Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prikaz nasprotnih dejstev: Milan Kučan jadra s tajkuni
sporočil: 30.643
[janezpizdek]Hehe, pajade, fašizma ni, to je samo teorija zarote, oziroma, če že težite, ajd, naj vam bo, neka podvrsta komunizuma. Nothing to see here, move along . . .
> > [janezpizdek]
> > Jaz se imam za antikomunista, antipedofila, antilopova, antimorilca, antinateguna, antifritzla in tako dalje, tako kto vsak normalen človek, ki ne odobrava zločina, diksriminicaije in zajedanja, pač anti-nejmitzlodejem, pa nimam nikakršnih "mojih hudih jam".
> [yuslocan]
> Naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha......
>
> Antifašista si v svojem zgornjem naštevanjui pozabil napisati. Ali namenoma izpustil. ...
Zajebal si se. Nisi pozorno bral. Izlistal sem besedo "antikomunist". V izogib redundanci nisem posebej napisal še "antifašist", he,he. Kajti beseda oz. matematična množica "antikomunist" vsebuje besedo oz. se povsem ujema z množico "antifašist". Ker je komunist = fašist. Je zdaj vse jasno?
Lp shaman
sporočil: 6.934
Zadnja sprememba: anon-124452 08.08.2010 15:53
[janezpizdek]Da, da, ENO državljanstvo:
Jaz imam samo eno. Nismo vsi Jugolovenskikanadčani, si pozabil?
LP shaman
HRVAŠKO
[janezpizdek]
> [yuslocan]
> > [janezpizdek]
> > > [mataj]
> > > > [janezpizdek]
> > > > . . .
> > > > Sicer pa, "antikomunizem", tako kot tudi "antipedofilstvo" in "antimorilstvo" in "antilopovluk" ima zelo natančno opredeljeno vsebino. Kdor se ne dela mono, glede vsebine pojma komunist, ve natančno kaj je vsebina najsprotja tej vsebini.
> >
> > Jaz se imam za antikomunista, antipedofila, antilopova, antimorilca, antinateguna, antifritzla in tako dalje, tako kto vsak normalen človek, ki ne odobrava zločina, diksriminicaije in zajedanja, pač anti-nejmitzlodejem, pa nimam nikakršnih "mojih hudih jam".
> > LP shaman
> [yuslocan]
> Naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha......
>
> Antifašista si v svojem zgornjem naštevanjui pozabil napisati. Ali namenoma izpustil. ...
> > LP shaman
Zajebal si se. Nisi pozorno bral. Izlistal sem besedo "antikomunist". V izogib redundanci nisem posebej napisal še "antifašist", he,he. Kajti beseda oz. matematična množica "antikomunist" vsebuje besedo oz. se povsem ujema z množico "antifašist". Ker je komunist = fašist. Je zdaj vse jasno?
Lp shaman
To je za ušesa privlečeno, peder.ante.ustašič-u.
Neresnico prodajaš. Nič ti nisi namenoma izpustil.
Novi nick te dobro definira.
Ti nisi nobeden antifašist, tako kot nisi janezpizdek.
[janezpizdek]
> [yuslocan]
>
A od tod iz temnih kotov polteme tvojih lastnih notrnajih frustracij izvira tudi tvoja "strokovna ugotovitev", da sem jaz Hrvat in povrhu še ustaš, al kak? Auuuuuu, pa ti si bre neki stručnjak.
V
LP shaman
A hočeš reči, da nisi Hrvat?????????????
Zadnja sprememba: anon-124452 08.08.2010 17:47
[janezpizdek]
Jaz se imam za antikomunista, antipedofila, antilopova, antimorilca, antinateguna, antifritzla in tako dalje, tako kto vsak normalen človek, ki ne odobrava zločina, diksriminicaije in zajedanja, pač anti-nejmitzlodejem, pa nimam nikakršnih "mojih hudih jam".
LP shaman
> [yuslocan]
> Ti nisi nobeden antifašist, tako kot nisi janezpizdek.
[janezpizdek]Jaz tebe nisem opredeljeval kaj si, to si ti sam naredil, tako kot piše tukaj zgoraj na začetku. Skratka, jaz nisem napisal da si antikomunist, to si se ti kratko in malo zlagal.
Ehh, jebiga. Odloči se. Najprej rečeš, da sem antikomunist. Kar že po definiciji pomeni, da sem tudi antifašist, saj je komunist=fašist in antikomunist potemtakem = antifašist. Kaj zdaj, sem antikomunist, torej antifašist al ne?
LP shaman
Jaz sem ti povedal samo to, kar se očitno vidi v tvojem postu:
Nikjer nisi napisal da si antifašist!!!!!!
Kakšne konstrukte in enačbe ti izvajaš iz svojih besed, da zgoraj napisano dejstvo prekvalificiraš, veš samo ti. Ampak tudi ti neverjameš v te svoje razlage za otroke o deduktivnem sklepanju, po tvojih navodilih.
[janezpizdek]
> [yuslocan]
> > [janezpizdek]
> > > [yuslocan]
> > >
> >
> > A od tod iz temnih kotov polteme tvojih lastnih notrnajih frustracij izvira tudi tvoja "strokovna ugotovitev", da sem jaz Hrvat in povrhu še ustaš, al kak? Auuuuuu, pa ti si bre neki stručnjak.
