Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Ponoči se koža obnavlja

Strani: 1

anon-68918 sporočil: 234
[#146605] 24.10.07 11:01
Odgovori   +    0
Ah, lepo vas prosim, moja babica ni uporabljala nobenih krem pa je imela lepo in gladko kožo. Res pa je, da je bila bolj okrogla(napeta koža) in seveda ni kadila in ni živela v stanovanju s centralno kurjavo...pa tudi hrana takrat še ni bila industrijsko predelana :-)
anon-27449 sporočil: 1.610
[#146665] 24.10.07 12:35 · odgovor na: anon-68918 (#146605)
Odgovori   +    0

ruzicr je napisal(a):
Ah, lepo vas prosim, moja babica ni uporabljala nobenih krem pa je imela lepo in gladko kožo. Res pa je, da je bila bolj okrogla(napeta koža) in seveda ni kadila in ni živela v stanovanju s centralno kurjavo...pa tudi hrana takrat še ni bila industrijsko predelana :-)

no, moja stara mama tudi ni uporabljala nobenih krem, ni kadila, ni pila, živela v hiši brez centralne, jedla zdravo hrano  in imela "posušeno" kožo...  - aja, bila je kmetica, rodila 10 otrok, garala doma, na polju... Kakšne kreme neki ???...

No, jaz uporabljam izključno samo Solea .. nočne kreme (WTF ? ..:) , enostavno sem lena za te zadeve, pa enostavno nimam posluha za take kreme .. Moja koža ? Ah, da se pogledam v špegeljček - ah, super sem, najlepša sem , še nasmeh - super :))
anon-74826 sporočil: 1.680
[#146731] 24.10.07 13:49
Odgovori   +    0
Tudi koža je pomemben človekov organ, ki opravlja mnoge funkcije in si zasluži primerno nego in pozornost, obnavlja se šele po primerno dolgem spancu. Za dober tonus, odpravo odmrlih celic, glajenje gub, proti tanjšanju kože, za izboljšanje prekrvljenosti kože in odpravo krčnih žil (pa še kaj bi se našlo) sta ob pravilni uporabi odlična ognjičeva mast in glinene obloge (postopek zahteva natančnost zaradi lastnosti, da vleče k sebi strupe iz telesa, zato je ustrezna procedura nujna). Omenjena preparata vplivata tudi na podkožno tkivo in tako tudi na ožilje in prekrvljenost, oba preparata lajšata oz. celo odpravljata krčne žile, vnetja ožilja, brazgotine,… Po mojih izkušnjah so v 3 dneh že vidni rezultati pri oblogah z ognjičevo mastjo in grenčico na krčne žile. V primeru hudega vnetja ožilja (z bolečinami in oteklino) pa je dalo odličen rezultat uživanje prahu divjega kostanja (v tujini lahko kupite komprimiran prah, ki ga sicer uporabljajo tudi v primeru težav zaradi krvnih strdkov). Tako so v 3 dneh bolečine izginile, pravtako je splahnela oteklina. Postopek z glino pa je malce zahtevnejši, vendar se lahko zelo tanek namaz za obdobje npr. pol ure (malce pred izsušitvijo izmijemo z vodo) brez strahu uporablja za uspešno čiščenje in lepšanje kože.
Sicer pa – kdo ne bi hotel biti lep(ši)? Vendar je vsaka zgolj zunanja lepota brez notranje lepote samo maska in lupina, ki kmalu izgubi pomen, če je brez ustrezne vsebine! Notranja lepota pa je tudi »zdravilno sredstvo« za vse, ki imajo kontakt z imetnikom takega zaklada!
anon-1670 sporočil: 14.712
[#147067] 25.10.07 08:24
Odgovori   +    0
Če denar namesto v kreme raje dobro nalagaš, sem prepričan, da boš na stara leta lažje dobil kakšno mlado mucko kot pa, če bi imel lepo ohranjeno kožo.

Lp

Strani: 1