Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Delavci Vegrada: Hišo Simone Dimic smo obnavljali mi
sporočil: 1.293
marinko hrvatin, bivši šef lsd v kopru, ko ga je policija vprašala,
čigava je ta hiša, je izjavil: moja ni. čeprav si jo je brezplačno
zgradil z materialom iz dvorane bonifika. v primeru dimic lahko
tudi sklepamo, da je bila to samogradnja z brezplačnim materialom.
sporočil: 2.790
[wizardofoz]Sej si tup. Od lajanja na netu ne bo nobene revolucije.
> [zajko]
> Rumenim scavnicam, materiala za bombastične članke nikoli ne zmanjka. Kaj ko bi kar novinarji začeli revolucijo, ko so taka sila, da ne rečem sedma sila.
Glede na postanje se zdi, da se u scavnici odlično znajdeš.
sporočil: 33
Jao u kamero laže celi Sloveniji pa kam smo prišli.Itak ji je pa ze
na celu pisal ko je imela intervju da laže.Pa se nekaj l 2006 je
imelo podjetje njenega partnerja 75000€ prometa cez tri leta 2009
pa kar 2.2 miljona €.presodite sami ce ni to svinjarija .
sporočil: 2.474
Zadnja sprememba: anon-185653 18.10.2010 20:01
Delavci Vegrada: Hišo Simone Dimic smo obnavljali miVerjetno se spet lažejo, tako kot so se o (ne)plačah. (joke)
ZM
sporočil: 2.869
Kot je dejal eden izmed delavcev, so njeno hišo obnavljali več kot eno leto in to celo z materiali z >gradbišča v Celovških dvorih. Delavcem naj bi bilo sicer rečeno, naj o tem ne govorijo.vsekakor pa je nekdo dolžan govorice potrditi ali ovreči
Iz kabineta predsednika vlade Boruta Pahorja pa so sporočili, da je Simona Dimic že pojasnila, da >Vegrad ni obnavljal njene hiše, pač pa jo je obnavljalo manjše podjetje, ki ni želelo biti imenovano.
nekdo je verjetno po službeni dolžnosti dolžan sprožiti preiskavo
menda jo lahko tudi katerikoli fizična oseba ...
AIi, če to ne pa nabrusiti kose ?
sporočil: 68
Sem mislil, da Pahor ne ve, ampak očitno se zaveda, da ni bil
voljen kot Pahor, ampak kot ne-Janša, zato pač kima tepčka, kot
pravi A. Smolar: "Jaz sem ubogi, ubogi stvor, ker jaz sem nor, ..."
Pa, saj je že JJ&co prebil led s prakso ob osamosvojitvi: "Kaj
nam pa morete"! Ah, ampak pri nas še banane ne rastejo ...
sporočil: 4.602
Zadnja sprememba: dronyx 18.10.2010 20:11
Če me spomin ne vara, so tudi Branku Mamuli vojaki JLA gradili hišo
oziroma neko počitniško rezidenco. Sicer pa ji jaz nisem čisto nič
fovš, tako kot mnogi tule. Če je bajta tako zgrajena, kot Celovški
dvori...bog pomagaj.
sporočil: 292
To pa so moralne vrednote lažnive simone, kot tudi celotne vlade,
ki to očitno podpira........
sporočil: 777
[Rossi]
> [demokrat]
> Očitno so se Flance sedaj spravile na našega premierja, ko jim ni uselo zrušiti Jankoviča.
>
> Naj vam povem, da vam tudi to ne bo uspelo, saj nas g. Pahor odlično vodi v teh negotovih časih in je junak za večino državljanov.
Ti to resno, ali se zajebavaš ha? Če je prvo, boš dobo šuh v kelbo, štekaš !!
