Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kek: Izredno sem ponosen na naše fante
sporočil: 11.068
Zadnja sprememba: anon-182066 26.06.2010 13:26
[najobj]Ko že omenjaš te navijaške klube, mene zanima, kje dobijo tako zabite modele za polnjenje navijaških hord, pa ti tepčki ne znajo šteti do tri pa bi radi vodili klubske politike ali politiko državne nogometne reprezentance....
> [tmatej]
> > [najobj]
> > P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev, so mogoče skapirali, kaj fuzbal sploh je ...
> Luciano Benetton je nekoc ob neki priloznosti izjavil, da je nogomet sport za provincijalce. Jaz to povezujem z dogodkom, ko so na TV kazali neko tekmo iz LJ, ko so bili okoli stadiona, na en meter postavljeni policaji v robocop opravi. Ne vem kaksne kvalitete lahko pripises nekemu sportu, ko je dokazano med navijaci vec poskodovanih (in mrtvih), kot pa med igralci samimi.
... čuj, vidim, da zelo upoštevaš mnenja znanih ljudi, pa četudi to niso nič drugega, kot pa le malo bolj znani krojači ... in svoje mnenje v bistvu gradiš na njih, namesto na svojem premisleku ...
... no, da malo uravnotežiš zadeve, vprašaj še kakšnega lokalnega pjevača šlagera ... khmm, recimo člana upravnega odbora FC Barcelone Placida Dominga, kaj si on misli o fuzbalu kot športu za provincialce in huligane ...
... zdaj pa še o huliganih in njihovi kao povezanosti s fuzbalom ...
... če ti ne bi bil tako nagnjen k stereotipom, ki so ti jih vcepili bogve kdaj in bogve kako, bi mogoče opazil, da huligani niso to, kar so, zaradi fuzbala (ali kateregakoli drugega športa) ... ampak da na fuzbal huligani hodijo preprosto zato, ker se tam pač zbira največ ljudi ... khmm, verjetno zaradi neverjetne priljubljenosti tega nekulturnega provincialnega fuzbala, kaj praviš ? ... ha ? ...
... kar seveda za te "navijače" pomeni tudi največje možno število potencialnih "žrtev", nad katerimi se lahko izdivjajo ... obenem pa je množica ljudi takorekoč idealen prostor, da se po svojem divjanju v njej lahko uspešno skrijejo ...
... alzo, zapomni si nekaj ... množica ljudi in NE športna zvrst je razlog za zbiranje huliganov ... in kolikor je meni znano, lahko v Sloveniji na huligane naletiš skoraj na vsaki malo bolj obiskani (še dobro, da jih ni ravno v izobilju) športni prireditvi, vključno s Planico, Vitrancom in Pohorjem ... khmm, in jih je v žabariji pravzaprav še najmanj prav na vašem propadajočem fuzbalu ...
... aja, še to ... prav hecno je, da je koeficient korelacije med nagnjenostjo k stereotipom in desnakarstvom takorekoč čista 1 ...
... hja, mogoče pa to niti ni tako hecno ... po tem se namreč desnakarji pravzaprav ločijo od normalnih ljudi ...
P.S.: moram biti malo zloben, ker z nekaterimi pač očitno ne gre drugače ...
Sicer sem pa z igro slovenske reprezentance v JAR zadovoljen, morda jim je manjkal kak psiholog - ne samo nogometašem, morda tudi Keku. Jaz Keka sicer cenim, on je iz povprečnih posameznikov naredil moštvo, pred katerim trepetajo vsi nasprotniki, morda je prevelik ziheraš in ni tvegal recimo z enim Krhinom, ki je za mene prihodnost slovenske reprezentance. Kak brazilski selektor bi to tveganje sto provcentno prevzel. Dopuščam pa tudi možnost, da se motim...
sporočil: 13.643
glavno je, vrac, da ti, ki vodiš - ZNAŠ šteti do 3 ! _ _ _
:-)
1,2,3, KDOR NE SKACE NI SLOVENC ! :-)))
1,2,3, KDOR NE SKACE NI SLOVENC ! :-)))
sporočil: 32.531
[vrac]
> [najobj]
> > [tmatej]
> > > [najobj]
> > > P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev, so mogoče skapirali, kaj fuzbal sploh je ...
>
> > Luciano Benetton je nekoc ob neki priloznosti izjavil, da je nogomet sport za provincijalce. Jaz to povezujem z dogodkom, ko so na TV kazali neko tekmo iz LJ, ko so bili okoli stadiona, na en meter postavljeni policaji v robocop opravi. Ne vem kaksne kvalitete lahko pripises nekemu sportu, ko je dokazano med navijaci vec poskodovanih (in mrtvih), kot pa med igralci samimi.
>
>
> ... čuj, vidim, da zelo upoštevaš mnenja znanih ljudi, pa četudi to niso nič drugega, kot pa le malo bolj znani krojači ... in svoje mnenje v bistvu gradiš na njih, namesto na svojem premisleku ...
