Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Šentflorjanski Bulmastifi

sporočil: 18.363
[Karla1]Kakorkoli: "operacija je uspela" kot se reče, pacienti so umrli, tokrat je zaradi svojega ravnanja umrl tudi zdravnik. Lep dan.
K tekstu bi jaz dodala še eno točko: Patološka lažnivost.
Minister in družina v javnem apelu govorijo, da je bil celotni postopek pravno korekten in da je dokončno odločitev povedalo Vrhovno sodišče. Torej pustimo primer pri miru, pravna država je delovala. Istočasno nam državni pravobranilec in njegova sodelavka (sobotni Dnevnik) razgalita, kako je bilo v tem primeru kastrirano Državno pravobranilstvo. Ker je ocenilo, da je odločba MKG nezakonita se je pritožilo. In Vrhovno sodišče je pritožbo zavrglo, ker je ocenilo, da potrebuje Državni pravobranilec za takšno pritožbo posebno pooblastilo Vlade! Vsebinsko se ni opredeljevalo, našlo je procesno štango, ki jo je porinilo v kolesje. Državna pravobranilka nam tudi pove, da jih je stališče Vrhovnega sodišča presenetilo, saj da je doslej zadoščalo splošno pooblastilo Vlade. In še, da so v enem mesecu dobili dve različni sodbi: enkrat jim je Vrhovno sodišče splošno pooblastilo priznalo, v primeru bulmastifov pa pač ne. In da je postopek pridobivanja pooblastila od Vlade tako zakompliciran, da ga niti slučajno ni možno speljati v 30 dnevnem roku, to je času, ki ga ima pravobranilstvo na razpolago za vloži tožbo na nezakonit sklep posameznega državnega organa.
Torej lahko Vrhovno sodišče uporablja zakonodajo kot harmoniko, odvisno od strank? Je to pravna država KK? Je to ta tektonski premik, ki ga je, po besedah KK že naredilo pravosodje (v času ministrovanja Z, ki je nekoč sodnike ščuval k stavki seveda) in policija. Ni ga pa še naredilo državno tožilstvo pod vodstvom BB, ampak ga bomo že prisilili, da ga bo!
Torej bi dodala: primer je odstrl tančico in pokazal vso lahkotnost in notoričnost laganja politike, ko gre za njene ozke interese ali interese zaščitenih "uglednežev".

sporočil: 343
pia....se podpišem pod tvoje pisanje
dodala bi samo še to, da ne vem, ali bi bilo treba zamenjati nas ali našo tako imenovano "elito".......kolikor berem komentarje, nas je večina zelo nezadovoljnih s kompletnim sistemom, pa vendar.........koga izvoliti, da bo boljši? kje najti nove boskarole, akrapoviče in kar je še njima podobnih, ki vedo da brez delavcev, tudi oni ne bi imeli premoženja, ki ga imajo?
dodala bi samo še to, da ne vem, ali bi bilo treba zamenjati nas ali našo tako imenovano "elito".......kolikor berem komentarje, nas je večina zelo nezadovoljnih s kompletnim sistemom, pa vendar.........koga izvoliti, da bo boljši? kje najti nove boskarole, akrapoviče in kar je še njima podobnih, ki vedo da brez delavcev, tudi oni ne bi imeli premoženja, ki ga imajo?

