Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Neumno sočutje Boruta Pahorja
sporočil: 5.146
Po mojem je Pahor toliko levičarsko indoktriniran, da mu sploh ni
jasno, kaj se je v zadnjih 15 letih v Sloveniji dogajalo in kaj je
pri tem imela njegova ZLSD.
Na vsak način ekonomist Pahor ni in takim se potem rado dozdeva, da obstajajo neke tretje in četrte poti. Vendar so bili ti levičarski štosi možni samo nekje v času Brandta. Ne toliko zaradi njega kot zaradi dejstva, da je takratna tehnologija produkcije v Nemčiji bila prišla do neke meje, katere ni mogla kar tako preskočiti. V ta vmesni prostor upočasnjenega družbenega dogajanja tehnologije pa so se naselili Brandtovi levičarji in 'ugotovili', da so iznašli 'tretjo pot'. V bistvu pa se je bilo takrat dogodilo samo to, da produkcijske sile še niso prišle v nasprotje z družbenimi odnosi. Ko se je v poznih sedemdesetih slednje dogodilo, stopi na čelo družbene prenove, skladno z Marxom, Reagan. Reagan pomete s konzervativno Brandtovo 'tretjo potjo' in omogoči nov družbeni razvoj.
Kot je razvidno, se je ta film o 'tretji poti' že gledal, le Pahor ni toliko inteligenten, da bi ga lahko razumel.
Da je Pahor globoko zabredel, se vidi po tem, s kakšno radostjo je sprejel Ropa, katerega so LDS poslali razdirati tisti, proti katerim se je Pahor v ZLSD boril. Namesto, da bi se Pahor rešil bebavega Lukšića, je nabavil še bedaka in lopova Ropa. Komično, kako hitro se lahko podre vse, kar nek politik deset let gradi.
Enfrice.
Na vsak način ekonomist Pahor ni in takim se potem rado dozdeva, da obstajajo neke tretje in četrte poti. Vendar so bili ti levičarski štosi možni samo nekje v času Brandta. Ne toliko zaradi njega kot zaradi dejstva, da je takratna tehnologija produkcije v Nemčiji bila prišla do neke meje, katere ni mogla kar tako preskočiti. V ta vmesni prostor upočasnjenega družbenega dogajanja tehnologije pa so se naselili Brandtovi levičarji in 'ugotovili', da so iznašli 'tretjo pot'. V bistvu pa se je bilo takrat dogodilo samo to, da produkcijske sile še niso prišle v nasprotje z družbenimi odnosi. Ko se je v poznih sedemdesetih slednje dogodilo, stopi na čelo družbene prenove, skladno z Marxom, Reagan. Reagan pomete s konzervativno Brandtovo 'tretjo potjo' in omogoči nov družbeni razvoj.
Kot je razvidno, se je ta film o 'tretji poti' že gledal, le Pahor ni toliko inteligenten, da bi ga lahko razumel.
Da je Pahor globoko zabredel, se vidi po tem, s kakšno radostjo je sprejel Ropa, katerega so LDS poslali razdirati tisti, proti katerim se je Pahor v ZLSD boril. Namesto, da bi se Pahor rešil bebavega Lukšića, je nabavil še bedaka in lopova Ropa. Komično, kako hitro se lahko podre vse, kar nek politik deset let gradi.
Enfrice.
sporočil: 1.074
shaman je napisal(a):Pa kaj je s tabo? A te je zapustil smisel za humor?
Mićo jebo te Hitler,
Tvoj komentar mi funkcionira le, če na tovariša Boruta gledam kot na Sarajevski atentat, torej zgolj povod, ki si ga izrabil da si do tovariša Boruta sarkastičen in da obenem na (duhovito?) sofisticiran način (ne)posredno obračunavaš z Janšo in Ropom.
MM
sporočil: 1.524
Mićo, you almost got me there. Zapriseženi liberalec roti
"taluštkane" komuniste naj se zabožjovoljo znebijo "tagrdih". You
could've fooled me.
Ain't but one kind of communist- The worst there is!
