Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kek: Izredno sem ponosen na naše fante
sporočil: 690
Zadnja sprememba: anon-160593 23.06.2010 23:39
Pohvala nogometašem za sodelovanje na SP upam, da bodo na
naslednjem SP imeli tudi več sreče. Žoga je pač okrogla.
sporočil: 13
Bravo SLOVENIJA - Kek je legenda in vsi naši fantje bodo samo še
boljši! In bravo cela Slovenija, ki je danes enotno dihala!!!
Da, in tudi Slovenci v tujini in nasi prijatelji smo se veselili zasluzene zmage nasih fantov; zal se je Americanom posrecilo... Skoda, ampak vseeno. Fantje in gospod Kek super ste. Iskrene cestitke in HVALA za tako pozitivno sliko o mali Sloveniji.
Vec ste naredili za dezelo pod Alpami kot vse promocije STO in neevm koga se.
ISKRENE CESTITKE ZA 4 TOCKE NA WM!
Da, in tudi Slovenci v tujini in nasi prijatelji smo se veselili zasluzene zmage nasih fantov; zal se je Americanom posrecilo... Skoda, ampak vseeno. Fantje in gospod Kek super ste. Iskrene cestitke in HVALA za tako pozitivno sliko o mali Sloveniji.
Vec ste naredili za dezelo pod Alpami kot vse promocije STO in neevm koga se.
ISKRENE CESTITKE ZA 4 TOCKE NA WM!
sporočil: 1.115
Pohvala slovenski reprezentanci je na mestu, mene so navdušili,
zatorej Hvala fantje! videli smo,da ste dali vse od sebe in to
cenimo.Novinarji naj gredo pa v kot jokat. !
sporočil: 4.450
Pohvala za kaj?
Za srečen gol proti Alžiriji?
Za odličen prvi polčas proti ZDA in luzersko miselnost (tudi Keka) v drugem? Za podarjen remi prosti ZDA?
Za povprečno žalost proti Angliji?
Zaradi zapravljene priložnosti proti ZDA si napredovanja niti ne zaslužijo.
Za srečen gol proti Alžiriji?
Za odličen prvi polčas proti ZDA in luzersko miselnost (tudi Keka) v drugem? Za podarjen remi prosti ZDA?
Za povprečno žalost proti Angliji?
Zaradi zapravljene priložnosti proti ZDA si napredovanja niti ne zaslužijo.
sporočil: 1.906
Naravno je da si razočaran. To tolaženje, saj je OK je brez veze.
Prav je da si jezen, zajebal so pa predvsem sami. V tekmi z ZDA. In
to Kek, ki ni osvežil ekipe z menjavami, v 60-70 min, ko se je
videlo, da naši ne morejo več slediti nabildanim američanom.
In seveda, krivi so si sami, ko so pokasirali prvi gol že v 3 minuti. Kot, da ne vedo, da zgubljajoča ekipa vedno iz slačilnice polčasa pritisne kot nora prvih 10-15 min. Še predno so se zopet naspidirali, jim je Donovan že nabil gol. Potem se pa sestavi.
To so standardni poteki tekem.
In seveda, krivi so si sami, ko so pokasirali prvi gol že v 3 minuti. Kot, da ne vedo, da zgubljajoča ekipa vedno iz slačilnice polčasa pritisne kot nora prvih 10-15 min. Še predno so se zopet naspidirali, jim je Donovan že nabil gol. Potem se pa sestavi.
To so standardni poteki tekem.
sporočil: 32.531
[Inside]
Naši so dali vse od sebe in to je najbolj pomembno od vsega. Mi smo v 20 letih napredovali v nogometu tako kot malogdo v svetu.
Če pa je vse skupaj potekalo v režiji velikih pa naj vedo da se bodo morali z nami še večkrat pogajat. ;)
... eh, jebiga ... prebacili su plan sto pa i više puta ...
... tako na čisto športnem področju kakor na področju te famozne promocije Slovenije, s katero s kao trudi in seveda brez veze troši naš denar mali milijon različnih šalabajzerov v raznoraznih agencijah in direktoratih za promocijo promocije promocijskih dejavnosti ...
P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev, so mogoče skapirali, kaj fuzbal sploh je ...
sporočil: 6.084
[velikidrobizek]Ravno nekaj takšnega je v prenosu trobil Milovanovič tik preden je sarma dobil gol skozi oči..
