Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Janković: Županska tekma naj bo fer, brez afer
sporočil: 1.958
[vojc17]Saj to je moto novodobne "rdeče boržuazije". Saj ti ni treba dokazati kako si zaslužil (pokradel)miljone Eurov; na sodišču rečeš da si jih zadel na Lotu v Bantustanu pa je to že čista resnica, in ti nič ne morejo.
Dragi sobralci Financ. Žal nas je podobno mislečih premalo. A vseeno bi tej prijetni javnosti v spomin priklical znamenite pomisleke dr. Udeta, danes slučajno kandidata liste Jankoviča, glede obrnjenega dokaznega bremena.
citat:
Do instituta obrnjenega dokaznega bremena pa je bolj zadržan direktor Inštituta za primerjalno pravo dr. Lojze Ude. Po njegovem gre za dokaj problematičen institut. Princip obrnjenega dokaznega bremena bi bil lahko po oceni Udeta ustrezen za zaplembo le tistega premoženja, ki je bilo pridobljeno z dejanjem, za katerega je bila oseba obsojena, ne pa tudi za drugo premoženje, za katerega posameznik prav tako ne bi mogel dokazati, da ga je pridobil na zakonit način.
Vir: www.dnevnik.si/novic...1042371469
Samo dokaz da imamo tak pravni sistem da se lahko pleni dokler je še kaj mogoče, brez kakršne koli slabe vesti in to pod zaščito "Pravne države". Pač ve se kdo je pri koritu.
In če celo taki pravniški tiči zagovarjajo tovrstno ropanje se am res slabo piše.
Ali veste kao se lahko včlanim v Furum 21, Yes ali pa kakšne Loinse?
sporočil: 2.095
Zadnja sprememba: anon-200682 14.09.2010 18:50
A ni đuro utajil za milijon davkov? Gre morda on v ćuzo?
sporočil: 3.657
Novice, ti si itak sumniv ker si prenehal redno obdelovati ZJ! Mene
njegova ponovna izvolitev ne skrbi ampak mi niso vsec pretirano
levi dodatki. Predzadnja Mladina lepo opise potrebu po odhodu IJ za
normalizacijo desnice v dezeli.
sporočil: 3.795
[zajko]Če si tako pri denarju, prispevaj še zame! A se sploh zavedaš, da bo teh 500 EUR treba plačati poleg vseh eurčkov, ki nam še sledijo v 20 letih ali pa se bomo lahko spominjali, kako se je nekoč gradilo, ko je bil Zorangutan župan v Ljubljani?
> [darko32]
> Kako lahko izjavi nekaj takšnega prav Jankovič, ko pa se sam spotika venomer ob JAnšo in mu meče polena.
>
> Sedaj pa prosi za fer. Sam bi moral razčistiti z njegovo politiko, ko se hvali, da je nekaj naredil za Ljubljano, pozabi pa povedati, da je zadolžil Ljubljanjčane za 20 let naprej.
Kaj ti misliš, je povprečen ljubljančan sposoben prispevat 500eur za svoje mesto v recimo 5 letih? Mene bi na tvojem mestu bolj skrbela zadoženost slovenskega gospodarstva, ki je 200x višja od MOL-a.
sporočil: 1.139
afere so ves čas - saj jih ne bo treba umetno sprožiti (približno
je tudi v drgih občinah, le redki so brez masla na glavi).
sporočil: 1.518
drugo ime Zorana Jankoviča je Afera, tako da naj se ne spreneveda.
Pa kako ste ljubljančani lahko taki debili!?
sporočil: 1.682
Oprosti, ampak me tudi jako moti, ko se ljudje spotikajo bo
nacionalnost kogarkoli že. In tako me motijo tudi žaljivke na račun
Jankovičeve narodnosti. Jaz Jankoviča precej ne prenesem, vendar pa
ne prenesem tudi nacionalne nestrpnosti. Ta nacioanlizem je v
Sloveniji na splošno močno prisoten, vendar pa, ko nekoga na to
opozoriš, te bo hitel na vsa usta prepričevati, da on tak ni. Res
je, marsikdo je prepričan, da Jankovič žanje sovraštvo izključno
zaradi svojega porekla, razlog za tako prepričanje pa je folk, ki
njegovo poreklo stalno vlači na plano in ga uporablja v žaljive
namene. In to tudi meni ni všeč.
