Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Minister Lukšič, hvala. Vaš najljubši župan Z. Janković
sporočil: 2.095
Naporen a je tebi, kot prebivalci Ljubljane všeč, da se projekt
gradi na sužnje lastniškem sistemu, da so nas okoliške prebivalce
maltretirali praktično celo leto z prahom, nedelovanjem vode,
obupnim prometom, ... Da je povsem razpadla tržna in konkurenčna
logika? Da je rondo postal eno veliko modernistično slikarko
sranje? Da so se položnice podražile. Da namesto parih objektov
imamo enega. Da si Olimpija niti slučajno ne more privoščiti najema
objektov? In še uničili so zadnji zeleni predel v tem koncu
Ljubljane. Poleg tega pa je smeško zaslužil za penzijo sebi in
verjetno kateremu od faliranih otrok.
sporočil: 3.048
Sploh nisem idealist, in takega kavbojskega načina vladanja župana
sploh ne odobravam. Ampak ker sem realist, hodim po Ljubljani in
vidim spremembe, ki jih prej 30 let nisem. Na boljše, vključno s
Stožicami, ki Ljubljani po mojem mnenju pritičejo.
In realno so me nič več nič manj kradli tudi njegovi predhodniki, samo naredili niso nič.
In realno so me nič več nič manj kradli tudi njegovi predhodniki, samo naredili niso nič.
sporočil: 709
"Patriotism is the last refuge of the scoundrel." Samuel JohnsonJa, vse dejmo prodt, pa bomo pol stokrat bolš žvel. Dej povej, po kolk bi ti prodau tvojo sestro?
sporočil: 9.214
Sam stadjon je treba končat, al bo pa ogromna škoda, velik večja, kt če ga ne bo.Da, verjetno res, ampak to je bilo namenoma startano na ta nacin.
sporočil: 6.114
Zadnja sprememba: anon-102514 03.08.2010 12:13
[0219K21]Marš! Opozorjeni ste bili, interpelacija je vložena, pa se norčujete iz tega. Vi, celotni KGB, zlasti pa ZARES, sramotite državo pred celim demokratičnim svetom. Tudi domačim. Eno komunajzarsko culokafrijo ste naredili iz perspektivne mlade države. Če ne bi bilo 1/4 previvalstva iz področja ostale juge nikoli ne bi mogli takole harat. Zapomni si to. pa vas bomo vsemu navkljub skinuli - 100% na naslednjih volitvah.
> [schcuka]
> > [ssax]
> > PRIJAVA
> >
> > ec.europa.eu/anti_fr...ex_en.html
>
> Tnx: *****
To boste desnjakarji zdaj orgazmirali do nezavesti, ko boste pošiljali številne prijave zoper lastno državo.
1. da vas ni sram
2. če niste vedeli, EU ima celo svojega predstavnika v Sloveniji, ki celo bere časopise; cela zadeva je javna in transparentna.
3. s prijavo se boste zgolj osmešili in pokazali kakšni ste v svoji pravi luči. Bedni, nizkotni, škodoželjni in majhni v ubogosti.
P.S.: Pa še oni rdeči Juri nekaj pizdi, da ni bilo vse pošteno, kali?!?
sporočil: 17.846
[Klaus09]Ne vznemirjaj hlapca, prosim. Je narejen za hlapčevanje na tujem, saj svojkega nikoli ni imel, ko pa je kaj dobil je takoj zagonil.
>"Patriotism is the last refuge of the scoundrel." Samuel Johnson
Ja, vse dejmo prodt, pa bomo pol stokrat bolš žvel. Dej povej, po kolk bi ti prodau tvojo sestro?
Zadnja sprememba: anon-119197 03.08.2010 12:13
Hmm, torej govoris, da je to, kar je v Sloveniji, najboljse mozno
in da domaci, hmm, gospodarji delajo ustrezno? Kje si zaposlen in
zakaj prav tam? In, saj res, koliko patriota si ti, glede na
Slovenijo in, hmm, Hrvasko?
Klaus Sam stadjon je treba končat, al bo pa ogromna škoda, velik večja, kt če ga ne bo. Dalex: Da, verjetno res, ampak to je bilo namenoma startano na ta nacin.Če bi šou kdo dons zidat stadjon, bi ga blo treba obest za ..., čeprou Lublana nima pol tolk lepga stadjona kt Maribor. Dnar je dnar. Sam takrat ideja ni bla slaba, dons pa jo je treba zaključt al pa bo nastala blazna zguba. Še enkrat bom reku, da to šteka vsak k se mal spozna na dnarce pa ni ideološk zblojen.
