Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek \'\'To ni več moja stranka. LDS je stranka kapitala\'\'
Strani: 1 2
sporočil: 174
MNZ bo moralo končno razjasniti popotovanje KK po smrti
Saše...
www.revija-reporter....&Itemid=59
www.revija-reporter....&Itemid=59
sporočil: 11.068
Uh jebote, tale se je pa pozno spomnil, LDS je stranka kapitala!he,
he, he.... Stranka crvenega kapitala, tajkunov in drugih
tranzicijskih dobičkarjev je od vekomaj.. In to Švagan ugotovi
točno pred volitvami, pa še v stranki bi rad ostal! Pa LDS-ovci ga
morajo sšutirati iz stranke, kolikor je dolg in širok. Kar je
preveč, je pa preveč...
sporočil: 235
Jej, jej shamane, če se ne motim si nedavno popizdil na
vsegliharstvo: Kaj je zdaj to? Trenutek depresije? Upam, da le to,
sicer bo Financam definitivno padla branost (saj vesoljni
Slovenistan ve, kdo je kralj tega foruma), murgloidovi
mazači-vohljači po naročilu pa bodo ostali brez dela. Če je tako,
škoda (in velik žal).
Jaz vseeno verjamem, da JJ NI istosranjedugopakovanje, verjamem, da neprestano orkestrirano sataniziranje in zlivanje neštetih golid gnojnice, vselej po istem NeNašem, izdaja peklenski strah stvora, ustoličenega z barbarinimi rovi, pred neizogibnim - razkritjem pravega obraza krvosesa, ki že več kot pol stoletja pije kri pohlevnemu plebsu. Strah, da jim NeNaš podere hišo iz kart, ki jo krčevito branijo trume poniglavih plačancev zločinskega režima. Kakorkoli, JJ ostaja edino upanje, da se to v bližnji prihodnosti sploh lahko zgodi. Torej, čakam in upam...
Jaz vseeno verjamem, da JJ NI istosranjedugopakovanje, verjamem, da neprestano orkestrirano sataniziranje in zlivanje neštetih golid gnojnice, vselej po istem NeNašem, izdaja peklenski strah stvora, ustoličenega z barbarinimi rovi, pred neizogibnim - razkritjem pravega obraza krvosesa, ki že več kot pol stoletja pije kri pohlevnemu plebsu. Strah, da jim NeNaš podere hišo iz kart, ki jo krčevito branijo trume poniglavih plačancev zločinskega režima. Kakorkoli, JJ ostaja edino upanje, da se to v bližnji prihodnosti sploh lahko zgodi. Torej, čakam in upam...
sporočil: 2.998
Švagan se je pogajal z SDS, da bi nastopal na njihovi listi -
očitno so bila pogajanja uspešna. Gre za navadno politično
prostitucijo.
sporočil: 7.339
A to bo iz LSD nastala še ena "nova" stranka s starimi agitprop
facami, ki bo pred volitvami sklenila predvolilno kakolicijo z LSD,
SD in Zalaž?
;-)
;-)
sporočil: 3.914
A član stranke ostaja igra na dve karti ni pošten sicer pa kateri
LDS politik to je?
sporočil: 13.643
a samo kapitala ?
jaz sem pa mislil, da predvsem sociopatov in njihovih prijateljev - kako "potlej", Kresalova: a sta sociopata ter mobbingaša t.im. zdravnik Radetič in "wannabe zdravnik" Mezek iz Kopra ševe dno vpisana v LDS ali nista več _ _ _ _ _ ??
www.youtube.com/watc...9uYEM2osYQ
jaz sem pa mislil, da predvsem sociopatov in njihovih prijateljev - kako "potlej", Kresalova: a sta sociopata ter mobbingaša t.im. zdravnik Radetič in "wannabe zdravnik" Mezek iz Kopra ševe dno vpisana v LDS ali nista več _ _ _ _ _ ??
www.youtube.com/watc...9uYEM2osYQ
sporočil: 362
V dveh letih, od kar je vodenje LDS prevzela Katarina Kresal, je
stranka spremenila svojo identiteto, omenja njen protikandidat na
kongresu LDS Švagan. "V tej stranki se preprosto ne vidim več. To
ni več moja stranka. LDS je stranka kapitala. Katarina Kresal je
predstavnica kapitala. To niso moji pogledi," nam je razloge za
odstop osvetlil Švagan
Očitno mu je še vedno precej lepo v tej stranki glede na to, da ostaja član LDS.