[mocah1]Ja pa kaj potem? radno se je davčni inšpektor zmotil, ali pa je zadeva zastarala
A ni đuro utajil za milijon davkov? Gre morda on v ćuzo?
(če že ni pa še bo).
[s56a]Tudi meni je sumljiv, saj kot vidiš ga Zorangutan že v podnaslovu članka prosi da naj bo vollni boj brez afer? Tip je neverjetno pokvarjen, sedaj hoče en mesec brez afer potem jih bo pa zopet 4 leta pruduciral.
Novice, ti si itak sumniv ker si prenehal redno obdelovati ZJ! Mene njegova ponovna izvolitev ne skrbi ampak mi niso vsec pretirano levi dodatki. Predzadnja Mladina lepo opise potrebu po odhodu IJ za normalizacijo desnice v dezeli.
Volil bom pod parolo "raje Orangutana kot Zorangutana!"
sporočil: 8.998
[Neuvrscen]Prava reklama, ki si jo Janković čisto Zares zasluži.
Nekaj dejstev o rezultatih njegovega dela se najde tudi na Youtubu: www.youtube.com/watc...cdyilKI-fk
[novica]novica, menda se nisi že odločil, da se ti splača izgubiti najino stavo ???
> [zima1188]
> So to volitve za župana Kragujevca, Niša?
vidiš, zaradi takih pripomb vsi, ki smo kritični do lika in dela aktualnega lj župana, dobimo nalepko nestrpnežev. in jaz si takšne etikete ne želim imet. ok? poznam še precej meni podobnih, ki jih moti jankovićevo početje, ampak ga bodo podprli iz čistega protesta proti pajacem, ki se namesto ob jankovićevo početje obregnejo ob njegovo poreklo.
novica
sporočil: 503
Opažamo, da se pojavljajo od države odtujeni centri moči. Ti ljudje
se povezujejo med seboj, ne glede na to, od kod prihajajo, ne veže
jih niti ista politična opcija. Njihov skupni imenovalec je
protipravna premoženjska korist, profit. In ti se trudijo širiti
vpliv v vse pore družbenega življenja. Hari Furlan, direktor NPU
Tip se je debelo podelal od strahu, da bo kdo javno povedal resnico
o njemu. Pa še prav ima.
sporočil: 7.339
Hehe, ampak tele Titkeci so pa res kot humoristična ekipa.
PS: Pride žena domov, cel prtljažnik poln nakupovalnih paketov in vrečk iz trgovin s cunjicami in reče: "Uf sem bila pridna, možek, a si videl koliko oblek sem si kupila? Pa vse s tvojo kreditno kartico."
PS: Pride žena domov, cel prtljažnik poln nakupovalnih paketov in vrečk iz trgovin s cunjicami in reče: "Uf sem bila pridna, možek, a si videl koliko oblek sem si kupila? Pa vse s tvojo kreditno kartico."
sporočil: 2.667
V zvezi s lokalnimi predvolilnimi bravurami me zanima , če bivši
ustavni sodnik dr. Ude (da ne naštevam vseh "bivših"
funkcij)kandidat za pravosodnega ministra , najbolj znan pisec
pravnih mnenj v državi, profesor, direktor IPP pri PF in svetovalec
predsednika vlade s kandidaturo za mestnega svetnika ni zašel na
polje navskrižnih in nasprotujočih interesov !?
sporočil: 299
Zoran je storil veliko za mesto, in če mu uspe v naslednjih štirih
letih pripeljat ljubljano še na deseto mesto MLK (iz 77), potem mu
res nihče ne bi smel nepriznavati sposobnosti dobrega
konstuktivnega manadzerja.
Ima mojo podporo, zmagal bo itak v prvem krogu, bi pa res dobil veliko višjo podporo, če se ne bi KK in celo vodstvo LDS ritoliznikov postavljalo in rinilo njemu ob bok, ker s tem malce izgublja na kredibilnosti.
Ampak zmaga bo prepričliva, tako kot je Ljubljana danes po njegovi (ne LDS) zaslugi mnogo lepša in bo čez štiri leta še bolj.
Ima mojo podporo, zmagal bo itak v prvem krogu, bi pa res dobil veliko višjo podporo, če se ne bi KK in celo vodstvo LDS ritoliznikov postavljalo in rinilo njemu ob bok, ker s tem malce izgublja na kredibilnosti.