Ena največjih težau u Sloveniji je to, da je važna barva mačke, ne pa al lovi miši. Al drugač - vse od tadesnih/talevih je slabo. Dejmo nehat s tem srajnem. Če je kej OK, dejmo to prznat.
[dalex]*****
Hmm, torej govoris, da je to, kar je v Sloveniji, najboljse mozno in da domaci, hmm, gospodarji delajo ustrezno? Kje si zaposlen in zakaj prav tam? In, saj res, koliko patriota si ti, glede na Slovenijo in, hmm, Hrvasko?
No, ampak Stožice tu (pri podizvajalcih) niso nič posebnega in ne
odstopajo od večine drugih projektov v državi, a ne? A je zato
povsod župan kriv?
O temu, zakaj je pokraden denar, sem pisal že stokrat, lahko pa razložim še enkrat. Se stalno pozablja, da je Ljubljančan manj vreden kot ostali in da se mu vzame denar in ga da v Dobrovnik.
Ne zagovarjam ne GREP-a ne župana, zagovarjam projekt. Mu manjka po vseh merilih marsikaj, ampak za Ljubljano bo velik plus, ostalih pa ne bo stal skoraj nič.
O temu, zakaj je pokraden denar, sem pisal že stokrat, lahko pa razložim še enkrat. Se stalno pozablja, da je Ljubljančan manj vreden kot ostali in da se mu vzame denar in ga da v Dobrovnik.
Ne zagovarjam ne GREP-a ne župana, zagovarjam projekt. Mu manjka po vseh merilih marsikaj, ampak za Ljubljano bo velik plus, ostalih pa ne bo stal skoraj nič.
Projekt je ok in dobrodosel, o tem ni dvoma. Zakaj je projekt
startan zdaj in ne, recimo cez 5 let (7 let suhih krav), je jasno.
Drzi tudi, da je Jankovic napravil veliko za plebs dobrodoslih
zadev, vendar z namenom. Meni sicer ni jasno, zakaj ni tujih bank,
ki bi ga financirale.
[dalex]za koga bi nastopila škoda? za slovenske davkoplačevalce? Al ne gre za privatno naložbo? Povem Ti, dalex, ravno plačevanje predragega vzdrževanje bo ogromna škoda, verjemi mi!
> Sam stadjon je treba končat, al bo pa ogromna škoda, velik večja, kt če ga ne bo.
Da, verjetno res, ampak to je bilo namenoma startano na ta nacin.
Ne, tole je navadno izsiljevanje. Projekt se ne bi smel niti
zaceti. Nedokoncan bo se najvecji drek (ce odmislimo lokalne
volitve), bi pa bil odlicen spomenik nesposobnosti in
neracionalnosti. Enkrat bo menda tudi sranja konec, do takrat pa se
mora neavtohtoni plebs (jebiga) necesa veseliti (in voliti
Jankovica). Se ne strinjam z nicemer od tega, ampak samo svoje
mnenje povem.
Potem je potrebno pocakati. Aja, volitve so jeseni. Ah, kaj vem,
prekomplicirano zame :)
sporočil: 9.501
podobno kot Ultra;najtransparentnija
1. da vas ni sram
2. če niste vedeli, EU ima celo svojega predstavnika v Sloveniji, ki celo bere časopise; cela zadeva je javna in transparentna.
3. s prijavo se boste zgolj osmešili in pokazali kakšni ste v svoji pravi luči. Bedni, nizkotni, škodoželjni in majhni v ubogosti.si mislil na peticijo F571; "Spoštovani predsednik vlade (kancler,vojvoda,knez,kralj) ,v Sloveniji se dogaja strahovlada,predsednik vlade je prodal podjetje,ki je bilo namenjeno v last in posest g.Jankoviću,istočasno je taisti predsedni prodal še oranžno glasilo...
sporočil: 3.637
[dalex]Ta projekt je pod takšnim drobnogledom javnosti le zato, ker se odvija v glavnem mestu. Kako se bo odvil, bomo videli. Tudi v tujini štadioni niso vedno ekonomsko rentabilni, ampak dejstvo je, da večina Slovencev gradnjo štadionov podpira (očitno le tedaj ne, če gre za Jankovića). Prepričan sem, da to ni najslabše voden projekt v SLO. Mimogrede, novo Pandurjevo gledališče v Mariboru (spomenik nekemu narcisoidnemu umetniku, ki ga noben ne razume) bo šele zanimiva reč.
