Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek MSi bo v sredo vložila pobudo za oceno ustavnosti Titove ceste
sporočil: 32.708
[janezpizdek]
Ne vem kaj je rekel za Rupla in me tudi boli kurac, da pa je on po svoji drži in retoriki občasno esencialno čist stari komunajzar iz Trsta, pač drži kot pribito, občasno pa malo v oklepaju pove še kakšno čez Rankovića in neke pretežno ne-naše komunajzarja, he,he, dobra finta, in da je hkrati selektivni antifašist pa tudi drži.
To da je javno in neomajno proti taljanskim fašistom in njihovim praksam in zločinom je meni super kul in tisti del njegove drže mi seveda imponira, to pa, da kao ne uvidi, da so komunajzarji na čelu s Titom in Kučanom prav tako fašisti in teoristi in klepto-kamarilja in zajedalci in da neposredno, direktno, brez obotavljanja, sistematično, de facto, de facto jebo te Alah, zasužnjajo slovenske državljane, je pa Boris kao spregledal. Kao! In to je zame razočaranje. Zame je zaradi tega izgubil vso kredibiliteto kot aktivist, ki v javnosti figurira, kot kleni borec za svobodo.
Jebeš ti borca za svobodo, ki je selektiven in mu zločini komunajzer fašistične kamarilje, samo zato, ker so kao udrihali po taljanskih fašistih, ki so njemu pra-sovražniki, ne smrdijo in jih tiho tolerira.
Češ, sovražnik mojega sovražnika je kul, čeprav je še večji fašist in zločinc.
Jebeš ti borca za svobodo, ki dobro ve, da so komunajzarji ubili manj pripadnikov okupatorske soldateske kot pa povsem nedolžnih Slovencev. In skupno razmerje ubite okupatorske soldateske ne dosega niti desetine vseh izvensodno pobitih Slovencev.
To so pač, žal mi je, de facto, še enkrat mi je žal, pač pro-komunajzer, pro-režimski, kao-svobodoljubci. Ko jih jebe!
Pač, tipično za zamejskega Slovenca, ki si Kompartijo slika v psihodeličnih odtenkih roza barve, medtem ko v resnici gre za krvavo rdečo, s povdarkom na krvavo in enmau tudi na rdeči!
To je tako, kot če bi na eni strani v svoji ulici imel soseda nasilnika, ki ti neki nažira in te celo vsake toliko fizično napade, na drugi pa še večjega nasilnika, ki se krega z onim in tebe kao formalno brani, ma od tebe zahteva, da tiho toleriraš, da ti ga vsake toliko porine v anus, ker ni navaden nasilnik, ampak nasilen sadistični homić.
In ti bi veselo žlobudral o svojem klenem boju proti onemu prvem nasilnemu sosedu, ter tiho zamolčal, da ti ga tvoj najljubši nasilnik poriva brez vazeljin, ko se mu zahoče. Ter bi vse skupaj celo obrazlagal tak: "Ja, res je, da ima nekoliko zajeban temperament, ma on je onemu nasilniku zagrozil, da ga bo na prafaktorje, če se me še enakrat dotakne. OK, jaz njemu moram v zahvalo opraviti "neke servise", he,he, ma jebiga to je realpolitik, buuuuhahaha! Ker pizda, bogve če bi jaz bil še živ, če me oni nea bi "ščitil", hi,hi,hi.
... eh, kurc ... glede na to, da je za tebe celotni slovenski škofovski zbor s kardinalom Rodetom na čelu, pa pokojnim Jožetom Pučnikom, pa pokojnim Ivanom Krambergerjem, pa še kom, ki je na seznamu, o katerem sva se tukaj (glej link čisto spodaj) preklala nedavno ... forum.finance.si/?m=...283&single ... pravzaprav eno samo "undercover" komunajzarsko sranje, jo je Boris Pahor pravzaprav še kar dobro odnesel ... hahaha ...
[jani639]
> [najobj]
> > [jani639]
> > > [najobj]
> > > > [jani639]
> > > > > [najobj]
> > > > > > [cenejac]
> > > > > > Zanimivo, da nihče ne omenja, da se je Boris (ne Borut!) Pahor na POP TV izjasnil za poimenovanje ceste po Titu.
> > > > > ... khmm, Boris Pahor ? ... čuj, kaj to je oni stari komunajzar iz Trsta, ki je našega "best ever" zunanjega ministra Dimitrija Rupla odkrito označil za pizdolizca ? ... khmm, z nekoliko bolj izbrani besedami, se razume ... ker se za starejšega gospoda nikakor ne spodobi, da v javnosti uporablja tak prostaški besednjak, kot jaz naprimer ...
