Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Treniranje smejalnih mišic :)

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-195618 sporočil: 1.141
[Odklop] Tema: Treniranje smejalnih mišic :)
[#914727] 05.09.10 20:54 · odgovor na: anon-235774 (#914009)
Odgovori   +    7
xexexex, neće da može.! .... Pa, jeb'ote.? .... ti meni kao poč'o da pretiš, a ne (?).... Pa zar ne znaš da je moja magija jača od tvoje (Gargamel, pač) .... pa i moj Azraël ....
Pa ti, bre , poč'o da anektiraš sve po totem shamaNORIUM-u....(!)
Od kude ti, bre, praVICa da RAVU strpaš među tvoje štrufne (?) .... Ona je naša, kao AZRAël (!) ne vje-ruješ (?) e pa eve ti dokaz malo nižje
www4.slikomat.com/10...Les-Sc.jpg
Aaaaaa .... quello che tocca ME .... ci e solo una spiegazione, ricorda lo.:
Onija moj "prjatu" je postavio "les Schtroumpfs di Pejo" (the Smourfs, i Puffi, etc.etc.) i kada je potom izmislio Gargamela, imao je mene u vidu sve do tragedije 1992 kada ga je kap .... (svi pametni umiru od moždanog udara jer imaju mozak, za razliku od nekih na seratorijumu koji se nadaju da ostanu besmrtni, a kao razlog navode da nemaju onaj objekat u kojega može nešto da ih "strefi")
Prije nego što je Pejo (decembra1992) oš'o Bogu na istinu, morao sam mu obećati da ću se do "mojeg udara" boriti svim silama da ostanem njegov Gargamel "telom i dušom", tako da nemaš šanse da me navučeš među tvoje Štrufne (jebote tvoj deda Štrumpf .... kakva čast biti sakat, kilav i objekat za zajebavanje) već sam ti ranije napisao da sam uzak u kukovima, pa ta tvoja kurvanjska tenden-CIA da me silom navučeš, ima da rezul-tira samo oguljenim nosevima "in s polomljenimi poleni" ....
U spomen na njega, ne dolazi u obzir da ja zamenim svoj lik samo tebi za ljubav ....
BTW ni izdaleka ne stoji tvoja tvrdnja
Gargamel je že en drugi (saj veš kdo), Azrael pa tudi (saj veš kdo).
jer Gargamel nije fuori-umaš, postoji samo Azraël, ako ne vje-ruješ ti proveri (ako znaš) ....
Ako budeš i dalje in-sis-TIRAL na DedaŠtrumpfu ima da se provedeš kao "ovi spodaj"
www4.slikomat.com/10...schtro.jpg
PS
Pa usto još i crljene - commie - gaće imaš .... naxebaćeš od Šabana i NN-imade ....

LP papiki Štrumpfu šalje IISEX (Impresa Internazionale She Witch e Xitos) ....
(podjetje za žaščito "fuoriUM ske živali") YricaPreSS ....