Strani: 1 2 3

mc sporočil: 508
[#737123] 07.03.10 11:32 · odgovor na: anon-167697 (#735202)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: mc 07.03.2010 11:32
[kalimba]
> [lukakopac]
> Kalimba, bi bilo vseeno, če bi napisal en sam komentar. PIšeš že predvideno. Kaj moreš, če si politično zaplombiran. kljub temu, da se vsak dan bolj in bolj kristalizira, kako je leva elita nesposobna, skorumpirana in še perverzna.

Če te moti moje mnenje, ki da je predvidljivo, me preskoči - in beri raje take: "Stane, čestitam." Sedaj pod tem člankom in takrat, ko tip objavlja svoje kolumne. Zelo zgovorni komentarji. Najmanj 20 jih je vsakič, in od istih ljudi. Če ne bi bilo (tudi) moje pisanje, bi v komentarjih dokončno spremljali samo še labodji spev enakomislečih. In če kaj res sovražim, je to čredni nagon pri ljudeh. Tudi v komentarjih.

P.S. Izgleda, da me ljudje le berejo. Kako sicer razložiti skoraj 50, večinoma negativnih ocen pod zadnjo Stanetovo kolumno. Kar me sicer navdaje s ponosom. Kot rečeno, samo da nisem del črednega nagona. Takrat sem pomirjen in zadovoljen.

To da se sam kvalificiraš za nekoga ki je izven črede, kaže na tvoje črno-belo logiko razmišljanja v stilu: A.čreda misli belo, B. jaz mislim črno to implicitno pomeni da je 1. črno prav 2.belo narobe.
Realnost je ponavdi siva nekje vmes . Prav to nam S.K. želi v svojih komentarjih niza dejstva, ki imajo svoj vzrok in posledico. Opominja na dogodke, ki so privedli do določenih posledic.
Vsak posameznik mora sam oceniti kaj je prav in kaj narobe in pri tem dopustiti , da se sam tudi zmoti. Samo tako lahko drugič ravna drugače.
anon-74446 sporočil: 3.247
[#737246] 07.03.10 16:23
Odgovori   +    1
Čestitam.Še naprej odkrivaj kriminalce, ki so pokradli ta scuzani narod, ki so pokradli tovarne in podjetja. Ki so pridobili kredite, da so pokradli podjetja, sedaj pa te kredite odpačujejo scuzani delavci iz svojih prihodkov. In ne pozabi na imena in priimke. Narod naš dokaze hrani. Da ne misli ta jara gospoda, ki je kriminalno pokradla lastni narod, da bo prišla tako gladko skozi in da šla njena rabota v pozabo. Zločini nad lastnim narodom nikoli ne zastarajo. Niti, ko bodo tovarne prevzeli njihovi otroci, ki so ji ta pokradena podjetja štipendirala. Še enkrat Stane : poklon in čestitke.
anon-191759 sporočil: 304
[#737576] 08.03.10 07:47
Odgovori   +    0
čestitam!

Strani: 1 2 3

vm-kiva