sporočil: 3.551
Saj je v našem pravnem sistemu vseeno, ali gre za pretepanega
novinarja ali za razcefranega človeka s strani psov. Vir vsega zla
so nesposobni sodniki, ki pri nas ne razsojajo, ampak iščejo
procesne napake - čisto uradniško. Na tak način se poskušajo
čimprej znebiti vročega (medijskega) kostanja. Kako natančno sistem
deluje?
Sodnik pri nas dobi medijsko odmevni primer. Je pred velikim pritiskom - medijskim, mafijskim, političnim, prijateljskim, ... Ker je povprečen slovenski sodnik nesposoben - umsko podhranjen, se v sodni dvorani začne gledališka predstava v obliki zavlačevanja, iskanja prič, iskanja primernih "strokovnih" izvedencev in neskončna menjava le teh, .... Odvetniki obdolžencev na obravnavah žalijo vse po vrsti: sodnike, žrtev, policaje, tožilce, ... in nič se ne zgodi. Vsa ta dogajanja sicer sodnik lahko prepreči, pospeši, obrne v bolj konstruktivno smer, sankcionira, .... Zakon mu to izrecno dovoljuje. Vendar si ne upa, skratka - nima jajc. Njegov edini cilj je, da se primer čimprej zaključi, prenese na višje sodniške instance, torej, da se znebi nadloge. Da, točno takšen je naš sistem. Namesto, da bi bil sodnik avtoriteta, ki bi se ga vsak kriminalec, pa če je kmet ali kravatar, bal, se je kar sam degradiral na nivo uradnika. Sodniki: SODITE!!!
Še glede politične odgovornosti:
Seveda, v državi, kjer imamo za vsak k...r neko uradniško pisarno, je zelo težko najti pravega odgovornega. Vedno se bo nekdo lahko skliceval na drugega. Kar omogoča vsem ministrom in sekretarjem mirni spanec, saj je do njihovih pisarn še veliko drugih pisarn. Torej bojne vrste, ki naj zaščitijo posvečene. Perfektni sistem, za neprefektne politične funkcionarje.
Sodnik pri nas dobi medijsko odmevni primer. Je pred velikim pritiskom - medijskim, mafijskim, političnim, prijateljskim, ... Ker je povprečen slovenski sodnik nesposoben - umsko podhranjen, se v sodni dvorani začne gledališka predstava v obliki zavlačevanja, iskanja prič, iskanja primernih "strokovnih" izvedencev in neskončna menjava le teh, .... Odvetniki obdolžencev na obravnavah žalijo vse po vrsti: sodnike, žrtev, policaje, tožilce, ... in nič se ne zgodi. Vsa ta dogajanja sicer sodnik lahko prepreči, pospeši, obrne v bolj konstruktivno smer, sankcionira, .... Zakon mu to izrecno dovoljuje. Vendar si ne upa, skratka - nima jajc. Njegov edini cilj je, da se primer čimprej zaključi, prenese na višje sodniške instance, torej, da se znebi nadloge. Da, točno takšen je naš sistem. Namesto, da bi bil sodnik avtoriteta, ki bi se ga vsak kriminalec, pa če je kmet ali kravatar, bal, se je kar sam degradiral na nivo uradnika. Sodniki: SODITE!!!
Še glede politične odgovornosti:
Seveda, v državi, kjer imamo za vsak k...r neko uradniško pisarno, je zelo težko najti pravega odgovornega. Vedno se bo nekdo lahko skliceval na drugega. Kar omogoča vsem ministrom in sekretarjem mirni spanec, saj je do njihovih pisarn še veliko drugih pisarn. Torej bojne vrste, ki naj zaščitijo posvečene. Perfektni sistem, za neprefektne politične funkcionarje.

sporočil: 1.963
Pa kot zgleda so bili taki kuži in. Torej sodomije je bilo dovolj,
torej ostaja med nami. Je bil Brodi tudi med njimi?

sporočil: 12.753
Zadnja sprememba: foore 08.02.2010 11:31
Ker me je država -sodišče z odločbo prisilila, da mi lahko odvzame
mojo lastnino in mi v zameno ne nudi ničesar, in mi vzame vse,je to
dejstvo vredno obsodbe, ne samo nemoralno.Ker si je država vzela pravico, da nemoralno sprejema odločitve, ki so rezultat velike kraje, kot da je ona lastnik vsega, tudi osebne lastnine, je toliko gorja in trpljenja ljudi.
Država je samo upravljalec skupnega premoženja države, ne tudi lastnik osebnega premoženja. Ko bodo politiki to razumeli, bomo tudi mi lepše živeli.
Najprej bi država morala poskrbeti za državljane, šele nato zase.

sporočil: 3.316
[pnika]Hja, po mojem bo potrebno zbrati povsem nove ljudi, ki so se voljni iti političnega udejstvovanja v imenu boljšega jutri in ustanoviti povsem novo politično stranko. Drugače ne bo šlo.