> >
> > V
> > LP shaman
>
>
> A hočeš reči, da nisi Hrvat?????????????
Vse do tega trenutka nikdar nisem bil. No, kaj praviš ti? Da sem al nisem? Sicko!
LP shaman
Kot Shaman si, večkrat, direktno in indirektno, meni in drugim povedal, to da si Hrvat. Seveda ne govorim o državljanstvu ampak o nacionalnosti.
Zato si tudi nafehtal administratorja, da ti vse stare poste, ki si jih pisal z nickom shaman, izbriše.
ZAKAJ SI BRISAL VSE SVOJE STARE POSTE, IN SE POTEM Z NOVIM NICKOM IN STARIM PODPISOM SHAMAN, SPET PRIJAVIL V FORUM FINANC?????????????????????????
To, kar sem napisal, lahko potrdi najmanj par forumskih prijateljev, ki se tega dobro spomnijo, čeprav si svoje stare poste izbrisal.
Kdo je že Sicko?????
FYI: Ena od mnogih razlik med fašizmom in komunizmom je ta, da
komunizem pride na oblast s pomočjo revolucije, fašizem pa s
pomočjo propagande, mutenja in zakulisnih rabot. Enačenje fašizma
in komunizma je samo ena od mnogih fašističnih mutnjav.
Če torej fašistu rečeš "fašist", ti bo takoj začel nabijati o tem, da je fašizem isto kot komunizem. Beseda "fašizem" ima zaenkrat še negativen prizvok, fašisti pa so fini ljudje, ki se ne pustijo obkladati s čim negativnim.
Če torej fašistu rečeš "fašist", ti bo takoj začel nabijati o tem, da je fašizem isto kot komunizem. Beseda "fašizem" ima zaenkrat še negativen prizvok, fašisti pa so fini ljudje, ki se ne pustijo obkladati s čim negativnim.
[mataj]Da, mataj. Tukaj se na debelo klanfa o zločinih, nedolžnih žrtvah in komunajzarjih.
FYI: Ena od mnogih razlik med fašizmom in komunizmom je ta, da komunizem pride na oblast s pomočjo revolucije, fašizem pa s pomočjo propagande, mutenja in zakulisnih rabot. Enačenje fašizma in komunizma je samo ena od mnogih fašističnih mutnjav.
Nihče pa se ne spomni fašizma, izdajalcev, njihovih zločinov.
Zločinov do človeštva, kakršnih še ni bilo.
Nekateri tukaj zdravijo svoje osebne, življenjsko politične frustracije z anonimnim izlivanjem svoje žolči vsevprek.
sporočil: 12.861
[yuslocan]
> [mataj]
> FYI: Ena od mnogih razlik med fašizmom in komunizmom je ta, da komunizem pride na oblast s pomočjo revolucije, fašizem pa s pomočjo propagande, mutenja in zakulisnih rabot. Enačenje fašizma in komunizma je samo ena od mnogih fašističnih mutnjav.
>
> Če torej fašistu rečeš "fašist", ti bo takoj začel nabijati o tem, da je fašizem isto kot komunizem. Beseda "fašizem" ima zaenkrat še negativen prizvok, fašisti pa so fini ljudje, ki se ne pustijo obkladati s čim negativnim.
Da, mataj. Tukaj se na debelo klanfa o zločinih, nedolžnih žrtvah in komunajzarjih.
Nihče pa se ne spomni fašizma, izdajalcev, njihovih zločinov.
Zločinov do človeštva, kakršnih še ni bilo.
Nekateri tukaj zdravijo svoje osebne, življenjsko politične frustracije z anonimnim izlivanjem svoje žolči vsevprek.
Beseda komunist ima podoben prizvok kot fašist od kar so bolj razkriti komunistični zločini. Slovenija je glede tega otok drugačnosti, to priznam.
Na fašistične zločine me v medijih spomnejo trikrat na teden, ko gledam razne komemoracije katerim načelujejo vrhovi slo politike. Groundhog day.
Ko Auschwitza še ni bilo nikjer, je Stalin masakriral kmete po Ukrajini in pobijal stotisoče v čistkah. Zločini proti človeštvu, kakršnih do takrat še ni bilo.
[macon]In zato, da te ne bi imeli za komunista, moraš sedaj držati gobec in pustiti, da ti serjejo na glavo. S plemenitimi nameni, seveda.
Beseda komunist ima podoben prizvok kot fašist od kar so bolj razkriti komunistični zločini. Slovenija je glede tega otok drugačnosti, to priznam.
Na fašistične zločine me v medijih spomnejo trikrat na teden, ko gledam razne komemoracije katerim načelujejo vrhovi slo politike. Groundhog day.
Ko Auschwitza še ni bilo nikjer, je Stalin masakriral kmete po Ukrajini in pobijal stotisoče v čistkah. Zločini proti človeštvu, kakršnih do takrat še ni bilo.
