Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Družina Baričevič: Tragični dogodek se izrablja v politične namene
sporočil: 8.684
A si predstavljate kakšna gonja proti vladi bi bila, če bi bil
sedaj na oblasti JJ in bi bil kmetijski minister SDS človek ????
Udba že študira kako bi v to pasjo afero namočila JJ, v Murgenlandu
sploh ne ugasnejo luči , cele noči tuhtajo ...
sporočil: 12.861
Prepričan sem, da je nekdo pobrisal malo daljši komentar Enfriceja
na to temo. Sarkastičen ampak odličen.
Pa kaj se greste?
Pa kaj se greste?
sporočil: 2.641
[s8t]DA NE BO REZULTANTA NA KONC, DA GA BOMO ŠE HVALIL :):)
> [NICKNAME]
>
> :)
> Požar - Wikipedija, prosta enciklopedija
> Požár je nenadzorovano širjenje ognja v prostoru...
>
> tegale pa niso vedeli komuinjare.
forum.finance.si/?m=...766&single
:)) Mataj je nezmotljiv.
sporočil: 9.501
A si predstavljate kakšna gonja proti vladi bi bila, če bi bil
sedaj na oblasti JJ in bi bil kmetijski minister SDS človek
????
..zlahka...Palčkova prelatura bi na stadjonu za Bežigradom postavila tiskovno središče ..Na trgu Republike bi postavili Janšev kip,kamor bi vodili Ljubljančani pse lulat
..zlahka...Palčkova prelatura bi na stadjonu za Bežigradom postavila tiskovno središče ..Na trgu Republike bi postavili Janšev kip,kamor bi vodili Ljubljančani pse lulat
sporočil: 9.501
Glede na to, da opozicija ni posebaj glasna , bi bilo zanimivo
izvedeti zakaj ?
a ji je sploh treba kaj govoriti? A si ne levakarski izhodnostrategiki sami zabijate vil v vampe?
a ji je sploh treba kaj govoriti? A si ne levakarski izhodnostrategiki sami zabijate vil v vampe?
sporočil: 488
Na tej strani najdete Pogačnika na volilni (plačilni) listi
LDSa.
volitve.gov.si/dz200...steve7.htm
Isto kot Šoltesa. Potem Zalar da izjavo, da ga je Šoltes vprašal za mnenje (glej kakšen neodvisen organ) preden je potunkal Erjavca.
Isto kot Šoltesa. Potem Zalar da izjavo, da ga je Šoltes vprašal za mnenje (glej kakšen neodvisen organ) preden je potunkal Erjavca.
LDSa.
LDSa.
sporočil: 1.513
[xxxlpv1]Predsednik računskega sodišča je na volilni listi LDS????
Na tej strani najdete Pogačnika na volilni (plačilni) listi LDSa.
sporočil: 12.861
[s8t]Pravkar sem hotel poslati pobrisan Enfricejev post enemu kolegu, naj se še on reži.
Meni so v torek tudi enega, v katerem sem samo - kot prvi - omenil dejstvo, da je pokojnega zastopala odvetniška pisarna Senica.
Kaj se greste?
Prekleta policijska država in vsi opranoglavci, ki kar sami počnejo, kar so jih po komunajzarsko naučili. Priden, kuža, k nogi.
Zadnja sprememba: anon-166469 06.02.2010 22:42
Lahko izbrišejo vse poste, zažgo vse knjige, pobijejo na 100 000
ljudi .,.,. ,želje po resnici in resnice v nas ne morejo uničiti.
NIKOLI !
sporočil: 1.675
[rava]Ah crap, pomotoma sem kliknil "neprimerno", ko sem te hotel citirati :-(
> [s8t]
> > [s8t]
> > > [macon]
> > > Prepričan sem, da je nekdo pobrisal malo daljši komentar Enfriceja na to temo. Sarkastičen ampak odličen.
> > >
> > > Pa kaj se greste?
> >
> > Meni so v torek tudi enega, v katerem sem samo - kot prvi - omenil dejstvo, da je pokojnega zastopala odvetniška pisarna Senica.
> >
> > Kaj se greste?
>
> Evo, citirani post je bil cenzuriran, a je cenzor pozabil pobrisati še citiranje avtomobilista. :))
> forum.finance.si/?m=...666&single
>
> Boš zdaj končal delo?
pa res ni tega posta :(
> [s8t]
>
> > sopranos, lastnik, ki ga zastopa odvetniška pisarna Senica, je izkoristil prav vse pravne možnosti, da bi preprečil realizacijo usmrtitve psov. Beri na linku.
> > www.siol.net/sloveni...astif.aspx
> >
> > Meni se zdi zgodba naravnost popoln razplet.