Očitno mu je še vedno precej lepo v tej stranki glede na to, da ostaja član LDS.
sporočil: 235
Jap, me veseli (zelo). Tebi dam klobuk (trikrat) dol in sem
prepričan, da še mnogi. Oni čisto zgoraj pa naj končno pošlje v
deželo ovc še par shamanov...
Ps:
Seveda tudi jaz nisem noben vernik JJ. Se mi včasih kar stemni pred očmi, ko vidim kaj vse se tam okoli suče. Sem tudi prepričan, da vsi Puckoti še niso sneli mask in da jih imajo OniSvoji še kar nekaj v rezervi. Ampak, prekleto, če človek pol stoletja čaka da se vsa ta kotišča zalege v svinjaku počistijo in da končno lažniva zajedalska kamarilja dobi zasluženi vritnjak, potem je JJ pravzaprav edina karta, na katero se lahko stavi. OK, v prejšnjem mandatu so ga nasamarili in je ga je pol šlo k vragu, preden je ugotovil, da ti tipi na iztegnjeno šapo prijatlejsko kvečjemu pjunejo in ti za nagrado zrihtajo finski pok. In gotovo planirajo še kakšnega.
Ampak, Bognedaj, če naslednjič, ko bo na oblasti in bo pojerbal razsulo, če naslednjič ne bo v šapi držal gorjače, če naslednjič ne bo počistil avgijevega hleva, potem ga tudi zame ni več!
LP ajevsenak
Ps:
Seveda tudi jaz nisem noben vernik JJ. Se mi včasih kar stemni pred očmi, ko vidim kaj vse se tam okoli suče. Sem tudi prepričan, da vsi Puckoti še niso sneli mask in da jih imajo OniSvoji še kar nekaj v rezervi. Ampak, prekleto, če človek pol stoletja čaka da se vsa ta kotišča zalege v svinjaku počistijo in da končno lažniva zajedalska kamarilja dobi zasluženi vritnjak, potem je JJ pravzaprav edina karta, na katero se lahko stavi. OK, v prejšnjem mandatu so ga nasamarili in je ga je pol šlo k vragu, preden je ugotovil, da ti tipi na iztegnjeno šapo prijatlejsko kvečjemu pjunejo in ti za nagrado zrihtajo finski pok. In gotovo planirajo še kakšnega.
Ampak, Bognedaj, če naslednjič, ko bo na oblasti in bo pojerbal razsulo, če naslednjič ne bo v šapi držal gorjače, če naslednjič ne bo počistil avgijevega hleva, potem ga tudi zame ni več!
LP ajevsenak
sporočil: 1.141
Xexexex .... kaj bi pa drugega kot
napis'o bre.:
*sikot ~ sea cat(?) ~ catfish(som) ~ morskij kot ~ kot=mačor(RU) ~ meerkatze ....
Ama,bre .... piši srpski da te ceo svet razume *sikot = si skot (skraćeno od "al' si skot", jeb'ote)
Izgubio mona jedno slovce, pa šta, ako čoveka "baš boli jako" ....
BTW
prav je imel dorki22 ko je napisal
forum.finance.si/?m=...5422&reply
(konsta-tirano že 30.03.08 15:33 .... Pa nis'm jaz, majke mi ....)
Pa še klofuta
forum.finance.si/?m=...0450&reply
www4.slikomat.com/10...trogla.jpg
a i besednjak im je skoro identičan, kao da dolazi iz iste glave (dobobkuracpreSS)
LP, tvoj pogrešani xTITO's ....