> [Inside]
> Naši so dali vse od sebe in to je najbolj pomembno od vsega. Mi smo v 20 letih napredovali v nogometu tako kot malogdo v svetu.
> Če pa je vse skupaj potekalo v režiji velikih pa naj vedo da se bodo morali z nami še večkrat pogajat. ;)
Meni se ne zdi, da je bilo škoda naše udeležbe na tem prvenstvu. Če drugega ne, so poskrbeli za posebno vzdušje.
Sem prebrala, da je Samirjeva tržna vrednost okoli 15 milijonov evrov, nekaj se smukajo okoli Bayerna. ;)
sporočil: 21.898
Ravno nekaj takšnega je v prenosu trobil Milovanovič tik preden je sarma dobil gol skozi oči..ravno zato je bil tisti strel tako neugoden. bodimo pošteni, sarma je bil poleg birse najboljši naš v JAR.
sporočil: 6.084
[shevchenko]Bodimo pošteni, teško je biti pošten v taki žalosti in razočaranju :)
> Ravno nekaj takšnega je v prenosu trobil Milovanovič tik preden je sarma dobil gol skozi oči..
ravno zato je bil tisti strel tako neugoden. bodimo pošteni, sarma je bil poleg birse najboljši naš v JAR.
sporočil: 7.339
[najobj]Tvoji posti znova in znova govorijo v prid tej tezi in z njimi res delaš krivico nogometu...
P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev...
[bricktop]
> [najobj]
> P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev...
Tvoji posti znova in znova govorijo v prid tej tezi in z njimi res delaš krivico nogometu...
... čuj, bebo ... kaj ti si zdaj začel mene zasledovat po totem forumu, ha ? ...
... ma, bebo, najdi si koga drugega ... če kje, potem je tebi podobnih bebotov tukaj več kot preveč, tako da sploh ne boš imel problemov, da bi se kregal z njimi od jutra do sutra ...
sporočil: 7.339
[najobj]
> [bricktop]
> > [najobj]
> > P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev...
> Tvoji posti znova in znova govorijo v prid tej tezi in z njimi res delaš krivico nogometu...
... čuj, bebo ... kaj ti si zdaj začel mene zasledovat po totem forumu, ha ? ...
... ma, bebo, najdi si koga drugega ... če kje, potem je tebi podobnih bebotov tukaj več kot preveč, tako da sploh ne boš imel problemov, da bi se kregal z njimi od jutra do sutra ...
Tebe zasledovat...? O fak, a te v garažo ne pripustijo več in si začel tukaj razlagat svoje mokre sanje? A zdaj vidiš zakaj je "fuzbal" na slabem glasu, če ga imajo polne gobčke modelčki tvoje sorte...?
PS: Kar se pa tiče tistega "bebo": odstrani ogledalo od zaslona, ker drugače se boš začel tudi v javnosti intenzivno sam s sabo pogovarjat in ti bo strankarski psihič organiziral oblazinjeno sobico, hehehe...
sporočil: 1.443
Kljub vsemu so se dobro odrezali,le Kekov izredni ponos je le
pretiran!Kako so lahko glavni "kanoni" izbora med slabšimi,selektor
pa izbira za nepotrebne zamenjave vajence?Čaka nas še veliko dela
in večkratni izbor,seveda v kvalitetni ligi!
sporočil: 1.287
No ja bom pa imel še svoj komentar:
1.Vsa čast igralcem in vodstvu za doseženo,kar verjetno niso niti sanjali-upali!!
2.Naši so žal odigrali odlično le en polčas in sicer proti ZDA.
3.Zakaj fantje ne rečejo nikoli,da so ponosni na vodstvo s Kekom na čelu.
4.Več nismo mogli doseči,saj je bil predvsem v zadnji tekmi sodnik PROTI nam!!
5.Vse niti ima v rokah FIFA in Športne stave.Le tako si lahko razlagam,da se zadnji tekmi nista začeli istočasno in je padel gol za Ameriko v zadnji minuti.
6.Kljub vsemu,za kar pa vedo vodilni v FIFI smo zapustili v primerjavi z večino reprezentanc zelo ugoden vtis,kar nam bo dvignilo rating in ugled v bodoče.
7.Ta reprezentanca ni napredovala,ni nazadovala pač pa seje izgrajevala.
8.Evropske kvalifikacije so pred nami in se bo treba dokazati.