Ne, tole je navadno izsiljevanje. Projekt se ne bi smel niti zaceti. Nedokoncan bo se najvecji drek (ce odmislimo lokalne volitve), bi pa bil odlicen spomenik nesposobnosti in neracionalnosti. Enkrat bo menda tudi sranja konec, do takrat pa se mora neavtohtoni plebs (jebiga) necesa veseliti (in voliti Jankovica). Se ne strinjam z nicemer od tega, ampak samo svoje mnenje povem.
za koga bi nastopila škoda? za slovenske davkoplačevalce? Al ne gre za privatno naložbo? Povem Ti, dalex, ravno plačevanje predragega vzdrževanje bo ogromna škoda, verjemi mi!Za koga bo nastala škoda če stadjon ne bo zgrajen? A se hecaš al res nč ne veš o financah? A si mogoč kdaj igrou kkšno igrco, kjer gradiš civilizacije pa mesta? Tud to ne? Zakaj pa bi te potem jemal resno?
Kva pa tole: Odločš se, da boš zgradu hišo in jo narediš na 9/10, pol pa ti zmanka dnarja pa ostane tko. Kdo ma zdej škodo po tvoje, sam ti al še kdo? Recmo tist, k bi lahko kupu tvoj stanvanje pa bi lohk rešu svoj problem? Pa davkarija, k bi lohk pobirala dnar? Pa tvoj otroc, k bi lohk žvel v fejst bajti?
Ne vem, kako se delajo dvorane drugod, niti, kdo investira, niti
kdaj, niti koliko. Ves ti?
Ne morem se pogovarjati o Viki in Danici, ne poznam dovolj.
Ne morem se pogovarjati o Viki in Danici, ne poznam dovolj.
[dalex]Mal pokukejta v Koper :)
Ne vem, kako se delajo dvorane drugod, niti, kdo investira, niti kdaj, niti koliko.
Hm, cela Slovenija je v sužnjelastniškem razmerju, Stožice nič bolj
kot kaj drugega. A je zato kriv župan?
Ajajajjaj, celo leto so te maltretiral? Najbolje, da ne gradimo nič več. Sploh. Se moraš strinjat, da je to za Slovenijo zelo malo (1 leto) in da ne moreš naredit novega križišča brez da zapreš cesto.
To s tržno in konkurenčno logiko mi lahko razložiš.
Rondo je meni osebno sick, krožišče in semafor mi ne gresta skupaj. Pa še hitreje sem šel skozi prej, dvakrat dnevno. Ampak dvomim, da je to županova ideja, ponavadi to cestarji določijo.
Pri položnicah ti dam pa prav, svinjarija.
Olimpija sux, ampak kaj smo imeli ko se je gradilo Tivoli?
Park bo pa še vedno.
Ajajajjaj, celo leto so te maltretiral? Najbolje, da ne gradimo nič več. Sploh. Se moraš strinjat, da je to za Slovenijo zelo malo (1 leto) in da ne moreš naredit novega križišča brez da zapreš cesto.
To s tržno in konkurenčno logiko mi lahko razložiš.
Rondo je meni osebno sick, krožišče in semafor mi ne gresta skupaj. Pa še hitreje sem šel skozi prej, dvakrat dnevno. Ampak dvomim, da je to županova ideja, ponavadi to cestarji določijo.
Pri položnicah ti dam pa prav, svinjarija.
Olimpija sux, ampak kaj smo imeli ko se je gradilo Tivoli?
Park bo pa še vedno.
sporočil: 4.065
[macon]Freedom is just another word for nothing left to loose....
> [0219K21]
> > [mocah1]
> > Paradajzarjev v Sloveniji imam že poln kufer. Vsi, ki se ne klanjamo smo takoj janšisti, kalimeroti, klerikalci in še kaj podobnega. Včasih sem bil za Slovenijo, danes ji pa želim čimprejšni popoln propad, naj nas že enkrat kupijo Nemci.
>
> Vedno ste bili in ste tuji hlapci ali kolaboranti ali karkoli od naštetega. Slovenija obstaja ne zahvaljujoč vam, ampak vam navkljub.
"Patriotism is the last refuge of the scoundrel."
Samuel Johnson
sporočil: 3.006
[vuksan]
Hm, ne vem, če je res tako. A ni Pečečnik padel v težave zaradi nekih soglasij zavoda za kulturno dediščino (to je država)? Poleg tega mislim, da ima neke plombe v z.k. pri tistih Fondovih blokih.