Ain't but one kind of communist- The worst there is!
sporočil: 5.712
v politiki lahko pri nas greš le od enega do drugega bleferja
ugotavlja Mičo, vmes pa je kaka marjanca, ki te "položi" na oltar
žrtovanja za cilje teh bleferjev sama pa je tako in tako od njih
(bleferjev) "jebena stranka" na račun ženskih kvot, kar ji ženskici
zadošča za njene skromne cilje.
Kot volilec lahko torej le milo zajočeš ker ni kaj pametnega za volit.....tisti ki bi kaj veljali pa so v megli in zaradi marjanc jih ne bo na spregled.
Kot volilec lahko torej le milo zajočeš ker ni kaj pametnega za volit.....tisti ki bi kaj veljali pa so v megli in zaradi marjanc jih ne bo na spregled.
sporočil: 5.199
Zadnja sprememba: tstih 11.04.2007 07:22
Jaz pa mislim, da si na čelo SD zasluži priti izkušeni, za stranko
zaslužni in izredno agilni Miran Potrč in upam, da se bo to
potem, ko bo Borut postal predsednik tudi zgodilo.
sporočil: 8.543
micom je napisal(a):so ga zagrizeni verniki micom-a že kdaj posedovali?
Pa kaj je s tabo? A te je zapustil smisel za humor ?
MM
sporočil: 467
Mićo, sredi pluvanja po Pahorju (morda upravičeno) pa pluvanje po
Kaltnekarju res nima osnove (ne človeške ne politične). Pa še to:
Pahor ni ekonomist, zato se obdaja z njimi - čeprav tipa Rop! To
res ni modro, a dokazuje iskanje kadrov za morebitno vladanje.
sporočil: 57
ma, pojma nimate kaksna krivica se godi mrkaicu. fant je toliko
funkcionalno pismen, da bi ze zdavnaj moral pobasati vse ekonomske
nagrade tega sveta. pa nic ne kane... zarota komunistov, vam
pravim.
sporočil: 5
Mene pa zanima kakšen bi bil članek, če bi Mičo enkrat pisal
o sebi. Takšen gobcač kot je bi se verjetno utopil v svojih lastnih
plunkih.
sporočil: 1.123
Ko bo prisel na celo SD npr. Potrc, potem bo stranka zopet adijo.
To da je pa vzel Ropa v svoje vrste, pa lahko Pahorju stejemo res
samo za minus. Nekdo ki verjame v svojo stranko, ko je na oblasti
in jo zapusti, ko je v opoziciji, taksen nima trdnega misljenja,
ampak je prevrtljiv v svoje namene. Boj se teh ljudi. Slabsi od
Ropa in co. je se samo Lahovnik in co.
sporočil: 154
bpusnik je napisal(a):
Ko bo prisel na celo SD npr. Potrc, potem bo stranka zopet adijo. To da je pa vzel Ropa v svoje vrste, pa lahko Pahorju stejemo res samo za minus. Nekdo ki verjame v svojo stranko, ko je na oblasti in jo zapusti, ko je v opoziciji, taksen nima trdnega misljenja, ampak je prevrtljiv v svoje namene. Boj se teh ljudi. Slabsi od Ropa in co. je se samo Lahovnik in co.
To mu ne moremo šteti za klasičen minus - tip ima dolgove in navodila iz ozadja, zato mora včasih sklonit glavo dol. Lahko bi rekli, da je Ropu vsaj v nekih pogledih enakovreden.
Zadnja sprememba: anon-36971 11.04.2007 08:27
shaman je napisal(a):ne čitam več te duhamorne strokovne literature. je pač prezahtevno branje za moj nizek marsovski IQ...
Tudi jaz tebe tovariš Moneta neizmerno ljubim in spoštujem. Zlasti mi ugaja, ko mi tako bogato in takorekoč nesebično in razsipno deliš komplimente.
P.S. Ti si najbrž Mićotov članek, že v štartu doživel in razumel kot sofisticirano zajebancijo na račun marsofcef.
LP shaman
P: takim izjavam smo sicer v naši nekdanji partijski celici rekli "tovariška samokritika":
"...V tem primeru se opravičujem seveda.