9.Prvi dokaz bo že julija v St0žicah z Avstralci.
10.Upam,da nisem bil preveč subjektiven.
10.
1.Vsa čast igralcem in vodstvu za doseženo,kar verjetno niso niti sanjali-upali!!
2.Naši so žal odigrali odlično le en polčas in sicer proti ZDA.
3.Zakaj fantje ne rečejo nikoli,da so ponosni na vodstvo s Kekom na čelu.
4.Več nismo mogli doseči,saj je bil predvsem v zadnji tekmi sodnik PROTI nam!!
5.Vse niti ima v rokah FIFA in Športne stave.Le tako si lahko razlagam,da se zadnji tekmi nista začeli istočasno in je padel gol za Ameriko v zadnji minuti.
6.Kljub vsemu,za kar pa vedo vodilni v FIFI smo zapustili v primerjavi z večino reprezentanc zelo ugoden vtis,kar nam bo dvignilo rating in ugled v bodoče.
7.Ta reprezentanca ni napredovala,ni nazadovala pač pa seje izgrajevala.
8.Evropske kvalifikacije so pred nami in se bo treba dokazati.
9.Prvi dokaz bo že julija v St0žicah z Avstralci.
10.Upam,da nisem bil preveč subjektiven.
10.
sporočil: 4.098
[najobj]
P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev, so mogoče skapirali, kaj fuzbal sploh je ...
Luciano Benetton je nekoc ob neki priloznosti izjavil, da je nogomet sport za provincijalce. Jaz to povezujem z dogodkom, ko so na TV kazali neko tekmo iz LJ, ko so bili okoli stadiona, na en meter postavljeni policaji v robocop opravi. Ne vem kaksne kvalitete lahko pripises nekemu sportu, ko je dokazano med navijaci vec poskodovanih (in mrtvih), kot pa med igralci samimi.
sporočil: 30
Skozi celotno tekmo sem imel občutek, da se bo dobro razpletlo. Ko
pa je Milovanovič začel po njegovi stari navadi predčasno slaviti
in trobezljati, kje bomo odigrali tekmo osmine in da še počakajmo
kako minuto, pa bomo lahko začeli točiti kozarce, sem vedel, da je
konec.
sporočil: 2.304
Sam nisem pristaš teorije zarot, samo to pod točko 5 je res čudno.
Še bolj čuden je bil tisti napad Alžircev v začetku sodnikovega
podaljška na vse ali nič, brez obrambe (naivnost ali kaj
drugega??). Zaključek, ko je sodnik piskal faul v napadu, pa je bil
pravi "biser". Tudi dejstvo, da sodnik skoraj ni piskal prekrškov
nad Alžirci je milo rečeno čudno.
Glede naših - pohvala za trud in borbenost. Dobra igra. O Novakoviču sem pa na forumu pisal že med tekmo z ZDA. Fant enostavno špara noge in ga boli Q za vse ostalo.
l.p.
Robert
Glede naših - pohvala za trud in borbenost. Dobra igra. O Novakoviču sem pa na forumu pisal že med tekmo z ZDA. Fant enostavno špara noge in ga boli Q za vse ostalo.
l.p.
Robert
sporočil: 6.303
Tudi Srbi so ponosni na svoje fante: v bistvu smo ponosni vsi,
ampak v osmino finala gredo pa samo res borbene ekipe ki gojijo
ofenziven nogomet z mnogo streli na gol.
sporočil: 21.898
včasih kakšna taka tudi izpade, kot npr. naša in gredo kakšni pusiji naprej. tudi to je šport.pusiji so bili nasi. nisem se vidu prej ekipe, ki bi pri 1 0 za nasprotnika zavlacevala.
sporočil: 1.565
Vedno ko Milovanovič začne gobezdati kako lahko začnemo slaviti, se
zgodi nekaj povsem drugega.
sporočil: 4.404
[Dudek]jp,2x je umaknu,oziroma ni zaščitil glave..
> [velikidrobizek]
> > [Inside]
> > Naši so dali vse od sebe in to je najbolj pomembno od vsega. Mi smo v 20 letih napredovali v nogometu tako kot malogdo v svetu.
> > Če pa je vse skupaj potekalo v režiji velikih pa naj vedo da se bodo morali z nami še večkrat pogajat. ;)
>
> Meni se ne zdi, da je bilo škoda naše udeležbe na tem prvenstvu. Če drugega ne, so poskrbeli za posebno vzdušje.