> > > > prjatu,zgleda da je bilo preveč renca pa te bo treba polit z mrzlo vodo..
> > > >
> > > > nobeno drugo slovensko pleme ni tako množično sodeloval z okupatorjem kot ravno štajerci..bili so povsod,pred stalingradom,v normandiji,afriki in nazadnje in ne najmanj važno ,izredno učinkoviti na dolenjskem in drugod po slovenskih deželah:)
> > > >
> > > > se je pa splačal,že zarad penzij,ane:)
> > > ... čuj, o Borisu Pahorju iz Trsta je govora in ne o Štajercih ...
> > >
> > > ... aja, jaz sem sicer Štajerc, ampak ne iz tistih časov ... kar pa ne pomeni, da bi mirno gledal, kako mi tamanijo rodbino in prijatelje ... če bi slučajno takrat živel, se razume ...
> > čuj,kle klanfamo marsikaj,ne zdej jokat če boli..
> > tisti časi,jp..
> >
> > junija 1941 so nemški okupatorji iz Slovenske Bistrice transportirali večje število slovenskih izgnancev. V spomin na dogodek izpred 63 let se današnji dan od leta 1971 obeležuje kot dan slovenskih izgnancev. Prvi izgnanci so svoje domove morali zapustiti že aprila 1941, do leta 1945 pa so z okupiranih ozemelj izgnali 63.000 Slovencev, največ, 45.000, v nemška izgnanska taborišča. Na Hrvaško je bilo izgnanih 10.000, v Srbijo pa 7500 Slovencev. Pred izgonom je v Ljubljansko pokrajino in na druga območja pobegnilo 17.000 ljudi.
> >
> > forum.finance.si/?m=...1855"e
> >
> > PS:med temi je tud družina mojga fotra ki je imel takrat 12 let..brestanica,vlak ,nemčija in delat na žago!
> >
> > Po nekaterih ocenah je bilo v Wehrmanschaft na Štajerskem mobiliziranih 84.700 moških, na Gorenjskem in v Mežiški dolini pa še 28.000, v Volkssturm 35.000 ljudi, v Arbeitsdienst 10.000, v domovinsko protiletalsko službo in v pomožne službe pa še nad 10.000 moških in žensk. Ocenjuje se, da so Nemci skupno mobilizirali okoli 150.000 Slovencev in Slovenk.
> >
> > bemti,to je več kot partizanov in domobrancov skupi..:)
> ... ja, ampak s tem zdaj v svojo skledo pljuvaš in za za mene drukaš ...
>
> ... ker po tem, kaj si ti zdaj spet tukaj objavil, ni bilo glih neke silne alternative ... ali mobilizacija ali spizdi v šumo ...
>
> ... alzo, takrat sploh ni bilo nekih pizdekovih komunajzarjev, ampak je bilo vprašanje golega preživetja ... in to jaz ves čas trobim vsem prfuknjenim pizdekom na tem forumu ...
>
>
> ... aja, kaj pa "moje" francoske zgodovine pa ne boš nič komentiral ? ... ha ? ... hahaha ...
francozi?zadnč sem gledu na his story kanalu...z 28 % potrebščin so podpiral dolfija..tako s tovornjaki,tanki,vinom,kurbam,ka vem ka še vse...in prav zabavn je bilo videt francozinjo ki je prjavla..tisti ki so zdej najbolj glasni resistece so bili med vojno največji kolaboranti:)..to sem tud pri nas večkrat slišal,namreč:)... eh, jaz sem na to francosko "zgodovino" mislil ... en.wikipedia.org/wik...llo_'Allo! ... ampak vidim, da je tudi "uradna" dokaj podobna ... hahaha ...
seveda je bila altenativa..spizdit k lahom katerim so iz gole hvaležnosti,ker so to dovoljevali, tako rožman kot ban in ostali lizal rit...in to lizanje riti je skoz na tapeti,to da so kuj letel na skret bruhat pa niti ne..oki,hecam se,kako bi pa zgledal čeb vsi štajerci udarl na kranjsko...sej pijače zmanka v enem tednu,jebemu!verjeten tud v hosti,katero je tako prijazno omenjal mile ,da je bilo tam placa za vse..tup tup tup!
pizdekovskih komunajzerjev je bilo celo murje..povsod so imeli svoje lovke,nč bat..treba je mal brat knjige..in uporabit zdravo pamet
... eh, ne vem, no ... če je bilo komunajzerjev glih celo morje ... kolikor se jaz spomnim, jih je bilo pred vojno v Sloveniji nekaj sto komadov ...