Hja, župan je v partnerstvo s Pečečnikom stopil s parcelo, ki ni MOL-ova. Samo ugibam: morda bi bil obnovljeni Plečnikov stadion Stožicam presitna konkurenca?
sporočil: 3.006
[vuksan]
Hvala bogu za sofinanciranje enega projekta za Ljubljano. Poglejte te podatke iz današnjega dela:
V letih 2006 do 2008 jedržava porabila 23 milijonov EUR za financiranje športne infrastrukture in sicer med drugim, če omenim samo vzhodno Slovenijo, za stadion v Mariboru, vitalizacijo (?) Ptujskega jezera, športno dvorano Podčetrtek, Športni park Ljutomer, Športno dvorano Kidričevo...
Diskriminacija Ljubljane je bila očitna. Majhen korak v pravo smer vidimo šele zdaj!
V letih 2006 do 2008 je država še imela. Takrat je odobrila tudi 10 milijonov za Stožice.
Takrat je tudi Delta še imela.
Takrat smo tudi pri nas doma še imeli. Zdaj imamo precej manj, zato smo oklestili stroške, ker pač nimamo tujega tiča, s katerim bi po koprivah opletali.
sporočil: 1.580
kučanova udbomafija vse ureja zato mora obdržati NLB in jo
dokapitalizirati za udbomafijske tajkune v 70 letni tradiciji!
sporočil: 12.753
[naporen]Velika je razlika, še noben objekt se ni delal tako na račun drugih (predvsem podizvajalcev), kot se je ta objekt....dejansko župani drugje niso toliko krivi, ker ne morejo in nimajo toliko političnih vez in moči, in župani drugje ne gradijo, ta objekt pa ne veš kdo ga gradi.........
No, ampak Stožice tu (pri podizvajalcih) niso nič posebnega in ne odstopajo od večine drugih projektov v državi, a ne? A je zato povsod župan kriv?
Dokazov o pokradenem denarju nimaš, zato ne moreš o njem nič govorit in pojasnjevat....
Zagovarjat tak projekt bi bilo pozitivno, če je grajen po vseh moralnih merilih in poštenosti, vendar si sam ne bi upal zagovarjati stališča, da je potrebno toliko podizvajalcem trpeti , še več koliko delavcem zaradi neplačil se je ogrožalo življenje, nekateri so napravili samomor. Koliko je bilo smrtnih primerov....
Ne pozabt, da so Lublani vzel dnar tkole: U parlamentu je pou
županou drugih mest in so jasn glasval za to, da se ga Lublani
vzame pa da njim. Od takrat naprej ma Lublana blazne težave z
dnarjem.
Sam tko lohk glasujejo tudi o tem, da je treba Lublančane dvakrat obdavčt al karkol. Kolk je to nedemokratičn pa nepošten, mi ni treba razlagat, ker tisti, k to ve, tko ve. Tisti zaslepleni pa tisti kradlivci, k bi radi drugim dnar jemal pa sami nč delal, pa tko navjo hotl razumet.
Sam tko lohk glasujejo tudi o tem, da je treba Lublančane dvakrat obdavčt al karkol. Kolk je to nedemokratičn pa nepošten, mi ni treba razlagat, ker tisti, k to ve, tko ve. Tisti zaslepleni pa tisti kradlivci, k bi radi drugim dnar jemal pa sami nč delal, pa tko navjo hotl razumet.
sporočil: 210
Dragi prijatelji, tu se gre za trgovske centre in ne za štadion ter
dvorano! Samo klik klik more naredit pa takoj vidiš kam pes taco
moli!
sporočil: 12.753
Zadnja sprememba: foore 03.08.2010 13:37
[Klaus09]Ne glasovali so, da se da vsem občinam glede na prebivalca enak znesek..To je pošteno, saj imamo vsi enako velike želodce in potrebe....
Ne pozabt, da so Lublani vzel dnar tkole: U parlamentu je pou županou drugih mest in so jasn glasval za to, da se ga Lublani vzame pa da njim. Od takrat naprej ma Lublana blazne težave z dnarjem.
Glavno mesto ima res več potreb, vendar ima tudi več možnosti, saj je ogromno ustanov, šol, univerz in drugih institucij, zato je tudi dohodka teh občin precej več....
Ja gre se koliko bomo imeli trgovskih centrov in kdo bo pri tem kaj dobil.....
sporočil: 210
[Klaus09]Stari, na kateri jezik naj nastavim v google translate?
Ne pozabt, da so Lublani vzel dnar tkole: U parlamentu je pou županou drugih mest in so jasn glasval za to, da se ga Lublani vzame pa da njim. Od takrat naprej ma Lublana blazne težave z dnarjem.