Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek \'\'Dokazi so bili tako trdni, da smo Janšo morali zaslišati\'\'
sporočil: 663
SO BILI, .. ja kaj pa je zdaj to, smešni finec. So bili, a sedaj
jih pa ni več, ali kaj.
sporočil: 8.635
......................in kako naj si zgornji stavek
razlagamo:
- varianta a :da sedaj dokazi niso več tako trdni ali kaj (in je vse skupaj levakarski politični nateg)
- varianta b:če bi bili dokazi res tako trdni bi jj sedaj moral nositi progasto obleko oz.biti priprt za 48 ur
ps
me zanima kera varianta je prava - po vsem skupaj sodeč bo to varianta A
- varianta a :da sedaj dokazi niso več tako trdni ali kaj (in je vse skupaj levakarski politični nateg)
- varianta b:če bi bili dokazi res tako trdni bi jj sedaj moral nositi progasto obleko oz.biti priprt za 48 ur
ps
me zanima kera varianta je prava - po vsem skupaj sodeč bo to varianta A
sporočil: 5.625
1leny je napisal(a):
če so dokazi trdni - zakaj se ga ne aretira? tole je vse skupaj res burleska
za domnevo nedolžnosti si kdaj slišal? slovenci so res obsedeni s stalinističnimi metodami, vsi po vrsti bi osumljence strpali v zapor.
sporočil: 8.684
Tole postaja že prav limonada s temi dokazi proti JJ.
Zakaj JJ ne zaprejo, če imajo dokaze kot trdijo , naj ga dajo gor na Finsko da se malo ohladi pa bo ???
In kje pa so sedaj ti dokazi (a so izpuhteli , uzela jih magla) proti JJ ???
Mogoče pa CVIKL, KOS, KUČANM ROP kaj vedo ZAKAJ SE ŠE NJIH NE ZASLIŠI ???
Zakaj JJ ne zaprejo, če imajo dokaze kot trdijo , naj ga dajo gor na Finsko da se malo ohladi pa bo ???
In kje pa so sedaj ti dokazi (a so izpuhteli , uzela jih magla) proti JJ ???
Mogoče pa CVIKL, KOS, KUČANM ROP kaj vedo ZAKAJ SE ŠE NJIH NE ZASLIŠI ???
sporočil: 7.885
Zadnja sprememba: anon-24983 16.10.2009 21:32
masmith je napisal(a):Ne vem, ali jih imajo. Če jih imajo naj pač vložijo obtožnico.
No jaz mislim, da dokazov proti Janši v resnici nimajo in je vse skupaj res burleska.
Če dokazov ni, pa bi tega kekca finskega razglasil za nezaželeno osebo v Sloveniji. Klošar posran, tukaj ni dal nobene izjave, zdaj bo tam Hrvatarjem razlagal.
Aja pozabil pa glavnega policaja takoj zamenjat našega, pa zraven še ono ki toči krokodilje solze. Mislim, če se neki Finci lahko tako preseravojo pri nas, potem se je to za zjokat najprej. Potem ne rabimo več vlade, ne rabimo policije, ne rabimo nič, naj kar Finci vse urejajo.
Jure Cekuta je vroče ime zadnje čase. Radovednost človeka in
internet včasih dajo zanimive rezultate. Omenjeni gospod ima seveda
svojo domačo stran .
Na njej se pod povezavami (Links) znajdeš na nepremičnine.net, kjer gospod prodaja vilo:
VILA
in zazidljivo posest:
POSEST
Človek se ob tem lahko zamisli...
www.nepremicnine.net...605289.jpg
www.nepremicnine.net...il=5231978
www.rtvslo.si/modloa...id=1680227
Na njej se pod povezavami (Links) znajdeš na nepremičnine.net, kjer gospod prodaja vilo:
VILA
in zazidljivo posest:
POSEST
Človek se ob tem lahko zamisli...
www.nepremicnine.net...605289.jpg
www.nepremicnine.net...il=5231978
www.rtvslo.si/modloa...id=1680227
sporočil: 18.121
zgagar je napisal(a):
......................in kako naj si zgornji stavek razlagamo: - varianta a :da sedaj dokazi niso več tako trdni ali kaj (in je vse skupaj levakarski politični nateg) - varianta b:če bi bili dokazi res tako trdni bi jj sedaj moral nositi progasto obleko oz.biti priprt za 48 ur ps me zanima kera varianta je prava - po vsem skupaj sodeč bo to varianta A
a.
sporočil: 792
Sedaj pa res vidim, da je Slovenija na psu. Ko levici začne teči
voda v grlo, privlečejo Patrijo na plano. In sedaj se spet na ta
način trudijo preusmeriti misli "utrujenih" državljanov
drugam.
Pa Janšo je treba za vsak primer čimbolj tlačiti "v drek". Bojijo se, da bi folk ponorel in hotel ponovne volitve. In JJ je seveda edini in največji sovražnik. Treba ga je diskriminirati za vsako ceno. Folk pa tako pelje vse, kar mediji spretno dozirajo.
