Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Časnik Finance: Nasilje je nedopustno!

Strani: 1 2 3

novica sporočil: 5.397
[#932382] 22.09.10 23:13 · odgovor na: anon-15715 (#932378)
Odgovori   +    6
[Dudek]
> [novica]
>
> sem se pozanimal. vedeli so, kdo je, ker so jo vprašali, za koga dela in je rekla, da za finance. niso bili v gneči, ker je ona fotkanje že opravila in se je postavila stran od gneče, da lahko fotke pošlje, ker je bil tam pač boljši signal. teh mačotov ni fotografirala, samo na živce jim je šla, ker je bila tam.
> novica

Po tem sodeč ni šlo za reakcijo v nekakšnem afektu, za kar bi imel nekaj razumevanja, čeprav ne opravičujem napada, ampak za že skoraj naklep. Iskanje ventila za sprostitev, ali za kaj drugega.
šlo je za navadne drkadžije, če povemo lepo po domače, da bodo tudi drkadžije razumeli.
novica
[#932391] 22.09.10 23:20 · odgovor na: (#932386)
Odgovori   +    8
[gsavli]
> [novica]
> > [Dudek]
>
>
> šlo je za navadne drkadžije, če povemo lepo po domače, da bodo tudi drkadžije razumeli.
> novica

mob effect. če poznam kaj slovence ni čisto nemogoče tudi, da niso prej tudi kaj nazdravljali poplavam.
slovenci, neslovenci, ni važno...drkadžija je drkadžija in je nadnacionalen.
novica
macon sporočil: 12.861
[#932392] 22.09.10 23:22 · odgovor na: novica (#932391)
Odgovori   +    0
[novica]
> [gsavli]
> > [novica]
> > > [Dudek]
> >
> >
> > šlo je za navadne drkadžije, če povemo lepo po domače, da bodo tudi drkadžije razumeli.
> > novica
>
> mob effect. če poznam kaj slovence ni čisto nemogoče tudi, da niso prej tudi kaj nazdravljali poplavam.

slovenci, neslovenci, ni važno...drkadžija je drkadžija in je nadnacionalen.
novica
Slovenci imamo lepo besedo drkač. Lahko tudi drekač.
fabiani sporočil: 4.454
[#932393] 22.09.10 23:23
Odgovori   +    4
Banda nasilna! Spravijo se na žensko? A jih niso peljali na pridržanje? je spet posredoval župan, kot za tistega, ki se vozi z avtom po Prešercu. Svojat.
To je pa res beda od najlepšega mesta na svetu. Župan se mora opravičiti v imenu svojih rodžakov s tiste kavbojske, na črno in brez greznic zgrajene čaršije.
[#932401] 22.09.10 23:33 · odgovor na: macon (#932392)
Odgovori   +    3
zaradi mene mu lahko rečeš tudi drekobrbec.
anon-51077 sporočil: 118
[#932429] 23.09.10 01:29
Odgovori   +    5
Ta napad na novinarko je res prava nacionalna sramota, saj do konca razgali naš primitivni nacionalni značaj.
PetraS sporočil: 2.381
[#932468] 23.09.10 07:28 · odgovor na: anon-15715 (#932267)
Odgovori   +    0
anon-175923 sporočil: 661
[#932485] 23.09.10 07:51
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-175923 23.09.2010 07:53
Nepotrebno potenciranje Financ. Koliki takšen primer je to v zadnjih petih letih? In uperjen proti kolikšni populaciji (samo članov bande-571, ki ima velike zasluge za onemogočen razvoj demokracije v Sloveniji, je 571)? Ta dogodek je povsem individualen primer in gotovo ni nacionalna sramota, zato je njegovo posploševanje v "nasilje nad novinarji" milorečeno smešno.
anon-17378 sporočil: 8.998
[#932575] 23.09.10 09:00 · odgovor na: novica (#932119)
Odgovori   +    2
[novica]
> [fUra]
> > [novica]
> > > [fUra]
> > > Vsekakor, nasilje ni ok. Vendar je tole sprenevedanje in kalimerovstvo, če upoštevamo koncentracijo sovraštvo vzbujajočih člankov v Financah, vredno samo prezira. Čudno, da jih ni kdo od vaših tretjerazrednikov že prej dobil po buči.
> >
> > bili so trije džeksoni proti fotografinji...trije možakarji proti ženski! in takoj so se razbežali. kalimerovstvo bi bilo, če bi jaz jokal, da sem bil tepen. samo uni trije pajaci nimajo jajc se na moškega spravit. res, vredno samo prezira.
> > novica
>
> Hja, ne vem, če se nimajo jajc na moškega spravit - od kje ti ta informacija? Sicer pa, če se ne motim, so ji uničili nekaj opreme... mala cena pravzaprav, takile trije tipi bi ji lahko naredili marsikaj, če bi bili malo bolj premaknjeni, kajne? Jebat ga, če si novinar na terenu, se lahko zgodi kaj neprijetnega, velikokrat so novinarji za dobro zgodbo celo umirali. Tako, da je cviljenje zaradi enega fotoaparata tudi s tega vidika malce bedno.
>
> Kljub temu zgoraj, še enkrat, nasilje ni v redu, ga pa vsaj jaz razumem. Sicer pa, misliš, da je fizično nasilje kaj hujše od psihičnega, ki ga izvajate na Financah (seveda pod pretvezo odkritega poročanja, razkrivanja resnice in podobnega sranja)? Isti ste vi mrhovinarji.

