Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prihaja jugo-loto
Strani: 1
sporočil: 2.482
"Prvo leto bi skupni loto potekal v Sloveniji, kasneje pa bi se v
vodenju izmenjavale vse države,"
No, eto. Zametke jugo predsedstva že imamo. :-)
No, eto. Zametke jugo predsedstva že imamo. :-)
sporočil: 67
večji dobitki za koga? kaj bomo spet Slovenci iz svojih žepov jugo
kreditirali?
če pogledamo možnosti da zadene slovenec ali pa nekdo iz juge ko jih igra 3 krat toliko ko je sploh slovencev potem se mi zdi moj komentar povsem umesten!
če pogledamo možnosti da zadene slovenec ali pa nekdo iz juge ko jih igra 3 krat toliko ko je sploh slovencev potem se mi zdi moj komentar povsem umesten!
sporočil: 1.370
gabrijel je napisal(a):
večji dobitki za koga? kaj bomo spet Slovenci iz svojih žepov jugo kreditirali? če pogledamo možnosti da zadene slovenec ali pa nekdo iz juge ko jih igra 3 krat toliko ko je sploh slovencev potem se mi zdi moj komentar povsem umesten!
Jah, več vplačaš, večjo možnost za dobitek imaš. Ne pa, da tisti, ki manj vplačujejo kreditirajo tiste, ki več. :-)
Sicer pa, a te kdo sili, da vplačuj?
sporočil: 18.121
Pravilno.
Ofce je treba strižt.
Pa naj jih strižejo do golega 3x dnevno zaradi mene.
Ofce je treba strižt.
sporočil: 3.507
gabrijel je napisal(a):
večji dobitki za koga? kaj bomo spet Slovenci iz svojih žepov jugo kreditirali? če pogledamo možnosti da zadene slovenec ali pa nekdo iz juge ko jih igra 3 krat toliko ko je sploh slovencev potem se mi zdi moj komentar povsem umesten!
Ma jih boš že znal nate*nit in boš kupil 4x več listkov kot oni :)))
sporočil: 1.524
Jao, jao, že vidim zametke nove Jugoslavije. Katere po vrsti
že?
Tako se to ponavadi začne: jugo-košarkarska liga, romanja v Kumrovec, malikovanje Tita in dneva mladosti, nenehni koncerti jugo skupin v Sloveniji, pljuvanje po sedanjosti in patetično obujanje "prečudovite" skupne preteklosti, množične migracije Slovencev poleti na hrvaško obalo in za Silvestra v Beograd, jugo loto, jugo to, jugo ono,...
Enim se očitno še močno kolca po bivši Jugi in ponovnemu združevanju na vseh področjih. Imajo bodisi neke svoje egoistične interese, zelo kratek in luknjičast spomin ali pa so premladi, da bi poznali resnico.
Ostali se še predobro spomnimo, kaj je Juga v resnici bila, zakaj in kako je končala, koliko žrtev je bilo potrebnih, in zakaj je Slovenija izstopila iz te nesrečne tvorbe.
Tako se to ponavadi začne: jugo-košarkarska liga, romanja v Kumrovec, malikovanje Tita in dneva mladosti, nenehni koncerti jugo skupin v Sloveniji, pljuvanje po sedanjosti in patetično obujanje "prečudovite" skupne preteklosti, množične migracije Slovencev poleti na hrvaško obalo in za Silvestra v Beograd, jugo loto, jugo to, jugo ono,...
Enim se očitno še močno kolca po bivši Jugi in ponovnemu združevanju na vseh področjih. Imajo bodisi neke svoje egoistične interese, zelo kratek in luknjičast spomin ali pa so premladi, da bi poznali resnico.
Ostali se še predobro spomnimo, kaj je Juga v resnici bila, zakaj in kako je končala, koliko žrtev je bilo potrebnih, in zakaj je Slovenija izstopila iz te nesrečne tvorbe.
sporočil: 10.178
fastriff je napisal(a):
Ma jih boš že znal nate*nit in boš kupil 4x več listkov kot oni :)))
ti se samo hecaj, dobro obveščeni vejo, da je yugo-loto izredno perspektiven, saj je že skoraj dogovorjeno, da kazakstanci prispevajo svoja finančna sredstva.
Bob je napisal(a):
ti se samo hecaj, dobro obveščeni vejo, da je yugo-loto izredno perspektiven, saj je že skoraj dogovorjeno, da kazakstanci prispevajo svoja finančna sredstva.
Ja Bob, imaš prav, jugoloto že nekaj časa funkcionira in ljudje so navdušeni, a ne? :-)
sporočil: 10.178
Mojster2 je napisal(a):
Ja Bob, imaš prav, jugoloto že nekaj časa funkcionira in ljudje so navdušeni, a ne? :-)
si tudi ti slišal, da se bo nekje na vzhodu gradil nov objekt, ki bo omogočil popolnoma nov model loterije in bodo dobitniki vsi?
Zadnja sprememba: anon-11988 19.06.2007 13:40
Bob je napisal(a):
si tudi ti slišal, da se bo nekje na vzhodu gradil nov objekt, ki bo omogočil popolnoma nov model loterije in bodo dobitniki vsi?