Pa še z Enfricejem se strinjam. S tem da bi jaz, po svoji standardni navadi, he,he, besedo luzerji okrasil še z nekaj pridevniki, začenši z oportunistični, parazitski ipd.janezpizdek 01.05.10 08:44
napis'o bre.:
Namreč, enkrat sem se neki zmotil, pa sem situacijo rešil tak, da sem vse zbrisal in pustil samo eno piko. Ugani kaj se je zgodilo. Čez ene par dni slučajno nabašem na toti post in tam vidim to: -4/4. he,he.Pa napis'o bre.:
Z drugimi besedami - sikoti* na forumu ne ocenjujejo vsebine ....Pa napis'o,bre i da ga.:
.... fino boli kurac za te pluske in minuske, he,he ....A, da ga "fino bole" .... xexexex, a ne da(?) .... Pa zaošto se onda "Oprah.vič.uje"(?), i stalno guziči da mu "nije stalo" (whatever it means) .... a nije napis'o, bre i objašenje koj'kurac su sikoti*
*sikot ~ sea cat(?) ~ catfish(som) ~ morskij kot ~ kot=mačor(RU) ~ meerkatze ....
Ama,bre .... piši srpski da te ceo svet razume *sikot = si skot (skraćeno od "al' si skot", jeb'ote)
BTW
Sem jaz koga likvidiral,izdal?? Kaj sploh omenjaš altruizem, kakšno sočutje? Saj si ujetnik 60 let strahu in besa. Altruizem(usmerjeni, ne pa generalni) je pri tebi lahko samo simptom, ne pa lastnost.xexexex.... "ujetnik 60 let strahu in besa".
Pa še klofuta
Čeprav je zadeva resna, sem se ob prebiranju komentarjev iz srca nasmejal. Namreč načinu razmišljanju gospoda Shamana in Enfriceja. Kako zmešana glava (Ena glava, da ne bo pomote - dopisuje si sam s seboj in potrjuje svoje umotvore samemu sebi -to smo ugotovili z analiziranjem njegovih 4000 komentarjev na tem forumu)Za tako obsežno delo ima pa res časa za odmet. Človek izgleda nima nobenega koristnega dela. Je njegova bolezen shizofrenija pred komunajzarji že tako moteča, da ga nikjer ne vzamejo v službo? Pa utaplja svojo žalost z mržnjo proti celemu svetu in nam uporabnikom krade prostor za resne debate. Daj junak, rešiš se lahko s samomorom!Paaaa, ja bi dodao i treću glavu (dobovu), jerbo je u narodu uobičajena troglava aždaja ....
a i besednjak im je skoro identičan, kao da dolazi iz iste glave (dobobkuracpreSS)
Xexexex moj bifši
Oduvek sam znao da si brz(opletan) sas prsti i sas pišanje (pardon pisanje), pa me stalno potsećaš na mog pokojnog oca, kada prdne pa kaže.: "Brzo, brzo, daj stigni ga ako možeš.!"
.... Xexexex, a ti si brži i od men', jebote tvoj Allah .... Naravno da trening drži sportistu u formi, pa ti zato još pre 07:00 na sekretu treniraš te-matto-te za seratorijum .... Naravski da se onako bunoVAN zajebuniš, pa pomešaš dejstva, te u sekret baciš laprdator-top, a na forum izbaciš tvoja sranja .... Ali šta se tu može, kad je navika jedna muka, a odvika sto muka, a iz svoje kože se ne može, pa da ga jebeš ....
Nešto moram da ti priznam.... Dok si bio šalamanta bio si mi draži, nego sada kao neki jebeni pizdun, pa si mene pokušavao da zajebuniš tvojim laprdo-konstrukcijama, dok sam se ja trudio da ti odgovaram u jeziku, koji nije bio moj maternji (a ni tvoj) pri čemu su mi mnogo pomagale one slikice, koje ti tako mlogo voleš.
Međutim, vremena se menjaju, pa tako i ja, (Balkanac po ZLOfensko) .... Sada me, kako ono ti napisaše, "....fino boli kurac za ...." ZLO-roftarje i ostalu gamad, koja pokuša da me zajebava, pa odgovaram ravnom merom +20% dodatka za davek drž.av.av.avi .... Jebote počela tipkofnica da mi zamuckuje u zadnje vreme kada se s'tobom pr'puc'av'av'av'am .... Mora da ima neKAKI af-af-init-et prema tebi ....