>
No, hotel sem pa rečt: ej finance, ne ga srat, bomo izvedli enomesečni bojkot in sponzorji ne bodo veseli :P
Kam so izginili dokazi?
Po poročanju omenjene televizije so se v prid vračilu psov vrstili pritiski, ti se nadaljujejo tudi danes, potem ko so v javnost pricurljali podatki, da so veterinarji na bulmastifih opazili znake zlorabe.
Pomenljivo je tudi, še poroča televizija, da so izginile vse tri kopije dokaznih posnetkov simulacije, s katero je posebna komisija preverjala, ali so Beričevičevi bulmastifi primerni za vrnitev lastniku. Dokaze je hranila pisarna odvetnika Mira Senice, tudi osebnega prijatelja Baričeviča in hkrati partnerja ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal.
www.zurnal24.si/slov...vic-159173
Po poročanju omenjene televizije so se v prid vračilu psov vrstili pritiski, ti se nadaljujejo tudi danes, potem ko so v javnost pricurljali podatki, da so veterinarji na bulmastifih opazili znake zlorabe.
Pomenljivo je tudi, še poroča televizija, da so izginile vse tri kopije dokaznih posnetkov simulacije, s katero je posebna komisija preverjala, ali so Beričevičevi bulmastifi primerni za vrnitev lastniku. Dokaze je hranila pisarna odvetnika Mira Senice, tudi osebnega prijatelja Baričeviča in hkrati partnerja ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal.
www.zurnal24.si/slov...vic-159173
[rava]
v tem s8t-jevem postu pa res ni bilo nič takega, kar bi se moralo cenzurirati.In to je najbolj zaskrbljujoče, saj gre zato lahko zgolj za cenzuro, naročeno z ministrstva za Resnico.
sporočil: 5.146
Zadnja sprememba: anon-9013 06.02.2010 23:06
[macon]
> [s8t]
>
> Meni so v torek tudi enega, v katerem sem samo - kot prvi - omenil dejstvo, da je pokojnega zastopala odvetniška pisarna Senica.
>
> Kaj se greste?
Pravkar sem hotel poslati pobrisan Enfricejev post enemu kolegu, naj se še on reži.
Prekleta policijska država in vsi opranoglavci, ki kar sami počnejo, kar so jih po komunajzarsko naučili. Priden, kuža, k nogi.
Pa me res banda komunistična briše. Lepo sem po točkah navedel, kaj se mi zdi narobe in oni me brišejo. Banda komunistična. Kakšen finančen časnik so Finance, če lahko neoudba v njih deluje v nasprotju s 1. in 5. amandmajem h ameriški ustavi.
ad1) pravica do svobode tiska,
ad5) Due process glede fizične osebe.
Očitno ni dovolj, da ima Pahor Sharone Stone na steni, bo moral obesiti še amandmaje h ameriški ustavi.
Enfrice.
sporočil: 1.513
[owhe]In kje so sedaj novinarji? Mogoče podpisujejo peticijo, da jo bodo čimprej poslali v EU?
> [rava]
> v tem s8t-jevem postu pa res ni bilo nič takega, kar bi se moralo cenzurirati.
In to je najbolj zaskrbljujoče, saj gre zato lahko zgolj za cenzuro, naročeno z ministrstva za Resnico.
sporočil: 2.478
Zadnja sprememba: anon-10003 06.02.2010 23:13
Počakaj, da pride iz Indije še ate Turek,pa nas bodo vse
pobrisali,kateri nismo ovce.Prokleta skorumpirana banda,zdaj pa tudi mene že počasi vleče na demonstracije,čeprav nisem neki pristaš nasilja.
sporočil: 949
[enfrice]E stari nisi opazil kdo se je pojavil ? Treba bi jih bilo poimensko označiti, da ljudje izvedo, da golazen diha še marsikje...
> [macon]
> > [s8t]
> >
> > Meni so v torek tudi enega, v katerem sem samo - kot prvi - omenil dejstvo, da je pokojnega zastopala odvetniška pisarna Senica.
> >
> > Kaj se greste?
>
> Pravkar sem hotel poslati pobrisan Enfricejev post enemu kolegu, naj se še on reži.
>
> Prekleta policijska država in vsi opranoglavci, ki kar sami počnejo, kar so jih po komunajzarsko naučili. Priden, kuža, k nogi.
Pa me res banda komunistična briše. Lepo sem po točkah navedel, kaj se mi zdi narobe in oni me brišejo. Banda komunistična. Kakšen finančen časnik so Finance, če lahko neoudba v njih deluje v nasprotju s 1. in 5. amandmajem h ameriški ustavi.
ad1) pravica do svobode tiska,
ad5) Due process glede fizične osebe.