Ja, posebej, če bodo v loterijo vključili še kakšen kredit in vzeli hipoteko na hišo - tisti bodo pa zadeli tombolo! In to takoj, ko Borat dokonča še drugo pismo.
sporočil: 13
Pa toti niso resni. Naj grejo lepo v 3 krasne... Komaj smo
se Juge prav rešli, pa že spet silijo skupaj v neke skupne zadeve.
Take ideje mi zavrejo kri na 4000 stopinj, ne samo na 40. Ko to
berem, mi je kar slabo, da bi najrajši bruhno. Tak da ne mi s
takimi vun hodit, ker totega lota ziher ne bom špilo, pa če se vsi
trepalnice postavijo. Marš!!!
sporočil: 555
samo123 je napisal(a):
Pa toti niso resni. Naj grejo lepo v 3 krasne... Komaj smo se Juge prav rešli, pa že spet silijo skupaj v neke skupne zadeve. Take ideje mi zavrejo kri na 4000 stopinj, ne samo na 40. Ko to berem, mi je kar slabo, da bi najrajši bruhno. Tak da ne mi s takimi vun hodit, ker totega lota ziher ne bom špilo, pa če se vsi trepalnice postavijo. Marš!!!
Money talks
sporočil: 7.339
0902ISXdX je napisal(a):
Pravilno.
Ofce je treba strižt.
Podpišem. Dokler zadeve ne prevzame v roke kakšen oddelek kakšne hudo znane Zbornice in ne predpišejo obveznega igranja za vse polnoletne državljane, se mi prav žvižga za te "igralce".
sporočil: 898
spet travmatični izpadi neurovnovešenih ... vse skupaj je samo
denar, večji dobitek, več igralcev, večji dobiček, simple as that
sporočil: 1.237
aldebaran je napisal(a):To bi bila že peta Jugoslavija. Prva je bila Kraljevina Jugoslavija. Druga je bila SFRJ. Tretja je bila Zvezna republika Jugoslavija. Četrta je bila državna skupnost Srbija in Črna gora.
Jao, jao, že vidim zametke nove Jugoslavije. Katere po vrsti že?
No, no... SČG ne moreš šteti za četrto Jugoslavijo.
Kot tudi ne Beograjski pašaluk za minus prvo ;-)))
Kot tudi ne Beograjski pašaluk za minus prvo ;-)))
sporočil: 1.524
Pozabil si na FLRJ (Federativna Ljudska Republika
Jugoslavija), ki je obstajala kratek čas po II. svetovni
vojni, preden se je preimenovala v SFRJ.
sporočil: 17.846
aldebaran je napisal(a):
Pozabil si na FLRJ (Federativna Ljudska Republika Jugoslavija), ki je obstajala kratek čas po II. svetovni vojni, preden se je preimenovala v SFRJ.
Kaj pa Kraljevina SHS pred Kraljevino Jugoslavijo?
sporočil: 854
NAJ BI BIL, PA VENDAR Z NEGATIVNIM DONOSOM, IN MOGOČE PRAV Z
NAJVEČJIMI VLAGANJI..............................TEŽKO RAZUMLJIVO,
VENDAR TUDI RAZLAGA ZA SAM "POHLEP"
JE ŠE VEDNO IMAGINARNA........LP
JE ŠE VEDNO IMAGINARNA........LP
sporočil: 159
Res, sramota! Pa se ne bi kdaj kdo spomnu, da bi se raje povezovali
z normalnimi evropskimi državami, v katere skupino (EU) spadamo? Pa
še bolj verodostojne so od tistih Balkancev, ki poslušajo narodno
glasbo z "arabskim" melosom...
sporočil: 625
Prijateljsko - sorodstvene povezave so močnejše od kakršne koli
racionalne povezave. Slovenski menedžerji se pač ne znajdejo v
Zahodnem svetu, kar kažejo tudi ostali naši gospodarski subjekti.
Namesto, da bi npr. sodelovali znotraj italijanske loterija, ali
vsaj avstrijske, kjer so nagrade visoke, se pač na žalost vežemo na
Balkan.
sporočil: 48.253
Zadnja sprememba: bc123a 20.06.2007 18:59
sezanacity je napisal(a):
Res, sramota! Pa se ne bi kdaj kdo spomnu, da bi se raje povezovali z normalnimi evropskimi državami, v katere skupino (EU) spadamo? Pa še bolj verodostojne so od tistih Balkancev, ki poslušajo narodno glasbo z "arabskim" melosom...
A s tistimi, ki nocejo balkancev v svoji sredini?
Jah kurc, tisti nas imajo za balkance in tudi nas nocejo. To je podobna dilema kot biti skinhead in slovan...
(in... celotna slovenska estrada enemu Balasevicu ne seze do kolen)
Zadnja sprememba: anon-76887 20.06.2007 19:55
Joške Helene pa počasi že sežejo do tja :-)))))))))
sporočil: 186
samo123 je napisal(a):
Pa toti niso resni. Naj grejo lepo v 3 krasne... Komaj smo se Juge prav rešli, pa že spet silijo skupaj v neke skupne zadeve. Take ideje mi zavrejo kri na 4000 stopinj, ne samo na 40. Ko to berem, mi je kar slabo, da bi najrajši bruhno. Tak da ne mi s takimi vun hodit, ker totega lota ziher ne bom špilo, pa če se vsi trepalnice postavijo. Marš!!!
Ziher se vsi ful sekirajo zdaj, ker TI ne boš špilo totega lota.
Strani: 1