Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Delavci Vegrada: Hišo Simone Dimic smo obnavljali mi
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
sporočil: 166
Janša, Ljudmila in še kdo nimajo prav nobene povezave s fašisti.
Pač pa ima Borut prav močne veze s komunizmom in njegovimi akterji.
sporočil: 213
[shevchenko]Skoraj si zadel, vodi jo banananjam (www.webtv.si/video/i.../id/30680)
banana drzavo vodi bananaman
sporočil: 796
Zadnja sprememba: anon-55246 18.10.2010 21:47
Vsak ki trdi, da je Pahorček lolek ker drži tak folk v vladi je
idiot.Loleki smo mi vsi, ki to financiramo!
sporočil: 47
pa nemorem verjet, pa kljub vsemu pridejo pred kamere se nam
smejijo...pa kje so moralne vrednote???
sporočil: 509
Počasi se mi je začelo svitati zakaj so zadnje čase v Vegradu tako
vneto sežigali dokumentacijo...
sporočil: 997
V tem primeru bi moralo kar nekaj osebkov kazensko odgovarjati in
pospešeno frčati iz položajev!!! Ti modeli so čisto brez sramu in
časti. Prava sramota, da nam taki osebki najnižjega nivoja vodijo
državo!
sporočil: 21.898
Skoraj si zadel, vodi jo banananjam (www.webtv.si/video/i.../id/30680)to sem mislil, ja :D
sporočil: 292
.....kaj takega (Vegrad) se lahko dogaja samo v SLO, ker so
politiki tesno povezani ali celo udeleženi pri takih poslih....
sporočil: 10.844
KSZ
danes sem bil v hotelu Mons in sem imel tujim poslovnim partnerjem čast predstaviti g. Hildo.
PS Novinarji kje ste bili danes, ko smo imeli tako visok obisk v Ljubljani.
danes sem bil v hotelu Mons in sem imel tujim poslovnim partnerjem čast predstaviti g. Hildo.
PS Novinarji kje ste bili danes, ko smo imeli tako visok obisk v Ljubljani.
sporočil: 4.454
[dronyx]odlično, res je! in Slovenci so morali v opatiji čuvati to krasoto.
Če me spomin ne vara, so tudi Branku Mamuli vojaki JLA gradili hišo oziroma neko počitniško rezidenco. Sicer pa ji jaz nisem čisto nič fovš, tako kot mnogi tule. Če je bajta tako zgrajena, kot Celovški dvori...bog pomagaj.
iste stare fore dimic, pahor,...
sporočil: 3.795
In ko pomisliš, da si videl že vse in da kaj hujšega ne moreš več
doživeti se ti vedno znova vsuje na glavo kibla gnojnice. In ko si
opomoreš ugotoviš, da te je spet usvinjal KGB.
sporočil: 121
[kvatebriga]ja, in edini, ki je poskušal narediti atentat na vrh slovenske komunistične mafije, je bil Hrvat, sramota, ovce
folk prepozno, duh je že davno ušel iz steklenice, prasice samo še sprobavajo kako daleč lahko gredo, noben jih ne more ustavit, dražijo benz, pripravljajo nov davek raja pa kar tiho in mirno stoji v vrstah pred geodetsko upravo, ovce.
/zopet sarkazem
sporočil: 4.450
[srebrnina]Laž je nesmrtna duša komunizma (udbomafije, starih sil, kontinuitete... - vstavi po želji)
Laže Goobič o Ultri, laže jankovič v razpisu za Stožice, laže dimiceva o obnovi hiše..... imamo lažnivo koalicijo, lažnivo vlado. vlada nam LAŽ
sporočil: 994
Politiki (levi in desni) se obnašajo kot zavojevalci, njihov plen
je država, ljudstvo pa podložniki.
Kdaj se bomo (ljudstvo) zavedli, da mi volimo in plačujemo politike in uradnike, zato morajo oni služiti interesom ljudstva in ne obratno?
