Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: PASJI FRITZL ali je to mogoče ??
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 24

sporočil: 2.725
[s8t]dvomim, da obstaja strokovnjak za tovrstna vprašanja.
> [velikidrobizek]
> > [s8t]
> > Meni še vedno nekaj ne gre v glavo. Nikjer nisem zasledil, da bi katerikoli pes toleriral natepavanje v rit, kakor si ljudje interpretirajo zadevo.
> >
> > Mar ni mnogo bolj verjetna, edina sploh možna, naslednja hipoteza: sodomija s psico s pomenljivim imenom, ki je bila tudi vodja pasjega krdela, napad krdela psov tudi sicer menda sproži vodja krdela.
> >
> > Mar ni to mnogo bolj logična hipoteza rekonstrukcije dogodkov?
> >
> > Kakšen kinolog?
>
> Nisem kinologinja.
> Vendar pa dvomim, da pes pozna samomor.
> " V sožitju s človekom se je pes od svojega dvonožnega vzornika marsičesa naučil, pa tudi človek se je marsičesa naučil od psa, ampak kar zadeva samomorilskost, je to le človekova, ne pa tudi pasja lastnost."
>
> www.mojpes.com/clank...epsi4.html
Kdo je govoril o kakšni samomorilnosti? Cela Slovenija si zadevo v svoji domišljiji predstavlja kot natepavanje pasjih samcev v anus, kar ne verjamem, da tolerira katerikoli pasji samec na svetu.
Veliko bolj logičen bi bil seks s psico, med katerim je šlo nekaj narobe, zato je psica kot vodja krdela sprožila napad tega krdela na subjekt njenega ogrožanja.
(samo poskušam narediti logično rekonstrukcijo)
Iz mojega poznavanja pasje psihe, poznam napade zaradi borbe za mesto v krdelu in napade zaradi strahu, ko je pes stisnjen v kot.
Če mene vprašaš je vprašanje ali so bili psi natepavani ali ne postranskega pomena, ker meni zadostuje, da lastnika očitno nista znala delati z njimi, da so postali orožje. In to je osnovni razlog zakaj jim psov ne bi smeli vrniti.
Tudi strokovnjaško nabijanje o "uspešnem" prešolanju psov, brez vzporednega dela z lastniki ne more imeti nobenega učinka, če se pse vrne ljudem, ki niso spremenili svojega odnosa do psa. Pes slej ko prej postane enak.

sporočil: 1.169
Zadnja sprememba: anon-180535 08.02.2010 19:36
Veliko bolj logičen bi bil seks s psico, med katerim je šlo nekaj narobe, zato je psica kot vodja krdela sprožila napad tega krdela na subjekt njenega ogrožanja.
(samo poskušam narediti logično rekonstrukcijo)Goneča psica, katero je natepaval psiček, je iznenada napadla nič hudega slutečega kužka, prej se mu je pa nastavljala. Nič ni šlo narobe, bila je zelo nepredvidljiva.Povod za napad, pa je bil ko se je pojavila lastnica psice.
Je videla kakšnega kužka, je začela cviliti, da bi se igrala in se tudi je, KAR NAENKRAT pa je hotela biti glavna in si ostale podrediti.
(ASTerierka od bivše punce)