Bolje je da gre za slab dan pri meni, kot pa da bi pri tebi šlo za bognedaj te vrste popuščanje..."
sporočil: 678
Tale članek je eno samo pljuvanje in zmerjanje. Zelo nizkotno in
žaljivo .MM je pa res že toliko star, da bi svoja stališča lahko
malo bolj diplomatsko predstavil. Še sreča ga nimamo v vladi!MM you
suck!
sporočil: 474
Vezenje avtorja o "novih upih socialdemokracije" in vobče njegova
dobrohotnost do "levice", stare, mlade ali katerekoli,pa četudi
"kritična", je verodostojna toliko kot kameleonova do katerekoli
barve. Se ponuja namesto Lukšiča, magari preko Tržiča? Pa še
to: Friedman torej ni imel nič s Pinochetom, kali? Je to
avtor povedal Lukšiču v obraz?? Like fuck he has.
sporočil: 107
resno sprašujem g. frankla če so članki mm-a resnično največ kar
premorejo finance. vsi članki so domala isto nakladanje (ima samo
srednješolsko izobrazbo, nima referenc, nima objavlenih člankov v
tujih revijah bla,bla,bla)dragi mm če so tvoji strokovni članki
podobni nakladanju v financah potem ojoj !! stroki.
no na to nakladanje se potem oglasijo še bolj topoumni komentarji a la shaman - te komantarje lahko človek prebira
samo v bližini ali na WC-ju.
mm je kot " wunderkind "
samo ne pri devetih letih ampak pri štiridesetih:
zjutraj rešuje težke matematične probleme ( brez dvoma je nadpovprečno pameten) popoldne pa se igra z barbikami ali piše članke za finance.
no na to nakladanje se potem oglasijo še bolj topoumni komentarji a la shaman - te komantarje lahko človek prebira
samo v bližini ali na WC-ju.
mm je kot " wunderkind "
samo ne pri devetih letih ampak pri štiridesetih:
zjutraj rešuje težke matematične probleme ( brez dvoma je nadpovprečno pameten) popoldne pa se igra z barbikami ali piše članke za finance.
shaman je napisal(a):
V tem primeru se opravičujem seveda.
Bolje je da gre za slab dan pri meni, kot pa da bi pri tebi šlo za bognedaj te vrste popuščanje.
P.S. Jebiga stari, očitno so me te kleptomanske kreature premaknile tako globoko v antikomunizem, da sem si poškodoval tudi center za humor, kajti v jako sofisticiranih mejnih položajih očitno odpoveduje. Nej dobro, nej dobro!
no saj to je bilo za pričakovat. naš marsovec , večni romantik alias shaman je spet doživel katarzo in enegasvojih najlepših dni. oglasil se mu je sam mičo mrkaić.
ALKOkola je napisal(a):kako dolgo še? pri taki uredniški politiki mora biti doza vedno večja...
ja mengeš, nisi dojel sistema Financ - Važna je provokacija - da je branost visoka :)
P:zveličavnim jurišnikom takega stila pa sapa že močno pušča. še dobro, da so tako napihnjeni. nekaj časa bo že še zdržalo...
sporočil: 41
aaaaaaaah...you solve the mystery of the
world...congratulations...evil forces will rule the planet but the
world is not enough...
...psychooo a daaa-aa
...psychooo a daaa-aa
shaman je napisal(a):to, da si nadpovprečno inteligenten je pogoj za biti kreten?
Še sreča, da je tu na forumu z nami globokoumni marsofski komentator tvojega kova. Mene kar srh spreletava od tvoje globokoumnosti in ostroumnosti. Najbolj so mi všeč tvoji enostavčni izbljuvki iz katerih se da zalo veliko razbrati.
P.S. Zakaj kranclaš - napisal bi na kratko: Micom je kreten , shaman pa topoumen. V tvojem stilu. A, ja to naj bi bilo bogato argumentiranje a la mengešvaroš.
LP shaman
P: zjutraj rešuje težke matematične probleme ( brez dvoma je nadpovprečno pameten) popoldne pa se igra z barbikami ali piše članke za finance.
sporočil: 439
Glej ga zlomka, tale izdelek nima na videz ne repa ne glave. Ko pa
ga pogledamo skozi prizmo trenutne politične situacije in ga
razčlenimo na elementarni uvod, jedro in zaključek bistvo članka ni
več tako zamegljeno.