[janezpizdek]
> češ človek nikakor ne bi smel biti Hrvat, ker to je pa jasnoda nekaj najhujšega na svetu, skoraj tako kot če je človek Žid recimo, a vseeno mi ni jasno, zakaj bi ti na vsak način rad videl, da sem Hrvat.
Po tvoje je najbrž navišja stopnja onečaščenja kakega pizdeak na forumu, da mu prilepiš etiketo,d a ej Hrvat. Biti hrvat tu na forumu je po tvoje najvišja stigam, ki jo imaš rezervirano samo za najhujše primerke. Ka sem uganil al sem uganil, he,he!
Saj res, a Hrvate tako patološko sovražiš, da si me moral narediti za enega, e one, maybe?
LP shaman
Naj ti bog pomaga, ti ne obvladaš niti najbolj osnovne pismenosti.
Ali drugače povedano: Popolnoma si FUNKCIONALNO nepismen človek.
ZDAJ POKAŽI, CITIRAJ MOJ POST, KJE SI TI VIDEL DA JAZ SOVRAŽIM HRVATE.
Enostavno povedano, to KAR SI ZGORAJ NATROSIL ne drži.
To je bebavo sklepanje, ki ga premore zelo omejen um.
JAZ NE SOVRAŽIM NITI ENE NACIJE NA TEM SVETU. NE HRVATOV, NE SRBOV NE ROMOV.......
SOVRAŽIM SAMO TAKŠNE LAŽNIVCE.
[janezpizdek]
Jap, iz tvojih postov, v katerih mi skušaš obesiti stigmo hHrvata-ustaša žarči na ta ubogi svet ena sama ljubezen. Hvala ti, tovariš Jugoslovenski Kanadčan.
LP shaman
Še vedno se delaš neumnega:
Pokaži v mojih prispevkih, kje piše da sovražim, Hrvate, Srbe, Rome ali kogar koli iz svetovne družine narodov, drugače boš ostal lažnivec.
[yuslocan]Zelo, zelo sovražim, kadar se neslovenec, pa ne glede, karkoli že je, Hrvat, Srb, ali Rom, lažno predstavlja na forumu z imenom "janezpizdek" ki je za Slovence lahko žaljivo.
> [janezpizdek]
> Jap, iz tvojih postov, v katerih mi skušaš obesiti stigmo hHrvata-ustaša žarči na ta ubogi svet ena sama ljubezen. Hvala ti, tovariš Jugoslovenski Kanadčan.
>
> LP shaman
Še vedno se delaš neumnega:
Pokaži v mojih prispevkih, kje piše da sovražim, Hrvate, Srbe, Rome ali kogar koli iz svetovne družine narodov, drugače boš ostal lažnivec.
Ni žaljivo, če ga nameni Slovenec Slovencu, ampak v vseh drugih primerih pa je.
[janezpizdek]Xitos temu reče: Sha.mona laprda.
> [yuslocan]
> Odpihnila bi tudi konvertirane komuniste in bi mladi politiki, neobremenjeni z kostmi, rovi, komunajzarji (ker jih ne bi bilo) usmerili vse moči v gospodarski napredek.
>
> Pa še nekaj dobrega bi prinesla lustracija. Tebi in podobnim, bi takoj zmanjkalo materiala za flancanje, pljuvanje in zmerjanje. Lepo bi spokali na smetišče zgodovine, kamor tudi sodite. Tukaj bi se pogovarjali o gospodarstvu in programih razvoja. To bi bilo boljše početje.
A ti, maesro moj JugoSlovenskoKanadski da se bi pogovarjal o gospodarstvu? To neoriginalno floskulo proliferirate najbolj neoriginalni, najbolj patetični UltraOrtoDenial-pizdeki Slovenistana, ki mislite, da se bo 350 tisoč umorov in gomozoanski institucionalizirani že 20@45 potekajoči lopovluk in kraja dveh tisočletij in zasužnjena slovenska nacija, vse do zadnjega pozabilo, če bomo o vsemu temu vsi dovolj dolgo molčali.
Pa se postavite v rolo pokroviteljskih patetičnih hinavskih sprenevedavčkov, kvazi-racionalnežev, psevdo-intelektualčkov "ki ste strpni", he,he, češ, dajmo biti racionalni in se raje "pogovarjati o gospodarstvu", kot pa da se pogovarjamo o zločinskih komunistih.
Ki so tu in kradejo naprej, nacijo zasužnjujejo naprej, paraizitizirajo naprej, podmizijo in kartelizirajo naprej, suspendirajo svobodo in demokracijo naprej, so nepretrgoma in kar naprej na oblasti in vi bi seveda, da se o tem, da ne bi več bili na oblasti tudi ne bi pogovarjali.
Ker vi se bi seveda "izključno o gospodarcvu". Buuuuuuuhahaha!
Veš kaj maestro? Nimate vi pojma kaj govorite in kaj sploh pomeni "pogovarjati se o gospodarstvu". Pogovarjajte se malo "o gospodarstvu in gospodarjenju" na primer z diplomiranim kemikom iz Krke, ki mu 70% rezultatov dela grobo lopovsko zasežete, izvedete zahrbtno nečastno eksproprijacijo in mu povrhu obesite še stigmo "naravnega sovražnika delounega ljucva, a bogami tudi tebi svetega komunizma, - bogatega prešiča med delouci", ki ga ni škoda zajedati.