sporočil: 2.549
Danes, je RTV v dnevniku prikazal tragičen dogodek, ko je včeraj
plaz zasul nesrečnega fanta. Prikazani so bili posnetki samega
reševanja, videti je bilo možno celo ubogega nesrečnika delno
zasutega. Bili so intervjuji z reševalci. Vse to se je dogajalo 100
km izven Ljubljane, v izjemno sovražnem okolju homo sapiensu ter
njegovi elektronski opremi.
Pred tednom dni, je pervezna dog-loverka z dildojem napadla bullmastife v Ljubljani. Znano je tudi, da je ta dog-loverka osebna zdravnica predsenika vlade ter celotne politične levice. Da predhodnega napada na g. Megliča, povezav z Senico ali Kresalovo, etc ne omenjam. O dogodku praktično ne obstajajo medijska poročila. O dildoju v medijih ne duha ne sluha. Polovica Slovenije še vedno verjame v to, da so nori Bullmastifi napadli velespoštovanega dohtarja. Čeprav je bil dogodek v centru Ljubljane, je medijsko pokrivanje skoraj onemogočeno. 1 posnetek. Nobenega intervjuja z reševalci ali policaji na kraju zločina. (zločin je bil sevada nad psi).
Vsak narod si sam piše usodo. Če slovenski narod dovoli, da bo neka ozka klika lahko preko PR agencije plačane z davkoplačevalskim denarjem utišala 99% medijev in nam prodala lažno realnost ni daleč čas, ko bo na ministrstvu za notranje zadeve ustanovljena miselna policija. Srhljivo, da so take reči možne v kvazi demokraciji.
Pred tednom dni, je pervezna dog-loverka z dildojem napadla bullmastife v Ljubljani. Znano je tudi, da je ta dog-loverka osebna zdravnica predsenika vlade ter celotne politične levice. Da predhodnega napada na g. Megliča, povezav z Senico ali Kresalovo, etc ne omenjam. O dogodku praktično ne obstajajo medijska poročila. O dildoju v medijih ne duha ne sluha. Polovica Slovenije še vedno verjame v to, da so nori Bullmastifi napadli velespoštovanega dohtarja. Čeprav je bil dogodek v centru Ljubljane, je medijsko pokrivanje skoraj onemogočeno. 1 posnetek. Nobenega intervjuja z reševalci ali policaji na kraju zločina. (zločin je bil sevada nad psi).
Vsak narod si sam piše usodo. Če slovenski narod dovoli, da bo neka ozka klika lahko preko PR agencije plačane z davkoplačevalskim denarjem utišala 99% medijev in nam prodala lažno realnost ni daleč čas, ko bo na ministrstvu za notranje zadeve ustanovljena miselna policija. Srhljivo, da so take reči možne v kvazi demokraciji.

sporočil: 5.314
[MinZaRes]No, vsekakor moramo za velik napredek šteti, da nas je kakih pol milijona do milijon po zaslugi interneta seznanjenih z zadevo. Še pred nekaj leti bi zadevo uspeli popolnoma utišati.
Danes, je RTV v dnevniku prikazal tragičen dogodek, ko je včeraj plaz zasul nesrečnega fanta. Prikazani so bili posnetki samega reševanja, videti je bilo možno celo ubogega nesrečnika delno zasutega. Bili so intervjuji z reševalci. Vse to se je dogajalo 100 km izven Ljubljane, v izjemno sovražnem okolju homo sapiensu ter njegovi elektronski opremi.
Hvala Požarju za tole informiranje, v javnosti si je zagotovo pridobil nekaj spoštovanja. Smo pa še enkrat videli, N-571 član Novica Mihajlovič nam je zelo slikovito opisal, kako pri posamičnem članu deluje samocenzura in kakšen poden od podna novinarstva je tako obnašanje. Ampak nič ne pomaga, informacije so si našle pot do bralcev, tako ali drugače.

sporočil: 6.114
Smo pa še enkrat videli, N-571 član Novica Mihajlovič nam je zelo
slikovito opisal, kako pri posamičnem članu deluje samocenzura in
kakšen poden od podna novinarstva je tako obnašanje.
Ampak nič ne pomaga, informacije so si našle pot do bralcev, tako ali drugače.
:))))
Ampak nič ne pomaga, informacije so si našle pot do bralcev, tako ali drugače.
:))))

sporočil: 30.643
[NavadniNimda]Veseli me ko vidim, da so se že drugi razdebatirali na to temo. Sam se nikakor ne morem pripraviti do tega, da bi problematiko pasjih kuplerajev in podobne zadeve jemal vsaj približno resno. Kadar se javnost razburi zaradi cuckov, se mi vedno dozdeva, da se nekdo zajebava iz folka in v ozadju potihem umira od smeha. Kriv pa je verjetno Skaggs:
Ni res Mataj! Če je res natepaval pse, potem gre za hudo obliko mučenja živali.
www.joeyskaggs.com/h...l/cat.html