vem, da se nimajo jajc na moškega spravit. meni so takšni in podobni korenjak xkrat grozili. še vedno, ko sem jim dal vse podatke ali stopil nasproti, so se ponavadi povsem umirili in prijazno pogovarjali z mano.
to, da se ti pritožuješ nad nasiljem financ, me pa navaja na par vprašanj: halo, zoran, si ti? halo, bine, morda ti? kaj pa kriminalist/izterjevalec?
smolca, čeogledalo kaže grdo sliko, lahko razbiješ ogledalo, ali pa se greš umit.
novica
novica, ne verjamem, da je to zapisal ZJ.

Saj veš, da se Janković hvali s tem, da ne zna uporabljati računalnika. Najbrž še ni slišal, da je to v današnjih časih enako kot biti nepismen.
anon-15715 sporočil: 6.084
[#932588] 23.09.10 09:06 · odgovor na: PetraS (#932468)
Odgovori   +    0
[PetraS]
www.finance.si/29010...reporterko

lp, p
Škoda, da niste že v prvem članku o tem napisali podrobnosti, ane ?
Kaj, če bi napadalca javno pozvali naj pride v redakcijo, se opraviči punci, poplača škodo in pove svojo zgodbo ?
[#932592] 23.09.10 09:07 · odgovor na: bc123a (#932177)
Odgovori   +    4
[bc123a]
> [fUra]
> Kar se tiče Bine, Zoran,... Streljaš. Navaden delavec, ki je pretekel že ene dva kroga in ima že mal poln kufer. ;-)

In finance so pri tem krive kako?

Naslednji korak bodo molotovke v nakljucnega audija, ki se bo pripeljal mimo, ker ce ima nekdo audija je pa ziher prasec kapitalisticni izkoriscevalec in najmanj hildin bratranec?

Saj pravim, v naslednjih letih bo kriza. Razjarjena rulja, ki ji je nacionalni interes, ki ga je tako sveto podpirala, zarinil en debel dildo v rit, se bo znasala nad nic krivimi, ali celo najmanj krivimi.

A niso finance ravno najbolj kritizirale domacih menedzerjev, domacega modela lastninjenja, a niso najprej objavljale vseh pizdarij, ki se dogajajo okrog propada tajkunske zgodbe?

A ne bi rajsi tisti trije frajerji recimo napadli kaksnega novinarja Dela ali pa Dnevnika? Mogoce rajsi Mladine, ce jim ni vsec to, kar se je zgodilo v sloveniji?

Zakaj Finance?
Zastraševanje oportunistov pred volitvami. Nacikomunizem v zadnjih krčih pred izginotjem.
[#932615] 23.09.10 09:20 · odgovor na: PetraS (#932154)
Odgovori   +    4
[PetraS]
napad je bil prijavljen policiji.. po tem, ko sta dva, ki sta gledala, policajem rekla, da je bil storilec policaj..

res hrabri možje, bravo! EDIT: približno toliko kot anonimneži po forumih...
Potem obstaja možnost, da so vedeli, koga napadajo in da je bil napad naročen ?

Saj se jim lahko takoj zahvalite; npr. objavite še enkrat celo zgodbo o bulmastifih, o pasji princesi in o vpletenih političnih strankah. Za dodatek pa poleg predstavite še njihove županske kandidate ali kandidate, ki jih podpirajo na letošnjih volitvah.

