Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Primorski univerzitetni inkubator odpira nove prostore
Strani: 1
sporočil: 3.657
www.lisboncouncil.ne..._index.pdf
Mi sse naprej zidamo tehnoloske parke zraven kopice praznih proizvodnih prostorov. Na Zahodu uspesno startajo tudi v garazah...
LP MMM
Mi sse naprej zidamo tehnoloske parke zraven kopice praznih proizvodnih prostorov. Na Zahodu uspesno startajo tudi v garazah...
LP MMM
sporočil: 2.011
s56a wrote:
www.lisboncouncil.ne..._index.pdf Mi sse naprej zidamo tehnoloske parke zraven kopice praznih proizvodnih prostorov. Na Zahodu uspesno startajo tudi v garazah... LP MMM
Vidis. Toliko si simfal ljubljansko univerzo. Sedaj bos videl hudica, ko bodo ti zaceli odpirati inkubatorje in parke, vse z drzavnim denarjem. V vsakem pa tajnica, direktor, kup menedzerjev brez dela in fikus.
sporočil: 17.846
..saj, ni ga čez državni sesek. Malo na trgu, malo na državnih
jaslah, malo (po novem) na EU strošek in se že nabere.
D.
D.
Janezp wrote:
Vidis. Toliko si simfal ljubljansko univerzo. Sedaj bos videl hudica, ko bodo ti zaceli odpirati inkubatorje in parke, vse z drzavnim denarjem. V vsakem pa tajnica, direktor, kup menedzerjev brez dela in fikus.
Bolj poznam prvi IJS Tehnoloski park. Rast stevila drzavnih usluzbencev se nadaljuje. Davki ostajajo...
LP MMM
sporočil: 2.011
s56a wrote:
Bolj poznam prvi IJS Tehnoloski park. Rast stevila drzavnih usluzbencev se nadaljuje. Davki ostajajo...
pravim, po moje nisi se videl nic proti temu kaj bo sledilo, ko bodo v vsaki luknji odprli univerzo in tehnoloski park.
Janezp wrote:
pravim, po moje nisi se videl nic proti temu kaj bo sledilo, ko bodo v vsaki luknji odprli univerzo in tehnoloski park.
Ne dvomim! Bomo iskoristili nasega prvega komisarja in smo tudi v trendih EU znanja za prihodnost. V prvih petnaest let smo ze dosegli podvojitev stevila univerzitetno izobrazenih. Finska ali Irska vseeno ne bomo...
LP MMM
Strani: 1