>
> Sem prebrala, da je Samirjeva tržna vrednost okoli 15 milijonov evrov, nekaj se smukajo okoli Bayerna. ;)
Ravno nekaj takšnega je v prenosu trobil Milovanovič tik preden je sarma dobil gol skozi oči..
sporočil: 214
[darkucio]to ti je neki maneken z mrežico v laseh - čuva frizuro.........
Če si dobro opazoval, je bil Novaković najglasnejši pri nadiranju kolegov, čeprav ni pokazal v tej in prejšnji tekmi popolnoma nič.
Šurda - Vruči vjetar press
sporočil: 645
no..naši fantje pridejo domov ob 8ih v soboto..zdej me pa zanima,če
jih bo naš spoštovani predsednik Turk pričakal in jim čestital za
dober boj...ali se pa Tuerek prilizuje samo takrat,ko nekdo
zmaguje..daj Turćina,preseneti me..
Zadnja sprememba: najobj 24.06.2010 14:33
[tmatej]
> [najobj]
> P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev, so mogoče skapirali, kaj fuzbal sploh je ...
Luciano Benetton je nekoc ob neki priloznosti izjavil, da je nogomet sport za provincijalce. Jaz to povezujem z dogodkom, ko so na TV kazali neko tekmo iz LJ, ko so bili okoli stadiona, na en meter postavljeni policaji v robocop opravi. Ne vem kaksne kvalitete lahko pripises nekemu sportu, ko je dokazano med navijaci vec poskodovanih (in mrtvih), kot pa med igralci samimi.
... čuj, vidim, da zelo upoštevaš mnenja znanih ljudi, pa četudi to niso nič drugega, kot pa le malo bolj znani krojači ... in svoje mnenje v bistvu gradiš na njih, namesto na svojem premisleku ...
... no, da malo uravnotežiš zadeve, vprašaj še kakšnega lokalnega pjevača šlagera ... khmm, recimo člana upravnega odbora FC Barcelone Placida Dominga, kaj si on misli o fuzbalu kot športu za provincialce in huligane ...
... zdaj pa še o huliganih in njihovi kao povezanosti s fuzbalom ...
... če ti ne bi bil tako nagnjen k stereotipom, ki so ti jih vcepili bogve kdaj in bogve kako, bi mogoče opazil, da huligani niso to, kar so, zaradi fuzbala (ali kateregakoli drugega športa) ... ampak da na fuzbal huligani hodijo preprosto zato, ker se tam pač zbira največ ljudi ... khmm, verjetno zaradi neverjetne priljubljenosti tega nekulturnega provincialnega fuzbala, kaj praviš ? ... ha ? ...
... kar seveda za te "navijače" pomeni tudi največje možno število potencialnih "žrtev", nad katerimi se lahko izdivjajo ... obenem pa je množica ljudi takorekoč idealen prostor, da se po svojem divjanju v njej lahko uspešno skrijejo ...
... alzo, zapomni si nekaj ... množica ljudi in NE športna zvrst je razlog za zbiranje huliganov ... in kolikor je meni znano, lahko v Sloveniji na huligane naletiš skoraj na vsaki malo bolj obiskani (še dobro, da jih ni ravno v izobilju) športni prireditvi, vključno s Planico, Vitrancom in Pohorjem ... khmm, in jih je v žabariji pravzaprav še najmanj prav na vašem propadajočem fuzbalu ...
... aja, še to ... prav hecno je, da je koeficient korelacije med nagnjenostjo k stereotipom in desnakarstvom takorekoč čista 1 ...
... hja, mogoče pa to niti ni tako hecno ... po tem se namreč desnakarji pravzaprav ločijo od normalnih ljudi ...
P.S.: moram biti malo zloben, ker z nekaterimi pač očitno ne gre drugače ...
[najobj]
> [tmatej]
> > [najobj]
> > P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev, so mogoče skapirali, kaj fuzbal sploh je ...
> Luciano Benetton je nekoc ob neki priloznosti izjavil, da je nogomet sport za provincijalce. Jaz to povezujem z dogodkom, ko so na TV kazali neko tekmo iz LJ, ko so bili okoli stadiona, na en meter postavljeni policaji v robocop opravi. Ne vem kaksne kvalitete lahko pripises nekemu sportu, ko je dokazano med navijaci vec poskodovanih (in mrtvih), kot pa med igralci samimi.