... je pa res, da sem jaz to bral v knjigah, ki so jih komunajzarji sami pisali ...
... zdaj pa so domobranceljni v svoji novi zgodovini verjetno te številke malo napihnili, da ne bi vsi videli, kaki bedni luzerji so pravzaprav oni bili, da so spušili od nekaj lačnih in razcapanih hostarjev, ki si bili ob tem oboroženi v glavnem s fračami in loki ... hahaha ...
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 29.04.2010 16:11
[najobj]Ja, ampak to je bila zarota, a veš, tisti hostarji so imeli povsod svoje satanske lovke. Interneta sicer še ni bilo, jim je pa zato Satan dal na razpolago svojo komunikacijsko infrastrukturo. Ali pa Stalin. Ali pa kdorkoliže.
... zdaj pa so domobranceljni v svoji novi zgodovini verjetno te številke malo napihnili, da ne bi vsi videli, kaki bedni luzerji so pravzaprav oni bili, da so spušili od nekaj lačnih in razcapanih hostarjev, ki si bili ob tem oboroženi v glavnem s fračami in loki ... hahaha ...
www.huffingtonpost.c...ranoia.jpg
Zadnja sprememba: najobj 29.04.2010 16:34
[mataj]
> [najobj]
> ... zdaj pa so domobranceljni v svoji novi zgodovini verjetno te številke malo napihnili, da ne bi vsi videli, kaki bedni luzerji so pravzaprav oni bili, da so spušili od nekaj lačnih in razcapanih hostarjev, ki si bili ob tem oboroženi v glavnem s fračami in loki ... hahaha ...
Ja, ampak to je bila zarota, a veš, tisti hostarji so imeli povsod svoje satanske lovke. Interneta sicer še ni bilo, jim je pa zato Satan dal na razpolago svojo komunikacijsko infrastrukturo. Ali pa Stalin. Ali pa kdorkoliže.
www.huffingtonpost.c...ranoia.jpg
... eh, kurc ... itak je vse skupaj brez veze ...
... ampak meni je pri totih forumskih novozgodovinopiscih najbolj zabavno to, ko začnejo v svoji preveliki vnemi sami sebi v svojo skledo pljuvati ... in potem, ko jih na to s citiranjem ali linkanjem njihovih umotvorov opozoriš ... in ko to potem še oni sami doumejo, vsakokrat znova prav pogumno in ponosno poniknejo ... ter se seveda pojavijo z istim sranjem ob prvi novi priložnosti ...
... meni je čisto jasno, da je za marsikoga to dolgočasno, ampak mi je vse skupaj preveč zabavno, da jih ne bi s "fakti bruti" vsake toliko malo podjebaval ... te novodobne "kaj bi bilo, če bi bilo" zgodovinarje ...
sporočil: 4.404
> pizdekovskih komunajzerjev je bilo celo murje..povsod so imeli svoje lovke,nč bat..treba je mal brat knjige..in uporabit zdravo pamet
... eh, ne vem, no ... če je bilo komunajzerjev glih celo morje ... kolikor se jaz spomnim, jih je bilo pred vojno v Sloveniji nekaj sto komadov ...
... je pa res, da sem jaz to bral v knjigah, ki so jih komunajzarji sami pisali ...
lej,sej te imam za razmišljujočega človeka..a res miš da bi stotinja izdajalcev(kar so s svojo zahtevo po pridružitvi sovjetske Slovemije k SSSR po vseh mednarodnih in človeskih zakonih tudi bili,ravno tako kot folksdojčerji s svojimi jebami o priključitvi k velikemu rajhu)) uspela zdrmat vse, če ne bi imela zaledja,tako finančnega kot političnega med zblojenimi vrhovi slovenske politike?
aja,SD,pazi že ime pove veliko..slovensko domobranstvo je bilo ustanovljeno oktobra 43,torej...bluziš in nasedaš butastim knjigam..uporab zdravo pamet..
verjetn tud plozaš naokol da je ravno upor preprečil in končal izseljevanje slovencev..hm..s čim pa..s prdenjem na progi pet minut preden je vlak z izseljenci pripelju v upanju da bo strojevodja padu v nezavest?
al pa osvoboditev...kerga kurca so osvobajal 9. maja če je bilo že od 1. maja premirje in se je nemška vojska samo umikala..al pa osvoboditev trsta?koji kurac so se šli šicat če je blo že vsega konc? namest da bi sam zavaroval izhode in predlagal posadki častni umik,glavnino pa poslal gor v furlanijo so bedaki(s tem mislim poveljujoč kader) šli jurišat..in padel je mnogo preveč fantov za čist brez veze..
dej,glavo maš za mislt,ne za okras..