Vaš vojščak Idriz Semuljići v kamere naciji razodene, da navzgor neomejeno zajedanje mora ostati, ker ...eee..eeee.. pač mora. he,he. Ja,ja, seveda, seveda. O gospodarstvu se je treba pogovarjati. O neto iztržku gospodarskih transakcij 90% Slovencev, ki trgu nudijo sebe in svoje delo, se je treba pogovarajti. To je maestro moj čisti pogovor "o gospodarcvu". Dajmo se! Jaz se hočem že 4 leta tu na forumu. A se s takšnimi kot si ti nikdar nismo. Ker se vi o tem ne znate. ha.ha. In veš zakaj? Zato ker se pogovor o gospodarcvu začne z vprašanjem: Zakaj 90% SLovencem komunističan zver odvzame 70% prihoidka namesto 20%? In tu na temu vprašanju vas komunajzare vse po vrsti mine "pogovor o gospodarcvu": Jasnoda! Logično, he,he.
Vi se bi pogovarjali o gospodaracvu tak, da ljudje naj molče delajo in proizvajajo in inovirajo, ma o tem koliko neto jim bo od tega ostalo naj za boga vendarle ne sprašujejo. Še manj naj sprašujejo zakaj toliko komuanajzer sinekurnih ter inih đabalebarošev uživa sadove iz od njih naropanih penezof. Povsem neupravičeno seveda. O tem se vi ne bi pogovarjali, ker to je vendarlo pogovor o komunizmu in komunistih 65 let na oblasti, kar pomeni da smo "spet pri partizanih in domobrancih". Ehhhh!
Zločini komunistov so vidni z Lune s prostim očesom v formi corpus delicti, ki gleda vun izpod ruše. In o njih pač ni možno ne pisati. Kaj je, ti vrnem z enako mero in te vprašam ali ti je deda bil četnik, ki je prešaltal med partizane in se potem včlanil še v KPS, v zadnjih mesecih vojne, potem lepo klal "ustaše in domobrance" nad kakšno izmed kočevskih fojb, tako kot 95% vseh četnikov, al kak? Pa je zate inkomodirajoče, da danes kdo osvetljuje zločine teh klavcev?
A od tod iz temnih kotov polteme tvojih lastnih notrnajih frustracij izvira tudi tvoja "strokovna ugotovitev", da sem jaz Hrvat in povrhu še ustaš, al kak? Auuuuuu, pa ti si bre neki stručnjak.
Vsakič, ko se oglasiš, toneš globlje, maestro moj Jugoslovenskokandaski. Ti tega seveda niti si, niti zmoreš opaziti, a v vsej tvoji prisotnosti na tem forumu nisi niti enkrat argumentirano debatiral, pa tako nisi niti mogel poskusiti, kaj šele tudi v resnici uspeti kakšno izmed mojih navedb argumentirano ovreči.
Daj mi tudi link na kakšno tvojo "debato o gospodarcvu". Mimo tega da navijaš za "socialno državo" in dogovornoekonomsko gospodarcvo najraje v formi državnih kolhozov vsemogočne fašisto-komunistične države. To mi prosim prihrani, to že vemo. Brez gledanja.
Pač, zgolj inkomodira te, ker se fokusiram na kritiko zla in na zlodejev, "who appear to be your idols and icons", he,he in na krajo in na zajedanje in na aparthaid in na zločine, katere dezauvira na stotine tisočev okostij, ki lezeje ven izpod slovenske ruše, kakorhitro se nam pripeti malo močnejši naliv.
Tebe to inkomodira zato ker, eeeee..., ti valda veš zakaj.
Normalnih ljudi, brez konflikta interesov to nima kaj inkomodirati. Nisi vedel? Zdaj veš! Izdaja te to, ker te obsodba zločina moti oz. točneje moti te že nedolžno kazanje s prstom na zločinske komuniste. A je to jasno, maestro?
Jaz si pa lahko o tem, da to tebe inkomodira pač mislim svoje in verjemi mi, ne vem zakaj, he,he, a domišljam si, da ven dobro mona, za kakšnega hinavskega in sprenevedavega veseljaka gre v tvojem primeru.
Pač striček shjaman sem bil pozoren, pa videl, slišal, analiziral takšnih veseljakov več kot dovolj. In ker niste originalni, je tako, kot če bi videl enega samega nekajtisočkrat zapored, he,he.
Nekšen jebeni deja vu v formi komunajzerje brezpogodjno in brezrezervno podpirajočih in občudujočih navijaških klonov.
Ni originalno, niti tvoje zatekanje v ad hominem in v abotno, obskurno pljuvanje po jebenem forumskem nicku (Eeeeeeeeej, človek! Nick!?).
Povej ti meni raje katero tvojo sveto komunistično ikono sem ti užalil, pa bova nadaljevala od tam. Kajti, pomoč za tvoje težave obstaja, če sodeluješ seveda, he,he.
