Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek In zdaj nam bog pomagaj

Strani: 1

mdcrocop sporočil: 2
[#3050959] 10:04
Odgovori   +    13
Gospa Simona, govorite bedarije!
crt sporočil: 27.831
[#3050960] 10:08
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: crt 06.11.2024 10:17
Trump je kriza. In najprej se ji bo treba prilagoditi. Potem poiskati priložnost, drugačno od avtokratov.
wouldnt that be nice :)

osebno bolj pricakujem 2 proliferaciji: mussolinijev vseh velikosti ter nuklearne oborozitve (kar bo en cas bremzala francija, ces saj imate nas, pa ji vzhod glede na izkusnje ne bo zaupal).
FIN-544124 sporočil: 3.562
[#3050962] 10:19
Odgovori   +    2
In sedaj bodo nekateri EU politiki kar tekmovali, kateri se bo hitreje in bolj globoko priklonil in v rit lezel prvemu kavboju !!!
FIN-379669 sporočil: 8.290
[#3050963] 10:20
Odgovori   +    8
Zadnja sprememba: FIN-379669 06.11.2024 10:21
Sedaj vas ne razumem.

Enkrat je Janša kriv, potem pa je upanje za slovensko gospodarstvo. Tako ste pisali v tem cajtngu. Malo levo, malo desno.

Vzporednice se vidijo pri Trumpu. Enkrat je v redu, sedaj je črn, in če bodo krize na svetu, bo on kriv.

Krize defakto že imamo, pa jih ni zakuhal Trump, ampak meni se zdi, da ravno establišment, ki podpira večji del ameriških demokratov.

V resnici Trump ne šteje nič kaj dosti, on bo delal ključne korake, kot možje v senci povedo.

Npr, jaz verjamem, da vojne v zadnjih 2,5 letih v Ukrajini ne bi imeli (in s tem na stotisoče mrtvih), če bi bil Trump prezident.

Zakaj pa je vojna bila? Hja, odgovor imate med vrsticami. Pa ne pozabite. Izraelski premier je poudaril, da sta Johnson in Biden želela, da Zelenski odstopi od pogajanj z Rusi aprila/maja 2022, ko sta bili državi blizu dogovora.

Meni je ta podatek dovolj, da vem, kdo je tu nor in kdo ne. In koga bi v resnici morali še procesirati po zahodnih standardih... ki pa so ne woke, ampak fake.
[#3050964] 10:22
Odgovori   +    4
Gnili kapitalisti, orožarski lobi in podeželje ga je izvolilo.

Sicer sta oba isto sranje.

Dama je podpirala genocid nad Palestinci.

In potem kavboji vse lepo zavijejo v celofan demokracije.
MatejRigel sporočil: 400
[#3050966] 10:24
Odgovori   +    6
Simona, sedi, 5!
Odlično zapisano
Projects sporočil: 56
[#3050968] 10:34
Odgovori   +    9
Od kdaj v Financah urednikujejo ljudje s skrajno levimi woke pogledi? Kakšni so to komentarji?

"Tretji dan, da v ameriških državnih in zasebnih vrtcih, šolah, univerzah uvede prevzgojno-očiščevalni antiwoke program z obveznim pozdravom »Za domovino − s Trumpom naprej«."

Če to naredi, dobim spet upanje v ta gnili svet!
Harrisova se je pritoževala, kako Musk lahko nagovarja milijone brez njenega nadzora in regulacije in kako je treba ukiniti člene ustave glede svobode govora. Podpira splave dojenčkov brez gestacijskih omejitev.

Levičarji ste ZLO!
0430ABAKU sporočil: 1.946
[#3050969] 10:34
Odgovori   +    5
Kaj se toliko sekirate? Enkrat je že bil predsednik, pa ni bil konec sveta.
Ima garantirano samo en mandat. 4 leta minejo, kot bi mignil.

Meni je bilo čisto vseeno, kdo zmaga. To niso moje volitve. Upam le, da bodo moje naložbe šle v pravo smer. Se mi zdi, da (tudi) pod Trumpom ni bojazni za tole. Borza zaenkrat ne kaže bojazni.

Edina stalnica pri Trumpu, ki sem jo do zdaj opazil: Vsi mediji ga črnijo in prezirajo. Kot kaže, vključno s Financami.
FIN-300818 sporočil: 42
[#3050970] 10:37
Odgovori   +    1
Zelo dober komentar.! Pohvale zanj!
Upajmo, da ne bo še slabše?
Bo pa neprimerljivo fantastično.
tomaz.peli sporočil: 43
[#3050971] 10:37
Odgovori   +    4
no, glede točke 6 Evropa se ne more braniti sama. Od koga pa bi se morala braniti? Vanjskih neprijatelja? Predvidevam Rusija? Putin nas bo nagnal v Litostroj in za kopejke bomo primorani delati turbine za sibirske elektrarne. Al kako? Če prav vidim, niso sposobni okupirati sovražnih ozemelj.
Kitajska? zakaj bi oni, oni nas tako ali tako že imajo na štrikcu z prodajo svoje robe. Z okupacijo so samo stroški, kdo bo potem kupoval njihove izdelke.

Edini, ki znajo okupirati in nadzorovati so Izraelci, ki tehnologijo sherajo z našim velikim prjatlom. Ki ima to v rezervi, če ne bomo več prjatli?
Torej, kdo je naš bodoči okupator, od koga se moramo braniti?
[#3050972] 10:46
Odgovori   +    0
Iluzija je, da bi v kavboj landu dobili žensko za predsednico.

