Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Spletna anketa: Bralci Financ proti vstopu Hrvaške v EU
Strani: 1
sporočil: 48.253
micom je napisal(a):
A se je tem ljudem totalno odfukalo? MM
Ne. Nikoli niso niti prisli k sebi.
sporočil: 760
bc123a je napisal(a):
Ne. Nikoli niso niti prisli k sebi.
ČlOvek resnično težko verjame, kako je možno, da so tudi na tem FORUMU
takI buteljni:
Attila01 je napisal(a):
Vprašanje je pa za en drek, se strinjam z ostalimi, tudi sam sem tuhtal, kako naj glasujem. in sem glasoval ZA - tj. ZA vstop Hrvaške v EU.
Tebi in vsem ofcam tega Foruma v pomoč:
-------------------
1. A vidite javnomnjenjske kazalce, kako ta komunistični pizdunček Borut Pahor v režiji Socilaistične Internacionale in naših starih komunističnih gadov, ki so hoteli izvesti novo zaroto PROTI Sloveniji z arbitražo s Hrvaško, pridobiva na "popularnosti", Peterle, ki je dejansko REŠIL situacijo, pa ga NKJER NI.
2. In ali ste zasledili kako je predvčerajšnjim "podmladek SLS" objavil javno stališče, ki ga je dobil kot (komunistično)PARTIJSKO zadolžitev, da NE podpira kandidature Peterleta za Predsednika RS. SLS je namreč od vsega začetka laboratorijsko koncipiran in voden kot "projekt tranzicijske PARTIJSKE PREVARE", pri čemer sta brata Podobnik samo dva KLOVNA (med drugim vseskozi tudi delata, seveda tudi ob pomoči stare partijske kurbe, nekdanjega KOMUNISTA-znanega koprskega ODVETNIKA, tudi ta "cirkus" s Hrvaško v funkciji dobre stare KOMUNISTČNE PARTIJE).
3. In tako dalje in tako naprej, ................ brez konca !!!!!!!
Lp, M.S.
--------------------
Čas bi že bil, da se vam Marija pokaže, oziroma, da jo VIDITE, ali bolj laično, da vas sreča pamet !!!!!!!!!
Lp, M.S.
---------------------
Za se zjokat !!!!!!!!!!!!!!!
LP, m.s.
sporočil: 13.642
Ma katastrofa je že to, da se sploh sprašuje taka vprašanja.
Tem 500 + zmedencev očitno tolk EU ego nagaja, da se ne znajo postavt nazaj v leto pred vstopom v EU in si predstavljat, kako bi se počutili, če bi recimo Italija se šla to.
Tem 500 + zmedencev očitno tolk EU ego nagaja, da se ne znajo postavt nazaj v leto pred vstopom v EU in si predstavljat, kako bi se počutili, če bi recimo Italija se šla to.
sporočil: 5.777
starmar6 je napisal(a):
-------------------
1. A vidite javnomnjenjske kazalce, kako ta komunistični pizdunček Borut Pahor v režiji Socilaistične Internacionale in naših starih komunističnih gadov, ki so hoteli izvesti novo zaroto PROTI Sloveniji z arbitražo s Hrvaško, pridobiva na "popularnosti", Peterle, ki je dejansko REŠIL situacijo, pa ga NKJER NI.
2. In ali ste zasledili kako je predvčerajšnjim "podmladek SLS" objavil javno stališče, ki ga je dobil kot (komunistično)PARTIJSKO zadolžitev, da NE podpira kandidature Peterleta za Predsednika RS. SLS je namreč od vsega začetka laboratorijsko koncipiran in voden kot "projekt tranzicijske PARTIJSKE PREVARE", pri čemer sta brata Podobnik samo dva KLOVNA (med drugim vseskozi tudi delata, seveda tudi ob pomoči stare partijske kurbe, nekdanjega KOMUNISTA-znanega koprskega ODVETNIKA, tudi ta "cirkus" s Hrvaško v funkciji dobre stare KOMUNISTČNE PARTIJE).
Lp, M.S.
--------------------
Čas bi že bil, da se vam Marija pokaže, oziroma, da jo VIDITE, ali bolj laično, da vas sreča pamet !!!!!!!!!
Lp, M.S.