sporočil: 8.635
psovko ki si jo omenil bo potrebno posodobiti in prilagoditi da bo
primerna času v katerem živimo - in morala bi iti nekako
takole:jebeš psa u dupe!

sporočil: 3.657
Ko bi za prijavo divjega psa ali voznika zadoščal posnetek z mobitelom, bi potrebovali eno sliko in eno pošiljanje po internetu.beta.finance-on.net/...Natasa.jpg
Posnetek 30 kg "nevarnega" psa brez vrvice z otroci na poti "spomina in tovaristva" pred vceranjo patruljo policije. Drzava ocitno slabo poskrbi za varnost prebivalcev, ko smo na vrhu liste samomorov! Tudi pokojnino mi ni zvisala pa sse Erjavca odstavila...

sporočil: 8.684
Zadnja sprememba: Gustl 08.02.2010 11:56
Objavljam članek Enfrice, ki so ga Finance cenzurirale-umaknile,
temo pa so potem zaprli na Financah!zadnji popravek: enfrice 18:32
Ključ zgodbe je tole: www.pozareport.si/?I...caID=14611
Očitno je kurbinim sinovom slovenske politike samo ta afera še manjkala. To, kar piše Požar, človeku sicer izredno polepša dan, saj dobi potrditev, da sta slovenska politika in mendžment gnoj brez primere v svetu, vendar pa odpira nekaj zelo resnih vprašanj. Gre namreč za to:
-kako je tako pezde, kot je očitno bil kao dr. Baričević sploh lahko na stroške delavcev diplomiralo in potem od države očitno dobilo še koncesijo za opravljanje privatne zdravstvene dejavnosti,
-kakšen je moralni lik politika in menedžerja, ki se hodi zdravit h nekemu pervertiranemu pezdetu, ki ne ve ali je moški ali je ženska in ki z umetnimi kurci fuka krvoločne pse. Konec koncev, kakšen zdravnik je lahko človek s tako psiho?
-kako misli politika izterjati odgovornost predsednika Vrhovnega sodišča, ki očitno ni sposoben opravljati svojega z zakonom predpisanega dela. Glede na to, da je sodišče imelo vse podatke, bi morali pred izdajo odločbe o vrnitvi psov zazvoniti vsi alarmni zvonci. Pa niso, tako kot niso ob 20 letnem dogajanju Kučanovega organizianega kriminala.
-žrtev teh psov izpred dveh let naj toži kurbine sinove slovenske politike za milijonsko odškodnino, ker so temu gnoju od Barićevića, ki je še psom obračal želodec, dajali vse ugodnosti in privilegije.
Dan, ko je Požar objavil ta prispevek o pankrtu Baričeviću in njovih psih, bi morali razglasiti za državni praznik Resnice o tej državi. Politikantska banda, ki 20 let ne dela drugega, kot da onemogoča sposobne ljudi (Pahor je 15 let v parlamentu dvigoval roko za kriminalne apetite Kučanove lopovske bande) in krade delavce, se zdravi pri pedru, ki ni hotel biti ženska in je čutil potrebo po dogajanju umetnih kurcev v svojih psih. Ni čudno, da so mu? potem tako manjkali, he, he,...In kako smešna je sedaj šele odloča Vrhovnega sodišča, he, he,...
Take stvari se dogajajo smao zato, ker v tej državi ni dovoljeno, da bi se stvari dogajale po svoji normali naravni poti, ampak je njihovo dogajanje dovoljeno samo preko sprevrženih poti, ki se potem pometajo pod preprogo.
Očitno Pahor ne bo prišel v zgodovino smao kot maneken in Barbika, ampak tudi kot slovenski Elagabal, he, he,...Še končati bi moral podobno, he, he,...Tako kot borci NOB, ki jim je leta 1945 od vsega najbolj manjkal metek iz angleške pištole v tilniku. In ta gnoj bi sedaj, sredi krize rad obnavljal nek kurčev spomenik v Držgošah. Banda komunajzerska.
Enfrice.
forum.finance.si/?ar...eid=270807