Ampak zmaga bo prepričliva, tako kot je Ljubljana danes po njegovi (ne LDS) zaslugi mnogo lepša in bo čez štiri leta še bolj.
sporočil: 4.450
[novica]Potem lahko pričakujem, da boš ob naslednjih državnozborskih volitvah volil Janšo in tako protestiral proti pajacom, ki se delajo norca iz grosupeljeskega porekla in grosupeljščine, ka-li?
> [zima1188]
vidiš, zaradi takih pripomb vsi, ki smo kritični do lika in dela aktualnega lj župana, dobimo nalepko nestrpnežev. in jaz si takšne etikete ne želim imet. ok? poznam še precej meni podobnih, ki jih moti jankovićevo početje, ampak ga bodo podprli iz čistega protesta proti pajacem, ki se namesto ob jankovićevo početje obregnejo ob njegovo poreklo.
novica
sporočil: 10.224
[zajko]Saj so vsi iz istega gnezda. Ni čudno, da oboji znajo delati samo minus.
Kaj ti misliš, je povprečen ljubljančan sposoben prispevat 500eur za svoje mesto v recimo 5 letih? Mene bi na tvojem mestu bolj skrbela zadoženost slovenskega gospodarstva, ki je 200x višja od MOL-a.
[novica]Očitno nekateri načrtno pri vsem temu vidite nacionalizem. Bom opozarjal ljudi, naj raje namesto balkanskih mest omenjajo Zimbabve ali kaj podobnega.
[mikica2]Ne. To je samo Jankoviču uspelo nafarbati ljudi. Če mu kdo reče balkanski kavboj, to ne pomeni, da se obnaša na način, ki mu rečemo balkanski.
Oprosti, ampak me tudi jako moti, ko se ljudje spotikajo bo nacionalnost kogarkoli že.
[FIN-329573]To si pa dobro napisal.
Potem lahko pričakujem, da boš ob naslednjih državnozborskih volitvah volil Janšo in tako protestiral proti pajacom, ki se delajo norca iz grosupeljeskega porekla in grosupeljščine, ka-li?
[denac]To pa za kazen, ker so se v času komunizma uprli in niso hoteli dati zemlje za komunajzerje.
Pred nekaj tedni sem govoril z nekom, ki ima hišo v Stožicah. Ves predel je brez javne kanalizacije.
sporočil: 12.861
[novica]Če jih moti, da se eni obregujejo ob njegovo poreklo in bodo zato volili zanj, revčka šikaniranega, naj ti bedaki za Jankovića kar glasujejo.
> [zima1188]
novica
Čefur namreč ni toliko stvar porekla kot stvar duha. Dober zapis na to temo je prispeval Dob.
forum.finance.si/?m=...834&single
sporočil: 39
Preseneča me tako velka podpora za ZJ v Ljubljani - več kot 80%
baje?!
Jst ga ne bom volu, ker se spomnem, kako je obljublu, da bo v Stožcah trenirala nogometna reprezentanca pred SP...pa se obljube niso izpolnile - če bi bil projekt voden boljše, bi blo to možno. Tko da naj on men ne pametuje, kok je on najboljši možn župan...
Jst ga ne bom volu, ker se spomnem, kako je obljublu, da bo v Stožcah trenirala nogometna reprezentanca pred SP...pa se obljube niso izpolnile - če bi bil projekt voden boljše, bi blo to možno. Tko da naj on men ne pametuje, kok je on najboljši možn župan...
[denac]Misliš da danes "brača" ni več privilegirana? Nič se ni spremenilo.
> [mikica2]
> Oprosti, ampak me tudi jako moti, ko se ljudje spotikajo bo nacionalnost kogarkoli že. In tako me motijo tudi žaljivke na račun Jankovičeve narodnosti. Jaz Jankoviča precej ne prenesem, vendar pa ne prenesem tudi nacionalne nestrpnosti. Ta nacioanlizem je v Sloveniji na splošno močno prisoten, vendar pa, ko nekoga na to opozoriš, te bo hitel na vsa usta prepričevati, da on tak ni. Res je, marsikdo je prepričan, da Jankovič žanje sovraštvo izključno zaradi svojega porekla, razlog za tako prepričanje pa je folk, ki njegovo poreklo stalno vlači na plano in ga uporablja v žaljive namene. In to tudi meni ni všeč.