Verjemite, da bodo naročniki napada po tem krepko premislili, preden se bodo spet lotili katerega od vaših novinarjev.
[#932630] 23.09.10 09:27 · odgovor na: anon-17378 (#932575)
Odgovori   +    1
[komunike]
> [novica]
> > [fUra]
> > > [novica]
> > > > [fUra]
> > > > Vsekakor, nasilje ni ok. Vendar je tole sprenevedanje in kalimerovstvo, če upoštevamo koncentracijo sovraštvo vzbujajočih člankov v Financah, vredno samo prezira. Čudno, da jih ni kdo od vaših tretjerazrednikov že prej dobil po buči.
> > >
> > > bili so trije džeksoni proti fotografinji...trije možakarji proti ženski! in takoj so se razbežali. kalimerovstvo bi bilo, če bi jaz jokal, da sem bil tepen. samo uni trije pajaci nimajo jajc se na moškega spravit. res, vredno samo prezira.
> > > novica
> >
> > Hja, ne vem, če se nimajo jajc na moškega spravit - od kje ti ta informacija? Sicer pa, če se ne motim, so ji uničili nekaj opreme... mala cena pravzaprav, takile trije tipi bi ji lahko naredili marsikaj, če bi bili malo bolj premaknjeni, kajne? Jebat ga, če si novinar na terenu, se lahko zgodi kaj neprijetnega, velikokrat so novinarji za dobro zgodbo celo umirali. Tako, da je cviljenje zaradi enega fotoaparata tudi s tega vidika malce bedno.
> >
> > Kljub temu zgoraj, še enkrat, nasilje ni v redu, ga pa vsaj jaz razumem. Sicer pa, misliš, da je fizično nasilje kaj hujše od psihičnega, ki ga izvajate na Financah (seveda pod pretvezo odkritega poročanja, razkrivanja resnice in podobnega sranja)? Isti ste vi mrhovinarji.
>
> vem, da se nimajo jajc na moškega spravit. meni so takšni in podobni korenjak xkrat grozili. še vedno, ko sem jim dal vse podatke ali stopil nasproti, so se ponavadi povsem umirili in prijazno pogovarjali z mano.
> to, da se ti pritožuješ nad nasiljem financ, me pa navaja na par vprašanj: halo, zoran, si ti? halo, bine, morda ti? kaj pa kriminalist/izterjevalec?
> smolca, čeogledalo kaže grdo sliko, lahko razbiješ ogledalo, ali pa se greš umit.
> novica

novica, ne verjamem, da je to zapisal ZJ.

Saj veš, da se Janković hvali s tem, da ne zna uporabljati računalnika. Najbrž še ni slišal, da je to v današnjih časih enako kot biti nepismen.
ne skrbi, saj mu tajnice printajo in si v miru svoje pisarne lepo prebere tole, kar tule pišemo. potem pa narekuje tajnicam, kaj naj odgovorijo. mogoče je res nepismen, ni pa glup. :)
novica
[#932637] 23.09.10 09:29
Odgovori   +    5
Po vsemu zapisanemu obstaja visoka verjetnost, da je šlo za naročen napad (s strani policista??!) na novinarko časopisa, ki razkriva umazanije trenutnih (lokalnih) oblastnikov.

Finance bi morale na to reagirati na mednarodnem nivoju. STA te svinjarije ne bo objavila brez cenzure.
najobj sporočil: 32.284
[#932681] 23.09.10 09:51 · odgovor na: anon-17378 (#932592)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 23.09.2010 09:52
[komunike]
> [bc123a]
> > [fUra]
> > Kar se tiče Bine, Zoran,... Streljaš. Navaden delavec, ki je pretekel že ene dva kroga in ima že mal poln kufer. ;-)
>
> In finance so pri tem krive kako?
>
> Naslednji korak bodo molotovke v nakljucnega audija, ki se bo pripeljal mimo, ker ce ima nekdo audija je pa ziher prasec kapitalisticni izkoriscevalec in najmanj hildin bratranec?
>
> Saj pravim, v naslednjih letih bo kriza. Razjarjena rulja, ki ji je nacionalni interes, ki ga je tako sveto podpirala, zarinil en debel dildo v rit, se bo znasala nad nic krivimi, ali celo najmanj krivimi.
>
> A niso finance ravno najbolj kritizirale domacih menedzerjev, domacega modela lastninjenja, a niso najprej objavljale vseh pizdarij, ki se dogajajo okrog propada tajkunske zgodbe?
>
> A ne bi rajsi tisti trije frajerji recimo napadli kaksnega novinarja Dela ali pa Dnevnika? Mogoce rajsi Mladine, ce jim ni vsec to, kar se je zgodilo v sloveniji?
>
> Zakaj Finance?