BTW .... 'teo sam i onom jebenom dobu da odgovorim, ali on je ispod MOJEG niveaua, a ja sa Golootočkim četno-RKC-popo-robi-JAŠIM.ja neću da imam con-TAKT-e .... To je obećao moj kum Šević da će da obavi.(seti se na naš TANDEM) To je rekao na kuretotu, dok je napolju padala kiša, a mi smo u podpalublju seirili janjetinu i Otočko Belo, kada sam mu iz čiste dosade pročitao dobovo sranje, posle čega mi je laprdator-top o'ma ciknuo, pa je sada na popravci u LJ-močvirju ko zna dokle, jerbo ste vi ZLOmoneyžderi brzi kao babe na seraforima ....
PS
A ti još uvek misliš da si Badža, pa ćeš tamonekoga moći "razjebavati ko bugarsku skupštinu" ....
Xexexex .... A tebe je ona KJ (alias prdigar) raspičkala ko svinja torbu .... e moj blento (piapress), sama su te žlobudranja, a dela(?) .... Kada bi mogo jezikom, možda, ali i to sumnjam ....
BTW nema ljutiš, ja samo sabiram (lujka, bleso, etc...) pa koliko ti-meni, toliko ja-tebi .... ni pljus ni minjus
Osim onih 20% za davek zbog Eleniju (ma Grčku, jebote)
ajd sos zdravlje delijo, više volem shaMONE nego Raj-jan-pizdune ....
Copy/paste (zgolj).
Ajd lahko nočko, matori bleso!
Oduvek sam znao da si brz(opletan) sas prsti i sas pišanje (pardon pisanje), pa me stalno potsećaš na mog pokojnog oca, kada prdne pa kaže.: "Brzo, brzo, daj stigni ga ako možeš.!"
.... Xexexex, a ti si brži i od men', jebote tvoj Allah .... Naravno da trening drži sportistu u formi, pa ti zato još pre 07:00 na sekretu treniraš te-matto-te za seratorijum .... Naravski da se onako bunoVAN zajebuniš, pa pomešaš dejstva, te u sekret baciš laprdator-top, a na forum izbaciš tvoja sranja .... Ali šta se tu može, kad je navika jedna muka, a odvika sto muka, a iz svoje kože se ne može, pa da ga jebeš ....
Nešto moram da ti priznam.... Dok si bio šalamanta bio si mi draži, nego sada kao neki jebeni pizdun, pa si mene pokušavao da zajebuniš tvojim laprdo-konstrukcijama, dok sam se ja trudio da ti odgovaram u jeziku, koji nije bio moj maternji (a ni tvoj) pri čemu su mi mnogo pomagale one slikice, koje ti tako mlogo voleš.
Međutim, vremena se menjaju, pa tako i ja, (Balkanac po ZLOfensko) .... Sada me, kako ono ti napisaše, "....fino boli kurac za ...." ZLO-roftarje i ostalu gamad, koja pokuša da me zajebava, pa odgovaram ravnom merom +20% dodatka za davek drž.av.av.avi .... Jebote počela tipkofnica da mi zamuckuje u zadnje vreme kada se s'tobom pr'puc'av'av'av'am .... Mora da ima neKAKI af-af-init-et prema tebi ....
BTW .... 'teo sam i onom jebenom dobu da odgovorim, ali on je ispod MOJEG niveaua, a ja sa Golootočkim četno-RKC-popo-robi-JAŠIM.ja neću da imam con-TAKT-e .... To je obećao moj kum Šević da će da obavi.(seti se na naš TANDEM) To je rekao na kuretotu, dok je napolju padala kiša, a mi smo u podpalublju seirili janjetinu i Otočko Belo, kada sam mu iz čiste dosade pročitao dobovo sranje, posle čega mi je laprdator-top o'ma ciknuo, pa je sada na popravci u LJ-močvirju ko zna dokle, jerbo ste vi ZLOmoneyžderi brzi kao babe na seraforima ....
PS
A ti još uvek misliš da si Badža, pa ćeš tamonekoga moći "razjebavati ko bugarsku skupštinu" ....
Xexexex .... A tebe je ona KJ (alias prdigar) raspičkala ko svinja torbu .... e moj blento (piapress), sama su te žlobudranja, a dela(?) .... Kada bi mogo jezikom, možda, ali i to sumnjam ....
BTW nema ljutiš, ja samo sabiram (lujka, bleso, etc...) pa koliko ti-meni, toliko ja-tebi .... ni pljus ni minjus
Osim onih 20% za davek zbog Eleniju (ma Grčku, jebote)
ajd sos zdravlje delijo, više volem shaMONE nego Raj-jan-pizdune ....