sporočil: 2.641
[MinZaRes]Primerjava, ki še kako drži. Zakaj so vse ekipe snemale z "3 kilometrov" oddaljenosti in kje so izjave sosedov in ostalih "vedno prisotnih" očividcev, tiskovka policije itd. itd.
Danes, je RTV v dnevniku prikazal tragičen dogodek, ko je včeraj plaz zasul nesrečnega fanta. Prikazani so bili posnetki samega reševanja, videti je bilo možno celo ubogega nesrečnika delno zasutega. Bili so intervjuji z reševalci. Vse to se je dogajalo 100 km izven Ljubljane, v izjemno sovražnem okolju homo sapiensu ter njegovi elektronski opremi.

sporočil: 1.513
[enfrice]Požigalec08.02.2010 17:53:10
> [Aleister]
> > [novica]
> > kar danes piše na požareportu, je že včeraj pisalo v slovenskih novicah. že predvčerajšnjim pa s(m)o slišali novinarji vsaj treh medijev in celo mi si nismo predstavljali, da je lahko kdo tak gnoj, da to objavi. ker info o njegovih spolnih praksah ne služi nobenemu namenu razen izživljanja ne nekom, ki se ne more branit.
> > novica
>
>
> Napačno! Služi temu, da je ob podpori vaše tišine, lahko počel nekaznovano te stvari dalje. Te svinjarije, ki jih je počel, so kaznive. Tisti, ki molči, vrečo drži. In je isto sokriv s tistim, ki počne svinjarije.
Ne tega razlagati čefurju, ker itak ne bo razumel.
Enfrice.
Prvo smo mislil da je zdravnik, pa sm mu reku kaj maš v torbi. Pa se je neki tam upiro... pol je reku da je kupu bulmastifa pa da bo klicu Kresalovo pa Senico... Pol sem mu pa reku ja kaj ti bo pa torba, če si kupu bulmastifa, pol sm ga pa jaz prjeu za eno roko pa on za eno pa sem pogledu v torbo pa je bil notr dildo pa take fore...pa sm mu reku ja kaj ti bo pa dildo, če si kupu bulmastifa... pol mu je pa on reku ti si zihr sodomist... pol se je pa zašvico fuL.
______

sporočil: 3.637
[velikidrobizek]
> [> Muellerka pa, nič !
Jadranka Juras, kje ?
Društva proti mučenju živali, nič !
Mrh(k)e pokvarjene licemerske potuhnjene !!!
Čakaj malo. Eno je naše anonimno debatiranje. Drugo pa je, da se izpostaviš kot javna oseba z imenom glede nečesa, kar morda ne boš mogel dokazati.

sporočil: 4.404
no,kle so se že izpostavil drugi,npr poptv..tko da loh izjave
pogojuješ..
se prav, pusiji s polnim gobcom praznih besed,nič drugega..
neki je jokat ob kožuščkih ubogih živali ki jih snamejo ubogim žvalcam(kar človek počne že ves čas obstoja) neki pa bit tih ob zelo jasni zlorabi živali..in izkoriščanju sistema za svoje spolne potešitve..
se prav, pusiji s polnim gobcom praznih besed,nič drugega..
neki je jokat ob kožuščkih ubogih živali ki jih snamejo ubogim žvalcam(kar človek počne že ves čas obstoja) neki pa bit tih ob zelo jasni zlorabi živali..in izkoriščanju sistema za svoje spolne potešitve..

