Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bi šli za volan tovornjaka za 2.500 evrov na mesec?
Strani: 1
sporočil: 2.048
Almer Bajim iz linškega Donaulagerja je prepričan, da je v Evropi dovolj voznikov, le plačati jih je treba poštenoDovolj je vseh poklicov, le plačati bi jih bilo treba pošteno. ampak potem ne bi bilo rasti dobičkov, česar pa delničarji ne bi bili veseli. 2.500 za celo življenje po evropskih avtocestah je res beda. Toliko porabiš na avtocesti samo za kave in sendviče.
sporočil: 10.844
[trocki]Komunističnih prisesancev je vsepovsod preveč... Zato zmanjka za pridne..
> Almer Bajim iz linškega Donaulagerja je prepričan, da je v Evropi dovolj voznikov, le plačati jih je treba pošteno
Dovolj je vseh poklicov, le plačati bi jih bilo treba pošteno. ampak potem ne bi bilo rasti dobičkov, česar pa delničarji ne bi bili veseli. 2.500 za celo življenje po evropskih avtocestah je res beda. Toliko porabiš na avtocesti samo za kave in sendviče.
sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 18.09.2023 11:15
Slej ko prej bodo zanje le še nočne vožnje v izogib vsesplošnemu
kolapsu prometa podnevi. Pri nas je že hudo, avstrijci so menda
nočno vožnjo že zapovedali....Lep dan.
sporočil: 8.460
Če se ne motim, je bilo včasih kontra. Prepoved vožnje ponoči,
lahko pa da je danes drugače...
sporočil: 1.257
Če ni rasti dobičkov, ti npr. pomisliš, da delničarji ne bi bili
veseli; jaz pa pomislim, da ne bi bilo razvoja.
sporočil: 33.168
Zadnja sprememba: najobj 18.09.2023 15:42
[0513ANITO]
> [trocki]
> > Almer Bajim iz linškega Donaulagerja je prepričan, da je v Evropi dovolj voznikov, le plačati jih je treba pošteno
>
> Dovolj je vseh poklicov, le plačati bi jih bilo treba pošteno. ampak potem ne bi bilo rasti dobičkov, česar pa delničarji ne bi bili veseli. 2.500 za celo življenje po evropskih avtocestah je res beda. Toliko porabiš na avtocesti samo za kave in sendviče.
Komunističnih prisesancev je vsepovsod preveč... Zato zmanjka za pridne..... evo, ker imaš svoje podjetje, te bo to www.rtvslo.si/sloven...tvu/681739 ziher razveselilo ...
P.S.: preden se totalno razpizdiš na našega Hana in njegovo ekipo, preberi podnaslov "Na ministrstvu za gospodarstvo po evropski direktivi pripravljajo zakon, ki spolne kvote po politiki uvaja tudi v gospodarstvo", potem pa namesto apaurina preberi članek www.finance.si/stanj.../a/9016785 našega novega desnega (= antikomunistični prisesanec) obraza na slovenski politični sceni Mateja Avblja - profesorju za evropsko pravo je v stavku "Brez tega, da bi bila EU robustna politična skupnost, z močno nacionalno in nadnacionalno demokratično politično legitimnostjo" prvemu na svetu uspelo definirati nadnacionalno nacionalnost - o še več EU v vsako slovensko vas ... khmm, in to potem ko smo enako kot številni evropski narodi pred nami končno tudi Slovenci dosanjali svoje menda tisočletne sanje, da bi s svojo državo bili svoji na svojem, zdaj pa od "svoje" države nimamo drugega kot poslušno izpolnjevanje direktive na direktivo ...
sporočil: 2.048
[Muki]Ja, ti pač gledaš bolj široko in dolgoročno. Jaz pa sem vesel, če je dividenda višja od lanske, če je pa nižja, sem žalosten.
Če ni rasti dobičkov, ti npr. pomisliš, da delničarji ne bi bili veseli; jaz pa pomislim, da ne bi bilo razvoja.
Strani: 1