[janezpizdek]
Ajde ne seri in se ne pogrezaj še globlje. Prav bedno poskušaš manipulirati, češ da si dal nek relevanten link. Patetično.
Ker se kao delaš mono, da ne štekaš zakaj te na določeni točki zapustim v debati, evo: Zato, ker me toliko razočaraš, da enostavno dobim željo te zignorirati, ker se mi ne da več nabijati ziljon krat isto stvar, ti pa reagiraš na liniji mantre: "Jaz te krstim ti pa prdiš". Na to ti ne bi smel biti ponosen, to veš, knede. Dobro?
... eh, sad ... šta je, tu je ...
Zadnja sprememba: najobj 29.04.2010 21:46
[jani639]
> > pizdekovskih komunajzerjev je bilo celo murje..povsod so imeli svoje lovke,nč bat..treba je mal brat knjige..in uporabit zdravo pamet
>
>
> ... eh, ne vem, no ... če je bilo komunajzerjev glih celo morje ... kolikor se jaz spomnim, jih je bilo pred vojno v Sloveniji nekaj sto komadov ...
>
> ... je pa res, da sem jaz to bral v knjigah, ki so jih komunajzarji sami pisali ...
>
> ... zdaj pa so domobranceljni v svoji novi zgodovini verjetno te številke malo napihnili, da ne bi vsi videli, kaki bedni luzerji so pravzaprav oni bili, da so spušili od nekaj lačnih in razcapanih hostarjev, ki si bili ob tem oboroženi v glavnem s fračami in loki ... hahaha ...
... khmm, ker si moj cyber pivski prjatu ...
lej,sej te imam za razmišljujočega človeka..a res miš da bi stotinja izdajalcev(kar so s svojo zahtevo po pridružitvi sovjetske Slovemije k SSSR po vseh mednarodnih in človeskih zakonih tudi bili,ravno tako kot folksdojčerji s svojimi jebami o priključitvi k velikemu rajhu)) uspela zdrmat vse, če ne bi imela zaledja,tako finančnega kot političnega med zblojenimi vrhovi slovenske politike?
... čuj, eno je, o čemer se v nekem trenutku bluzi, ker ti pač takrat tako paše, drugo pa je, kar se je uresničilo ... in to je pomembno, a ne ? ... in uresničilo se je samo eno, a ne ? ... in to sploh NE tisto, o čemer ti tukaj zgoraj pišeš ... velja tako za ene kot za druge ...
aja,SD,pazi že ime pove veliko..slovensko domobranstvo je bilo ustanovljeno oktobra 43,torej...bluziš in nasedaš butastim knjigam..uporab zdravo pamet..... ne vem, kaj ima to zveze s tem, o čemer jaz pišem ...
verjetn tud plozaš naokol da je ravno upor preprečil in končal izseljevanje slovencev..hm..s čim pa..s prdenjem na progi pet minut preden je vlak z izseljenci pripelju v upanju da bo strojevodja padu v nezavest?
... khmm, o čem ti to ? ... kje sem pa jaz to napisal ? ... izseljevanje, mobilizacija in pobijanje je povzročilo upor ... tistih, ki jim je še uspelo spizdit ...
al pa osvoboditev...kerga kurca so osvobajal 9. maja če je bilo že od 1. maja premirje in se je nemška vojska samo umikala..al pa osvoboditev trsta?koji kurac so se šli šicat če je blo že vsega konc? namest da bi sam zavaroval izhode in predlagal posadki častni umik,glavnino pa poslal gor v furlanijo so bedaki(s tem mislim poveljujoč kader) šli jurišat..in padel je mnogo preveč fantov za čist brez veze..
... v vsaki vojni pade mnogo preveč fantov za čist brez veze ... in te vojne niso začeli naši fantje, a ne ? ... predvsem pa je po bitki lahko biti general, a ne ? ...
dej,glavo maš za mislt,ne za okras..
... khmm, ti to meni ? ... a si ziher ? ... ha ? ...
... aja, pa ne bit zdaj jezen, ker ti jaz samo odgovarjam ... predvsem na tisto, kar ti ... khmm, ne čuješ dobro ...
sporočil: 2.567
[macon]Če se ukvarjaš z alternativno zgodovino, moraš upoštevati tudi najslabše različice, ne samo najboljše.