Zadnja sprememba: anon-35163 08.02.2010 21:58
[s8t]Reži se tisti, ki je spustil raco o pasjem dildotu.
> [mataj]
>
> Sam se nikakor ne morem pripraviti do tega, da bi problematiko pasjih kuplerajev in podobne zadeve jemal vsaj približno resno. Kadar se javnost razburi zaradi cuckov, se mi vedno dozdeva, da se nekdo zajebava iz folka in v ozadju potihem umira od smeha. Kriv pa je verjetno Skaggs:
>
> www.joeyskaggs.com/h...l/cat.html
Hočeš reči, da Baričevič na Bahamih zdaj pije pinacolado in se reži tem komentarjem? :)

[mataj]Folku po moje ni več do smeha. Vedno pa se bo našel nekdo, ki bo zanikal pohujšanje v dolini rožni. Ne glede da so jih ujeli ne z spuščenimi hlačami ampak celo brez.
> [NavadniNimda]
> Ni res Mataj! Če je res natepaval pse, potem gre za hudo obliko mučenja živali.
Veseli me ko vidim, da so se že drugi razdebatirali na to temo. Sam se nikakor ne morem pripraviti do tega, da bi problematiko pasjih kuplerajev in podobne zadeve jemal vsaj približno resno. Kadar se javnost razburi zaradi cuckov, se mi vedno dozdeva, da se nekdo zajebava iz folka in v ozadju potihem umira od smeha. Kriv pa je verjetno Skaggs:
Ko vidim kako so debili celo organizirani mi gre na bruhanje !!
ckbp.xtreemhost.com/top6.html

sporočil: 5.290
[mataj]Mataj, če bi v Barbarinem rovu nekdo, ki je videl, da so pred njim pobili že mnoge, potegnil kramp iz rok morilca in ga s krampom pobil, se bi tebi to zdela zajebancija?
> [NavadniNimda]
> Ni res Mataj! Če je res natepaval pse, potem gre za hudo obliko mučenja živali.
Veseli me ko vidim, da so se že drugi razdebatirali na to temo. Sam se nikakor ne morem pripraviti do tega, da bi problematiko pasjih kuplerajev in podobne zadeve jemal vsaj približno resno. Kadar se javnost razburi zaradi cuckov, se mi vedno dozdeva, da se nekdo zajebava iz folka in v ozadju potihem umira od smeha. Kriv pa je verjetno Skaggs:
Nekdo je umrl, pa ne od smeha!
Če so ga "cucki" pokončali na ukaz, kdo jim je to ukazal?
Se ti zdi smešno razjasniti umor in najti morilca?
PS:
V vseh pravnih državah priznanje umora, ne šteje kot dokaz.

sporočil: 2.298
Redki so, ki še vedno mislijo, da je to le 'nočna mora' ali šala
kot razlagaš ti. Izhod resno ogroženim ostanejo substance katere
omogočajo beg v svoj svet kjer je vedno vse lepo, alternativa pa
pot katero so prešli bulmastifi.

[NICKNAME]Pa si prepričan, da je pasje pohujšanje res tako hud problem, da bi se morala cela Slovenija ukvarjati z njim?
> [mataj]
> > [NavadniNimda]
> > Ni res Mataj! Če je res natepaval pse, potem gre za hudo obliko mučenja živali.
>
> Veseli me ko vidim, da so se že drugi razdebatirali na to temo. Sam se nikakor ne morem pripraviti do tega, da bi problematiko pasjih kuplerajev in podobne zadeve jemal vsaj približno resno. Kadar se javnost razburi zaradi cuckov, se mi vedno dozdeva, da se nekdo zajebava iz folka in v ozadju potihem umira od smeha. Kriv pa je verjetno Skaggs:
>
Folku po moje ni več do smeha. Vedno pa se bo našel nekdo, ki bo zanikal pohujšanje v dolini rožni. Ne glede da so jih ujeli ne z spuščenimi hlačami ampak celo brez.

[0219K21]Priznanje je samo stvar električne napetosti, oziroma količine vode, ki jo osumljencu zlijejo v sapnik.
V ZDA šteje in je celo med najbolj cenenimi dokazi.

