Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Slovenci bi večinsko izvolili Trumpa
Strani: 1
sporočil: 8.286
Dober trič trač članek. Ob (aka) izsledkih se lahko nasmehnemo in
gremo mirno dalje.
Če se dobro spomnim, smo bili vedno (no gotovo do 10 let nazaj) zaželeni tako pri USA kot Rusiji. Na Brdu je bilo tudi srečanje obeh predsednikov l .2001.
To so bili časi, ki so se nam verjetno vtisnili v spomin, tudi naslednja leta, ko smo bili Slovenci pri tujcih dobro zapisani. Zakaj se je to sfižilo, ne vem. Pač nekje se je. Sedaj pa so delitve in mediji le te izdatno podpihujejo.
Če se dobro spomnim, smo bili vedno (no gotovo do 10 let nazaj) zaželeni tako pri USA kot Rusiji. Na Brdu je bilo tudi srečanje obeh predsednikov l .2001.
To so bili časi, ki so se nam verjetno vtisnili v spomin, tudi naslednja leta, ko smo bili Slovenci pri tujcih dobro zapisani. Zakaj se je to sfižilo, ne vem. Pač nekje se je. Sedaj pa so delitve in mediji le te izdatno podpihujejo.
sporočil: 1.345
Sloveniji bi Trumpa podprlo 51 odstotkov ljudi.
Tudi tole piše v članku.
Sicer ga ne bi bral, me je pa zanimalo od kje tvoj trictrac.
No naslov pa je res tak :)
Tudi tole piše v članku.
Sicer ga ne bi bral, me je pa zanimalo od kje tvoj trictrac.
No naslov pa je res tak :)
sporočil: 372
..me je sram ,da smo Slovenčki take OVCE...mi rabimo "gazdo" in
biriča...pa naj bo to Tito,Kardelj...sedaj JJ,v Ljubljani
Zoki.....ne zaslužimo demokracije....hvala lepa ,JAZ SE NE STRINJAM
sporočil: 1.345
Tudi rimljani in še kako propadlo ljudstvo je bilo jako
civilizirano, pa so jih barbari premagali.
sporočil: 1.324
[odvisnik]Ja, bolj, kot je civilizirano in bolj, kot ima vsak pravico do lastnega mnenja, prej propade :)
Tudi rimljani in še kako propadlo ljudstvo je bilo jako civilizirano, pa so jih barbari premagali.
Sicer se pa na grafu evidentno vidi, kam spadamo. Pod "srp in kladivo"
Kar me niti ne čudi, glede na to, da še danes vidiš na ulici ljudi z zvezdo in sliko družeta na majici.
Strani: 1