sporočil: 8.635
točno to - starejši dobro vemo da so v bivšem sistemu uvedli
totalni teror in nihče ni upal tudi pisniti da ne bi imel problemov
z državo - in to stanje se nadaljuje tudi danes saj imajo bivši še
vedno vse pod kontrolo in je privid demokracije samo navidezen -
sicer pa pes ki laja ne grize

sporočil: 4.602
Vidim, da se tale tema še vedno dobro prodaja. Samo od Financ bi
jaz pričakoval, da prej pišete o tem, ali se splača vzreja
plemenskih psov za nadaljnjo prodajo in primerjava cen posameznih
pasem pri nas in v tujini.

sporočil: 13.672
[leonx]
Objavljam članek Enfrice, ki so ga Finance cenzurirale-umaknile, temo pa so potem zaprli na Financah!
Tekst je nekajkrat že objavljen. Prenehaj ga kopirat.

sporočil: 151
Pahor: Smrt profesorja Baričevića me je zelo prizadela, saj sem ga
osebno poznal
Pa kaj bluziš Pahor. Kakšen profesor. Namerno zavajaš narod
Pa kaj bluziš Pahor. Kakšen profesor. Namerno zavajaš narod

sporočil: 5.290
[pnika]Hvala za podporo, tole bi kmalu spregledala.
Dobri ljudje v politiko še niso prišli.
Lustracijo smo zamudili. Zato mislim, da bi morale stvari iti takole.
Najprej je treba vlado prisiliti, da sprejme nov zakon, po katerem bodo vsi vladni uslužbenci in vlada odgovarjali za svoje delo. Napaka, laž, korupcija? Adijo.
Sodniki ne bi smeli imeti trajnega mandata.
Spremeniti bi morali volilni sistem. Kandidiral bi lahko vsak, ki to želi. Kandidira vsak posameznik, šele po izvolitvi se vidi politična in strankarska pripadnost. Zdaj volimo stranko, ne kandidata. Nihče ne bi smel biti izvoljen dvakrat zapored.
Državljani bi morali imeti pravico tožiti sodnike, zdravnike, politike. Sodne zadeve se ne bi smele prednostno reševati za politike in njihove podrepnike, pač pa za vse enako.
Državni aparat naj bo servis državljanom. Pritožba s strani državljana, bi se morala rešiti takoj, če državljan ne bi bil zadovoljen z odločitvijo, bi moralo takoj, po službeni dolžnosti o zadevi odločati sodišče. Nobenih vračanj zadev na prvo stopnjo. Sodnik, ki ima največ pritožb na svoje sodbe, leti. Brez debate.
Neham, ker me je kar zaneslo.
Verjemi, hitro bi se dal vzpostaviti red. Samo hoteti je treba.
Danes pošteni, preudarni in pametni ljudje nočejo iti v politiko, ker je politika takšna, kot jo imamo mi, kurba.
Nihče, ki je pošten in nekaj da na svoje ime, se ne želi javno spajdašiti s kurbo.
Zato dobri ljudje v politiko niti niso še prišli.

Novinarji, ali si upate raziskati dvojno življenje naših vladajočih
politikov, kulturnikov, županov, duhovščine, športnikov,notarjev
... vseh torej ki se napajajo iz javnih financ , denarja
davkoplačevalcev in nam vladajo ter sprejemajo zakone ki so njim v
prid, ob tem pa nam lažejo v obraz ? Zakaj je kar naenkrat toliko
zavzemanja za pretirane pravice istosoplnikov in je družina že
moški + pes ?
p.s.
že v Yugi smo leta 75 vsi vedeli da bo Yuga razpadla ko bo diktator Tito odšel , pa si noben medij o tem ni upal niti pisniti ... sedaj je podobno !
p.s.
že v Yugi smo leta 75 vsi vedeli da bo Yuga razpadla ko bo diktator Tito odšel , pa si noben medij o tem ni upal niti pisniti ... sedaj je podobno !