Premalo časa si živel v Jugoslaviji. Jaz sem preživel celotno ero nove Jugoslavije. Zaničevanje drugih narodov je bilo kaznivo, zato pa si je "brača" v Sloveniji privoščila marsikaj. Bili so privilegirani. V Sloveniji. Slovenci smo bili drugorazredni. Marsikaj tega sem občutil na lastni koži.
Razlika se je čutila samo kakšni dve leti po vojni 1991, ker je večina "brače" ušla domov preko Kolpe. Z jugo-begunci in poceni razprodajo državljanstev se je vse vrnilo na stare tirnice.
Danes je najbolj zatirana kategorija naroda v Sloveniji - biti Slovenec.
sporočil: 680
[komunike]So rekli Kordež, Bavčar, Šrot, Zidar, Tovšakova...
> [denac]
> > [mikica2]
> > Oprosti, ampak me tudi jako moti, ko se ljudje spotikajo bo nacionalnost kogarkoli že. In tako me motijo tudi žaljivke na račun Jankovičeve narodnosti. Jaz Jankoviča precej ne prenesem, vendar pa ne prenesem tudi nacionalne nestrpnosti. Ta nacioanlizem je v Sloveniji na splošno močno prisoten, vendar pa, ko nekoga na to opozoriš, te bo hitel na vsa usta prepričevati, da on tak ni. Res je, marsikdo je prepričan, da Jankovič žanje sovraštvo izključno zaradi svojega porekla, razlog za tako prepričanje pa je folk, ki njegovo poreklo stalno vlači na plano in ga uporablja v žaljive namene. In to tudi meni ni všeč.
>
> Premalo časa si živel v Jugoslaviji. Jaz sem preživel celotno ero nove Jugoslavije. Zaničevanje drugih narodov je bilo kaznivo, zato pa si je "brača" v Sloveniji privoščila marsikaj. Bili so privilegirani. V Sloveniji. Slovenci smo bili drugorazredni. Marsikaj tega sem občutil na lastni koži.
Misliš da danes "brača" ni več privilegirana? Nič se ni spremenilo.
Razlika se je čutila samo kakšni dve leti po vojni 1991, ker je večina "brače" ušla domov preko Kolpe. Z jugo-begunci in poceni razprodajo državljanstev se je vse vrnilo na stare tirnice.
Danes je najbolj zatirana kategorija naroda v Sloveniji - biti Slovenec.
[cenejac]Do not value pupets - value pupet masters.
> [komunike]
> > [denac]
> > > [mikica2]
> > > Oprosti, ampak me tudi jako moti, ko se ljudje spotikajo bo nacionalnost kogarkoli že. In tako me motijo tudi žaljivke na račun Jankovičeve narodnosti. Jaz Jankoviča precej ne prenesem, vendar pa ne prenesem tudi nacionalne nestrpnosti. Ta nacioanlizem je v Sloveniji na splošno močno prisoten, vendar pa, ko nekoga na to opozoriš, te bo hitel na vsa usta prepričevati, da on tak ni. Res je, marsikdo je prepričan, da Jankovič žanje sovraštvo izključno zaradi svojega porekla, razlog za tako prepričanje pa je folk, ki njegovo poreklo stalno vlači na plano in ga uporablja v žaljive namene. In to tudi meni ni všeč.
> >
> > Premalo časa si živel v Jugoslaviji. Jaz sem preživel celotno ero nove Jugoslavije. Zaničevanje drugih narodov je bilo kaznivo, zato pa si je "brača" v Sloveniji privoščila marsikaj. Bili so privilegirani. V Sloveniji. Slovenci smo bili drugorazredni. Marsikaj tega sem občutil na lastni koži.
>
> Misliš da danes "brača" ni več privilegirana? Nič se ni spremenilo.
>
> Razlika se je čutila samo kakšni dve leti po vojni 1991, ker je večina "brače" ušla domov preko Kolpe. Z jugo-begunci in poceni razprodajo državljanstev se je vse vrnilo na stare tirnice.
>
> Danes je najbolj zatirana kategorija naroda v Sloveniji - biti Slovenec.
So rekli Kordež, Bavčar, Šrot, Zidar, Tovšakova...