Copy/paste (zgolj).
Ajd lahko nočko, matori bleso!
sporočil: 5.777
Zadnja sprememba: anon-6533 13.05.2010 23:40
[Xitos]Kasno stiže .....;-)))
Xexexex .... kaj bi pa drugega kot
>Pa še z Enfricejem se strinjam. S tem da bi jaz, po svoji standardni navadi, he,he, besedo luzerji okrasil še z nekaj pridevniki, začenši z oportunistični, parazitski ipd.
janezpizdek 01.05.10 08:44
napis'o bre.:
>Namreč, enkrat sem se neki zmotil, pa sem situacijo rešil tak, da sem vse zbrisal in pustil samo eno piko. Ugani kaj se je zgodilo. Čez ene par dni slučajno nabašem na toti post in tam vidim to: -4/4. he,he.
Pa napis'o bre.:
>Z drugimi besedami - sikoti* na forumu ne ocenjujejo vsebine ....
Pa napis'o,bre i da ga.:
>.... fino boli kurac za te pluske in minuske, he,he ....
A, da ga "fino bole" .... xexexex, a ne da(?) .... Pa zaošto se onda "Oprah.vič.uje"(?), i stalno guziči da mu "nije stalo" (whatever it means) .... a nije napis'o, bre i objašenje koj'kurac su sikoti*
BTW
>Sem jaz koga likvidiral,izdal?? Kaj sploh omenjaš altruizem, kakšno sočutje? Saj si ujetnik 60 let strahu in besa. Altruizem(usmerjeni, ne pa generalni) je pri tebi lahko samo simptom, ne pa lastnost.
xexexex.... "ujetnik 60 let strahu in besa".
Pa še klofuta
>Čeprav je zadeva resna, sem se ob prebiranju komentarjev iz srca nasmejal. Namreč načinu razmišljanju gospoda Shamana in Enfriceja. Kako zmešana glava (Ena glava, da ne bo pomote - dopisuje si sam s seboj in potrjuje svoje umotvore samemu sebi -to smo ugotovili z analiziranjem njegovih 4000 komentarjev na tem forumu)Za tako obsežno delo ima pa res časa za odmet. Človek izgleda nima nobenega koristnega dela. Je njegova bolezen shizofrenija pred komunajzarji že tako moteča, da ga nikjer ne vzamejo v službo? Pa utaplja svojo žalost z mržnjo proti celemu svetu in nam uporabnikom krade prostor za resne debate. Daj junak, rešiš se lahko s samomorom!
Paaaa, ja bi dodao i treću glavu (dobovu), jerbo je u narodu uobičajena troglava aždaja ....
bolje ikad nego nikad .... xexexex
za zakašnjenje krivi tehtno-tehnički razlozi (laptop u kurcu)
aaaa ono jebilo sa domo-ljubnog (hišnonepomičnog) koji je samostojno navik'o da našoj MONI skoro redovno poželi "laHko n'OČ"
kajčmo, navika ja jadna muka, a odvika 100US$žmurka ....
BTW as' tut ti ratal nočna 'tica (pjevalica)
PS
idi, bre, do Bogdana ....
LP
za zakašnjenje krivi tehtno-tehnički razlozi (laptop u kurcu)
aaaa ono jebilo sa domo-ljubnog (hišnonepomičnog) koji je samostojno navik'o da našoj MONI skoro redovno poželi "laHko n'OČ"
kajčmo, navika ja jadna muka, a odvika 100US$žmurka ....
BTW as' tut ti ratal nočna 'tica (pjevalica)
PS
idi, bre, do Bogdana ....
LP
sporočil: 5.777
[Inside]Ehh, jaz sem mislil le na zmaja. Nič slabega.
> [pavel]
> Kasno stiže .....;-)))
Ehh, ko bo on toliko napisal kot je shaman in janezpizdek pol naj se javi. Ma napisal in predlagal ne iz varnega zaledja gledal na napake.