> [mataj]
>
> Največ, kar bi nam Angleži dali, bi bila Rapalska meja, pa kaj vraga misliš, da bi nam kar tako šenkavali ozemlje, ali kaj? Če bi se slučajno tako zdilali, bi nas pa še vključili v Stalinovo cesarstvo, tako, kot so to naredili z Vzhodno Evropo.
Odvisno koliko bi bilo slovenskega nacionalističnega odpora. Odpor bi vsekakor bil, komunajzarski pa je bil najslabši, ker je pobijal pretežno lastne ljudi.
Angleži niso nikogar vključili v Stalinovo cesarstvo, Rusi so te dežele osvojili sami.
Po vsem prebranem in premisleku verjamem, da so komunisti Slovencem veliko vzeli in škodili. Kdo je zaradi komunistov sploh karkoli profitiral? Belorusija se je recimo povečala, v internih čistkah pa je spet izgubila kup ljudi.
slovenski komunisti so pobijali TUDI Slovence
slovenski protikomunisti so pobijali IZKLJUČNO Slovence
Zadnja sprememba: anon-127452 01.05.2010 11:40
Ne poznaš zgodovine.Vojna se je začela tako da so Italijani, Nemci
in Madžari okupirai slovensko ozemlje.Eni Slovenci so jim pomagali,
drugi so se pa proti njim borili.
sporočil: 17.846
[s8t]Dobro ti gre zagovarjanje kolaboracije.
> [Valuk]
> Ne poznaš zgodovine.Vojna se je začela tako da so Italijani, Nemci in Madžari okupirai slovensko ozemlje.Eni Slovenci so jim pomagali, drugi so se pa proti njim borili.
Ljudje, ki jih je 1941 in 1942 pobijal VOS, so bili znani predvojni protikomunisti, ne pa kvizlingi. Družba je kljub okupaciji morala delovati, ljudje pa so morali živeti.
Odjebi s svojo komunistično vzporedno zgodovino, dejstva so znana.
sporočil: 6.114
[0219K21]A ni ravnanje prebivalstva v okupiranih deželah urejeno v mednarodnih listinah? Ali je - pravno gledano - zgolj življenje pod okupatorskimi oblasti zločin?
> [s8t]
> > [Valuk]
> > Ne poznaš zgodovine.Vojna se je začela tako da so Italijani, Nemci in Madžari okupirai slovensko ozemlje.Eni Slovenci so jim pomagali, drugi so se pa proti njim borili.
>
> Ljudje, ki jih je 1941 in 1942 pobijal VOS, so bili znani predvojni protikomunisti, ne pa kvizlingi. Družba je kljub okupaciji morala delovati, ljudje pa so morali živeti.
>
> Odjebi s svojo komunistično vzporedno zgodovino, dejstva so znana.
Dobro ti gre zagovarjanje kolaboracije.
P: slabe karte imaš v rokah za zagovarjanje pravih zločinov - političnih umorov. Politikov, ki so za prevzem oblasti in vzpostavitev diktature zlorabili narodovo nesrečo. Pfej!
[s8t]Seveda so dejstva znana.Dejstvo je, da so se domobranci borili podokupatorjevo komando proti Slovencem.Odjebi domobranček.
> [Valuk]
> Ne poznaš zgodovine.Vojna se je začela tako da so Italijani, Nemci in Madžari okupirai slovensko ozemlje.Eni Slovenci so jim pomagali, drugi so se pa proti njim borili.
Ljudje, ki jih je 1941 in 1942 pobijal VOS, so bili znani predvojni protikomunisti, ne pa kvizlingi. Družba je kljub okupaciji morala delovati, ljudje pa so morali živeti.
Odjebi s svojo komunistično vzporedno zgodovino, dejstva so znana.
sporočil: 12.861
Zadnja sprememba: macon 01.05.2010 14:07
[Valuk]Slovenci jih niso poklicali. Beli so se organizirali nekaj pozneje kot odziv na komunistične likvidacije.
Ne poznaš zgodovine.Vojna se je začela tako da so Italijani, Nemci in Madžari okupirai slovensko ozemlje.Eni Slovenci so jim pomagali, drugi so se pa proti njim borili.
Po mednarodnem pravu imajo okupirani domačini pravico sodelovati pri civilni oblasti, da ublažijo posledice okupacije. Najslabša za katerikoli ozemlje je samo okupatorjeva vojaška oblast. Brž sledijo policijske ure in streljanja civilistov za vsako figo. Primer so bili deli Rusije in Poljske pod nemško oblastjo v WWII.