sporočil: 3.657
Hja, po mojem bo potrebno zbrati povsem nove ljudi, ki so se voljni iti političnega udejstvovanja v imenu boljšega jutri in ustanoviti povsem novo politično stranko. Drugače ne bo šlo.ZARES? Jaz potrpezljivo cakam na libertarce Tomaza Stiha in neo-komuniste Slavoja Zizka!
Jaz bi rad bil "pesjenar" ampak so me enega vrocega avgusta pokradli ob treh zjutraj, ko sem jaz sedel s slusalkami ob radijski postaji, a moja dve samojeda lajala kot nora! Napacno sorto, pa sse trmasto sem izbral...

Gust, ga sploh nebi bilo potrebno kopirati, če ga ti nebi zbrisal !
Toliko o demokraciji pa lep kulturni praznik !

sporočil: 18.832
[bigl]Zdravstveno stanje zdravnikov je problem v katerega bi morali vključiti tudi zdravstveno stanje politikov. Kot izgleda so z vsakimi volitvami bolj sanjski.
> [Aleister]
> Ja, zakaj je lahko "ugleden" zdrvnik posiljeval pse leta dolgo ob vednosti uradne politike, ki se je še širokoustno hvalila s tem gnilin znanstvom, pa ni nihče od države plačanih varuhov javnega reda in miru ukrepal? "Uglednež" se je izživljal nad psi, "ugledneži", ki bi mu morali to preprečiti, pa so mu tiho dovoljevali mučenje živali in ogrožanje ljudi.
>
> No, vsaj božja sodba je tu delovala. Pa upam, da se še izkaže.
Vprašanje je, kam je hodil in kolikokrat je bil nesrečnik na obveznih zdravniških pregledih za svojo dejavnost, ki jih zahteva Zakon o varstvu pri delu (ocena tveganja...). Ali jih je sploh opravljal? Prakso opravljanja - lastnih - zdravniških pregledov bi bilo potrebno preverit pri vseh zdravnikih. Zaradi splošne in njihove osebne varnosti!Navsezadnje se lahko, tako kot vsakemu, zdravje poslabša (utrga npr.....) tudi njim. Lep dan.

MI TAKO imenovana raja res še vedno vemo aj je normalno tu se
strinjam s teboj. Ampak naša vladajoča Avantgarda pa že od leta 45
ne loči več zrna od plevela .... podpirajo pa jo trop novinarjev iz
N571 in pisarijo peticije.....
Sistem je potrebno temeljito prečistiti in napisati novo Slovensko ustavo in zakone , žal tako več ne gre !
Sistem je potrebno temeljito prečistiti in napisati novo Slovensko ustavo in zakone , žal tako več ne gre !

sporočil: 4.602
Če bi kdo naredil resno psihoanalizo tega naroda, bi ugotovil, da
gre v bistvu za spolno zavrte sadomazohiste, ki so se danes
spravili na človeka, ki je imel očitne duševne težave in problem z
dojemanjem lastne identitete. Namen pa jasen. Potešitev svojih
mentalnih sadomazohističnih nagnjenj! Freud bi bil ponosen na vas!

Je politika vedela, kaj vse se je dogajalo v Baričevičevi
garaži?
www.pozareport.si/?I...caID=14635
Koliko časa še nam bo edinole Požareport vir necenzuriranih informacij ?
www.pozareport.si/?I...caID=14635
Koliko časa še nam bo edinole Požareport vir necenzuriranih informacij ?

[zgagar]Preplašen pes pa je najbolj popadljiv.
točno to - starejši dobro vemo da so v bivšem sistemu uvedli totalni teror in nihče ni upal tudi pisniti da ne bi imel problemov z državo - in to stanje se nadaljuje tudi danes saj imajo bivši še vedno vse pod kontrolo in je privid demokracije samo navidezen - sicer pa pes ki laja ne grize
In taka je danes naša vlada; prestrašena, popadljiva, grize kjer more, kjer pa so problemi, da rep med noge in zbeži.
Verjemi, vedo, da se jim bliža konec.

