Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Drnovškovi znanstveniki
Strani: 1
sporočil: 8.014
Vsi, ki jih zanima [vsaj poljudna] znanost, si na spletnih straneh
gibanja našega predsednika lahko preberete zelo
zanimiv prispevek . Kdor bo prebral do konca,
bo nedvomno bogatejši za intenzivno duhovno izkušnjo.
sporočil: 2.011
TadejK wrote:
Vsi, ki jih zanima [vsaj poljudna] znanost, si na spletnih straneh gibanja našega predsednika lahko preberete zelo zanimiv prispevek . Kdor bo prebral do konca, bo nedvomno bogatejši za intenzivno duhovno izkušnjo.
Hm, obstajata samo dve moznosti.
Ali se je veliki znanstvenik Biofizike in zarkov G-alfa v 7, 17 in 33 dimenzionalnem prostoru ( www.ati-e-import.si/ ) koncno pridruzil gibanju in tako neznansko obogatil njihov brain trust (sedaj ko ze vemo da bo Stane "zdrava sol" Sevcnikar minister za finance).
Ali pa nekdo, ki mu je Gibanje s svojimi idiotizmi ze posteno dokurcilo izvaja nekaj, cemu se v socni anglescini rece "Pulling a Sokal" :)
sporočil: 3.657
Ne se hecati, Lista za Ljubljano ima kar dva ex-direktorja
IJS! Internetno stran pa bolj zalostno...
LP MMM
LP MMM
sporočil: 513
Da se na Drnovskovo gibanje lepijo taki kvaziznanstveniki kot omenjas me niti ne skrbi toliko.
Bolj me skrbijo domnevno resni znanstveniki, ki se lepijo na to cudo od Gibanja.
http://www.lista-gib...geid=clani< /a>
sporočil: 2.011
gregorm wrote:
Da se na Drnovskovo gibanje lepijo taki kvaziznanstveniki kot omenjas me niti ne skrbi toliko.
Bolj me skrbijo domnevno resni znanstveniki, ki se lepijo na to cudo od Gibanja.
http://www.lista-gib...geid=clani< /a>
Penzija kemikov ocitno dela cudeze, ali pa katastrofe, kakor vzames ;)
sporočil: 218
Vse lepo in prav, ampak za tole pa tezko verjamem, da kdo resno
misli. Pomojem gre dejansko za "Pulling a Sokal". No, vsaj
upam!
A
A
sporočil: 27.865
Zadnja sprememba: crt 11.10.2006 19:59
TadejK wrote:
Vsi, ki jih zanima [vsaj poljudna] znanost, si na spletnih straneh gibanja našega predsednika lahko preberete zelo zanimiv prispevek . Kdor bo prebral do konca, bo nedvomno bogatejši za intenzivno duhovno izkušnjo.
z nekaj srece se bo stvar razvila do orgazmicne terapije ;)
keywords: wilhelm reich
intro: mentalhelp.net/poc/v...book&cn=10
Strani: 1