Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Volkovi z Wall Streeta: rast se šele začenja, bik bo potegnil do konca desetletja
Strani: 1
sporočil: 6.011
6 do 7 podjetij SKUPAJ predstavlja 50% SAP 500 NE ME BASAT DA JE TO
RAKETAtemu se reče past
sporočil: 27.847
"Menim, da je to verjetno Trump z razdeljenim kongresom. Trgi imajo radi negotovost. Ne marajo ene stranke na oblasti."niti imajo trgi radi negotovost niti je negotovost beseda, ki pase v kontekst povedanega. razdeljena oblast pomeni manjso velikost politicnih nihanj in s tem nizjo negotovost. verjetno je original bil gridlock?
sporočil: 53
[]"Markets like uncertainty. They don’t like one party in power."
> "Menim, da je to verjetno Trump z razdeljenim kongresom. Trgi imajo radi negotovost. Ne marajo ene stranke na oblasti."
niti imajo trgi radi negotovost niti je negotovost beseda, ki pase v kontekst povedanega. razdeljena oblast pomeni manjso velikost politicnih nihanj in s tem nizjo negotovost. verjetno je original bil gridlock?
sporočil: 1.388
Markete boli kura... za oboje.
Predvsem se rabi kapital, ki kupuje oz noče prodat :).
In v ameriko in zlato npr rine kapital iz celega sveta, ko bo drugje kaj bolj stabilnega ali zanimivega bo pač drugam.
Predvsem se rabi kapital, ki kupuje oz noče prodat :).
In v ameriko in zlato npr rine kapital iz celega sveta, ko bo drugje kaj bolj stabilnega ali zanimivega bo pač drugam.
sporočil: 27.847
okej... mislim verjamem ti, da je bilo tako v originalu, je pa
vsebinsko cudno. tipicno se trgi veselijo tega, da je oblast
razdeljena in se plemeni drzita v sahu, da nobeno ne more delat
nekih radikalnih potez in je situacija za posel razmeroma
predvidljiva.
sporočil: 1.388
[slovenecnb1]Potlej vložiš v ostalih 490.:)
6 do 7 podjetij SKUPAJ predstavlja 50% SAP 500 NE ME BASAT DA JE TO RAKETAtemu se reče past
Zanimiva kombinacija bi bila short teh 7 in long sp500, to mislim, da mi moja platforma celo omogoča.
Glasno razmišljam :).
sporočil: 1.642
[]Jaz mislim, da trgi potrebujejo predvsem stabilnost.
okej... mislim verjamem ti, da je bilo tako v originalu, je pa vsebinsko cudno. tipicno se trgi veselijo tega, da je oblast razdeljena in se plemeni drzita v sahu, da nobeno ne more delat nekih radikalnih potez in je situacija za posel razmeroma predvidljiva.
Stabilnost predvsem v smislu gospodarske perspektive za rast ( ne stabilnost v obliki Kim Jong sistema :)
Strani: 1