Janeza bi že zdavnaj obesili na prvo drevo, če bi mu le lahko kaj dokazali.
Pa še nekaj. Jaz navijam zanj, ker še nisem nikoli slišal, da bi se zlagal. Tudi edini je, ki upa na zaslišanja hodit sam, brez kopice najboljših odvetnikov. Kdor ima čisto vest, si to lahko privošči. Če mu enkrat samkrat dokažete, črno na belem, da je zavajal in lagal, se tudi jaz nikoli več ne oglasim, njemu v bran.
Pa Janšo je treba za vsak primer čimbolj tlačiti "v drek". Bojijo se, da bi folk ponorel in hotel ponovne volitve. In JJ je seveda edini in največji sovražnik. Treba ga je diskriminirati za vsako ceno. Folk pa tako pelje vse, kar mediji spretno dozirajo.
Janeza bi že zdavnaj obesili na prvo drevo, če bi mu le lahko kaj dokazali.
Pa še nekaj. Jaz navijam zanj, ker še nisem nikoli slišal, da bi se zlagal. Tudi edini je, ki upa na zaslišanja hodit sam, brez kopice najboljših odvetnikov. Kdor ima čisto vest, si to lahko privošči. Če mu enkrat samkrat dokažete, črno na belem, da je zavajal in lagal, se tudi jaz nikoli več ne oglasim, njemu v bran.
Ceprav so nekdanjega premiera Janeza Janso vceraj finski in
slovenski kriminalisti v zadevi Patria zaslisevali skoraj stiri
ure, je ta iz ‘’soocenja” prisel cil, svez in nasmejan.
Po lanskoletni obtozbi prejemanja podkupnine, brez da bi avtorji ”Resnice” o Patrii Jansi pod nos pomolili en sam verodostojen dokaz, se je sedaj ta finski klobcic koncno zacel odpletati. Jure Cekuta, slikar, ki je v zadevi omenjan od samega zacetka afere, je ze nekoc dejal, da lahko Patrio le narise.
Kasneje smo izvedeli, da je v tej zadevi ze prejel 340.000 evrov, Cekuta pa se je ob tem razkritju izvijal, da je to bilo le placilo za svetovanje???
Vceraj pa nas je nabriti slikar ponovno presenetil – po Jansinih besedah naj bi ravno Cekuta pridobil podatke, po katerih naj bi kasneje nastal Patriin, t.i. stabni dokument.
In glej ga zlomka, Cekuta spet pravi, da je on le slikar, ki ne dela nikakrsnih stabnih dokumentov . Prostane nam le, da se malo pocakamo do konca preiskave, ze sedaj pa se lahko vprasamo – kdo je tu nor ?
www.politikis.si/?p=2870
Po lanskoletni obtozbi prejemanja podkupnine, brez da bi avtorji ”Resnice” o Patrii Jansi pod nos pomolili en sam verodostojen dokaz, se je sedaj ta finski klobcic koncno zacel odpletati. Jure Cekuta, slikar, ki je v zadevi omenjan od samega zacetka afere, je ze nekoc dejal, da lahko Patrio le narise.
Kasneje smo izvedeli, da je v tej zadevi ze prejel 340.000 evrov, Cekuta pa se je ob tem razkritju izvijal, da je to bilo le placilo za svetovanje???
Vceraj pa nas je nabriti slikar ponovno presenetil – po Jansinih besedah naj bi ravno Cekuta pridobil podatke, po katerih naj bi kasneje nastal Patriin, t.i. stabni dokument.
In glej ga zlomka, Cekuta spet pravi, da je on le slikar, ki ne dela nikakrsnih stabnih dokumentov . Prostane nam le, da se malo pocakamo do konca preiskave, ze sedaj pa se lahko vprasamo – kdo je tu nor ?
www.politikis.si/?p=2870
masmith je napisal(a):
No jaz mislim, da dokazov proti Janši v resnici nimajo in je vse skupaj res burleska.
aha, in finska policija je le orodje velikega kučana?
sporočil: 18.121
mister je napisal(a):
Sedaj pa res vidim, da je Slovenija na psu. Ko levici začne teči voda v grlo, privlečejo Patrijo na plano. In sedaj se spet na ta način trudijo preusmeriti misli "utrujenih" državljanov drugam. Pa Janšo je treba za vsak primer čimbolj tlačiti "v drek". Bojijo se, da bi folk ponorel in hotel ponovne volitve. In JJ je seveda edini in največji sovražnik. Treba ga je diskriminirati za vsako ceno. Folk pa tako pelje vse, kar mediji spretno dozirajo. Janeza bi že zdavnaj obesili na prvo drevo, če bi mu le lahko kaj dokazali. Pa še nekaj. Jaz navijam zanj, ker še nisem nikoli slišal, da bi se zlagal. Tudi edini je, ki upa na zaslišanja hodit sam, brez kopice najboljših odvetnikov. Kdor ima čisto vest, si to lahko privošči. Če mu enkrat samkrat dokažete, črno na belem, da je zavajal in lagal, se tudi jaz nikoli več ne oglasim, njemu v bran.