LP shaman
Zadnja sprememba: anon-35163 09.08.2010 16:31
[rename]To je bil samo nateg. Domobranci se niso borili proti komunistični revoluciji. Borili so se za Hitlerja.
Ni isti qurac.
Domobranci so kolaborirali s Hitlerjem zato, da bi preprečili komunistično revolucijo.
[rename]Že spet dildoiziraš pojme. "Paktirati" niti približno ni isto kot "kolaborirati". S Hitlerjem je paktiral marsikdo, tudi Angleži.
Komunist Tito pa je kolaboriral s Hitlerjem zato, da je lahko uničil svoje politične nasprotnike.
[rename]Ja, legalno po zakoniku Kraljevine Jugoslavije, ki je že dolgo ni več. Daj, ne bit hecen.
V prvi vrsti četnike, kot legalno vojsko Kraljevine Jugoslavije.
Tudi osvoboditev zamorcev v ZDA je bila nelegalna po zakoniku južnih držav izpred Ameriške državljanske vojne, pa kaj?
[rename]Ne me s takimi otročjimi fintami.
Ti onaniraš z izrazoslovjem.
Rezultat je bil isti pri obeh vrstah sodelovanja z okupatorjem:
Še enkrat: Paktiranje je eno, služenje z orožjem proti lastnemu narodu drugo. Res je, da "kolaboracija" pomeni sodelovanje, ampak potem, ko je bila med 2.sv.vojno uporabljena kot evfemizem za tisto drugo, je beseda dobila malo drugačen oziroma dodaten pomen. In ta pomen kvizloljubci sistematično sprevračate, ignorirate in vztrajate na prej omenjeni evfemistični rabi besede "kolaborant".
[rename]Nemško in italijansko razkosanje Jugoslavije s tem seveda nima nič, anede. To je bila neke vrste božja volja, s katero bi se morali sprijazniti brez vsakega ugovarjanja, kaj šele upiranja.
medsebojno klanje med narodi in narodnostmi Kraljevine Jugoslavije je prvi povzročil Tito. To je dokazal pokojni profesor Bajt z dokumenti v svoji knjigi.
[rename]Iz vseh, razen on jugoslovanske strani. In tu šteje edino jugoslovanska stran. Če so kraljevo vlado priznavali tam neki Angleži, je to popolnoma brezpredmetno.
Zakaj je ni bilo več? Kraljeva vlada v izgnanstvu je delovala in bila priznana od vseh strani.
[rename]Ravno tako je šlo za državljansko vojno in prišlo je do istih pizdarij, kot pri vsaki državljanski vojni. Masakriranje civilistov, etnično čiščenje (npr Shermanova kampanja v Georgiji), uničevalna koncentracijska taborišča (npr Andersonville, Point Lookout) in kar je še tega. Ameriška šolska in filmska zgodovina sicer prodajata spucano verzijo te vojne, ampak statistika govori zase.
> Tudi osvoboditev zamorcev v ZDA je bila nelegalna po zakoniku južnih držav izpred Ameriške državljanske vojne, pa kaj?
Ostanimo na naših tleh in ne spuščaj megle, ker gre za težko primerljive dogodke.
[Inside]Katero pravo? Rasno?
> [yuslocan]
> > [janezpizdek]
> > > [mataj]
> > > > [janezpizdek]
> > > > . . .
> > > > S To je moji naciji v sramoto, da se razumemo.
> >
> > LP shaman
>
> Kateri??????
A je sploh pomembno katero nacijo? To kar je opisal je sramota za celo EU in tudi človeštvo kot tako in zato ne bo tam kjer vlada pravo nikoli več izpuščeno na vodilne položaje.
[Inside]Jah, ne vem no... pravo, ki določa kdo sme na vodilni položaj in kdo ne, se mi zdi nekam diskriminatorno, ne morem pomagat.
Pravo upoštevanja nediskriminatornosti namesto favoriziranja nekaterih.
sporočil: 1.715
Tipično! Komunajzarska morala. Na tej fotografiji nisem jaz.To je
fotomontaža in to je dejstvo. Folk pa kar še čaka??? Koga??
sporočil: 12.861
[mataj]Služenje z orožjem proti komu? Proti obskurni lokalni teroristični bandi, ki bi rada uvozila revolucijo iz od masovnih čistk zjebane Rusije? Komunisti niso bili narod, ampak komunajzarji se z narodom radi enačite.
Še enkrat: Paktiranje je eno, služenje z orožjem proti lastnemu narodu drugo. Res je, da "kolaboracija" pomeni sodelovanje, ampak potem, ko je bila med 2.sv.vojno uporabljena kot evfemizem za tisto drugo, je beseda dobila malo drugačen oziroma dodaten pomen. In ta pomen kvizloljubci sistematično sprevračate, ignorirate in vztrajate na prej omenjeni evfemistični rabi besede "kolaborant".
Kolikor vem komunisti niso imeli nič proti vse do napada na Sojuz dva in pol meseca pozneje. Vstajo je delal Draža, v Sloveniji pa so streljali Tigrovci. Licemerski zapis.
> [rename]
> medsebojno klanje med narodi in narodnostmi Kraljevine Jugoslavije je prvi povzročil Tito. To je dokazal pokojni profesor Bajt z dokumenti v svoji knjigi.