Zastraševanje oportunistov pred volitvami. Nacikomunizem v zadnjih krčih pred izginotjem.

... khmm, naj ti malo pomagam pred volitvami ...

... SSKJ o oportunistih in oportunizmu pravi naslednje ...

... oportuníst -a m (i) nav. slabš. kdor
prilagaja mišljenje, ravnanje trenutnim
okoliščinam zaradi lastne koristi;
preračunljivec, prilagodljivec: ta človek
je oportunist; boriti se proti oportunistom
in karieristom

... in ...

... oportunízem -zma m (i) nav. slabš.
prilagajanje mišljenja, ravnanja
trenutnim okoliščinam zaradi lastne
koristi; preračunljivost, prilagodljivost:
kritizirati oportunizem nekaterih
pripadnikov stranke; očitati komu
oportunizem; karierizem in oportunizem /
to je storil iz oportunizma / kulturni,
politični oportunizem

... medtem ko SSKJ o oponentih in oponiranju pravi naslednje ...

... oponent -ęnta in -énta m (e é, )
knjiž. nasprotnik, zlasti v razpravljanju:
odgovoriti oponentu na njegovo
vprašanje / bojevati se proti ideološkim
oponentom

... in ...

... oponírati -am nedov. (i)
knjiž. nasprotovati, ugovarjati: pogosto
mu oponira / oponira njegovemu
mnenju, predlogu
[#932855] 23.09.10 11:38 · odgovor na: novica (#932630)
Odgovori   +    4
[novica]
> [komunike]
>
> novica, ne verjamem, da je to zapisal ZJ.
>
> Saj veš, da se Janković hvali s tem, da ne zna uporabljati računalnika. Najbrž še ni slišal, da je to v današnjih časih enako kot biti nepismen.

ne skrbi, saj mu tajnice printajo in si v miru svoje pisarne lepo prebere tole, kar tule pišemo. potem pa narekuje tajnicam, kaj naj odgovorijo. mogoče je res nepismen, ni pa glup. :)
novica
ROTFL ;-))))
[#932860] 23.09.10 11:40 · odgovor na: najobj (#932681)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [komunike]
> > [bc123a]
> > > [fUra]
> > > Kar se tiče Bine, Zoran,... Streljaš. Navaden delavec, ki je pretekel že ene dva kroga in ima že mal poln kufer. ;-)
> >
> > In finance so pri tem krive kako?
> >
> > Naslednji korak bodo molotovke v nakljucnega audija, ki se bo pripeljal mimo, ker ce ima nekdo audija je pa ziher prasec kapitalisticni izkoriscevalec in najmanj hildin bratranec?
> >
> > Saj pravim, v naslednjih letih bo kriza. Razjarjena rulja, ki ji je nacionalni interes, ki ga je tako sveto podpirala, zarinil en debel dildo v rit, se bo znasala nad nic krivimi, ali celo najmanj krivimi.
> >
> > A niso finance ravno najbolj kritizirale domacih menedzerjev, domacega modela lastninjenja, a niso najprej objavljale vseh pizdarij, ki se dogajajo okrog propada tajkunske zgodbe?
> >
> > A ne bi rajsi tisti trije frajerji recimo napadli kaksnega novinarja Dela ali pa Dnevnika? Mogoce rajsi Mladine, ce jim ni vsec to, kar se je zgodilo v sloveniji?
> >
> > Zakaj Finance?

> Zastraševanje oportunistov pred volitvami. Nacikomunizem v zadnjih krčih pred izginotjem.

... khmm, naj ti malo pomagam pred volitvami ...

... SSKJ o oportunistih in oportunizmu pravi naslednje ...

... oportuníst -a m (i) nav. slabš. kdor
prilagaja mišljenje, ravnanje trenutnim
okoliščinam zaradi lastne koristi;
preračunljivec, prilagodljivec: ta človek
je oportunist; boriti se proti oportunistom
in karieristom

... in ...