Xitos zapri ga u Haag zaradi ene male napakice.
sporočil: 818
[janezpizdek]Ja, v našem parlamentu imajo non-stop bowla party ;) www.gizmodude.com/20..._large.jpg
glede skupnosklede
xexexex, xebiga, moj ti bifši cume .... šta da ti kažem, kada si me
zajeb'o, pa neznan više u koju G-rupu da te stavim, mogućnosti su
dvije (a možda i više, bogami) ....
a.) Sexualni manijak
b.) Manualni sexijak
Kažeš ti
img78.imageshack.us/...keyzw5.jpg
i to već u ....[#806606] 06:46.... pa u [#806612] 07:13.... Pa u [#806717] 08:53
ama mlogo dugo ga vučeš, bre kume .... a žena ništa ne primeti, pa strpljivo čeka, i čeka, i čeka .... a(?)
pa pišeš ušte, xebalate tota fuk.si.analna MONA u tebi, da te xebala.:
en.wikipedia.org/wik.../Gu%C4%8Da
en.wikipedia.org/wik...t_festival
tota selendra od jedva 2000 stanovnika (ne zamenjaj za tvojega ljubljenoga Janeza Stanovnika) , naraste za vreme festivala na 600.000.- jebote (kao tri Ljubljane, a o tvojem K(u)ranju da niti ne trošim reči) ....
BTW a odkude TI TO da si se opsetio baš na Guču(?) .... Mora da ti se cede sline kada samo pomisliš, kako se tvoji roftarski pr'jatli vesele tamo dole (na Balkanu), a ti dalje od ovog seratorijuma tvoju guzicu nisi ni pomerio, iako tamoneke pizdeke forumske zavajaš te bio .... Dubai, Emirati, JuEsEj, Anglićani, itd, itd .... More jebiseparasti (Jožicapress) .... Potsećaš me na onoga, koji se iz svoje bare nije ni mak'o, nego samo sere na isto mesto gde i jede .... Ali ima tako veeeelikiii (gobec, seveda), pa i širu (rit), bogami, g. sudija ....
img112.imageshack.us...simsz8.jpg
PS
Aaaa, da ne zaboravim da ti dodam na tvoje pišanje ....
BTW ja sam svoj dug odužio, a ti gledaj da me dostigneš ako si Badža, pa da se pofališ sas sinovi(3), ćerku(1), unuci(2), unuke(2)....(ozvaničeni).... ostalije će da ignoriram.... kako se spodobi ....
Ama,bre, 'oću da te potolažim .... mlad si ti ušte (jedva si 46 nabio u guzicu) pa imaš još vremena da se tunaka kurčiš .... 'ajde bre poradi malo na toj ZA-devi .... jebote Alija .... utvojim godinama već sam imao dva sina, (19 i 22) ... ali ja nisam opletao jezikom kao ti na ovom seratorijumu ....
Šta ti vredi toti tvoj zornjak ako si ćorak, jeb'ote .... Priznajem ti da laprdaš brezmejno, ali jezikom nemožeš da praviš decu (moš' da zamoliš poštara koji, takođe, radi od rane zore) .... da ne grešim dušu, čuo sam da imaš ćerkicu (Bog joj dao zdravlja i dug život), ali to su neprovereni izvori, pa sada neznam više ....
Biće da je stvarnost kao što sam pretpostavio u onom prvom linku ....
PS
Exexex, xebiga i opet je ono što ti kažeš
Ajd lahko nočko, matori (pardon, nedokončani) bleso!
Tvoj jedini pravi prjatu .... xTITOs ....
a.) Sexualni manijak
b.) Manualni sexijak
Kažeš ti
A glej mene. Vsak dan, sabajle takorekoč, zornjak.Khmmm, kako da kažem .... nimam besed .... Io non capišo qwa to zornjak(?), možda u WC-yu dok se briješ pa u ruci držiš ogledalo = zor-njak ....(?)
img78.imageshack.us/...keyzw5.jpg
i to već u ....[#806606] 06:46.... pa u [#806612] 07:13.... Pa u [#806717] 08:53
ama mlogo dugo ga vučeš, bre kume .... a žena ništa ne primeti, pa strpljivo čeka, i čeka, i čeka .... a(?)