---------------------
LP, m.s.
Maestro, butalistan. Blatni dol. Name it.
sporočil: 22
cak mau, razlike je za slabe 4%,
a se komu zdi, da je komentar malo pristranski?
kaj pa ce bi glasovali ne-bralci financ?
pa lep dan!
a se komu zdi, da je komentar malo pristranski?
kaj pa ce bi glasovali ne-bralci financ?
pa lep dan!
sporočil: 12
Zadnja sprememba: anon-34584 02.04.2007 08:03
Hehe, Jkocija2, slabe 4%... Zakaj te niso vpisali v šolo?
sporočil: 22
Hi,
si bil pa hiter! Ja ves, sem hodil se v balkansko solo, pa smo racunali, pa delili bolj po bratsko...
lp
si bil pa hiter! Ja ves, sem hodil se v balkansko solo, pa smo racunali, pa delili bolj po bratsko...
lp
sporočil: 474
Bravo, Finance, fino bralstvo ste si ustvarili.Sedaj mora slediti
anketa o Romih in izbrisanih.
sporočil: 10
Jaz, kot stalni bralec FINANC nisam glasoval na ovoj stupidnoj
anketi. Kot Zdenko, komaj Pavček, al Padjek, jedva čekam da prođe
taj glupi Podobnikov prijedlog. Kad su moji dragi Slovenci mogli
imati toliko glupih referenduma, kot: slovenske željeznice, rad
nedeljom ( pao na referendumu, pa su prodajalne spet otprte
nedeljom??????????), zakaj ne bi še en glupi REFERNDUM '' Al ste za
VSTOP Hrvaške v EU, al pa za dolge vrste na meji Pasjak, Rupe,
Bregana???
sporočil: 3.465
jkocija2 je napisal(a):Krataka novička z rezultati ankete je več ali manj standardizirana. Zanimovo je da se podobni komentarji ( pa nič ni z njim narobe, da se razumemo) pojavijo ko gre za podobne ankete oziroma je vprašanje politično (koga bi volili). Takrat je treba obvezno dodat da anketa ni reprezantativna, čerpav je ambicija anekete že iz naslova: Spletna anketa Financ
cak mau, razlike je za slabe 4%, a se komu zdi, da je komentar malo pristranski? kaj pa ce bi glasovali ne-bralci financ? pa lep dan!
sporočil: 5.712
Tem se je res odprfuknalo na celi črti.
Ta anketa je direktni poziv hr kupcem da nehajo kupovati slo izdelke in da bo 11 miljard $ poslov na leto za slo podjetja tam izgubljeno za vedno.
Res Butale brez primere
Ta anketa je direktni poziv hr kupcem da nehajo kupovati slo izdelke in da bo 11 miljard $ poslov na leto za slo podjetja tam izgubljeno za vedno.
Res Butale brez primere
sporočil: 383
zdenko06 je verjetno niti ni znal prebrati! Glede "vašega" morja in
gostoljubnosti pa toliko, da me ne bo tja dol v "vašo ljipo", kot
me že zadnjih 5 let ni. Najprej poberite vse smeti,ki se valjajo po
vaših plaža in ob avtocestah,...
sporočil: 5.933
Zadnja sprememba: Vinci 02.04.2007 10:44
No, kot je že nekdo napisal, pa je bilo zbrisano, ali kajjazvem,
sem tudi jaz razmišljal, kako naj glasujem na anketi. Kaj
pomeni ZA in kaj PROTI? Starman, ni ti treba še
enkrat kopi/pejstat tistih tvojih nebuloz.EDIT: Vprašanje je bilo vmes spremenjeno in ni bilo takšno, kot je prikazano zdaj.
sporočil: 30.643
micom je napisal(a):Eh... Kaj naj drugega rečem kot "ja".
A se je tem ljudem totalno odfukalo? MM
No res pa je, da se take ankete marsikdo še s trimetrsko prekljo ne bi pritaknil, vsaj še lahko sodim po sebi.
sporočil: 2.820
pavel je napisal(a):Vsakič znova me prevevata žalost in sram, ko vidim, kako dosledno se slovenčki smešimo ob slehernem poskusu izkazovanja patriotizma. Kako vrhunsko patetično in groteskno znamo to početi.