... oportunízem -zma m (i) nav. slabš.
prilagajanje mišljenja, ravnanja
trenutnim okoliščinam zaradi lastne
koristi; preračunljivost, prilagodljivost:
kritizirati oportunizem nekaterih
pripadnikov stranke; očitati komu
oportunizem; karierizem in oportunizem /
to je storil iz oportunizma / kulturni,
politični oportunizem

... medtem ko SSKJ o oponentih in oponiranju pravi naslednje ...

... oponent -ęnta in -énta m (e é, )
knjiž. nasprotnik, zlasti v razpravljanju:
odgovoriti oponentu na njegovo
vprašanje / bojevati se proti ideološkim
oponentom

... in ...

... oponírati -am nedov. (i)
knjiž. nasprotovati, ugovarjati: pogosto
mu oponira / oponira njegovemu
mnenju, predlogu
Hvala za popravek, je na mestu. Istočasno me veseli, da se (očitno) strinjaš z drugim stavkom mojega zapisa, saj ga nisi komentiral.
anon-25848 sporočil: 2.383
[#932989] 23.09.10 13:32 · odgovor na: anon-238182 (#932165)
Odgovori   +    0
[fUra]
> [PetraS]
> no, pol pa se podpiši pod post, ne?

A greva po korakih? Neanonimnost ni znak hrabrosti. Neanonimnost je prej znak neumnosti.

"no, pol pa se podpiši pod post, ne?"

Kaj ti ni jasno tukaj?
Hja, glavnina minusov pa je vseeno na tvoji strani, ne? Torej si ga logično(?) posral? Sem malo skompenziral!
[#933000] 23.09.10 13:39 · odgovor na: PetraS (#932167)
Odgovori   +    1
[PetraS]
če bi ti res napisala, kaj si mislim o tvojih postih, bi bil še bolj užaljen.. tega pa bralcem res ne smem delat.. :)

pa lep, suh in miren dan ti želim
Brezveze se je zdaj nekaj izgovarjat. Si pač malo bolj slabo brala, priznaj, pa je.
anon-91458 sporočil: 4
[#933023] 23.09.10 13:57
Odgovori   +    0
Kljub temu, da fotoreporterji opravljate svoje delo v "interesu javnosti" bi morali vedeti, da že samo fotografiranje oseb brez privoljenja ni dovoljeno, kaj šele objavljanje fotografij brez dovoljenja oseb, ki so na njih. Verjamem, da vam upoštevanje vseh teh zapovedi otežuje delo, vendar pravice imajo tudi osebe, ki jih fotografirate (saj vsem ni v interesu, da postanejo "javne" osebe)!!!
anon-193160 sporočil: 1.682
[#933327] 23.09.10 18:44 · odgovor na: anon-111103 (#932189)
Odgovori   +    0
Mene resno skrbi, kako Novica dobiva same pluse na te svoje primitivizme, ti pa lepo minusiraš. Od bralcev Financ človek pričakuje boljše razumevanje napisanega. Res se čudim...
[#933716] 24.09.10 08:58 · odgovor na: anon-193160 (#933327)
Odgovori   +    0
... Od bralcev Financ človek pričakuje boljše razumevanje napisanega. Res se čudim...
Ne se hecat. Nisi od včeraj na forumu.
anon-64031 sporočil: 292
[#933754] 24.09.10 09:18
Odgovori   +    1
Kaj pa si mislit o fotoreporterjih, ki te slika kako 15 minut veslaš v gumenjaku proti kopnem in ko jim vržeš špago od čolna in jih LEPO prosiš, če bi ti pomagali povleči čoln k obali se samo nasmejejo gredo na drug stran ceste in te slikajo naprej?
anon-182910 sporočil: 1.666
[#933918] 24.09.10 11:10 · odgovor na: anon-193160 (#933327)
Odgovori   +    0
[mikica2]
Mene resno skrbi, kako Novica dobiva same pluse na te svoje primitivizme, ti pa lepo minusiraš. Od bralcev Financ človek pričakuje boljše razumevanje napisanega. Res se čudim...
Saj imaš miško ... pa označi novicine poste in jih malo pominusiraj. No big deal.
dani14 sporočil: 6.657
[#933939] 24.09.10 11:22 · odgovor na: anon-162131 (#932260)
Odgovori   +    2
[zima1188]
Ne vem, zame je nasilje vsakršna oblika fotografiranja nekoga v stresni situaciji, novinarstvo gor ali dol. Vsi se omejujete le na fitično nasilje, psihičnega terorja pa ne priznava nihče. Kako bi sam reagiral v taki situaciji, ko se mi gre za preživetje? Verjetno bi vztrajal da "novinarka" požre fotoaparat...
Torej ko bom jaz pod stresom, se pripeljem do tebe in te nalamam, da mi bo lažje in ne bom več na robu preživetja?
anon-195447 sporočil: 2.753
[#933954] 24.09.10 11:29 · odgovor na: dani14 (#933939)
Odgovori   +    0
[dani14]
> [zima1188]
> Ne vem, zame je nasilje vsakršna oblika fotografiranja nekoga v stresni situaciji, novinarstvo gor ali dol. Vsi se omejujete le na fitično nasilje, psihičnega terorja pa ne priznava nihče. Kako bi sam reagiral v taki situaciji, ko se mi gre za preživetje? Verjetno bi vztrajal da "novinarka" požre fotoaparat...