[Pia]Debata teče o dildotu, ne o krampu. Mislim, dobro, saj vem, da kvizloljubci vlečete tisti vaš preljubi Barbara rov na dan ob vseh mogočih in nemogočih priložnostih, ampak tale je pa še za moj vsega navajeni okus malo prehuda. Malo, majčkeno.
> [mataj]
> > [NavadniNimda]
> > Ni res Mataj! Če je res natepaval pse, potem gre za hudo obliko mučenja živali.
>
> Veseli me ko vidim, da so se že drugi razdebatirali na to temo. Sam se nikakor ne morem pripraviti do tega, da bi problematiko pasjih kuplerajev in podobne zadeve jemal vsaj približno resno. Kadar se javnost razburi zaradi cuckov, se mi vedno dozdeva, da se nekdo zajebava iz folka in v ozadju potihem umira od smeha. Kriv pa je verjetno Skaggs:
>
Mataj, če bi v Barbarinem rovu nekdo, ki je videl, da so pred njim pobili že mnoge, potegnil kramp iz rok morilca in ga s krampom pobil, se bi tebi to zdela zajebancija?

[s8t]Bolj ali manj, ja. Nekaj takega sem tudi sam napisal par postov nazaj [#705841]: "Bistveno je to, kako je potekal postopek za vrnitev tistih psov, kdo je na koga pritiskal, kdo je lovil kakšne veze in podobno. In, če bo javnost onanirala samo okoli dildota, bi se prav znalo zgoditi, da bo na omenjene stvari pozabila."
> [mataj]
>
> Pa si prepričan, da je pasje pohujšanje res tako hud problem, da bi se morala cela Slovenija ukvarjati z njim?
Problem je teh sedem točk.
www.finance.si/27082...Bulmastifi
[s8t]Pasje pohujšanje ni noben grand finale, ampak prefrigano odvračanje pozornosti.
Pasje pohujšanje je samo njihov grand finale.

[mataj]mataj
> [s8t]
> > [mataj]
> [s8t]
> Pasje pohujšanje je samo njihov grand finale.
Pasje pohujšanje ni noben grand finale, ampak prefrigano odvračanje pozornosti.
"ampak prefrigano odvračanje pozornosti.."
Aja ? Od česa ?
Od nadvse uglednega in spoštovanega zdravnika predvsem levosučne elite morda ?
s8t ima seveda prav. Pasje pohujšanje je Crme de la crme pohujšanja v rožni dolini.

sporočil: 96
[NICKNAME]
> [mataj]
> > [NavadniNimda]
In tole svinjarijo propagirajo čist legalno poleg posredno sicer linka na Cankarjev dom in Gospodarsko zbornico ?
Folku po moje ni več do smeha. Vedno pa se bo našel nekdo, ki bo zanikal pohujšanje v dolini rožni. Ne glede da so jih ujeli ne z spuščenimi hlačami ampak celo brez.

sporočil: 645
men je žal,da sm na začetku te pse imenoval psohopatske
mrcine!
Vsak posiljeni,tudi pes,se ima pravico braniti!
lohk sam reče-ubogi psi,kaj so mogli prestajati,ni čudno da se jim je enkrat utrgalo!
na sodišče bi mogli spraviti vso levičarsko bando,ki je podpirala to doktrco oz. se opravvičujem,doktrco ki je postala doktor!
Vsak posiljeni,tudi pes,se ima pravico braniti!
lohk sam reče-ubogi psi,kaj so mogli prestajati,ni čudno da se jim je enkrat utrgalo!
na sodišče bi mogli spraviti vso levičarsko bando,ki je podpirala to doktrco oz. se opravvičujem,doktrco ki je postala doktor!

sporočil: 21.898
Veseli me ko vidim, da so se že drugi razdebatirali na to temo. Sam se nikakor ne morem pripraviti do tega, da bi problematiko pasjih kuplerajev in podobne zadeve jemal vsaj približno resno.bulmastifgate samo )znova) dokazuje, da se ljudje nikoli ne bodo zavedli, kaj je bistveno in kaj ne. mislim kaj pa pričakuješ od ljudi, ki se jim zdi Kmetija vrhunec zabave?

