Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Marka Jakliča spet \'\'špecajo\'\'

Strani: 1

anon-9292 sporočil: 251
[#84495] 30.05.07 22:44
Odgovori   +    0
"Vzajemna bo pobote za plačilo premij izvedla samo na izrecno željo upravičencev, sicer bodo prejeli rezervacije plačane,"

Poglejte si kakšnega izmed prispelih obrazcev. Na zgornjem delu 4/5 strani zavzema predlog za pobot, v spodnjem delu pa 1/5 zavzema obrazec za nakazilo rezervacij.

Tako da je ta "izrecna želja" zelo poudarjena.
0513Goris sporočil: 603
[#84570] 31.05.07 09:00
Odgovori   +    0
Ne razumem, pa ne razumem! Zakaj nisem npr. jaz, ki sem pri Vzajemni že vse od njene ustanovitve, upravičen do povrnitve "rezervacij", saj se mi je letno obnavljala pogodba?? Upravičeni so pa tisti po letu 2000? Verjetno sem res butast - in me kot takega ni težko opetnajstiti!
anon-102259 sporočil: 6
[#84603] 31.05.07 09:32
Odgovori   +    0
Jah, ob vseh "razmišljanjih" polpismenih ljudi, tistih, ki se počutijo tako uboge, jaz pa sem plačeval, pa sedaj nimam nič, se zamisliš. Tudi jaz sem plačevala premijo po letu 2000 in vem, da sem jo plačevala višjo kot ostali, da pa sem imela sklenjeno zavarovanje z rezervacijami, ker se je takrat eden od oblastnikov tako odločil, pa kaj. Dobila bom vrnjeno rezervacijo in če je ne bi, je pač ne bi. Neimenovanemu prijavljitelju pa priporočam, da opravi tečaj funkcionalnega opismevanja, potem ne bo imel več težav ob izpolnjevanju različnih obrazcev. Nekateri res ne morejo živeti brez nerganja: zjutraj sovražijo sami sebe, popoldne pa cel svet. Dobro jutro, Slovenija

Strani: 1