Izbrani forum: Servis
Izbrana tema: Nivea reklama ob vstopu
Strani: 1
sporočil: 7.339
Zagotavljam naročniku reklame, da naslednjih 12 mesecev zaradi
teženja ob vsakem obisku foruma, ko mi zruka celo stran, ne bom
kupil nobenega njihovega izdelka.
sporočil: 13.641
[bricktop]Smo izklopili, dokler ne popravijo serviranje. Se opravičujemo za nevšečnosti.
Zagotavljam naročniku reklame, da naslednjih 12 mesecev zaradi teženja ob vsakem obisku foruma, ko mi zruka celo stran, ne bom kupil nobenega njihovega izdelka.
sporočil: 2.549
1. Instaliraš Firefox
2. Instaliraš No Script
Zmaga je tvoja. Vidnost reklam dramatično pade. Res pa je, da je ta Nivea prva reklama, ki tako uniči stran, da ne dela noben link, dokler ne dovolim izvajanja skripte.
sporočil: 17.846
[Gustl]Očitno ste zopet vklopili.
> [bricktop]
> Zagotavljam naročniku reklame, da naslednjih 12 mesecev zaradi teženja ob vsakem obisku foruma, ko mi zruka celo stran, ne bom kupil nobenega njihovega izdelka.
Smo izklopili, dokler ne popravijo serviranje. Se opravičujemo za nevšečnosti.
In ja, moteče je.
sporočil: 13.641
[0219K21]
> [Gustl]
> > [bricktop]
> > Zagotavljam naročniku reklame, da naslednjih 12 mesecev zaradi teženja ob vsakem obisku foruma, ko mi zruka celo stran, ne bom kupil nobenega njihovega izdelka.
>
> Smo izklopili, dokler ne popravijo serviranje. Se opravičujemo za nevšečnosti.
Očitno ste zopet vklopili.
Sedaj bi moralo biti popravljeno, torej le 2x na uporabnika/browser.
sporočil: 5.835
[MinZaRes]Uporabljam Google Chrome in te Nivea reklame še nisem videl na forumu Financ. Imam pa seveda nastavljeno, da Chrome blokira reklame in vidim le tiste, ki jih želim videti.
1. Instaliraš Firefox
2. Instaliraš No Script
Zmaga je tvoja. Vidnost reklam dramatično pade. Res pa je, da je ta Nivea prva reklama, ki tako uniči stran, da ne dela noben link, dokler ne dovolim izvajanja skripte.
sporočil: 6.715
[0219K21]In če v Adblocku probaš blokirat (vsaj jaz amater) postanejo vsi linki na strani Financ neaktivni
> [Gustl]
> > [bricktop]
> > Zagotavljam naročniku reklame, da naslednjih 12 mesecev zaradi teženja ob vsakem obisku foruma, ko mi zruka celo stran, ne bom kupil nobenega njihovega izdelka.
>
> Smo izklopili, dokler ne popravijo serviranje. Se opravičujemo za nevšečnosti.
Očitno ste zopet vklopili.
In ja, moteče je.
sporočil: 7.339
Še vedno se to pojavlja. Ne mislim bit več tečen, ker cenim
Finance, sem si pa reklamo sprintal in gre na zid s pripisom
"NIKOLI NE KUPI!".
sporočil: 234
[Gustl]pan.si ?
> [bricktop]
> Zagotavljam naročniku reklame, da naslednjih 12 mesecev zaradi teženja ob vsakem obisku foruma, ko mi zruka celo stran, ne bom kupil nobenega njihovega izdelka.
Smo izklopili, dokler ne popravijo serviranje. Se opravičujemo za nevšečnosti.
sporočil: 234
[philips]odpre ti transparenten layer čez stran Financ, adblock ti ne prikaže reklame v njem, zato stran Financ vidiš, ne moreš pa je poklikati, ker je vmes nevidni layer
> [0219K21]
> > [Gustl]
> > > [bricktop]
> > > Zagotavljam naročniku reklame, da naslednjih 12 mesecev zaradi teženja ob vsakem obisku foruma, ko mi zruka celo stran, ne bom kupil nobenega njihovega izdelka.
> >
> > Smo izklopili, dokler ne popravijo serviranje. Se opravičujemo za nevšečnosti.
>
> Očitno ste zopet vklopili.
>
> In ja, moteče je.
In če v Adblocku probaš blokirat (vsaj jaz amater) postanejo vsi linki na strani Financ neaktivni
Strani: 1