... čuj, vidim, da zelo upoštevaš mnenja znanih ljudi, pa četudi to niso nič drugega, kot pa le malo bolj znani krojači ... in svoje mnenje v bistvu gradiš na njih, namesto na svojem premisleku ...
... no, da malo uravnotežiš zadeve, vprašaj še kakšnega lokalnega pjevača šlagera ... khmm, recimo člana upravnega odbora FC Barcelone Placida Dominga, kaj si on misli o fuzbalu kot športu za provincialce in huligane ...
... zdaj pa še o huliganih in njihovi kao povezanosti s fuzbalom ...
... če ti ne bi bil tako nagnjen k stereotipom, ki so ti jih vcepili bogve kdaj in bogve kako, bi mogoče opazil, da huligani niso to, kar so, zaradi fuzbala (ali kateregakoli drugega športa) ... ampak da na fuzbal huligani hodijo preprosto zato, ker se tam pač zbira največ ljudi ... khmm, verjetno zaradi neverjetne priljubljenosti tega nekulturnega provincialnega fuzbala, kaj praviš ? ... ha ? ...
... kar seveda za te "navijače" pomeni tudi največje možno število potencialnih "žrtev", nad katerimi se lahko izdivjajo ... obenem pa je množica ljudi takorekoč idealen prostor, da se po svojem divjanju v njej lahko uspešno skrijejo ...
... alzo, zapomni si nekaj ... množica ljudi in NE športna zvrst je razlog za zbiranje huliganov ... in kolikor je meni znano, lahko v Sloveniji na huligane naletiš skoraj na vsaki malo bolj obiskani (še dobro, da jih ni ravno v izobilju) športni prireditvi, vključno s Planico, Vitrancom in Pohorjem ... khmm, in jih je v žabariji pravzaprav še najmanj prav na vašem propadajočem fuzbalu ...
... aja, še to ... prav hecno je, da je koeficient korelacije med nagnjenostjo k stereotipom in desnakarstvom takorekoč čista 1 ...
... hja, mogoče pa niti ne ... po tem se namreč desnakarji pravzaprav ločijo od normalnih ljudi ...
P.S.: moram biti malo zloben, ker z nekaterimi pač očitno ne gre drugače ...
Nisi zloben, si glup.
Daj me prepricaj, da se nogometnih tekem udelezuje vec ljudi, kot kake dirke F1, recimo. Pa tudi s planice ali pohorja ne poznam primera, da bi prislo do mnozicnih pretepov navijacev in preprican sem, da ga tudi ti ne poznas.
Kaj potem se ostane od tvojeih argumentov? Blodnje, again and again.
sporočil: 994
Nisi zloben, si glup.Bom poizkusil čisto nevtralno povedati (pa gledam tudi F1 in ostale športe): na tekmah F1 imaš vsake 14 dni cca. 100.000 gledalcev ali recimo za dve dobri fuzbal tekmi v eni od neštetih lig v svetu vsak teden. Ali si ti sploh predstavljaš koliko gledalcev je vsak teden (ponekod tudi 2x tedensko) na nogometnih tekmah po svetu - tako na oko ene par deset milijonov - pa sedaj primerjaj možnost incidentov.
Daj me prepricaj, da se nogometnih tekem udelezuje vec ljudi, kot kake dirke F1, recimo. Pa tudi s planice ali pohorja ne poznam primera, da bi prislo do mnozicnih pretepov navijacev in preprican sem, da ga tudi ti ne poznas.
Zadnja sprememba: anon-54454 24.06.2010 15:06
[0126Marce]Ne govorim toliko o incidentih kot o mentaliteti nogometnih navijacev samih. Incidente imas povsod, pretepi nogometnih navijacev pa so ze neke vrste state of mind. Tvoj argument bi sicer drzal, ce bi se v vsaj pribliznem razmerju podobni "incidenti" dogajali tudi drugod, pa se ne. Obiskanost, ki jo omenjas, je po moje popolnoma primerljiva z obiskanostjo football tekem, "state of mind" navijacev pa svetlobna leta narazen.