Pa demenca te tudi že daje, da enak komentar kopiraš na različne diskusije?
Zadnja sprememba: anon-166469 16.10.2009 21:57
Tale par milijonski Eur bogataš Cekuta je daleč od tega da bi bil
nedožen ! Le kako je prišel do takšnega premoženja in ali je plačal vse davščine za to ??? In od kod mu izvor denarja za to premoženje ?
leonx je napisal(a):
Ceprav so nekdanjega premiera Janeza Janso vceraj finski in slovenski kriminalisti v zadevi Patria zaslisevali skoraj stiri ure, je ta iz ‘’soocenja” prisel cil, svez in nasmejan.
http://www.politikis.si/?p=2870
mimogrede, kaj za vraga je "štabni dokument"? nekaj, kar vedo samo komunistični obramboslovci s FSPN ali je to nek udomačen izraz, ki je meni ignorantu popolnoma ušel?
sporočil: 4.404
mislim,tole je pa preveč!vzdrževat konstatno krizo v državi ki je v
velikem socialnem in gospodarskem,ter posledično moralnem sranju je
pa višek...FINCI;JAJCA NA MIZO;AL PA SPIOKAJTE!!!!!FAKOF!!!
in zanimivo...na NOVA TV ni nič...
video.novatv.hr/
kvečemu iz pahorja se norčujejo...
da ni poptv spet kaj preveč skuhal?tako kot z gregijevimi tremi firmami na nizozemskem...
video.novatv.hr/
kvečemu iz pahorja se norčujejo...
da ni poptv spet kaj preveč skuhal?tako kot z gregijevimi tremi firmami na nizozemskem...
sporočil: 2.144
1leny je napisal(a):to se najbrž marsikdo sprašuje. Vendar če prebereš članek podrobno, je navedeno zgolj to, da so Finci v Sloveniji (in ne direktno pri JJ) zaznali znake korupcije in posledično je bil med drugim zaslišan tudi takratni premier JJ.
če so dokazi trdni - zakaj se ga ne aretira? tole je vse skupaj res burleska
...po tem sodeč je zgoraj naveden naslov zavajajoč...kje je tukaj novinarski profesionalizem realnega poročanja?
zmazek je zato skupaj z naslovom precej bolj podoben poročilu z lokalne fuzbal tekme...
sporočil: 2.144
leonx je napisal(a):
http://www.rtvslo.si...id=1680227< /a>
http://www.cekuta.com/default.html
najbrž mu kljub mrazu postaja vroče. Naj se preverijo še vsi ostali vpleteni, od Cvikla, kosa do janše...kdo vse je obdobju zadnjega leta svoje premoženje kakorkoli odtujeval, prepisoval na druge družinske člane...
sporočil: 3.127
Zadnja sprememba: anon-39471 16.10.2009 23:09
leonx je napisal(a):
Tale par milijonski Eur bogataš Cekuta je daleč od tega da bi bil nedožen !
Le kako je prišel do takšnega premoženja in ali je plačal vse davščine za to ??? In od kod mu izvor denarja za to premoženje ?
Hišo je zgradil brez da bi plačal izvajalcu del, pred 15 leti se je govorilo o pol milijona mark. Ko bo enkrat hiša prodana bo baje moral pol kupnine dati bivši ženi, toda glej ga zlomka da nihče noče kupiti te hiše za 2 milijona evrov, in se tudi ta zadeva vleče že leta in leta... tip je mutibarič na kvadrat, iz vsakega dreka se mu uspe izvleči.
sporočil: 330
Janez Janša je nedolžen dokler mu s pravnomočno sodbo krivda ni
dokazana. Vse ostalo so špekulacije in brezvezna natolceevanja
ugibanja in intrige. Mu stopim v bran, ker sem demokrat.
On pa je pred volitvami 2008 na nacionalni televiziji dejal: "Šest mesecev so me obtoževali, da sem ugrabil majorja Troho, ko pa se je zopet pojavil v javnosti s čistimi nohti pa se mi ni nihče opravičil"
In potem sem mu poslal tole pismo:
Ladislav Troha
Stari log 21
1332 Stara cerkev
Predsednik vlade RS g. Janez Janša
Gregorčičeva ulica 20,25
1000 LJUBLJANA
Zadeva: Poziv Spoštovani gospod Janez Janša
V oddaji Odmevi dne 2.9.2008 ste med drugim omenili tudi moje ime v kontekstu domnevnih krivic, ki so se vam dogajale. Dejali ste, da so vas šest mesecev obtoževali, da ste me ugrabili, potem pa ko sem se pojavil s čistimi nohti, pa se vam ni nihče opravičil.
