pridobivanju podatkov za energetske subvencije neučinkovit
4 ure
Milanska banka zavrača Unicreditovo prevzemno ponudbo
4 ure
ThyssenKrupp v prestrukturiranje, do leta 2030 bo odpustil pet tisoč zaposlenih, več programov bo prodal
4 ure
Obnove nogometnega igrišča Stožice še ne bo? Obe ponudbi nedopustni.
5 ur
Na ZZZS opozarjajo: sistem dolgotrajne oskrbe je še daleč od pripravljenega 2
5 ur
Nemčija bi potrebovala najmanj 288 tisoč migrantov letno 2
5 ur
Biden predlaga, da bi državni zdravstveni program sofinanciral zdravila proti debelosti 2
5 ur
Bankrotirani Northvolt bo plačal bonuse zaposlenim
5 ur
Borza in davki: sekretarka Prahova predstavila individualne naložbene račune. Kaj prinašajo? 4
6 ur
ZZZS noče biti delničar Vzajemne, želi izplačilo deleža 2
6 ur
Prevozniška panoga stagnira, cene prevozov pa se bodo še višale 1
6 ur
Kako nas bodo požrle Trumpove carine: ali se sprijaznimo ali pa ZDA več ne bodo branile Evrope 6
6 ur
Mineralna gnojila kmalu spet dražja? Kaj lahko naredijo kmetje?
6 ur
Ustavno sodišče: omejitve umetne oploditve so neustavne 3

Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 8.333
[#3052181] 15:52
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: FIN-379669 26.11.2024 15:54
Se pravi Zoki nam bo spet zrihtal stanovanja...

... cena bo samo: 4.800 eur na m2...

... super prilika za srednjeročne investitorje... ker raja si to žal ne more privoščiti.

En bravo za našega Zokija. On je vizionar.

(Sedaj ko je US dovolilo, da se samske mamice in one v lezbičnih odnosih samooplojujejo z biomedicinsko pomočjo, je Zoki že ugotovil, da ni potrebe po nižanju cen m2 stanovanj v Lj. Ima se, može se. Biće deca do krova.)
trocki sporočil: 1.530
[#3052183] 15:58 · odgovor na: FIN-379669 (#3052181)
Odgovori   +    0
Kje piše, da bo Zoki zrihtal? Saj ta zemljišča niso njegova, pa tudi investitor ne bo on.
Pa če bodo cene po 5k/m2 (in bodo, raje več) tudi ni Zoki kriv, ampak "glupi" Slovenci, ki so pripravljeni take cene plačevati. Pa gotovo mi gre Zoki bolj na jetra kot tebi ;)
FIN-379669 sporočil: 8.333
[#3052186] 16:11 · odgovor na: trocki (#3052183)
Odgovori   +    1
Meni Zoki ne gre na jetra, ker mislim, da je odličen biznismen, ... le ne vem, zakaj to počne kot župan. Mislim tudi, da bi bil Zoki mnogo boljši premier kot Golob. Resno. A le za en ali dva mandata. Problem rata, ko je nekdo v enem in istem sedlu predolgo. In Zoki gotovo je. Stari Grki so vedeli, zakaj je treba imeti največ 2 mandata na voljo.

Zakaj pa gre tebi na jetra, če si njegov malikovalec, ne vem. Morda pa ga imaš zelo rad, kdo ve... pa mi le tle razlagaš, da ti gre nekaj na jetra.

Glej, če imaš dobra jetra, lahko uživaš v alku. Jaz ga tudi občasno rabim, da se lahko malo sprostim.
GV-1113 sporočil: 759
[#3052187] 16:29 · odgovor na: FIN-379669 (#3052186)
Odgovori   +    2
Zoki paša Janković je glava mafijske hobotnice v ljubljanskem pašaluku.

Poleg tega je on skozi celo svojo "kariero" počel čisto vse na način balkanskega nadmudrivanja in korupcije.

Ja, je odličen preprodajalec solate in vsakršne robe, namazan z vsemi žavbami. Ampak hkrati je to tudi maksimalna raven njegove osebne "omike". Solatar.
0430ABAKU sporočil: 1.971
[#3052189] 16:31
Odgovori   +    0
Kdo sploh hoče živeti tam? Megla zmeraj, poplave občasno, včasih celo oboje. Nein danke.
GV-1113 sporočil: 759
[#3052190] 16:33
Odgovori   +    1
Je pa to od začetka do konca projekt srbijanskih tajkunčkov, njihovega umazanega denarja in korupcije.

In natega slovenskih davkoplačalcev z odpisi dolgov družini Janković! Tako smo to zemljo v resnici kupili mi, slovenski davkoplačevalci.

Ne vem, zakaj smo se sploh osamosvojili, ko pa smo v resnici še vedno pod srbskim jarmom!
odvisnik sporočil: 1.466
[#3052192] 17:15 · odgovor na: FIN-379669 (#3052181)
Odgovori   +    0
Pred časom sem poslušal, da manjka sperm donorjev. V čakalni vrsti je bilo cca 20 parov.
Tako da če kdo želi....

Strani: 1