Zadnja sprememba: anon-35163 09.02.2010 14:56
[NICKNAME]Sem čisto točno napisal od česa. Še tretjič ne mislim ponavljat.
"ampak prefrigano odvračanje pozornosti.."
Aja ? Od česa ?
Od nadvse uglednega in spoštovanega zdravnika predvsem levosučne elite morda ?
In mimogrede, levosučnih elit ni. Tudi če se delajo kot da so leve, se morajo obnašati po desno, če hočejo ostati na oblasti.
[NICKNAME]Ja, in medtem ko se vesoljna javnost ukvarja z velevažnimi pasjimi vprašanji, elita nemoteno rovari dalje.
s8t ima seveda prav. Pasje pohujšanje je Crme de la crme pohujšanja v rožni dolini.

sporočil: 96
[mataj]mataj
> [IztokGY]
> Nehal sem. So dejstva prešokantna.
Dejstva!? Ma kakšna dejstva neki, dejstva so daleč nad dometom Požar reporta. Največ kar spravi(jo) skupaj je tu pa tam kaka nepreverjena govorica, ali pa še to ne. V glavnem samo mečejo drek in upajo, da se bo kaj prijelo....pri preletu komentarjev se zlahka opazi, kako KORISTNO je javno razčiščevanje... ljudje vse bolje prepoznajo manipulacije...skoraj ničesar več se ne skriti.
Navadni smrtniki vs. nesmrtniki ?
Celo Sever je dobil napad treznosti...po 1 tednu z imenom : kaj pa če je vse res ?
www.vest.si/2010/02/...lo-druzbe/
...v bližini je ležal dildo, obstajajo amaterske slike scene, ki so bile objavljene na netu in tudi takoj umaknjene, avtorje lovi policija ...zato le ta sum dildaštva zaenkrat ne zanika, ker bi jo nekdo (za kašno ceno?) zlahka demantiral...
www.drugisvet.com/no...ijajo.html
Organ ki naj BI preprečil pohujšanje v Rožni dolini je bil zatrt s strani VLADE!!!
Državno pravobranilstvo je ocenilo, da je ministrstvo s svojo odločitvijo ogrozilo varnost ljudi, vendar je njegova tožba padla iz povsem banalnih razlogov - vrhovno sodišče, kamor se je pritožil pooblaščenec dr. Baričeviča, je ocenilo, da bi državno pravobranilstvo za ta primer potrebovalo posebno pooblastilo vlade....
In sprenevedanje 2 dni pozneje :
Borut Pahor :
Ali je kdo kaj spregledal? Ali je kdo kaj zamudil? Ali kdo ni kaj opravil, pa bi moral? Vse to moramo videti in pogledati v celoti, da bomo znali najprej poskrbeti za to, da se take tragedije, kolikor je le mogoče, ne bodo več dogajale!
Liberalna Akademija poziva Pahorja ... WTF
Poglejte naslovnico. V ozadju sedi oseba, ki je omogočila, da se je Roterjeva leta izogibala sodišču, ergo neposredno vplivala na nerazplet in neobsodbo, ter posledično vrnitev kužkov. Kakšno sprenevedanje ! Zares vs SD (behind the theater curtain)
www.demokracija.si/i...anek=13174

sporočil: 21.898
skratka, ti bi rad sodeloval v realityju? ni problema, prijavi se,
verjetno boš izbran.

sporočil: 4.098
[mataj]
Debata teče o dildotu, ne o krampu. Mislim, dobro, saj vem, da kvizloljubci vlečete tisti vaš preljubi Barbara rov na dan ob vseh mogočih in nemogočih priložnostih, ampak tale je pa še za moj vsega navajeni okus malo prehuda. Malo, majčkeno.Kvizloljubci? A ni bila ravno ZKS, predhodnica danasnje levice in avtorica Barbara rova, prva kvizlinska organizacija na slovenskem?
"Domoljubna" postane sele z razpadom pakta Hitler-Stalin, ko s podobnim etiketiranjem zacne svoj "razredni boj".

sporočil: 897
[mataj]
Ja, in medtem ko se vesoljna javnost ukvarja z velevažnimi pasjimi vprašanji, elita nemoteno rovari dalje.Rovari dalje vsekakor, če pa res nemoteno pa je drugo vprašanje.