Montiran politični proces je zoper mene trajal 6 let. Zagrožena kazen je bila 250.000,00 SIT. Po dveh oprostilnih sodbah je zadeva pravnomočno zaključena. Iz tega sledi, da ste znova uporabili laž, da bi me diskreditirali. No, to so ves čas počeli tudi naši mediji, saj so me šest let obravnavali na straneh črne kronike. O moji samo ugrabitvi ste natolcevali že v času, ko je trajal nesmiseln montiran proces. (o tem, da je človek kriv šele takrat, ko je s pravnomočno sodbo obsojen najbrž niste seznanjeni, ampak to piše v naši ustavi g. predsednik vlade RS)
O čistih nohtih pa tole. Izvid, ki ga hranim in je nastal takoj zatem, ko so me našli blizu Strmice na Vrhniki in so me takoj zatem pregledali zdravniki v UKC je jasen in nedvoumen. Nohti: ne postriženi, umazani in zanemarjeni. O nohtih, bradi, lasišču, laseh in koži je nedvoumno zapisano tudi v izvedenskem poročilu sodne izvedenke dermatološke stroke. O čistih nohtih ni napisano ničesar, marveč o tem, da je glede na higienske pogoje, ki sem jih imel v ujetništvu jasno, da so bili takšni kot so bili zanemarjeni in ne postriženi. O umazanih, ne postriženih in zanemarjenih nohtih pa pričajo tudi fotografije, ki jih je naredila Slovenska policija, takoj za tem, ko so me našli, zvezanega, 17 kg shujšanega, zanemarjenega, pretepenega, dehidriranega in mokrega od svojega urina. Če bo treba jih bom predložil skupaj z dokumenti v dokaz.
No, tokrat pa imam tudi pisne dokaze o svojih trditvah. G. Janez Janša laž ima kratke noge. To pa menda veste. Jaz nisem lagal pa sem izgubil pravdo na skorumpiranem sodišču, ko ste me tožili. Oba zelo dobro veva kdo je amatersko podtaknil eksploziv pod avto poslanca leta 1993. Oba tudi dobro veva še kaj. Npr. da ni bilo gotovinskih plačil pri trgovanju z orožjem ste trdili, sam pa toliko denarja v gotovini niti prej niti potem nisem videl. Bilo je v Spodnjih garažah v Kočevski Reki in takrat sem brezpogojno verjel, da g. Lovšin to pelje v državni proračun. Zdaj, čeprav se mi sploh ne da, moram nastopiti tako kot to delate vi.
Pozivam vas, da se takoj javno opravičite za izrečeno laž. V nasprotnem bom zoper vas vložil odškodninsko tožbo, denar od odškodnine pa namenil prvemu revežu, ki ga bom našel na prvi ulici naše prestolnice.To ne bo težko, saj je revežev na vsakem vogalu zadosti in preveč.
Med vami in mano pa je vseeno ena velika razlika, to je, da ste vi mene tožili, ker sem povedal resnico, jaz pa bom vas, ker ste izrekli nesramno laž in to ne prvič.
Pa kdo ste vi? Junak osamosvojitve? Ljudski junak? Za mnoge, ki vas ne poznajo da. Zame ne!!! Kaj pa bo potem, ko vas bodo spoznali? Ali se zavedate, da se v življenju vse izravna? Vsak račun je treba plačati. Nebi bil rad na vašem mestu, ko bo konec te pravljice. Že zdaj se mi smilite.
Verjamem g. Janez Janša, da vas je toliko v hlačah, da se boste javno opravičili in to takoj brez odlašanja. Jaz se vam nisem, ker sem povedal resnico. Če ne, bom v 7. dneh od tega opozorila sprožil tožbo zoper vas, morda tudi na kazenskem sodišču. Se bom posvetoval z odvetniki, ki jih imajo v arzenalu vaši politični nasprotniki.
Vse dobro in veliko uspeha na volitvah, ampak zmagajte pošteno, brez laži. Kako zanimivo je poslušati človeka, ko očita drugim tisto kar sam počne. Nikoli na tak način ne morete biti alternativa partijskim pokvarjencem.
Srečno!
Ladislav Troha Stari Log 3.9.2008
Tole pa sem poslal na nacionalko, da v skaldu z zakonom in ustavo objavijo moj ugovor. Ga niso nikoli!
Ladislav Troha
Stari Log 21
1332 Stara cerkev
Tel: 031 274 419
e-mail: mk.lado.troha@siol.net
RTV Slovenija Oddaja Odmevi - uredništvo
Kolodvorska ulica
1000 LJUBLJANA
Zadeva: Ugovor na izrečeno laž predsednika Vlade RS g. Janeza Janše
Spoštovani!
V današnji oddaji Odmevi 2.9.2008 je nastopil tudi predsednik vlade g. Janez Janša. V naštevanju domnevnih krivic, ki so se mu dogajale je omenil tudi moje ime in priiimek in dejal nakako takole.