GLAVA:
""Današnja kolumna je kolumna priznanj. Priznam, komunist Borut Pahor mi ni povsem antipatičen. Fant je intelektualno sicer povprečnež, ne ve dobro, kaj govori, in njegovo delovanje nima nikakršne vsebine, samo lupina ga je, je postmoderni politik.""
IN
REP:
""Borut, pamet v glavo, reši se kadavrov, kmalu bo prepozno!""
VMES PA ŠE JUD-EŽNO ZLIVANJE GNOJNICE IN BLEFERSKO POSIPANJE S PEPELOM, s čimer MM zamegljuje bistvo in nahrani lačne vernike.
Smiselno je prebrati samo glavo in rep, ki nam povesta, da si MM vseeno ne želi zapreti vrat za svoj politični revival, kar pa seveda ni nujno slabo.
GLAVA:
""Današnja kolumna je kolumna priznanj. Priznam, komunist Borut Pahor mi ni povsem antipatičen. Fant je intelektualno sicer povprečnež, ne ve dobro, kaj govori, in njegovo delovanje nima nikakršne vsebine, samo lupina ga je, je postmoderni politik.""
IN
REP:
""Borut, pamet v glavo, reši se kadavrov, kmalu bo prepozno!""
VMES PA ŠE JUD-EŽNO ZLIVANJE GNOJNICE IN BLEFERSKO POSIPANJE S PEPELOM, s čimer MM zamegljuje bistvo in nahrani lačne vernike.
Smiselno je prebrati samo glavo in rep, ki nam povesta, da si MM vseeno ne želi zapreti vrat za svoj politični revival, kar pa seveda ni nujno slabo.
shaman je napisal(a):saj vem, da bi bil rad v istem košu z g.mrkaičem . ampak na žalost to ne gre. mm je kot sem napisal wunderkind ti pasi topoumen.
Še sreča, da je tu na forumu z nami globokoumni marsofski komentator tvojega kova. Mene kar srh spreletava od tvoje globokoumnosti in ostroumnosti. Najbolj so mi všeč tvoji enostavčni izbljuvki iz katerih se da zalo veliko razbrati.
P.S. Zakaj kranclaš - napisal bi na kratko: Micom je kreten, shaman pa topoumen. V tvojem stilu. A, ja to naj bi bilo bogato argumentiranje a la mengešvaroš.
LP shaman
tuma je napisal(a):Resne in korenite reforme bo koncem leta 2008 zastavila koalicija Janša-Pahor :))
Glej ga zlomka, tale izdelek nima na videz ne repa ne glave. Ko pa ga pogledamo skozi prizmo trenutne politične situacije in ga razčlenimo na elementarni uvod, jedro in zaključek bistvo članka ni več tako zamegljeno. GLAVA: ""Današnja kolumna je kolumna priznanj. Priznam, komunist Borut Pahor mi ni povsem antipatičen. Fant je intelektualno sicer povprečnež, ne ve dobro, kaj govori, in njegovo delovanje nima nikakršne vsebine, samo lupina ga je, je postmoderni politik."" IN REP: ""Borut, pamet v glavo, reši se kadavrov, kmalu bo prepozno!"" VMES PA ŠE JUD-EŽNO ZLIVANJE GNOJNICE IN BLEFERSKO POSIPANJE S PEPELOM, s čimer MM zamegljuje bistvo in nahrani lačne vernike. Smiselno je prebrati samo glavo in rep, ki nam povesta, da si MM vseeno ne želi zapreti vrat za svoj politični revival, kar pa seveda ni nujno slabo.
sporočil: 11
ne vem zakaj pa naš veleumni MM še podpira njegovo velecenjeno
fakulteto, če so tam "gnoji"...navsezdanje tudi sam tam predava in
potemtakem je tudi njegovo ime prepojeno s to "gnojnico"...ali
mogoče tudi sam želi vstopit v SD, da bi lahko kdaj v bodoče
nadomestil Bajuka...dvomim...Pahor ima dovoljv v glavi