pa pišeš ušte, xebalate tota fuk.si.analna MONA u tebi, da te xebala.:
.... he,he, v svojih roftah tam v okolicu Guču, še preden si se odpravil čkolovati f toti tvoj Begiš, pel, na trubu sviral [kurcu],Pa šta(p)ti mogu, kad si kilav uglavu, pa nedojemaš šta jeto BEOGRAĐANIN sa Dorćola, Čuburu ili Marinkovu Baru .... (?) toti je kao cela ZLOfenija, pa i šire bogami (recimo doBosne) .... Pa xebote tvoj Alija IzmetBegović .... koliko puta ja-tebi treba da se legitimišem, roftaru nijedan iz K(u)ranja, 'oćeš da TI TO dokumentuje tvoja Dacarska Uprava .... Aaaa, ono što jes'-jes', nebi se baš ni ljutio za onu Guču, gde se takvi kao ti svake godine gomilaju na jedaču i pijaču pa posle tri dana pijančenja, slobodni od EU-stege i SLO-policije, a po povratku kući još uvek pijani, ne mogu po nedelju dana da se povrate i uđu u štos ....
en.wikipedia.org/wik.../Gu%C4%8Da
en.wikipedia.org/wik...t_festival
tota selendra od jedva 2000 stanovnika (ne zamenjaj za tvojega ljubljenoga Janeza Stanovnika) , naraste za vreme festivala na 600.000.- jebote (kao tri Ljubljane, a o tvojem K(u)ranju da niti ne trošim reči) ....
BTW a odkude TI TO da si se opsetio baš na Guču(?) .... Mora da ti se cede sline kada samo pomisliš, kako se tvoji roftarski pr'jatli vesele tamo dole (na Balkanu), a ti dalje od ovog seratorijuma tvoju guzicu nisi ni pomerio, iako tamoneke pizdeke forumske zavajaš te bio .... Dubai, Emirati, JuEsEj, Anglićani, itd, itd .... More jebiseparasti (Jožicapress) .... Potsećaš me na onoga, koji se iz svoje bare nije ni mak'o, nego samo sere na isto mesto gde i jede .... Ali ima tako veeeelikiii (gobec, seveda), pa i širu (rit), bogami, g. sudija ....
img112.imageshack.us...simsz8.jpg
PS
Aaaa, da ne zaboravim da ti dodam na tvoje pišanje ....
....ki naglo postanejo pošteni, ne pišejo postof pozno in ne fukajo več grozno, a bogami tudi sicer več nea vedo brez shamanopediu ka te je to fuk ....Pa jel' ti misliš da se fuck upražnjava samo po noći (?).... japaja, ima i toga .... da ti se ženskinje ne poplaši kada te vidi u fris .... pa zaoto ti i pobegneš rano sabajle u WC (vidi malo ispred gore levo), a Gustl ne dozVOLjava da se limaju slik'ce o teh zadevah ....
BTW ja sam svoj dug odužio, a ti gledaj da me dostigneš ako si Badža, pa da se pofališ sas sinovi(3), ćerku(1), unuci(2), unuke(2)....(ozvaničeni).... ostalije će da ignoriram.... kako se spodobi ....
Ama,bre, 'oću da te potolažim .... mlad si ti ušte (jedva si 46 nabio u guzicu) pa imaš još vremena da se tunaka kurčiš .... 'ajde bre poradi malo na toj ZA-devi .... jebote Alija .... utvojim godinama već sam imao dva sina, (19 i 22) ... ali ja nisam opletao jezikom kao ti na ovom seratorijumu ....
Šta ti vredi toti tvoj zornjak ako si ćorak, jeb'ote .... Priznajem ti da laprdaš brezmejno, ali jezikom nemožeš da praviš decu (moš' da zamoliš poštara koji, takođe, radi od rane zore) .... da ne grešim dušu, čuo sam da imaš ćerkicu (Bog joj dao zdravlja i dug život), ali to su neprovereni izvori, pa sada neznam više ....
Biće da je stvarnost kao što sam pretpostavio u onom prvom linku ....
PS
Exexex, xebiga i opet je ono što ti kažeš
.... Ob enih ponoči nimaš pametnejša posla, pa pisuniš po forumu. ts.ts.ts...Copy/paste (zgolj).
Ajd lahko nočko, matori (pardon, nedokončani) bleso!
Tvoj jedini pravi prjatu .... xTITOs ....
Strani: 1 2