"Bil sem 6 mesecev obtoževan, da sem ugrabil majorja Troho, potem, ko se je pojavil s čistimi nohti pa se mi nihče ni opravičil." Želim opozoriti, da je proces zoper mene na sodišču trajal 6 let. V tem montiranem procesu sem bil dvakrat oproščen in zadeva je pravnomočno končana. Natolcevanje o tem kako nisem bil ugrabljen je samo nadaljevanje nedemokratičnega obnašanja in diskreditiranja ljudi, ki g. Janezu Janši niso po godu. Tudi, če proces še nebi bil zaključen si takšnih diskreditacij predsednik vlade in predsednik Demokratske stranke nebi smel privoščiti. (kaj pa tisto, da je vsakdo nedolžen, dokler ni s pravnomočno sodbo obsojen?)
Lahko pa povem še to kaj je zapisano o nohtih v izvidu UKC, ki ga hranim v arhivu. Ta izvid je nastal po temeljitem pregledu v UKC takoj zatem, ko so me iz mesta, kjer sem bil najden zvezan, pretepen, dehidriran, moker od lastnega urina, prepeljali v bolnišnico. O nohtih v izvidu piše tole: nohti nepostriženi, umazani in zanemarjeni. Če želite vam o stanju nohtov pošljem tudi fotografije, ki jih je naredila Slovenska policija takoj, ko so me našli. Na to temo imam tudi izvedensko mnenje sodne izvedenke dermatološke stroke, ki ga je morala izdelati po ukazu višjega sodišča. Zaradi tega, ker je nedvoumno ugotovila, da je stanje nohtov, lasišča, brade in kože skladno s tem kar sem povedal preiskovalcem o času odvzema prostosti in pogojih bivanja, je padla v vodo tudi zadnja bilka tožilstva, da bi mi naprtili krivdo, da sem podal krivo ovadbo.Po tem izvedenskem mnenju in novem procesu sem dobil še eno oprostilno sodbo.
Iz navedenega sledi, da se je predsednik vlade v zvezi z mojim primerom spet grdo zlagal. To ni naredil prvič. Natolceval je že večkrat in trdil, da sem se ugrabil sam, ko proces sploh še ni bil zaključen. To pa tudi zdaj ni naredil brez razloga. Takrat je to delal zaradi procesa, ki je na sodišču potekal v zvezi s podstavljeno bombo pod avtomobil poslanca v Državnem zboru, da bi mi zmanjšal kredibilnost. Zdaj pa to počne, ker sem kandidat za poslanca v DZ na listi Stranke slovenskega naroda in me skuša ponovno diskreditirati. Ampak to spet dela s pomočjo laži. Nič novega, gleda naravnost v kamere in laže kot pes teče.
Pozivam ga seveda, da se za ponoven izlet z lažjo javno opraviči, sicer bom tako kot je njegova navada sprožil odškodninsko tožbo in odškodnino nakazal revežem. Če potrebujete dokaze o zapisanem sem na voljo. Upam, da sem dovolj podrobno pojasnil za kaj gre in verjamem, da tudi vam ni vseeno, če predsednik vlade laže. Prosim, da v skladu s zakonom objavite moj odgovor na izrečene besede predsednika vlade RS v jutrišnjih Odmevih. Tako je demokratično, Slovenija pa je po zagotovilih tudi predsednika vlade RS, ki vztrajno laže, menda demokratična in pravna država.
Vse dobro Vam želim,
Ladislav Troha, major SV, veteran vojne za samostojno in neodvisno Republiko Slovenijo, kandidat Stranke slovenskega naroda za poslanca v Državni zbor na volitvah 2008.
V vednost: Predsednik Vlade RS g. Janez Janša
Če vam pa še kaj ni jasno pa izvolite pogledati oddajo kako sem se ugrabil sam:
http://www.ustream.t...ed/1205718< /a>
On pa je pred volitvami 2008 na nacionalni televiziji dejal: "Šest mesecev so me obtoževali, da sem ugrabil majorja Troho, ko pa se je zopet pojavil v javnosti s čistimi nohti pa se mi ni nihče opravičil"
In potem sem mu poslal tole pismo:
Ladislav Troha
Stari log 21
1332 Stara cerkev
Predsednik vlade RS g. Janez Janša
Gregorčičeva ulica 20,25
1000 LJUBLJANA
Zadeva: Poziv Spoštovani gospod Janez Janša
V oddaji Odmevi dne 2.9.2008 ste med drugim omenili tudi moje ime v kontekstu domnevnih krivic, ki so se vam dogajale. Dejali ste, da so vas šest mesecev obtoževali, da ste me ugrabili, potem pa ko sem se pojavil s čistimi nohti, pa se vam ni nihče opravičil.