Bom poizkusil čisto nevtralno povedati (pa gledam tudi F1 in ostale športe): na tekmah F1 imaš vsake 14 dni cca. 100.000 gledalcev ali recimo za dve dobri fuzbal tekmi v eni od neštetih lig v svetu vsak teden. Ali si ti sploh predstavljaš koliko gledalcev je vsak teden (ponekod tudi 2x tedensko) na nogometnih tekmah po svetu - tako na oko ene par deset milijonov - pa sedaj primerjaj možnost incidentov.
(pa da se razumemo, dalec od tega, da bi s tem mislil na slehernega ljubitelja nogometa. debata se je zacela z izjavo, da bebci sploh ne razumemo, kaj nogomet je)
[tmatej]
> [najobj]
> > [tmatej]
> > > [najobj]
> > > P.S.: pa še vsi slovenceljnski bebčki, ki mislijo, da je fuzbal šport polpismenih balkancev, so mogoče skapirali, kaj fuzbal sploh je ...
>
> > Luciano Benetton je nekoc ob neki priloznosti izjavil, da je nogomet sport za provincijalce. Jaz to povezujem z dogodkom, ko so na TV kazali neko tekmo iz LJ, ko so bili okoli stadiona, na en meter postavljeni policaji v robocop opravi. Ne vem kaksne kvalitete lahko pripises nekemu sportu, ko je dokazano med navijaci vec poskodovanih (in mrtvih), kot pa med igralci samimi.
>
>
> ... čuj, vidim, da zelo upoštevaš mnenja znanih ljudi, pa četudi to niso nič drugega, kot pa le malo bolj znani krojači ... in svoje mnenje v bistvu gradiš na njih, namesto na svojem premisleku ...
>
> ... no, da malo uravnotežiš zadeve, vprašaj še kakšnega lokalnega pjevača šlagera ... khmm, recimo člana upravnega odbora FC Barcelone Placida Dominga, kaj si on misli o fuzbalu kot športu za provincialce in huligane ...
>
>
>
>
> ... zdaj pa še o huliganih in njihovi kao povezanosti s fuzbalom ...
>
> ... če ti ne bi bil tako nagnjen k stereotipom, ki so ti jih vcepili bogve kdaj in bogve kako, bi mogoče opazil, da huligani niso to, kar so, zaradi fuzbala (ali kateregakoli drugega športa) ... ampak da na fuzbal huligani hodijo preprosto zato, ker se tam pač zbira največ ljudi ... khmm, verjetno zaradi neverjetne priljubljenosti tega nekulturnega provincialnega fuzbala, kaj praviš ? ... ha ? ...
>
> ... kar seveda za te "navijače" pomeni tudi največje možno število potencialnih "žrtev", nad katerimi se lahko izdivjajo ... obenem pa je množica ljudi takorekoč idealen prostor, da se po svojem divjanju v njej lahko uspešno skrijejo ...
>
>
>
> ... alzo, zapomni si nekaj ... množica ljudi in NE športna zvrst je razlog za zbiranje huliganov ... in kolikor je meni znano, lahko v Sloveniji na huligane naletiš skoraj na vsaki malo bolj obiskani (še dobro, da jih ni ravno v izobilju) športni prireditvi, vključno s Planico, Vitrancom in Pohorjem ... khmm, in jih je v žabariji pravzaprav še najmanj prav na vašem propadajočem fuzbalu ...
>
>
>
> ... aja, še to ... prav hecno je, da je koeficient korelacije med nagnjenostjo k stereotipom in desnakarstvom takorekoč čista 1 ...
>
> ... hja, mogoče pa niti ne ... po tem se namreč desnakarji pravzaprav ločijo od normalnih ljudi ...
>
>
> P.S.: moram biti malo zloben, ker z nekaterimi pač očitno ne gre drugače ...
Nisi zloben, si glup.
... čuj, z veseljem sem glup ... glede na to, kakšni ste vi, ki to niste ...
P.S.: sicer se pa pri nas redno pretepajo le Green Dragonsi z Red Steelersi in občasno še Green Dragonsi z Violami ... ti pa ugibaj, ob katerih športnih disciplinah se pri nas zbere dovolj ljudi za to ...
sporočil: 1.287
Pa nehajte ga srat!!.Slovenija je napredovala nevidženo.Ko je bila
Juga smobili veseli če je bil v reprezentanci kakšen Slovenec od
Toplaka,Popivode,Oblaka,danes pa Slovenci mešamo štrene
najboljšim.Pač ne gre čez noč,potgreben je generacijski preskok to
pa je v športu 30 let in pika!!!!!!