Ne zagovarjam kolaborantov, svojo krvavo katarzo so doživeli. Komunisti pa res niso bili biseri kot se jih kaže. Svojo oblast so dobili in jo desetletja izvajali, odrekam jim svetniški sij, kateri jim po njihovo še dodatno pripada.
[macon]Nacistom je bilo eno figo mar za mednarodnopravne norme. Začenši od napada na Poljsko brez vojne napovedi (mimogre,e tudi Kraljevino Jugoslavijo so napadli brez vojne napovedi) do tki. totalne vojne, streljanja talcev, razseljevanja prebivalstva, rekrutiranja prebivalstva okupiranih dežel v lastno vojsko, itn, etc.
> [Valuk]
Noben Slovenec jim ni pomagal in noben jih ni poklical. Beli so se organizirali kot odziv na komunistične likvidacije.
Po mednarodnem pravu imajo okupirani domačini pravico sodelovati pri civilni oblasti, da ublažijo posledice okupacije. Najslabša za katerikoli ozemlje je samo okupatorjeva vojaška oblast. Brž sledijo policijske ure in streljanja civilistov za vsako figo. Primer so bili deli Rusije in Poljske pod nemško oblastjo v WWII.
Kar seješ to žanješ.
[s8t]Predvojni komunisti? Hmmmm... Še nedolgo tega ste jih kvizloljubci titulirali z "znani Slovenci", "ugledni Slovenci" ipd.
> [Valuk]
Ljudje, ki jih je 1941 in 1942 pobijal VOS, so bili znani predvojni protikomunisti, ne pa kvizlingi.
[s8t]Ja, v "Demokraciji".
Ma ja, ta gnoj samo manipulira, v zadnjih 20 letih je bilo najdenih in objavljenih dovolj medvojnih ukazov komunističnih vodij,
[dob]Računano po metodologiji iz "Črne knjige komunizma", je bilo pobitih zaradi prostotržnega fundamentalizma 200 mio!
pobitih zaradi komunizma: 100 mio!
Zadnja sprememba: anon-35163 01.05.2010 16:25
[macon]Beli se niso organizirali sami, ampak sta jih organizirala okupator in RKC.
> [Valuk]
Slovenci jih niso poklicali. Beli so se organizirali nekaj pozneje kot odziv na komunistične likvidacije.
[macon]Ni najslabša, ampak najboljša. Okupacija brez kolaboracije namreč ni možna. Kolaboranti so pri okupaciji odločilnega pomena, obenem pa tudi najlažje tarče.
Po mednarodnem pravu imajo okupirani domačini pravico sodelovati pri civilni oblasti, da ublažijo posledice okupacije. Najslabša za katerikoli ozemlje je samo okupatorjeva vojaška oblast.
[macon]Bogi okupator, h kakšnim metodam se mora zateči, če mu domorodci nagajajo!
Brž sledijo policijske ure in streljanja civilistov za vsako figo.
[macon]Nihče si ne zasluži svetniškega sija, vsi smo samo ljudje. Komunistom svetniški sij privoščim predvsem zato, ker praktično ni več šans, da bi še kdaj prišli na oblast. Pa še njihova konkurenca je tako srčkana, kadar se jezi.
Ne zagovarjam kolaborantov, svojo krvavo katarzo so doživeli. Komunisti pa res niso bili biseri kot se jih kaže. Svojo oblast so dobili in jo desetletja izvajali, odrekam jim svetniški sij, kateri jim po njihovo še dodatno pripada.
[dob]Trenutno zmagujejo naciji. Preveri, kdo ima v rokah globalne inštitucije (banka za mednarodno poravnavo, združeni narodi, ipd)
Spadaš med ljudi, ki relativizirajo gnusna početja svojih "naših". Drugih meril, ki bi komuniste razlikovala od nacistov nimaš, razen da ste zmagovalci.
Ti kar izvoli, saj ti gre kar dobro, zmagujete na celi črti že dvajset let. Prej pa sploh. Zmagovalci.
[dob]Samo zate: www.youtube.com/watc...RcTcGuux48
Komunisti, za razliko od nacistov, nimajo problema z vojnimi napovedmi, saj pobijajo lastne ljudi. Pobitih zaradi nacizma: 20 mio, pobitih zaradi komunizma: 100 mio!
Kar serješ, to žanješ.
sporočil: 5.290
[0219K21]
> [dob]
> Komunisti, za razliko od nacistov, nimajo problema z vojnimi napovedmi, saj pobijajo lastne ljudi. Pobitih zaradi nacizma: 20 mio, pobitih zaradi komunizma: 100 mio!
> Kar serješ, to žanješ.