Nemško in italijansko razkosanje Jugoslavije s tem seveda nima nič, anede. To je bila neke vrste božja volja, s katero bi se morali sprijazniti brez vsakega ugovarjanja, kaj šele upiranja.
Tako kot si izenačil komunajzeraj z narodom, si sedaj izenačil komunajzarje z jugoslovansko stranjo. V Jugoslaviji je bilo več strani.
> [rename]
> Zakaj je ni bilo več? Kraljeva vlada v izgnanstvu je delovala in bila priznana od vseh strani.
Iz vseh, razen on jugoslovanske strani. In tu šteje edino jugoslovanska stran. Če so kraljevo vlado priznavali tam neki Angleži, je to popolnoma brezpredmetno.
[rename]Gre za zelo različna dejanja in posledice niti približno niso iste.
> [mataj]
> > [rename]
> > Ti onaniraš z izrazoslovjem.
> > Rezultat je bil isti pri obeh vrstah sodelovanja z okupatorjem:
>
> Ne me s takimi otročjimi fintami.
>
> Še enkrat: Paktiranje je eno, služenje z orožjem proti lastnemu narodu drugo. Res je, da "kolaboracija" pomeni sodelovanje, ampak potem, ko je bila med 2.sv.vojno uporabljena kot evfemizem za tisto drugo, je beseda dobila malo drugačen oziroma dodaten pomen. In ta pomen kvizloljubci sistematično sprevračate, ignorirate in vztrajate na prej omenjeni evfemistični rabi besede "kolaborant".
>
>
Ti si res prvovrstni manipulator. Avtomatično me označiš za kvizloljubca zato, ker trdim, da je vseeno, kako sodelovanje z Nemci imenuješ, če je posledica v obeh primerih ista.
[rename]Ja bogi reveži, no, kar srce se mi para, ko to slišim. No, na splošno v takih primerih pomaga, če streljaš nazaj. Le zakaj četniki tega niso počeli? Tako bi se namreč tvoje pisanje dalo razumeti ("pobijal četnike").
Še leta 43 je Tito paktiral z Nemci zato, da je lahko pobijal četnike v Srbiji, Bosni in Črni Gori.
[rename]Ja, pri revolucijah brez ubijanja sodržavljanov ponavadi ne gre. Thomas Jefferson je to zelo lepo povedal: "Drevo svobode je treba od časa do časa zaliti s krvo domoljubov in tiranov. To je njegovo naravno gnojilo."
Cilj je bila komunistična revolucija na ozemlju Jugoslavije in temu so bila posvečena vsa sredstva, tudi ubijanje sodržavljanov.
[rename]Nepotrebno? Ne. Prej bi rekel, da so to počeli načrtno. Če se greš odpor proti okupatorju, na splošno pride zelo prav, če ga sprovociraš v nediskriminatorno nasilje proti prebivalstvu. Okupator jasno pokaže svoje namene in nedvoumno dokaže, da ni sposoben obvladati svoje vojske, da njegova vojska ni nič drugega kot nedisciplinirana tolpa zveri, ki brezumno pobijajo vse okoli sebe. Navaden človek potem nima druge izbire kot to, da prime za orožje. Možnosti preživetja si na ta način celo poveča.
Še več: ogromno dokumentov potrjuje in pritrjuje tezi, da so se partizani povsem po nepotrebnem spuščali v boje z Nemci, ki so potem pobili 100 talcev za enega ubitega Nemca.
Makaronarji in Švabi so bili tozadevno glupi ko cegli. Ne samo da pobijanja talcev niso prikrivali oziroma javno zanikali, če celo tako nori so bili, da so svoje namene javno objavili. No, ampak če bi rad dokazal, da krivda ni bila na strani okupatorja, izvoli, ne bom ti ugovarjal. Nič nimam proti temu, da se smešiš.
[rename]Ja, tako je že od nekdaj v navadi. Vsaka vojna ima tudi svoje manj svetle plati, zgodovino pa pišejo zmagovalci.
Seveda pa so vsa ta neljuba dejstva potem v uradni zgodovina zmagovalcev poskušali prikriti.
[rename]Z uporabo termina "klavska revolucija" si se osmešil predvsem ti. Si lepo razkril svojo ideološko obremenjenost in pristranskost.
V že omenjeni knjigi Bermanov dosje pa Bajt s pomočjo uradnih dokumentov odkriva in razkriva to zamolčano plat in s tem ideološko neobremenjenemu bralcu predstavi ne le drugo plat medalje, ampak dejansko ničkolikrat dobesedno osmeši Tita, Kardelja in ostale nosilce klavske revolucije.
[rename]Ja, Tito je bil zelo zvit. Pravi Zagorec. Vendar pa mu tega ne smemo šteti v slabo. Kot prvi stari mojster Sun Tzu: Prevara je osnova vojskovanja.
Preberi Bermanov dosje, kjer imaš dokazano, da je:
1. upor proti Nemcem prvi in edini začel general Mihailović, ki ni priznal kapitulacije.
2. Tito spretno zmanipuliral Nemce in kasneje tudi Churcilla.
> > [rename]Hočeš reči, da je Tito priznal kraljevo vlado?