[leonx]Ljudje se bojijo za svoje službe, to je razumljivo.
MI TAKO imenovana raja res še vedno vemo aj je normalno tu se strinjam s teboj. Ampak naša vladajoča Avantgarda pa že od leta 45 ne loči več zrna od plevela .... podpirajo pa jo trop novinarjev iz N571 in pisarijo peticije.....
Razumljivo pa ni, da ogromen odstotek ljudi službe sploh nima in nima nobene možnosti, da jo dobi. To je umetno stanje, ki so ga ustvarili vladajoči, da lahko bolje manipulirajo z nami.
In razumljivo je, da je potreben korenit poseg v sistem, da bomo lahko sploh kaj spremenili.
Jaz recimo politikom prvo leto sploh ne bi dala plače. Hitro bi videli, kdo gre v politiko, ker res želi nekaj narediti, ne pa samo zaslužiti.

sporočil: 4.799
[leonx]Tistemu zadnjemu stavku o NOB je treba dodati še pokvarjen način, kako Zveza borcev za vrednote NOB propagira in vsiljuje svoje vrednote osnovno in srednješolcem.
Objavljam članek Enfrice, ki so ga Finance cenzurirale-umaknile, temo pa so potem zaprli na Financah!
zadnji popravek: enfrice 18:32
Ključ zgodbe je tole: www.pozareport.si/?I...caID=14611
Očitno je kurbinim sinovom slovenske politike samo ta afera še manjkala. To, kar piše Požar, človeku sicer izredno polepša dan, saj dobi potrditev, da sta slovenska politika in mendžment gnoj brez primere v svetu, vendar pa odpira nekaj zelo resnih vprašanj. Gre namreč za to:
-kako je tako pezde, kot je očitno bil kao dr. Baričević sploh lahko na stroške delavcev diplomiralo in potem od države očitno dobilo še koncesijo za opravljanje privatne zdravstvene dejavnosti,
-kakšen je moralni lik politika in menedžerja, ki se hodi zdravit h nekemu pervertiranemu pezdetu, ki ne ve ali je moški ali je ženska in ki z umetnimi kurci fuka krvoločne pse. Konec koncev, kakšen zdravnik je lahko človek s tako psiho?
-kako misli politika izterjati odgovornost predsednika Vrhovnega sodišča, ki očitno ni sposoben opravljati svojega z zakonom predpisanega dela. Glede na to, da je sodišče imelo vse podatke, bi morali pred izdajo odločbe o vrnitvi psov zazvoniti vsi alarmni zvonci. Pa niso, tako kot niso ob 20 letnem dogajanju Kučanovega organizianega kriminala.
-žrtev teh psov izpred dveh let naj toži kurbine sinove slovenske politike za milijonsko odškodnino, ker so temu gnoju od Barićevića, ki je še psom obračal želodec, dajali vse ugodnosti in privilegije.
Dan, ko je Požar objavil ta prispevek o pankrtu Baričeviću in njovih psih, bi morali razglasiti za državni praznik Resnice o tej državi. Politikantska banda, ki 20 let ne dela drugega, kot da onemogoča sposobne ljudi (Pahor je 15 let v parlamentu dvigoval roko za kriminalne apetite Kučanove lopovske bande) in krade delavce, se zdravi pri pedru, ki ni hotel biti ženska in je čutil potrebo po dogajanju umetnih kurcev v svojih psih. Ni čudno, da so mu? potem tako manjkali, he, he,...In kako smešna je sedaj šele odloča Vrhovnega sodišča, he, he,...
Take stvari se dogajajo smao zato, ker v tej državi ni dovoljeno, da bi se stvari dogajale po svoji normali naravni poti, ampak je njihovo dogajanje dovoljeno samo preko sprevrženih poti, ki se potem pometajo pod preprogo.
Očitno Pahor ne bo prišel v zgodovino smao kot maneken in Barbika, ampak tudi kot slovenski Elagabal, he, he,...Še končati bi moral podobno, he, he,...Tako kot borci NOB, ki jim je leta 1945 od vsega najbolj manjkal metek iz angleške pištole v tilniku. In ta gnoj bi sedaj, sredi krize rad obnavljal nek kurčev spomenik v Držgošah. Banda komunajzerska.
Enfrice.
forum.finance.si/?ar...eid=270807
Vsi, ki mislimo s svojo glavo nam ni odveč čas porabljen na "oslarijah in vrednotah", ki jih borci propagirajo. Vprašalnik, bolje rečeno pamflet, so objavili na prvi strani www.zzb-nob.si/aktualno/ kot POVABILO OSNOVNOŠOLCEM IN DIJAKOM.
Šamponiranje glav se nadaljuje !