Montiran politični proces je zoper mene trajal 6 let. Zagrožena kazen je bila 250.000,00 SIT. Po dveh oprostilnih sodbah je zadeva pravnomočno zaključena. Iz tega sledi, da ste znova uporabili laž, da bi me diskreditirali. No, to so ves čas počeli tudi naši mediji, saj so me šest let obravnavali na straneh črne kronike. O moji samo ugrabitvi ste natolcevali že v času, ko je trajal nesmiseln montiran proces. (o tem, da je človek kriv šele takrat, ko je s pravnomočno sodbo obsojen najbrž niste seznanjeni, ampak to piše v naši ustavi g. predsednik vlade RS)
O čistih nohtih pa tole. Izvid, ki ga hranim in je nastal takoj zatem, ko so me našli blizu Strmice na Vrhniki in so me takoj zatem pregledali zdravniki v UKC je jasen in nedvoumen. Nohti: ne postriženi, umazani in zanemarjeni. O nohtih, bradi, lasišču, laseh in koži je nedvoumno zapisano tudi v izvedenskem poročilu sodne izvedenke dermatološke stroke. O čistih nohtih ni napisano ničesar, marveč o tem, da je glede na higienske pogoje, ki sem jih imel v ujetništvu jasno, da so bili takšni kot so bili zanemarjeni in ne postriženi. O umazanih, ne postriženih in zanemarjenih nohtih pa pričajo tudi fotografije, ki jih je naredila Slovenska policija, takoj za tem, ko so me našli, zvezanega, 17 kg shujšanega, zanemarjenega, pretepenega, dehidriranega in mokrega od svojega urina. Če bo treba jih bom predložil skupaj z dokumenti v dokaz.
No, tokrat pa imam tudi pisne dokaze o svojih trditvah. G. Janez Janša laž ima kratke noge. To pa menda veste. Jaz nisem lagal pa sem izgubil pravdo na skorumpiranem sodišču, ko ste me tožili. Oba zelo dobro veva kdo je amatersko podtaknil eksploziv pod avto poslanca leta 1993. Oba tudi dobro veva še kaj. Npr. da ni bilo gotovinskih plačil pri trgovanju z orožjem ste trdili, sam pa toliko denarja v gotovini niti prej niti potem nisem videl. Bilo je v Spodnjih garažah v Kočevski Reki in takrat sem brezpogojno verjel, da g. Lovšin to pelje v državni proračun. Zdaj, čeprav se mi sploh ne da, moram nastopiti tako kot to delate vi.
Pozivam vas, da se takoj javno opravičite za izrečeno laž. V nasprotnem bom zoper vas vložil odškodninsko tožbo, denar od odškodnine pa namenil prvemu revežu, ki ga bom našel na prvi ulici naše prestolnice.To ne bo težko, saj je revežev na vsakem vogalu zadosti in preveč.
Med vami in mano pa je vseeno ena velika razlika, to je, da ste vi mene tožili, ker sem povedal resnico, jaz pa bom vas, ker ste izrekli nesramno laž in to ne prvič.
Pa kdo ste vi? Junak osamosvojitve? Ljudski junak? Za mnoge, ki vas ne poznajo da. Zame ne!!! Kaj pa bo potem, ko vas bodo spoznali? Ali se zavedate, da se v življenju vse izravna? Vsak račun je treba plačati. Nebi bil rad na vašem mestu, ko bo konec te pravljice. Že zdaj se mi smilite.
Verjamem g. Janez Janša, da vas je toliko v hlačah, da se boste javno opravičili in to takoj brez odlašanja. Jaz se vam nisem, ker sem povedal resnico. Če ne, bom v 7. dneh od tega opozorila sprožil tožbo zoper vas, morda tudi na kazenskem sodišču. Se bom posvetoval z odvetniki, ki jih imajo v arzenalu vaši politični nasprotniki.
Vse dobro in veliko uspeha na volitvah, ampak zmagajte pošteno, brez laži. Kako zanimivo je poslušati človeka, ko očita drugim tisto kar sam počne. Nikoli na tak način ne morete biti alternativa partijskim pokvarjencem.
Srečno!
Ladislav Troha Stari Log 3.9.2008
Tole pa sem poslal na nacionalko, da v skaldu z zakonom in ustavo objavijo moj ugovor. Ga niso nikoli!
Ladislav Troha
Stari Log 21
1332 Stara cerkev
Tel: 031 274 419
e-mail: mk.lado.troha@siol.net
RTV Slovenija Oddaja Odmevi - uredništvo
Kolodvorska ulica
1000 LJUBLJANA
Zadeva: Ugovor na izrečeno laž predsednika Vlade RS g. Janeza Janše
Spoštovani!
V današnji oddaji Odmevi 2.9.2008 je nastopil tudi predsednik vlade g. Janez Janša. V naštevanju domnevnih krivic, ki so se mu dogajale je omenil tudi moje ime in priiimek in dejal nakako takole.
"Bil sem 6 mesecev obtoževan, da sem ugrabil majorja Troho, potem, ko se je pojavil s čistimi nohti pa se mi nihče ni opravičil." Želim opozoriti, da je proces zoper mene na sodišču trajal 6 let. V tem montiranem procesu sem bil dvakrat oproščen in zadeva je pravnomočno končana. Natolcevanje o tem kako nisem bil ugrabljen je samo nadaljevanje nedemokratičnega obnašanja in diskreditiranja ljudi, ki g. Janezu Janši niso po godu. Tudi, če proces še nebi bil zaključen si takšnih diskreditacij predsednik vlade in predsednik Demokratske stranke nebi smel privoščiti. (kaj pa tisto, da je vsakdo nedolžen, dokler ni s pravnomočno sodbo obsojen?)