Stari kapitalistični prdci bi si raje dali roko rezat, kot bi imeli žensko za predsednico.
primvla sporočil: 825
[#3050974] 11:01 · odgovor na: FIN-379669 (#3050963)
Odgovori   +    2
Npr, jaz verjamem, da vojne v zadnjih 2,5 letih v Ukrajini ne bi imeli (in s tem na stotisoče mrtvih), če bi bil Trump prezident.

Zakaj pa je vojna bila? Hja, odgovor imate med vrsticami. Pa ne pozabite. Izraelski premier je poudaril, da sta Johnson in Biden želela, da Zelenski odstopi od pogajanj z Rusi aprila/maja 2022, ko sta bili državi blizu dogovora.

Meni je ta podatek dovolj, da vem, kdo je tu nor in kdo ne. In koga bi v resnici morali še procesirati po zahodnih standardih... ki pa so ne woke, ampak fake.
za casa trumpovega prvega mandata so usa ukrajino veselo oborozevale in pripravljale na vojno... kinetika te vojne (ne vem, ce se vsi zavedamo magnitude spopadov, zrtve na dan - povprecno - se merijo v tisocih) se zaradi oranznega ne bo kar tako ustavila. upam, da bom pozrl te besede...

kar se izraela tice, bo najbrz precej isto, edino podpora bo bolj brez dlake na jeziku.

sicer pa, kot vedno, follow the money.

clanek je krneki...
ccc784 sporočil: 91
[#3050975] 11:10
Odgovori   +    6
Največja grožnja demokraciji so main stream mediji s takimi navijaškimi članki, da ne govorimo o predvolilnih anketah ... za tale Spiegel meni osebno dol visi

www.youtube.com/watc...qZl_5xHoBw
odvisnik sporočil: 1.356
[#3050976] 11:13
Odgovori   +    1
Tale clanek ni nastal v zadnji uri.
Zanima me, če obstaja še kontra članek :)
MF-280701 sporočil: 40
[#3050977] 11:13
Odgovori   +    1
Draga Simona, ste popolnoma zgubila kompas.
Ali veste kaj je izjavil Stali pred približno 100 leti.
Če bi volitve v čem odločale jih že zdavaj nebi bilo več.
Projects sporočil: 56
[#3050978] 11:29
Odgovori   +    4
Simona, še to dejstvo prosim predajte svojim woke švedskim lastnikom, ki pri vas naročajo pisanje takšnih glomaznih in ogabnih neumnosti (saj vem, da dejansko niste tako neumna):

Švedska je bila pred 20 leti ena najuspešnejših držav, skoraj utopija za bivanje.
Po 20 letih vladanja (in pod popolno pokorjenostjo ve-se-komu) woke levičarstva je postala evropska Somalija, v kateri ljudje živijo v strahu in delajo za to, da imajo migranti lahko glomazne socialne in posiljujejo njihove ženske na ulicah. Moški so feminizirani do take skrajnosti, da bodo ob prizoru takega posilstva hitro pobrisali - niti ga ne bodo posneli ali prijavili. Otrokom že vrtcih vtepajo v glave o pervzernih oblikah spolnosti, ob tem, da niti še ne bi smeli razmišljati o zdravnih oblikah spolnosti.

Wokeizem je zlo, ki je Zahod pripeljal v skrajno degeneracijo.
Normalni ljudje smo bili prej kritični in imeli ogromen odpor do vzhodnih diktatur, zdaj pa vidimo v njih zadnjo rešilno bilko - Putin, Trump, Pezeškian, Ši, celo bajsasti psiho Kim Jong so videti kot mesije v primerjavi s sociopati, ki lomastijo v ZDA, Evropi, Ukrajini in Izraelu!
[#3050979] 11:35
Odgovori   +    1
ODLIČNO napisano gospa Simona !!!
FIN-542731 sporočil: 541
[#3050981] 11:52
Odgovori   +    0
Če je v ZDA "svobodni svet", smo potem mi v Sloveniji tudi na istem ... svoboda povsod :)).

P.S. A mi kdo lahko da link, kjer bom zaznal, da bo vojne v Ukrajini jutri konec?
0430ABAKU sporočil: 1.946
[#3050984] 12:05 · odgovor na: Projects (#3050968)
Odgovori   +    1
[Projects]
Podpira splave dojenčkov brez gestacijskih omejitev.
Tole mi tudi ni jasno.
Yenkiji večinoma časovno omejujejo splave in to mediji napihujejo, da so splave prepovedujejo.
Po najbolj liberalni zakonodaji imajo nekatere države splave dovoljene do 24. tedna nosečnosti (~6 mesecev)!
Nebraska je imela zdaj na referendumu, če bi tudi dovoljenih 12 tednov podaljšali na 24 tednov. Niso uspeli.
Na Floridi so imeli referendum, če bi dovoljenih 6 tednov podaljšali na 24 tednov. Niso uspeli 57% za, rabili bi 60%.

Po naši sploh in oh liberalni zakonodaji v ustavi imamo menda dovoljen splav brezpogojno do 10. tedna.
Po tem datumu gre presoja na dve komisiji.
Po naši zakonodaji se prekinitev nosečnosti po 22. tednu šteje za rojstvo mrtvorojenca.
MAN-207730 sporočil: 58
[#3050985] 12:15
Odgovori   +    0
Uau, nekdo ima resne probleme s Trumpom.

Na koncu manjka obvezen dodatek, da je to zgolj mnenje avtorja in ne realna slika.

Strani: 1