sporočil: 231
Pia
kaj naj rečem drugega, kot da se ponovno strinjam s teboj. :-)
Pa naj te še kdaj "zanese".
kaj naj rečem drugega, kot da se ponovno strinjam s teboj. :-)
Pa naj te še kdaj "zanese".

sporočil: 2.641
[miroko]Odlično ! V nobeni (normalni) državi taka svinjarija ne bi ostala samo svinjarija. Ker medijski aparat v večjem delu stoji ob strani in si misli svoje ob prisotnem anonimnem onanniranju po forumih, bo zanimivo, kako se bo zadeva razvila. Tudi če jutri npr. zaprejo patrijskega osumljenca jim razplet tega obscenega vulgarizma ne sme uiti.
Vsak od nas ima pravico stvari videti skozi svojo prizmo, tako tudi sam gledam Slovenijo skozi mojo prizmo.
V komunizmu ni bilo poguma in volje, da bi se uprli zločinskemu sistemu (nekateri smo vseeno poskušali in plačali visoko ceno), po osvoboditvi 1990-1991 pa ste imeli možnost.
Leta 1992 ste izvolili Kučana - komunista in LDS ter SD, ki sta bili in sta še danes naslednici zločinske partije ZK. To ste nadaljevali in še nadaljujete, in isti vzorci obnašanja, vodenja, kadrovanja, sojenja,... se prenašajo naprej.
Človeka, ki je z dušo in srcem živel za Slovenijo, demokrata dr. Pučnika pa ste ignorirali. Bili ste proti lustraciji ljudi, ki so 50 let teptali vaše človekove pravice, ropali, pobijali in vladali z strahom in terorjem. Bili ste proti drugačni, demokratični prihodnosti. Celo več, na volitvah ste jih in jih še vedno, nagradili, tudi ali predvsem zaradi ideološko pohabljenih novinarjev (F571) brez hrbtenice. Tudi v prihodnje ne pričakujte izboljšanja pravne države, sodstva, policije, državne uprave..., ker dokler se sami ne spremenite, se njim nitreba. To si navsezadnje zaslužimo.
Ta tragičen dogodek, bi moral služiti kot znak za premislek; NISMO NA PRAVI POTI.

sporočil: 702
"Mogoče bodo politiki začeli bolj resno delati zakone po meri ljudi
in za ljudi."
----------
Tekst je poln sprenevedanja.
Politiki delajo zakone za ljudi, za rajo. Zanje ne veljajo.
----------
Tekst je poln sprenevedanja.
Politiki delajo zakone za ljudi, za rajo. Zanje ne veljajo.

sporočil: 2.641
[s56a]Stari ni šlo za varnost otrok v tem primeru. Milančanka je iz smučanja reagirala z patruljami, saj veš za trojke in način iz zgodovine ne ?
>Ko bi za prijavo divjega psa ali voznika zadoščal posnetek z mobitelom, bi potrebovali eno sliko in eno pošiljanje po internetu.
beta.finance-on.net/...Natasa.jpg
Posnetek 30 kg "nevarnega" psa brez vrvice z otroci na poti "spomina in tovaristva" pred vceranjo patruljo policije. Drzava ocitno slabo poskrbi za varnost prebivalcev, ko smo na vrhu liste samomorov! Tudi pokojnino mi ni zvisala pa sse Erjavca odstavila...
Štitijo pa ne tebe ali ostalih ampak "pot spominov in tovarištva". Te dni je pes tam, po njihovo kar žalitev...