Jaz nisem nič kriv. Jaz sem vedno bil za Titeja pa Jugoslavijo
sporočil: 2.080
Zadnja sprememba: anon-162131 18.10.2010 20:17
Svobode ni več in potrebno si jo bo vzeti. Kako si Slovenci vrnejo
že tolikokrat odvzeto svobodo? Največkrat s kalibrom 7,62 mm,
enkrat proti fašistom, drugič nacistom, tretjič JA, očitno pa je
čas, da se bo za svobodo potrebno boriti še proti svojim... Fantje
in dekleta tam gor se igračkajo z narodom, SO WHAT, ane... Samo
narod je jezen... Zelo...
sporočil: 2.154
o jebemtiš, golobičica št. 2.
Če obstaja najmanjši sum na to in če gospa nima računov, ki bi dokazovali nasprotno, naj nemudoma odstopi in ves material vrne. V pravni državi, ga ne bi niti potrebovala, saj bi imela penzion na Dobu.
A mi ne živimo tukaj, še blizu nismo pravni državi, mi smo v butalistanu. Ali bolje, Koritostanu.
Če obstaja najmanjši sum na to in če gospa nima računov, ki bi dokazovali nasprotno, naj nemudoma odstopi in ves material vrne. V pravni državi, ga ne bi niti potrebovala, saj bi imela penzion na Dobu.
A mi ne živimo tukaj, še blizu nismo pravni državi, mi smo v butalistanu. Ali bolje, Koritostanu.
sporočil: 256
[dillinger]Šah mat. Preiskovat to zgodbo do njenega odstopa. Sramota, da v tej državi samo še raziskovalni novinarji razkrivajo kriminal.
Bingo...
sporočil: 234
[icko30]Da je Simona dishonest bitch? :)
Nič takšnega, sicer pa Chefa vpraš. On je morala.
lp
sporočil: 4.450
[darkucio]Tole je iz ene druge teme: forum.finance.si/?m=...781&single
Meni ne gre v glavo zakaj bi nekdo, ki ima ogromno premoženje hotel na takšen način "privarčevati" nekaj 10.000 evrov?!
Kdaj si človek, ki morda ni najbolj razumne in moralne sorte sam pri sebi reče: "DOVOLJ DENARJA IMAM"?
Tega pohlepa očitno nekateri ljudje danes ne morejo nadzirati, je kot odvisnost, bolezen.
Zdaj razumem zakaj pravijo, da pohlep na koncu uniči prav tistega, ki je pohlepen.
Jaz sem že kmalu po osamosvojitvi vedel, da Slovenci, kot tudi drugi narodi z Balkana, nismo pripravljeni na kapitalizem in to se danes kaže v najbolj kruti obliki.
Pa še nekaj - pri nas ni kapitalizma, pri nas je mafijski fašizem.
sporočil: 2.080
SO WHAT! :)))
PS: hočejo miren protest? Predlagam, da prenehamo plačevati davke. Bo zelo miroljubno.
PS: hočejo miren protest? Predlagam, da prenehamo plačevati davke. Bo zelo miroljubno.
sporočil: 798
[demokrat]Si ti že bil kdaj v Sloveniji?
Očitno so se Flance sedaj spravile na našega premierja, ko jim ni uselo zrušiti Jankoviča.
Naj vam povem, da vam tudi to ne bo uspelo, saj nas g. Pahor odlično vodi v teh negotovih časih in je junak za večino državljanov.
sporočil: 8.635
Zadnja sprememba: anon-202018 18.10.2010 20:33
[demokrat].................... kako že pravijo srbo - aja nekako takole:srce junačko a glava bedaška!
Očitno so se Flance sedaj spravile na našega premierja, ko jim ni uselo zrušiti Jankoviča.
Naj vam povem, da vam tudi to ne bo uspelo, saj nas g. Pahor odlično vodi v teh negotovih časih in je junak za večino državljanov.
ps
še prevod - srce junaka in glava bedaka(in vprašati se bi bilo potrebno še ali je pahor res junak ali je ka drugega prisotno npr kakšne čudne substance)