Očitno ni dovolj, da ima Pahor Sharone Stone na steni, bo moral obesiti še amandmaje h ameriški ustavi.
Enfrice.
V smislu :
..Ta možicelj malega uma se je ponovno in nezakonito usidral na Financah in v okviru udbovsko uzurpirane uredniške politike izvaja cenzuro vsega, kar ne podpira temeljev Kučanovega fašizma.
sporočil: 2.080
Par zaključkov:
pokojna partnerja nominirat za darwinovo nagrado, ker sta se uspela odstranit iz človeške populacije.
bojkot lekarne in ordinacije
zahtevat takojšen odstop vseh vpletenih, saj ne moremo bit država, ki ji vlada klika, ki poriva pse
pomagat megliču kjerkoli se da.
pokojna partnerja nominirat za darwinovo nagrado, ker sta se uspela odstranit iz človeške populacije.
bojkot lekarne in ordinacije
zahtevat takojšen odstop vseh vpletenih, saj ne moremo bit država, ki ji vlada klika, ki poriva pse
pomagat megliču kjerkoli se da.
Pa z kakšno pravico nam oni brišejo te komentarje. Imam občutek da
živim v S.Koreji ali v Yugi leta 88 !
sporočil: 5.146
[s8t]
Napiši še enkrat, pa bomo naredili copy-paste na računalnik in kopirali nazaj, če bo cenzor še vztrajal. :)))
Tu je sedaj drug problem. Kdo si upa brisati, kar Enfrice napiše? Frankl, pizda ti materina, vrni takoj moj post na svoje mesto. Da ne bi koga ubrisal še bolj, kot so onega prasca ubrisali psi, ki jih je fukal.
Znano je, da slovenski zdravniki ne delajo nečloveških eksperimentov samo z živalmi, amapak tudi z živimi pacienti, katerih zdravljenje plačuje Zavod za zdravstveno varstvo Slovenije.
Zakaj pa mislite, da na Zdravstveni zbornici odstopa vse po vrsti? Zato, ker zbornica ne more (noče) obravavati primerov, ko so zdravniki v bolnišnicah (Šempeter pri Gorici) dokazano ubijali paciente, ki bi lahko živeli še leta in leta, zgolj za svojo zabavo. Kljub temu ne zbornica in ne policija nista naredila ničesar. Očitno je, da Pahor drži embargo nad informacijami, kako so njegovi sovaščani v Bolnišnici dr. Franca Derganca v Šempetru pri Gorici ubijali svoje paciente. Ne hodite v to bolnišnico tudi, če se udarite samo v roko, ker boste gotovo iz nje odšli z nogami naprej.
Enfrice.
Roko na srce sem pričakoval kaj več :P
Sprememba spola sama po sebi pa res ne bi smela biti merilo, po katerem ocenjujemo človeka. A smo liberalci, a smo liberalci samo dokler ne bi plačevali davkov?
Tisto s psi je pa seveda povsem druga zgodba, če drži.
Sprememba spola sama po sebi pa res ne bi smela biti merilo, po katerem ocenjujemo človeka. A smo liberalci, a smo liberalci samo dokler ne bi plačevali davkov?
sporočil: 4.602
Zadnja sprememba: dronyx 06.02.2010 23:40
Jaz niti ne dvomim, da se pri nas prakticira tudi nekrofilija. Ob
takšni eliti, bože moj...
Elagabal ?
de.wikipedia.org/wiki/Elagabal
Elagabal (lat. Elagabalus ili Heliogabalus) rimski car (203. - 11. ožujka 222.) znan i kao Heliogabal ili Marko Aurelije Antonin.
hr.wikipedia.org/wiki/Elagabal
svaasta.blog.hr/2007...ivotu.html
de.wikipedia.org/wiki/Elagabal
Elagabal (lat. Elagabalus ili Heliogabalus) rimski car (203. - 11. ožujka 222.) znan i kao Heliogabal ili Marko Aurelije Antonin.
hr.wikipedia.org/wiki/Elagabal
svaasta.blog.hr/2007...ivotu.html
sporočil: 949
> Enfrice.Pravilno. če si se ob case Shaman kaj naučil :)
SUPER, da si ponovno objavil !!! Sem si že skopiral na SVOJ PC, ker bo cenzor gotovo vse zbrisal !
[owhe]Naša samozvana "Avantgarda" je namreč s temi dogotki dokazala, da ji ni nič in nobena stvar sveta - Dekadenaca je v polnem zamahu, laž postaja vrednosta, sprevrženost pa liberano dejanje.... tkole mamo !
Roko na srce sem pričakoval kaj več :P