Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: Lep pozdrav iz Vršiča
Strani: 1
sporočil: 13.653
Zadnja sprememba: Gustl 13.01.2010 10:32
Posredujem pozdrave s8t:Pozdrav za bralce Finance.si z vetrovnega vrha Vrsica. Cesta je zaradi nevarnosti plazov spluzena do vrha samo s primorske strani. Za Eskime Lp, s8t
beta.finance-on.net/...374934.PNG
beta.finance-on.net/...375144.PNG
sporočil: 9.214
Fajn to, zdaj pa postavite tu in se marsikje trajne kamere, ki
posiljajo sliko enkrat na 15 minut, npr. ;)
sporočil: 5.933
Predlogi ti še vedno ne grejo in ne grejo.
Če greš v Vršič, potem pošiljaš lepe pozdrave iz Vršiča. Če pa greš na Vršič, pa pošlješ lepe pozdrave z Vršiča. Daj si že enkrat zapomni, da se je edina možna kombinacija:
- v in iz; ter
- na in z/s.
Ne moreš bit tak šalabajzer, no.
Če greš v Vršič, potem pošiljaš lepe pozdrave iz Vršiča. Če pa greš na Vršič, pa pošlješ lepe pozdrave z Vršiča. Daj si že enkrat zapomni, da se je edina možna kombinacija:
- v in iz; ter
- na in z/s.
[Vinci]Ma ja no, daj mi mir :)
Predlogi ti še vedno ne grejo in ne grejo.
- v in iz; ter
- na in z/s.
Lahko sem še večji šalabajzer, brez skrbi...
sporočil: 5.397
[Gustl]
Posredujem pozdrave s8t:
Pozdrav za bralce Finance.si z vetrovnega vrha Vrsica. Cesta je zaradi nevarnosti plazov spluzena do vrha samo s primorske strani. Za Eskime Lp, s8t
beta.finance-on.net/...374934.PNG
beta.finance-on.net/...375144.PNG
u bravo! kaj pa počne gor? a kdo ve, če se da sankat dol?
novica
Zadnja sprememba: Vinci 13.01.2010 10:46
Ni prav dosti snega. Kako pa to, da ste šli gor? Škoda, da je vsak
dan oblačno. Bi verjetno lahko nastale super slike, če bi kaj sonca
pogledalo skozi oblake.EDIT: Aja, nisi bil ti tam.
[Vinci]Jaz samo posredujem pa še pol me jebete :) Dobrota je sirota :)
Ni prav dosti snega. Kako pa to, da ste šli gor? Škoda, da je vsak dan oblačno. Bi verjetno lahko nastale super slike, če bi kaj sonca pogledalo skozi oblake.
EDIT: Aja, nisi bil ti tam.
[Gustl]Tebe se prime. Od Črta, na primer, se pa odbije. :)
> [Vinci]
> Ni prav dosti snega. Kako pa to, da ste šli gor? Škoda, da je vsak dan oblačno. Bi verjetno lahko nastale super slike, če bi kaj sonca pogledalo skozi oblake.
>
> EDIT: Aja, nisi bil ti tam.
Jaz samo posredujem pa še pol me jebete :) Dobrota je sirota :)
[Vinci]On ima daljšo kilometrino in ve, da je to edini način preživetja :) Jaz sem pa še naiven :)
Tebe se prime. Od Črta, na primer, se pa odbije. :)
sporočil: 28.157
[rava]we move in mysterious ways
> [Vinci]
> Tebe se prime. Od Črta, na primer, se pa odbije. :)
popolnoma nasprotne izkušnje.
pol pa vedi kaj je res :/
sporočil: 8.690
[novica]Ne ga biksat, Novica. Jaz sem se točno na 20. rojstni dan polomil, ko sem smučal dol preko serpentin po celem snegu. En dan prej je pa smrt storil en zdravnik, zamejc iz okolice Trsta, ki je zgrmel dol nekje pri Tamarju na neki zimski turi po Julijcih.
> [Gustl]
> Posredujem pozdrave s8t:
>
> Pozdrav za bralce Finance.si z vetrovnega vrha Vrsica. Cesta je zaradi nevarnosti plazov spluzena do vrha samo s primorske strani. Za Eskime Lp, s8t
>
>
> beta.finance-on.net/...374934.PNG
>
> beta.finance-on.net/...375144.PNG
u bravo! kaj pa počne gor? a kdo ve, če se da sankat dol?
novica
Počakaj še kakih 1.500 let, da pride globalno segrevanje, pa boš lahko januarja češnje nabiral na Vršiču.
[Gustl]Bip! Uporabili ste neprimeren izraz bip! jebati je enako xxxx bip! pravna služba Velikega brata proučuje čustveni zločin bip! ovadba v konstrukciji bip! uporabite izraz "me seksualno nadlegujete" bip ! v naslednjih 13 min 24 sek bip! sicer se bo sprožil avtomatski odzivnik na firmi Zlovešči pravniki bip! ....
> [Vinci]
> Ni prav dosti snega. Kako pa to, da ste šli gor? Škoda, da je vsak dan oblačno. Bi verjetno lahko nastale super slike, če bi kaj sonca pogledalo skozi oblake.
>
> EDIT: Aja, nisi bil ti tam.
Jaz samo posredujem pa še pol me jebete :) Dobrota je sirota :)
sporočil: 5.397
[purinoli]jaz bi se pa enkrat šel zadričat dol z vršiča.
> [novica]
> > [Gustl]
> > Posredujem pozdrave s8t:
> >
> > Pozdrav za bralce Finance.si z vetrovnega vrha Vrsica. Cesta je zaradi nevarnosti plazov spluzena do vrha samo s primorske strani. Za Eskime Lp, s8t
> >
> >
> > beta.finance-on.net/...374934.PNG
> >
> > beta.finance-on.net/...375144.PNG
>
>
> u bravo! kaj pa počne gor? a kdo ve, če se da sankat dol?
> novica
Ne ga biksat, Novica. Jaz sem se točno na 20. rojstni dan polomil, ko sem smučal dol preko serpentin po celem snegu. En dan prej je pa smrt storil en zdravnik, zamejc iz okolice Trsta, ki je zgrmel dol nekje pri Tamarju na neki zimski turi po Julijcih.
Počakaj še kakih 1.500 let, da pride globalno segrevanje, pa boš lahko januarja češnje nabiral na Vršiču.
novica
[rava]Imam idej, skoraj kot Edi Prvi. Za začetek prosim za strokovno mnenje, a bi šlo tole? : sšestoekstremitetonadlegovanje ( za nas, ki jih imamo 6) ali pa za vas s petimi :
:)))))) hehe Puri
izraz "seksualno nadlegovanje" nikakor ni enakovreden izrazu "jebanje", kajti prvi je enoznačen, slednji pa večpomenski. razlika med "forumaš jebe admina" in "forumaš seksualno nadleguje admina" je dokaj očitna.
nekaj drugega se bo treba izmisliti.
znajvišjoekstremitetozavajanjezavstopvnajnižjo depresijo
sporočil: 28.157
[rava]hopefully
razlika med "forumaš jebe admina" in "forumaš seksualno nadleguje admina" je dokaj očitna.
Strani: 1