Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Otroci za Slovenijo
Strani: 1
sporočil: 725
:Več otrok ,več novodobnih sužnjev.
Ne podcenjujte otrok. Sposobni so udejanjiti mnogo tega, o čemer vi le sanjate. Ne jemljite jim priložnosti zaradi svoje majhnosti in neambicioznosti.
Ne podcenjujte otrok. Sposobni so udejanjiti mnogo tega, o čemer vi le sanjate. Ne jemljite jim priložnosti zaradi svoje majhnosti in neambicioznosti.
sporočil: 725
:Več otrok ,več novodobnih sužnjev.
Alojz2, ne podcenjujte otrok. Sposobni so udejanjiti mnogo tega, o čemer vi le sanjate. Ne jemljite jim priložnosti zaradi svoje majhnosti in neambicioznosti.
Alojz2, ne podcenjujte otrok. Sposobni so udejanjiti mnogo tega, o čemer vi le sanjate. Ne jemljite jim priložnosti zaradi svoje majhnosti in neambicioznosti.
sporočil: 93
Ok, tale akcije me je precej razjezila.....a so lahko ljudje še
bolj primitivni, da se prijavijo na kaj takega...meni se sliši isto
kot neka masovna orgija, kjer so razna kontracepcijska sredstva
propovedana. Potem se bosta pa miha in maja čez 20 let spoznala in
bosta ugotovila da so jih njuni starši spočeli na isto
noč....bolano!!!!
S tem da bo tukaj nekdo mastno zaslužil, recimo sponzor Adriatica Slovenica potem nekdo, ki bo vsako leto organiziral reunion teh ubogih duš (če so bili tako glupi da so se prijavili na to, potem se bodo najbrž veselili tudi srečanj v prihodnje)...
Skratka tole je en velik minus za Radio Center, vsaj z moje strani.
S tem da bo tukaj nekdo mastno zaslužil, recimo sponzor Adriatica Slovenica potem nekdo, ki bo vsako leto organiziral reunion teh ubogih duš (če so bili tako glupi da so se prijavili na to, potem se bodo najbrž veselili tudi srečanj v prihodnje)...
sporočil: 6.680
amg je napisal(a):
Ok, tale akcije me je precej razjezila.....a so lahko ljudje še bolj primitivni, da se prijavijo na kaj takega...meni se sliši isto kot neka masovna orgija, kjer so razna kontracepcijska sredstva propovedana. Potem se bosta pa miha in maja čez 20 let spoznala in bosta ugotovila da so jih njuni starši spočeli na isto noč....bolano!!!!
get a life.
sporočil: 30.643
Pih! Oslarija.
Otrok naj imajo ljudje toliko, kolikor imajo zanje prostora v stanovanju in avtu, toliko, kolikor si lahko vzamejo zanje časa in denarja, ne pa toliko kolikor jih lahko naseksajo.
Otrok naj imajo ljudje toliko, kolikor imajo zanje prostora v stanovanju in avtu, toliko, kolikor si lahko vzamejo zanje časa in denarja, ne pa toliko kolikor jih lahko naseksajo.
sporočil: 3.738
In potem ko je ženska noseča in želi k ginekologu, ji že medicinska
sestra prav "PRIJAZNO" pove da je čakalna doba kakih 2-3 mesece
razen če ne izbere ginekologa, ki ga nobena noče in si hitreje na
vrsti, zato se mi zdi vse skupaj bedno in ceneno z vsemi temi
akcijami....najprej naj se ustvarijo pogoji potem bo druga zgodba,
da ne govorim o akcijah radia center - mislim kaj tako banalnega in
morbidnega bi se domislil le kakšen Hitler, Stalin......
sporočil: 3.507
Evo tudi priložnosti za politiko: Podobnik vsem sodelujočim
podeli dodatne točke za naslednje žrebanje državne loterije -
razpis za stanovanja stanovanjskega sklada :))))
sporočil: 48.253
Zadnja sprememba: bc123a 04.04.2007 15:24
mataj je napisal(a):
Pih! Oslarija. Otrok naj imajo ljudje toliko, kolikor imajo zanje prostora v stanovanju in avtu, toliko, kolikor si lahko vzamejo zanje časa in denarja, ne pa toliko kolikor jih lahko naseksajo.
Tako ja. Najlazje je otroka narediti - za to smo perfektno opremljeni. Vse drugo je tezje.
Taksne akcije imajo kvecjemu efekt psiholoskega pritiska na starse, ki racionalno vidijo, da si ne morejo privociti otroka (ali se enega otroka), a se po drugi strani pocutijo "krive" ker so "suhe veje".
Let them fuck (off).
sporočil: 5.777
A jaz to prav štekam? Pari bodo neumorno po sobah, kopalnicah,
savnah, avtomobilih delali otroke? Hmm. To bo pa kul tudi za
poskočne samce, če se bo kaj zatikalo? Kaj ko bi se dogovorili tudi
za možne menjave. Ali grupače. A je program dela že narejen?
pavel je napisal(a):
A jaz to prav štekam? Pari bodo neumorno po sobah, kopalnicah, savnah, avtomobilih delali otroke? Hmm. To bo pa kul tudi za poskočne samce, če se bo kaj zatikalo? Kaj ko bi se dogovorili tudi za možne menjave. Ali grupače. A je program dela že narejen?