> > Zakaj je ni bilo več? Kraljeva vlada v izgnanstvu je delovala in bila priznana od vseh strani.
>
> Iz vseh, razen on jugoslovanske strani. In tu šteje edino jugoslovanska stran. Če so kraljevo vlado priznavali tam neki Angleži, je to popolnoma brezpredmetno.
>
Ni res. Glej Bermanov dosje.
> > [rename]Svinjarija v Point Lookoutu (šlo je za uničevalno taborišče v angleškem oziroma nacističnem stilu) je v javnosti prisotna neprimerno manj kot fojbiranje. Nanjo sem naletel popolnoma po naključju. Je pa zanimivo, da imam tudi Point Lookout svojo Novo Zavezo:
> Ravno tako je šlo za državljansko vojno in prišlo je do istih pizdarij, kot pri vsaki državljanski vojni. Masakriranje civilistov, etnično čiščenje (npr Shermanova kampanja v Georgiji), uničevalna koncentracijska taborišča (npr Andersonville, Point Lookout) in kar je še tega. Ameriška šolska in filmska zgodovina sicer prodajata spucano verzijo te vojne, ampak statistika govori zase.
Razlika je tudi v tem, da so te svinjarije prišle v javnost in jih je zgodovina postavila na svoje mesto.
Svinjarije za časa jugoslovanske komunistične revolucije pa so še vedno tabu tema.
Preberi si recimo intervju z mladim profesorjem zgodovine v prejšnji številki Reporterja.
www.plpow.com/
[macon]Pred časom sem imel tule približno takole debato:
Komunisti niso bili narod, ampak komunajzarji se z narodom radi enačite.
"Partizani so pobili toliko in toliko Slovencev"
"Ja, res je, ampak tu in tam so ubili tudi kakega okupatorja. Medtem pa so domobranci pobijali samo Slovence. S tem namenom so bili ustanovljeni, s tem namenom so prijeli za orožje."
"Komunisti niso Slovenci"
Ti si povedal isto, samo malo bolj neposredno. Tebi in tebi podobnim se torej zdi, da nekateri ne spadamo sem, da nimamo pravice, da bi živeli v teh krajih. Na to lahko rečem samo "Nasvidenje v naslednji vojni". Pa ja ne mislite, da nas boste odgnali s čvekanjem?
[rename]Matr, kakšno vsegliharstvo.
Posledice so v obeh primerih iste. Oboji so puščali za seboj mrtve sodržavljane.
[rename]Daj, bodi resen!
Ti imaš sprane možgane z uradno zgodovino.
[rename]Zoprna reč. Kaj pa so se potem kurčili okoli?
Ključni problem četnikov je bil, da niso imeli orožja.
[rename]Verjamem, da se ne strinjaš, a to ti ne bo dosti pomagalo.
> Ja, pri revolucijah brez ubijanja sodržavljanov ponavadi ne gre. Thomas Jefferson je to zelo lepo povedal: "Drevo svobode je treba od časa do časa zaliti s krvo domoljubov in tiranov. To je njegovo naravno gnojilo."
Ne poznam v kakšnem kontekstu je to izrekel, vsekakor pa se vsaj jaz s tem ne strinjam s tako sprevrženim mnenjem.
[rename]Ja, vnaprej so objavili, da se bodo obnašali kot nedisciplinirana tolpa zveri. Kakšni bedaki! Nič čudnega, da so izgubili vojno.
Ti mešaš pojme. Okupator se po mojem vedenju ni znašal kot nedisciplinirana tolpa zveri, ampak so v naprej objavili represalije proti civilnemu prebivalstvu, če se bo odpor nadaljeval.
[rename]Koga je neprimerno bolj važno kot kako. Švabi so bili preveč glupi, da bi to vedeli.
Po tvoji sprevrženi logiki bi moral okupator torej pobijati potihem tako kot so to počeli komunisti (uzela ga magla press)?
[rename]V redu. Dokler se nisi pripravljen boriti, si zaradi mene lahko 100x proti.
In nimam se kaj zakrivati - sem proti komunistom in komunizmu vendar se za to ne bi bil pripravljen boriti s puško ali krampom.
Če se za tole debato slučajno zanima kak organ ga obveščam, da me
grožnje sploh ne motijo, ravno obratno. Štejem jih kot znamenje
prijaznosti in dobre volje. V bistvu, če takole premisliš, je zelo
plemenito, da človeka opozoriš preden ga fentaš in mu tako daš
šanso, da se brani.
sporočil: 2.478
Še več: ogromno dokumentov potrjuje in pritrjuje tezi, da so se
partizani povsem po nepotrebnem spuščali v boje z Nemci, ki so
potem pobili 100 talcev za enega ubitega Nemca.
Npr. Škofja loka za 2 gestapovca 50 nedolžnih domačinov.Pa takšnih primerov je bilo še malo morje.