Lahko pa povem še to kaj je zapisano o nohtih v izvidu UKC, ki ga hranim v arhivu. Ta izvid je nastal po temeljitem pregledu v UKC takoj zatem, ko so me iz mesta, kjer sem bil najden zvezan, pretepen, dehidriran, moker od lastnega urina, prepeljali v bolnišnico. O nohtih v izvidu piše tole: nohti nepostriženi, umazani in zanemarjeni. Če želite vam o stanju nohtov pošljem tudi fotografije, ki jih je naredila Slovenska policija takoj, ko so me našli. Na to temo imam tudi izvedensko mnenje sodne izvedenke dermatološke stroke, ki ga je morala izdelati po ukazu višjega sodišča. Zaradi tega, ker je nedvoumno ugotovila, da je stanje nohtov, lasišča, brade in kože skladno s tem kar sem povedal preiskovalcem o času odvzema prostosti in pogojih bivanja, je padla v vodo tudi zadnja bilka tožilstva, da bi mi naprtili krivdo, da sem podal krivo ovadbo.Po tem izvedenskem mnenju in novem procesu sem dobil še eno oprostilno sodbo.
Iz navedenega sledi, da se je predsednik vlade v zvezi z mojim primerom spet grdo zlagal. To ni naredil prvič. Natolceval je že večkrat in trdil, da sem se ugrabil sam, ko proces sploh še ni bil zaključen. To pa tudi zdaj ni naredil brez razloga. Takrat je to delal zaradi procesa, ki je na sodišču potekal v zvezi s podstavljeno bombo pod avtomobil poslanca v Državnem zboru, da bi mi zmanjšal kredibilnost. Zdaj pa to počne, ker sem kandidat za poslanca v DZ na listi Stranke slovenskega naroda in me skuša ponovno diskreditirati. Ampak to spet dela s pomočjo laži. Nič novega, gleda naravnost v kamere in laže kot pes teče.
Pozivam ga seveda, da se za ponoven izlet z lažjo javno opraviči, sicer bom tako kot je njegova navada sprožil odškodninsko tožbo in odškodnino nakazal revežem. Če potrebujete dokaze o zapisanem sem na voljo. Upam, da sem dovolj podrobno pojasnil za kaj gre in verjamem, da tudi vam ni vseeno, če predsednik vlade laže. Prosim, da v skladu s zakonom objavite moj odgovor na izrečene besede predsednika vlade RS v jutrišnjih Odmevih. Tako je demokratično, Slovenija pa je po zagotovilih tudi predsednika vlade RS, ki vztrajno laže, menda demokratična in pravna država.
Vse dobro Vam želim,
Ladislav Troha, major SV, veteran vojne za samostojno in neodvisno Republiko Slovenijo, kandidat Stranke slovenskega naroda za poslanca v Državni zbor na volitvah 2008.
V vednost: Predsednik Vlade RS g. Janez Janša
Če vam pa še kaj ni jasno pa izvolite pogledati oddajo kako sem se ugrabil sam:
http://www.ustream.t...ed/1205718< /a>
sporočil: 9.333
Pridna, Tanja Srnovršnik
spet oblekla je površnik,
prižgala zažigalno vrvico,
nanjo pa obesila še udico,
dovolj bo, za dobro malico!
Sodražan
spet oblekla je površnik,
prižgala zažigalno vrvico,
nanjo pa obesila še udico,
dovolj bo, za dobro malico!
Sodražan
sporočil: 702
Imamo pa res zaščito v lasti državi ! Po naši državi lomastijo
tujci in v tujini politično diskreditirajo naše državljane namesto,
da bi sdelali svoj posel. Več kot leto dni niso zaslišali Janše, o
katerem pravi, da imajo trdne dokaze. Ali je finec bebav, ali pa
skorumpiran.
sporočil: 1.391
1202DLXCo je napisal(a):
Imamo pa res zaščito v lasti državi ! Po naši državi lomastijo tujci in v tujini politično diskreditirajo naše državljane namesto, da bi sdelali svoj posel. Več kot leto dni niso zaslišali Janše, o katerem pravi, da imajo trdne dokaze. Ali je finec bebav, ali pa skorumpiran.
Adijo pamet. EU država ima popolnoma blesave preiskovalce za mednarodne primere, ki nas hodijo k našim sosedom tožit. In lej ga zlomka ni nekaj rekla kazala, prikazan je bil dejansko odgovor čudnega finca.