Lahko bi snemali in naredili "Moravske toplice 3000", tako kot recimo, hmm "Houston 500".
bc123a je napisal(a):
Lahko bi snemali in naredili "Moravske toplice 3000", tako kot recimo, hmm "Houston 500".
Odlična poslovna ideja. ponuditi tudi možnost, da se zadeva posname. Mogoče delovni naslov, " Kako slovenci s skupinsko terapijo delajo otroke" . Ej, pa JD bi lahko uskoču. S svojo pomirjeno držo in pozitivizmom. A tam blizu ni nobenega izvira moške vode? Kaj pa kakšen nasad domačice za pomoč in vzdržnost?
sporočil: 18.121
In potem takoj zaščititi in oglaševati stvar v tujini ter seveda
prodati licenco (Big brother press)
sporočil: 6.680
Zadnja sprememba: Gustl 05.04.2007 05:46
bc123a je napisal(a):
Tako ja. Najlazje je otroka narediti - za to smo perfektno opremljeni. Vse drugo je tezje.
Taksne akcije imajo kvecjemu efekt psiholoskega pritiska na starse, ki racionalno vidijo, da si ne morejo privociti otroka (ali se enega otroka), a se po drugi strani pocutijo "krive" ker so "suhe veje".
spet govoris o sebi :)
sporočil: 154
To se krasno vklaplja v koncept družbe in "slovenceljnov" - vsi bi
vendar nekako ni prave akcije in navdušenja, potem pa pride ena
taka akcija in evo zdaj pa bo šlo...
Ta narod je strašansko zaflustriran, JJ ni uspelo morda bo BP naredil tako opevano "sproščeno" družbo?!
Ta narod je strašansko zaflustriran, JJ ni uspelo morda bo BP naredil tako opevano "sproščeno" družbo?!
sporočil: 50
Če bi gledali po prostoru v stanovanju in avtomobilih, ki pri na
stanovanja in avtomobile mahnjenih Slovencih na vsak par prišli
min. 4 otroci.
Ni je lepše in bogatejše izkušnje v življenju, kot vzgojiti otroka in mu dati, kar so nam dali naši starši.
Ni je lepše in bogatejše izkušnje v življenju, kot vzgojiti otroka in mu dati, kar so nam dali naši starši.
sporočil: 30.643
Otzi je napisal(a):Samo v Murglah ipd.
Če bi gledali po prostoru v stanovanju in avtomobilih, ki pri na stanovanja in avtomobile mahnjenih Slovencih na vsak par prišli min. 4 otroci.
sporočil: 10.178
zakaj bi nekdo, ki mu več pomeni avto, potovanja, žur...moral imeti
otroka? po moje je zelo pametno, da ga nima.
Otzi je napisal(a):Tisti z vecino premozenja, ki ga zavistno gledas so ze zdavnaj neplodni.
Če bi gledali po prostoru v stanovanju in avtomobilih, ki pri na stanovanja in avtomobile mahnjenih Slovencih na vsak par prišli min. 4 otroci.
Tragika slovenije kot doma za upokojence. Tudi murgle so upokojensko naselje, tako mimogrede.
XSPOR je napisal(a):
pavel, če boš kje dobil bolj podrobne informacije, povej; sem koj kontent
Podrobne info? Treba bo brati Finance, ki nam postrežejo z vsemi informacijami. :..)))
sporočil: 27.995
pavel je napisal(a):ali pa "jebe lud zbunjenog".
Odlična poslovna ideja. ponuditi tudi možnost, da se zadeva posname. Mogoče delovni naslov, " Kako slovenci s skupinsko terapijo delajo otroke" .
bernardv je napisal(a):
V termah? Ne vem če je to dobra ideja. Vroča voda zmanjšuje moško plodnost.
He he, ta pa je dobra. Če je plodnost že tako v k...., potem bi znalo biti res. Ti pa iz prve roke povem, da tud u savni rata.
crt je napisal(a):
ali pa "jebe lud zbunjenog".
Se vidi, da smo pred prazniki. Namesto, da se vrli slovenci bašejo s šunko in jajci, naj delajo z jajci.
sporočil: 2
BraneBR, bi se strinjal z vašim prvim in drugim stavkom ( ne smemo
in hvalabogu ), v tretjem pa vas nekako ne razumem več. Kdo komu
karkoli jemlje in zakaj? Majhnost, neambicioznost ... ? Mi
razložite ? &
nbsp; &nb
sp;
; &
nbsp; &nb
sp;
; &
nbsp; &nb
sp;
&n bsp; &nbs p; &n bsp; &nbs p; &n bsp; &nbs p; &n bsp; &nbs p; &n bsp; L.P.
&n bsp; &nbs p; &n bsp; &nbs p; &n bsp; &nbs p; &n bsp; &nbs p; &n bsp; L.P.
Strani: 1