Beda, slo beda. Totalna beda.
Lep, ilustrativen primer: "Kdor ne skače ni slovenec, hej hej hej!"
Tudi v tem konkretnem primeru nam bodo hrvatje, v svojem sofisticirano prefinjenem "balkan slogu", lahko odvrnili: "Samo vi skačite, majmuni!", med tem ko bodo pred našimi očmi vstopili v EU, mi pa bomo znova ispadli težke budale, škrbasti kljukci, vucibatine, gnilo jajce....
Otac
sporočil: 18.121
Gustl, jaz sem prepričan, da je kar nekaj bralcev glasovali PROTI
misleč, da glasujejo proti Podobnikovemu predlogu.
Kar poglej si diskusijo in boš videl, da ste to anketo zelo slabo zastavili ;-)
Koliko je pa to vplivalo na končni rezultat pa seveda ne vem.
Kar poglej si diskusijo in boš videl, da ste to anketo zelo slabo zastavili ;-)
Koliko je pa to vplivalo na končni rezultat pa seveda ne vem.
sporočil: 13.642
Upam, menda se je nekaj še vprašanje spremijal, ne? Morda
ponovimo čez kak teden, samo da se prepičam, ali sanjam al kaj :)
sporočil: 760
starmar6 je napisal(a):
-------------------
Lp, M.S.
--------------------
Lp, M.S.
---------------------
LP, m.s.
------------------------------------------------ -------------
pavel je napisal(a):
Maestro, butalistan. Blatni dol. Name it.
Pavle,
še enkrat: komunistične pizde so res PIZDE !!!!!!!!!!!!!
ti si že toliko star, da jim lahko manj nasedaš.
Dokler jih striček LENIN (komunistov namreč) ni uveljavil leta 1917 z Oktobrsko revolucijo, je bilo še opravičljivo, da jim je veliko ljudi nasedalo, ker niso vedeli, niso razumeli za kaj gre. Tudi potem, po Oktobsrki revoluciji v SZ je bilo v Evropi veliko lojudi, ki niso dojeli za kaj gre in so nasedali.
Da pa sedaj po 85 letih z vsemi zgodovinskimi izkušnjami še kar naprej padajo kot opice večina ljudi tudi na tem Forumu, ki so kao neki "intelektualci", potem se človek mora resno zamisliti.
Še enkrat: komunistične pizde so res PIZDE !!!!!!!!!!!!!
Ob tem pa me najbolj skrbijo tisti slovenski BUTALCI, ki jih krasijo dve temeljni lastnosti:
- a) da so BUTASTI, in
- b) da so ob tem ko so BUTASTI zraven še POKVARJENI.
To pa je že zmes nad katero se je potrebno resno zamsliti.
Lp,M.S.
sporočil: 3.465
Zadnja sprememba: anon-49383 02.04.2007 19:09
Attila01 je napisal(a):Ah ne vem kje je problem. Anketa je nastala ko je bil vrhovni šef dežuren; (mogoče se v želji da bi bili kliki pretirava z vprašanjem ampak to ni moj problem) besedilo za kratko pa je praktično standardno; če se nekdo registrira na nek sajt ga očitno vsebina zanima mal bolj in se ga upravičeno šteje za bralca (drugo bi blo če bi lahk glasovali neregistrirani uporavniki) ( gustl ti lahk pove do kolk vsebine se lahk brezplačno dostopa in ali registranca šteje za brlaca) ne vem zakaj vsi vidijo neke teorije zarote; rajši spremljate delo.si tam se dogaja nisem jst kriv da je rezultat tak kot je
Anketa je taka, da je 53,78 bralcev Financ kao proti vstopu Hrvaške v EU, 46,22 BRALCEV FINANC pa je ZA VSTOP Hrvaške v EU. Naslov ni samo zavajajoč, je tudi lažniv. Prvič zato, ker so "bralci financ" glasovali tako za eno kot za drugo opcijo, drugič pa zato, ker vsi sploh niso bralci... Se boste v Financah kaj zamislili? Tale prispevek je čista beda... Še vedno trdim, da je plačan od Hudobnikov od vsega začetka, če gledam uredniške posege, sem pa v to prepričan 100 %
Strani: 1