A meni se vse bolj dozdeva, da je nekaj čudnega pri nas in da imajo kosmato dušo vaši in naši. Jebenti, da ni vsaj 1(en) slo medij uspel dobiti izjave, ki jo je mimogrede dobil medij izven EU. Jebeš državo, ki jo malar fura in naj mi odpusti dolfe, ki je vseeno svet vrgel iz stečajev.
Kaj nam je križanega treba, ko imamo malarja, ki mimogrede obrača miljončke.
Gospod Troha,ali drži da ste bili obsojeni na visoko denarno
kazen zaradi obrekovanja proti JJ in ste ga milo prosilii naj vam
kazen odpusti,ta pa je to tudi storil?
Pa lep pozdrav!
Pa lep pozdrav!
sporočil: 137
Napodit to bando Finsko iz države.
Čisto možno je, da delajo za tuje obveščevalne službe, naši kifeljci pa jim veselo odpirajo vrata celo v sam vrh slovenske politike.
Pa to ne moreš verjet, da nas imajo neki finci za večje balkance od samega balkana.
Berglunda in Bjerkvista zapret in za jajca stisnit, da pokažeta kakšen papir, drugač pa brco v rit in prepoved vstopa v državo in poročanja o njej za 50 let.
AMEN !!!!
Čisto možno je, da delajo za tuje obveščevalne službe, naši kifeljci pa jim veselo odpirajo vrata celo v sam vrh slovenske politike.
Pa to ne moreš verjet, da nas imajo neki finci za večje balkance od samega balkana.
Berglunda in Bjerkvista zapret in za jajca stisnit, da pokažeta kakšen papir, drugač pa brco v rit in prepoved vstopa v državo in poročanja o njej za 50 let.
AMEN !!!!
sporočil: 3.129
Ne vem zakaj novinarka manipulira. V naslovu pravi: Dokazi (proti
Janši ?) so bili tako trdni, da smo Janšo morali zaslišati! Finski
preiskovalec pa zagrebški televiziji: Dokazi o korupciji v
Sloveniji so bili tako trdni, da smo Janšo morali zaslišati. Če
tako Finance ustvarjate javno mnenje potem je čas, da čas(T)nik
odpovem!
shaman je napisal(a):
Termin "war boardroom" in imena dokumentov izpeljanke iz tega, kot je recimo "fighting book", so normalni, zlasti v večjih poslih oz. v projektih korporacij. Tudi v Ciscu, da o orožarskih firmah niti ne govorim, he,he.
PO načelu "izgubljeno v prevodu", je Janša seveda zadeve primerno kontaminiral z našimi terminusi, [ki se v jeziku Eskimov slišijo nobel, v našem pa malo bolj partizansko-jlajevsko]. Pa je recimo "project leadership" ali "war boardroom", postal "štab", he,he. Dokumenti pa potemtakem "štabni".
Je pa res, da se tudi ti brutus moj luka-vi v tej zadevi, spričo gnusa, ki ga čutiš do Janše obnašaš malo kot oni retardo, ki mu kažejo s prstom na Luno in zanimive nebule v osrčju Mlečne ceste on pa gleda v prst in komentira črno za noktom.
Kali je važno kako se dokumentu reče? Dokument očitno je, tudi logično je da je, je po svoji vsebini asesment pizdekov iz Patrie kako bi "lobirali" za posel in v dokumentu piše približno neki tacega: "... Herra Cekuta ima dobro pokrite precednika države in vlade Drnovška in Ropa, je pa zelo nerodno, da je ravnokar izbran novi premijer - Janša, do katerega Herra Cekuta nima dostopa...in je povrhu veliko manj penezo-pragmatičen, ker ej v predvolilnem lasu grozil z antikorupcijo, ter glede denarnih zadev tudi tak vobče nekam poštenjakarsko-talibanski, dočim Herra Drnofsek & Herra Ropp normalno tolerirata, da v takih poslih zašlužijo "svetovalci" oz. "lobisti", zlasti če so NjihoviSvoji™ ...recimo...sort of" , he,he.
Daj za trenutek odmisli tvoj gnus do Janše in mi komentiraj to, kar sem ravnokar napisal za Cekuto. Povej mi kaj tak, recimo da hipotetičen stavek, pomeni.
LP shaman
jaz čutim gnus do vseh slovenskih politikov, tudi do janše . kot sem že napisal, bi patria podkupila kogarkoli. v to zgodbo je padel janša in njegova ekipa, ker je bil ravno takrat predsednik vlade. drugače bi se tam znašli rop ali kdorkoli že. glede na pregovorno poštenje slovenskih politikov vprašanje ni bilo ali podkupiti, pač pa koga podkupiti.
po meni znanih podatkih je janša daleč od tega, da bi bil nedovzeten za korupcijo. njegova ekipa pa sploh (tipčki kot so zagožen, baraga, njavro in podobni, ki v tovrstnih situacijah nadomeščajo generala). ravno v tej zgodbi je janša že namočil zagožna, saj je povedal, da je bil na sestankih s cekuto. zagožen pa je (bil) desna roka janše, vsaj pri poslih, kjer so se jemale podkupnine.