Ponavadi so paritzani naredili pizdarijo,spizdili v rovte,civilno prebivalstvo pa prepustili na nemilost okupatorju.Ne zagovarjam belčke,ampak ta partizanski boj je dejansko imel preveliko ceno civilnih žrtev,glede na uspehe,katere so imeli v svojem bojevanju.Ena Finska,Norveška so imeli proti Nemcem čisto drugačno taktiko bojevanja,posebno Norveška skoraj brez civilnih žrtev,čeprav so tudi tam imeli Quislinga.
Moji dedki in babice so bili oz. pomagali partizanom,da mi ne bi kdo kaj očital,da sem kao belček.
Npr. Škofja loka za 2 gestapovca 50 nedolžnih domačinov.Pa takšnih primerov je bilo še malo morje.
Ponavadi so paritzani naredili pizdarijo,spizdili v rovte,civilno prebivalstvo pa prepustili na nemilost okupatorju.Ne zagovarjam belčke,ampak ta partizanski boj je dejansko imel preveliko ceno civilnih žrtev,glede na uspehe,katere so imeli v svojem bojevanju.Ena Finska,Norveška so imeli proti Nemcem čisto drugačno taktiko bojevanja,posebno Norveška skoraj brez civilnih žrtev,čeprav so tudi tam imeli Quislinga.
Moji dedki in babice so bili oz. pomagali partizanom,da mi ne bi kdo kaj očital,da sem kao belček.
[0219Ju1]Ne. Makaronarsko/švabski boj je imel preveliko ceno civilnih žrtev, ne glede na karkoli.
,ampak ta partizanski boj je dejansko imel preveliko ceno civilnih žrtev,
Khm... zaenkrat je pravna država pri nas še vedno komunistična, kar
pomeni, da gre eventuelno sedet tisti, ki z nasiljem grozi, ne
tisti, kateremu je grožnja namenjena.
sporočil: 4.454
Zadnja sprememba: fabiani 16.08.2010 18:43
[janezpizdek]No enim se nam že dogaja:
> [mataj]
> Če se za tole debato slučajno zanima kak organ ga obveščam, da me grožnje sploh ne motijo, ravno obratno. Štejem jih kot znamenje prijaznosti in dobre volje. V bistvu, če takole premisliš, je zelo plemenito, da človeka opozoriš preden ga fentaš in mu tako daš šanso, da se brani.
Po mojem ti to nea bo nič pomagalo. Organ bo Gustlna poleg o AjPi naslovu in MAC naslovu, zobnemu odtisu, dolžini tvojega IQ in podobno, fprašal: "Čujte tovarš Gustl, kašen FaQju faktor ima toti pizdek mataj? In kakorhitro bo Gustl bleknil, da ga imaš komaj 46, torej komi za dve piki več kot je velikost kvocienta smisla za humor pri onem Juklokanu al ka je že, bo Organ samo zavil z očmi in grozeče izustil "Se mi je kar zdelo, pizda nizkofaktorska,... na Betovnovo v pržun žnjim." he,he.
P.S.
Tolažiš se pa lahko s tem, da boš meni za odtenek simpatičnejši kakorhitor boš na oni strani ključavnice. Da si nea boš kaj domišljal, men so vsi komunisti simpatičnejši ko so fpržunu. No daj povej mi kakšne kadiš, da ti pošljem eno šteko v pržun.
LP shaman
"" odgovor na: schcuka (#893769)
[fabiani]potem sledi moj zbrisan odgovor in smo že pred pržonom kali?
> [schcuka]
> > [Gustl]+ ukinitev anonimnosti.
>
> V taki deželi boste zahtevali ukinitev anonimnosti napram ostalim bralcem: www.finance.si/28649...ropska-vas
>
> Če mislite, da sta Bavčar in Šrot vse zakuhala sama, ste naivni, če mislite, da mreže sploh ni, ste nori, če mislite, da vse niti v tej mreži vleče tak tretjerazrednež, kot je Pahor ali Janša, pa prav vam bodi, da vas odirajo in vam prevzemajo državo. Vprašanje, ki ostaja, pa je - kdo je slovenski Putin?
Odgovor je bil skrit v Hypobanki v Celovcu!
sporočil: 6.084
[0219Ju1]Bral sem in menda, zahvaljujoč pedantnosti nemcev, obstajajo dokumenti, da so v Srbiji od jeseni 1941 do pomladi 1942 streljali nekaj manj, kot 10.000 talcev. Zakaj številka ni okrogla ne vem, a jim je kakšen zmanjkal, ali ušel med streljanjem ni bilo napisano. Ker so drugače bili morilsko pedantni, točno 100 ne eden več, ali manj.
Še več: ogromno dokumentov potrjuje in pritrjuje tezi, da so se partizani povsem po nepotrebnem spuščali v boje z Nemci, ki so potem pobili 100 talcev za enega ubitega Nemca.
[Dudek]So že takrat imeli imeli IT.
Ker so drugače bili morilsko pedantni, točno 100 ne eden več, ali manj.
Reklama za Hollerithove mašine (za nepoučene: Hollerith je predhodnik IBM):
eideard.files.wordpr...tation.png
Tiste 5 mestne tetovirane številke na zapestnikih taboriščnikov so bile od tukaj
www.thirdwave-websit...h-card.jpg
Te kartice so v mojih mladih letih ravno začeli opuščati.