Kdaj se bomo (ljudstvo) zavedli, da mi volimo in plačujemo politike in uradnike, zato morajo oni služiti interesom ljudstva in ne obratno?
sporočil: 375
Pa kaj ne zmoremo en štab ljudi ki ne bi lagal in se korumpiral
vsepovprek pa to ne moreš verjet od jankoviča do pahorja in janše
mafijska država
sporočil: 4.807
Ma kaj tu pišete????
Simooooooona je sama obnavljala hiško, stala je ob mešalcu, ročno izkopavala jamo za bazen, silikonizirala okna......kaj ste ljubosumni....saj bo tudi vam pomagala, samo pokličite jo....tudi bog je naredil prvo sebi brado :)))))))))
Simooooooona je sama obnavljala hiško, stala je ob mešalcu, ročno izkopavala jamo za bazen, silikonizirala okna......kaj ste ljubosumni....saj bo tudi vam pomagala, samo pokličite jo....tudi bog je naredil prvo sebi brado :)))))))))
sporočil: 265
Sedaj pa kar v stulu: "ne morem verjet", "pa saj to ni res", "le
kako je to mogoče", idt.
Še se boste zgražali janezi zabiti. Na naslednjih volitvah pa zopet kakšna aferica, pa gremo po starem naprej.
Še se boste zgražali janezi zabiti. Na naslednjih volitvah pa zopet kakšna aferica, pa gremo po starem naprej.
sporočil: 121
[postojna]Bodi tiho in varuj zaklenjene predale z ovadbami!
Sedaj pa kar v stulu: "ne morem verjet", "pa saj to ni res", "le kako je to mogoče", idt.
sporočil: 2.790
[azraazra]Motiš se, za večino tukaj so taki samo "levi". In potem bodo prišli na oblast spet "desni", pa tako naprej. Kolo sreće se okreće, aksa ostaja ista. Dejmo še mal vrtet ta vrtiljak.
Politiki (levi in desni) se obnašajo kot zavojevalci, njihov plen je država, ljudstvo pa podložniki.
[pajot]Kaj? Na luster se boš pribil?
Kaj bo? Lustriral te bom,ob prvi priliki. Jasno?
sporočil: 4.633
Zadnja sprememba: anon-162251 18.10.2010 22:24
Kam pa je Janković utaknil 500,000.00 EUR DONACIJE, ki jo je dobil
od HILDE - VEGRAD ???Boga Simona pa tok je poštena pa fajn pol pa eni novinarji pa delavčki z juga nekaj čez njo. BOMO PA JA SIMONI VERJEL SAJ ONA JE NAŠA , a ne BORAT ?
PAHOR iz države si naredil MAFIJSKO DRŽAVO - ODSTOPI !
sporočil: 48.253
Hehe, to je pa ena vecjih pizdarij ... na to je pa slovenski "mali
clovek" zelo alergicen. Verjetno s tem vegrad ni naredil 1% skode
ki jo je naredilo slabo gospodarjenje bivse tajnice SKD na celu
firme, ampak slisi pa se zelo zelo zelo slabo...
sporočil: 4.454
[kapucino]DO ODSTOPA VLADE! saj se mal podruž s policijsko ministrico, Pahor ji zaupa bolj ko ženi! lAŽNIVCA GOLOBIČA JE TUDI OBDRŽAL. Dol s to svojatjo lažnivo, grabežljivo.
> [dillinger]
> Bingo...
Šah mat. Preiskovat to zgodbo do njenega odstopa. Sramota, da v tej državi samo še raziskovalni novinarji razkrivajo kriminal.
[pajot]Ja dežuren sem. Dežuram in pazim, da se ti e-neredi ne prestavijo na cesto.
Ne,saj si pismen,menda. Lustriral te bom. Ob prvi priliki.zajko,zajko,si dežurni kenede?