Torej ko bom jaz pod stresom, se pripeljem do tebe in te nalamam, da mi bo lažje in ne bom več na robu preživetja?
tako ja. če je šofer viličarja, ga prisili, da ga požre, viličarja namreč. če je verjeti njegovim nasvetom, bi moralo biti to koristno za obe vpleteni stranki.
anon-129959 sporočil: 13.643
[#933965] 24.09.10 11:35
Odgovori   +    1
navečja in najhujša nasilja, ki se ( NEDOTAKLJIVO ! ) izvajajo v RS, so uradna sprenevedanja KRIVOSODNIH NEDOTAKLJIVIH NOJEVSKIH BIROKRATOV !! _ _ _ _ _ _

www.youtube.com/watc...re=related
dani14 sporočil: 6.657
[#933977] 24.09.10 11:44 · odgovor na: anon-195447 (#933954)
Odgovori   +    0
[Lidbarsky]
> [dani14]
> > [zima1188]
> > Ne vem, zame je nasilje vsakršna oblika fotografiranja nekoga v stresni situaciji, novinarstvo gor ali dol. Vsi se omejujete le na fitično nasilje, psihičnega terorja pa ne priznava nihče. Kako bi sam reagiral v taki situaciji, ko se mi gre za preživetje? Verjetno bi vztrajal da "novinarka" požre fotoaparat...
>
> Torej ko bom jaz pod stresom, se pripeljem do tebe in te nalamam, da mi bo lažje in ne bom več na robu preživetja?

tako ja. če je šofer viličarja, ga prisili, da ga požre, viličarja namreč. če je verjeti njegovim nasvetom, bi moralo biti to koristno za obe vpleteni stranki.
Vem, da sem uporabil ostre besede, samo če piše bedarije in zagovarja nasilje, ne zaveda pa se, da je prenapetežev veliko preveč, da bi lahko vsem pomagal pri sproščanju stresa z nastavljanjem svoje glave.
anon-195447 sporočil: 2.753
[#933986] 24.09.10 11:48 · odgovor na: dani14 (#933977)
Odgovori   +    0
[dani14]
> [Lidbarsky]
> > [dani14]
> > > [zima1188]
> > > Ne vem, zame je nasilje vsakršna oblika fotografiranja nekoga v stresni situaciji, novinarstvo gor ali dol. Vsi se omejujete le na fitično nasilje, psihičnega terorja pa ne priznava nihče. Kako bi sam reagiral v taki situaciji, ko se mi gre za preživetje? Verjetno bi vztrajal da "novinarka" požre fotoaparat...
> >
> > Torej ko bom jaz pod stresom, se pripeljem do tebe in te nalamam, da mi bo lažje in ne bom več na robu preživetja?
>
> tako ja. če je šofer viličarja, ga prisili, da ga požre, viličarja namreč. če je verjeti njegovim nasvetom, bi moralo biti to koristno za obe vpleteni stranki.

Vem, da sem uporabil ostre besede, samo če piše bedarije in zagovarja nasilje, ne zaveda pa se, da je prenapetežev veliko preveč, da bi lahko vsem pomagal pri sproščanju stresa z nastavljanjem svoje glave.
mislim, da si uporabil čisto prave besede oz. si mu lepo nastavil ogledalo.
anon-194305 sporočil: 1.208
[#934032] 24.09.10 12:19 · odgovor na: novica (#932630)
Odgovori   +    1
[novica]

mogoče je res nepismen, ni pa glup. :)
novica
Si siguren? Boš vzel glas ljudstva, polovičko ali klic v sili?

Strani: 1 2 3