>
> ... no, da malo uravnotežiš zadeve, vprašaj še kakšnega lokalnega pjevača šlagera ... khmm, recimo člana upravnega odbora FC Barcelone Placida Dominga, kaj si on misli o fuzbalu kot športu za provincialce in huligane ...
>
>
>
>
> ... zdaj pa še o huliganih in njihovi kao povezanosti s fuzbalom ...
>
> ... če ti ne bi bil tako nagnjen k stereotipom, ki so ti jih vcepili bogve kdaj in bogve kako, bi mogoče opazil, da huligani niso to, kar so, zaradi fuzbala (ali kateregakoli drugega športa) ... ampak da na fuzbal huligani hodijo preprosto zato, ker se tam pač zbira največ ljudi ... khmm, verjetno zaradi neverjetne priljubljenosti tega nekulturnega provincialnega fuzbala, kaj praviš ? ... ha ? ...
>
> ... kar seveda za te "navijače" pomeni tudi največje možno število potencialnih "žrtev", nad katerimi se lahko izdivjajo ... obenem pa je množica ljudi takorekoč idealen prostor, da se po svojem divjanju v njej lahko uspešno skrijejo ...
>
>
>
> ... alzo, zapomni si nekaj ... množica ljudi in NE športna zvrst je razlog za zbiranje huliganov ... in kolikor je meni znano, lahko v Sloveniji na huligane naletiš skoraj na vsaki malo bolj obiskani (še dobro, da jih ni ravno v izobilju) športni prireditvi, vključno s Planico, Vitrancom in Pohorjem ... khmm, in jih je v žabariji pravzaprav še najmanj prav na vašem propadajočem fuzbalu ...
>
>
>
> ... aja, še to ... prav hecno je, da je koeficient korelacije med nagnjenostjo k stereotipom in desnakarstvom takorekoč čista 1 ...
>
> ... hja, mogoče pa to niti ni tako hecno ... po tem se namreč desnakarji pravzaprav ločijo od normalnih ljudi ...
>
>
> P.S.: moram biti malo zloben, ker z nekaterimi pač očitno ne gre drugače ...
Ko že omenjaš te navijaške klube, mene zanima, kje dobijo tako zabite modele za polnjenje navijaških hord, pa ti tepčki ne znajo šteti do tri pa bi radi vodili klubske politike ali politiko državne nogometne reprezentance....
Sicer sem pa z igro slovenske reprezentance v JAR zadovoljen, morda jim je manjkal kak psiholog - ne samo nogometašem, morda tudi Keku. Jaz Keka sicer cenim, on je iz povprečnih posameznikov naredil moštvo, pred katerim trepetajo vsi nasprotniki, morda je prevelik ziheraš in ni tvegal recimo z enim Krhinom, ki je za mene prihodnost slovenske reprezentance. Kak brazilski selektor bi to tveganje sto provcentno prevzel. Dopuščam pa tudi možnost, da se motim...
... eh, ne vem ... takšnih in drugačnih bebotov je pri nas očitno več kot dovolj ... ampak če bi ostali pri "vodenju" politike v fuzbalom, še niti ne bi bilo tako hudo ...
... problem je, ko se takšni zabiti modeli, kot je oni Jelinčičev kamerad sicer pa nekdanji vodja Viol Andrej Šiško spravijo voditi slovensko mednarodno politiko in mu pri tem sledi skoraj polovica slovenskih kao "normalnih" modelov, potem ko ga kao "normalna" nacionalna televizija vabi v svoje oddaje ...
... ja, to pa je problem ... hja, očitno je Slovenija vsaj v eni stvari svetovni prvak ...
P.S.: fuzbalerom pa vsa čast ... ne glede na to, kaj bi bilo, če bi bilo ...
sporočil: 11.068
Se popolnoma strinjam, ko pričnejo takšni bebčki javno razpavljati
na nacionalki o resnih zunanjepolitičnih temah kot meja s Hrvaško
dejansko je, potem adijo pamet... V bistvu bi morala družba to
subkulturo popolnoma ignorirati, z njimi se lahko država pogovarja
samo s pomočjo pendreka in nikakor drugače. Ko nedorasli
posamezniki vidijo, da se lahko slikajo takšni modeli po
televiziji, marsikdo še sam poskusi.... Če bi jo pa dobil vsakokrat
po tikvi bi pa odnehal marsikdo kar sam od sebe...
sporočil: 4.404
[rename]
> [jani639]
> > [paxpax]
> > > [hostamox]
> > > Vedno jim/nam pa ne mre ratat.
> >
> > Bodimo realni. Proti Alžiriji smo dali gol po krompirju, oz. hudi napaki golmana, Američanom je sodnik na tekmi z nami razveljavil regularen gol, Angležem sploh nismo dali gola. Nič posebnega nismo pokazali.
>
> ne seri!če je kdo dal krompirjevski gol so bili to ravno ameri....kje si pa ti vidu regularen gol po pisku sodnika pa veš samo ti in ameri..
Kot kaže nimaš prav.
Ta razveljavljen gol je bila kot kaže velika napaka.
www.siol.net/Sportal...jenju.aspx
piskano je bilo pred golom(favl v napadu),torej kako naj se razveljavi gol dosežen po pisku???