Samo zate: www.youtube.com/watc...RcTcGuux48
Hej barabe hitite, razpodite, zatrite, požiralce slovenskih domov!
Hej denarček zagodi , naj odmeva povsodi Naš pozdrav iz denarnih logov!
(refren)
Kje so meje, pregrade za slovenske barabe?
Ne, za nas ni pregrad in ne mej!
Po podjetjih odličnih in po bankah petičnih
Vse od zmage! do zmage naprej!
Preko zapufane ceste tja do pasje neveste
Naša vlada prodre kot vihar!
Dokler tu so te podgane, kdo zemljo nam uzame,
na Slovenskem smo mi gospodar!
Pride dan, ko z Ljubljano,
zdaj nevesto prodano,
bomo šli pred svobode oltar.
Hej, od naše gostije
vrgli bomo pomije
psom, ki danes so nam gospodar.
N joy,
P
[mataj]Vodstvo so imeli domače, najprej so začeli z vaškimi stražami in so se kar lepo sami organizirali. Sponzor je bila pa cerkev in Italijani.
> [macon]
> > [Valuk]
> > Ne poznaš zgodovine.Vojna se je začela tako da so Italijani, Nemci in Madžari okupirai slovensko ozemlje.Eni Slovenci so jim pomagali, drugi so se pa proti njim borili.
>
> Slovenci jih niso poklicali. Beli so se organizirali nekaj pozneje kot odziv na komunistične likvidacije.
Beli se niso organizirali sami, ampak sta jih organizirala okupator in RKC.
> [macon]Torej so nas lahko okupirali, ker je že bila kolaboracija? Preberi, kake blodnje pišeš.
> Po mednarodnem pravu imajo okupirani domačini pravico sodelovati pri civilni oblasti, da ublažijo posledice okupacije. Najslabša za katerikoli ozemlje je samo okupatorjeva vojaška oblast.
Ni najslabša, ampak najboljša. Okupacija brez kolaboracije namreč ni možna. Kolaboranti so pri okupaciji odločilnega pomena, obenem pa tudi najlažje tarče.
> [macon]V mislih sem imel uboge domorodce, cinik tečen.
> Brž sledijo policijske ure in streljanja civilistov za vsako figo.
Bogi okupator, h kakšnim metodam se mora zateči, če mu domorodci nagajajo!
> [macon]Konkurenca se kar brezveze jezi? Kurc pa milijon komunajzarskih pizdarij, a ne? Vse so drugi krivi ali pa se po Matajevsko niso nikoli zgodile.
> Ne zagovarjam kolaborantov, svojo krvavo katarzo so doživeli. Komunisti pa res niso bili biseri kot se jih kaže. Svojo oblast so dobili in jo desetletja izvajali, odrekam jim svetniški sij, kateri jim po njihovo še dodatno pripada.
Nihče si ne zasluži svetniškega sija, vsi smo samo ljudje. Komunistom svetniški sij privoščim predvsem zato, ker praktično ni več šans, da bi še kdaj prišli na oblast. Pa še njihova konkurenca je tako srčkana, kadar se jezi.
Janša v 4 letih, kar je bil na oblasti, ni razkril niti ene
komunajzarske pizdarije.Počasi se bo treba vprašati, če je
komunajzarskih pizdarij res bilo tako veliko in v takem obsegu, kot
kar naprej poslušamo.
[macon]Vojna ni športna tekma. Tu ni sponzorjev.
> [mataj]
> Beli se niso organizirali sami, ampak sta jih organizirala okupator in RKC.
Vodstvo so imeli domače, najprej so začeli z vaškimi stražami in so se kar lepo sami organizirali. Sponzor je bila pa cerkev in Italijani.
> > [macon]OK, priznam, malo nerodno sem se izrazil. Napisati bi moral, da se okupacija brez kolaboracije ne more obdržati, ne da ni možna. Silna neka blodnja.
> Ni najslabša, ampak najboljša. Okupacija brez kolaboracije namreč ni možna. Kolaboranti so pri okupaciji odločilnega pomena, obenem pa tudi najlažje tarče.
>
>
Torej so nas lahko okupirali, ker je že bila kolaboracija? Preberi, kake blodnje pišeš.
> > [macon]Jaz pa sem imel v mislih ubogega okupatorja, ki se mora nenormalno truditi za to, da domorodce naredi uboge.
> > Brž sledijo policijske ure in streljanja civilistov za vsako figo.
>
> Bogi okupator, h kakšnim metodam se mora zateči, če mu domorodci nagajajo!
>
>
V mislih sem imel uboge domorodce, cinik tečen.
> > [macon]Konkurenca se jezi zato, ker pizdarij ne more delat sama.
> > Ne zagovarjam kolaborantov, svojo krvavo katarzo so doživeli. Komunisti pa res niso bili biseri kot se jih kaže. Svojo oblast so dobili in jo desetletja izvajali, odrekam jim svetniški sij, kateri jim po njihovo še dodatno pripada.
>
> Nihče si ne zasluži svetniškega sija, vsi smo samo ljudje. Komunistom svetniški sij privoščim predvsem zato, ker praktično ni več šans, da bi še kdaj prišli na oblast. Pa še njihova konkurenca je tako srčkana, kadar se jezi.
Konkurenca se kar brezveze jezi? Kurc pa milijon komunajzarskih pizdarij, a ne? Vse so drugi krivi ali pa se po Matajevsko niso nikoli zgodile.
sporočil: 4.404
[Valuk]ne seri,vale..spomn se ribičiča...pa sam povabil so ga pa je bil kuj na smrt bolan in halo po cajtngih,kaj stare jarce zajebavajo..
Janša v 4 letih, kar je bil na oblasti, ni razkril niti ene komunajzarske pizdarije.Počasi se bo treba vprašati, če je komunajzarskih pizdarij res bilo tako veliko in v takem obsegu, kot kar naprej poslušamo.
sporočil: 1.169
[Pia]Love is the floWer www.youtube.com/watc...ni_RtKMpak (The Audition - The Producers)
> [0219K21]
> > [dob]
> > Komunisti, za razliko od nacistov, nimajo problema z vojnimi napovedmi, saj pobijajo lastne ljudi. Pobitih zaradi nacizma: 20 mio, pobitih zaradi komunizma: 100 mio!
> > Kar serješ, to žanješ.
>
> Samo zate: www.youtube.com/watc...RcTcGuux48
Hej barabe hitite, razpodite, zatrite, požiralce slovenskih domov!
(refren)
Kje so meje, pregrade za slovenske barabe?
Ne, za nas ni pregrad in ne mej!
Preko zapufane ceste tja do pasje neveste
Naša vlada prodre kot vihar!
Pride dan, ko z Ljubljano,
zdaj nevesto prodano,
bomo šli pred svobode oltar.
Hej, od naše gostije
vrgli bomo pomije
psom, ki danes so nam gospodar.
N joy,
P
sporočil: 5.290
[bicyclebarricade]www.youtube.com/watc...MWkuBHI5Sc
> [Pia]
Love is the floWer www.youtube.com/watc...ni_RtKMpak (The Audition - The Producers)
N joy,
P
> Preko zapufane ceste tja do pasje neveste
> Naša vlada prodre kot vihar!
> Dokler tu so te podgane, kdo zemljo nam uzame,
> na Slovenskem smo mi gospodar!
> Dokler tu so te podgane, kdo zemljo nam uzame,
> na Slovenskem smo mi gospodar!
[mataj]Vojna je športna tekma toliko, da nekdo na koncu zmaga.
> [macon]
> > [mataj]
> > Beli se niso organizirali sami, ampak sta jih organizirala okupator in RKC.
>
> Vodstvo so imeli domače, najprej so začeli z vaškimi stražami in so se kar lepo sami organizirali. Sponzor je bila pa cerkev in Italijani.
Vojna ni športna tekma. Tu ni sponzorjev.
> > > [macon]Zmeraj je kolaboracija, dosti je, da folk hodi delat, ekonomijo pa upravlja okupator. Oziroma mogoče okupiran folk ne bi smel stopiti ven skozi vrata doma, ko je okupiran?
> > Ni najslabša, ampak najboljša. Okupacija brez kolaboracije namreč ni možna. Kolaboranti so pri okupaciji odločilnega pomena, obenem pa tudi najlažje tarče.
> >
> >
>
> Torej so nas lahko okupirali, ker je že bila kolaboracija? Preberi, kake blodnje pišeš.
OK, priznam, malo nerodno sem se izrazil. Napisati bi moral, da se okupacija brez kolaboracije ne more obdržati, ne da ni možna. Silna neka blodnja.
>Eni delajo sranje, drugi so pa jezni, ker bi ga oni tudi pa ne morejo... Argument in opravičilo za debile, že stokrat razloženo zakaj. Imej ga in si verjemi.
> Konkurenca se kar brezveze jezi? Kurc pa milijon komunajzarskih pizdarij, a ne? Vse so drugi krivi ali pa se po Matajevsko niso nikoli zgodile.
Konkurenca se jezi zato, ker pizdarij ne more delat sama.