Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Čudežni deček Domen Zavrl osumljen utaje davkov
Strani: 1
sporočil: 135
Kje ste sedaj SDS-ovci?!
Ste se Umaknili in kujete protinapad: "Saj imamo podatke tudi LDS ljudje so to delali" ali pa "nismo bili zraven, če pa smo slučajno bili, pa nismo nič krivi!!"
Ste se Umaknili in kujete protinapad: "Saj imamo podatke tudi LDS ljudje so to delali" ali pa "nismo bili zraven, če pa smo slučajno bili, pa nismo nič krivi!!"
sporočil: 1.050
Samo še en dokaz,da ne samo,da niso boljši od prejšnjih
barab,slabši so,res pa je,da je Domen manj kriv,kot njegovi botri.
sporočil: 18.121
Hm?
Zakaj že?
Zakaj bi bil Domen manj kriv? Saj je ON utajil davek, a ne?
In od kdaj imamo termine "bolj kriv", "manj kriv"? Po mojem sta samo dve možnosti: kriv ali nedolžen.
Kar pa se seveda dokazuje v sodnem postopku.
SE pa strinjam, da lahko botri tudi pomilostijo že pravnomočno obsojenega, ampak to je druga zgodba.
Zakaj že?
In od kdaj imamo termine "bolj kriv", "manj kriv"? Po mojem sta samo dve možnosti: kriv ali nedolžen.
Kar pa se seveda dokazuje v sodnem postopku.
SE pa strinjam, da lahko botri tudi pomilostijo že pravnomočno obsojenega, ampak to je druga zgodba.
sporočil: 3.087
0902ISXdX je napisal(a):On je NAŠ, torej NI KRIV. :)
Hm?
Zakaj že?
sporočil: 5.397
ma neee, kako ne razumete? zavrl je v resnici agent, ki ga je janši
uturila lds, da jim dela sramoto.
novica
novica
sporočil: 544
kakšen kandidat za ministra, to je le lastni marketing. Če je zdaj
star 28 let, bodite no resn, da bi kandidata pri 26 letih nekdo
zares predlagal za ministra za gospodarstvo- za vrtec, ne pa
zares.Ali nimate profesionalnih tem, da še vedno pišete preveč na
ravni novic in direkta ???
sporočil: 7.327
Kakšna SDS? Od njega so se distancirali, hkrati pa je jasno,
da, ker ni dobil funkcije v vladi, se je umaknil. Ali to
pomeni, da je izstopil iz stranke ai pa, da ni več aktiven v njej,
ni pomembno. A zato, ker je nekoč nekdo imel knjižico ZKJ in storil
težko peesdarijo v trazniciji kot gpospodarstvenik blizu korita, je
pa avtomatično odgovorna LDS (ne pozabite na Demos pred LDS!)?
Dajte no, nehajte se strankarsko barvati kot navijači na nogometnem
svetovnem prvenstvu...
sporočil: 1.050
novica je napisal(a):
ma neee, kako ne razumete? zavrl je v resnici agent, ki ga je janši uturila lds, da jim dela sramoto.
novica
Resnica pa je,da je v resnici dvojni agent;Janša ga je poturil LDS,ki ga je nato uturila SDS kjer pa nižjih oficirjev niso
obvestili o prestopu!Namerno ali ne?Dilema ostaja .-)
sporočil: 439
1marjan je napisal(a):
Resnica pa je,da je v resnici dvojni agent;Janša ga je poturil LDS,ki ga je nato uturila SDS kjer pa nižjih oficirjev niso
obvestili o prestopu!Namerno ali ne?Dilema ostaja .-)
Morda gre celo za trojnega agenta in sicer od NSi. Sumljivo je namreč to, da NSi pri celi zadevi ni nič omenjena.
sporočil: 2.725
Zanima me v katerem grmu tiči zajec, da so nekateri podatki, ki
načeloma sodijo v kategorijo davčne tajnosti, tako prosto dostopne
novinarjem.
Meni bi ti podatki še kako prav prišli pri preganjanju neplačnikov, ampak meni DURS noče posredovati podatkov niti če poizvedbo pošlje odvetnik s priloženo pravnomočno sodbo.
Moj point: Še dobro, da so Slovenci taki zarukanci, sicer bi se že zdavnaj vprašali kaj se v resnici dogaja z njihovo zasebnostjo in kako DURS slabo skrbi za varnost davčnih podatkov, da jim takole odtekajo.
Če je tale vest slučajno resnična, pote je tale kejs zrel za prijavo Informacijski pooblaščenki in kazensko ovadbo na državno tožilstvo.
Meni bi ti podatki še kako prav prišli pri preganjanju neplačnikov, ampak meni DURS noče posredovati podatkov niti če poizvedbo pošlje odvetnik s priloženo pravnomočno sodbo.
Moj point: Še dobro, da so Slovenci taki zarukanci, sicer bi se že zdavnaj vprašali kaj se v resnici dogaja z njihovo zasebnostjo in kako DURS slabo skrbi za varnost davčnih podatkov, da jim takole odtekajo.
Če je tale vest slučajno resnična, pote je tale kejs zrel za prijavo Informacijski pooblaščenki in kazensko ovadbo na državno tožilstvo.
sporočil: 2.725
1marjan je napisal(a):
Samo še en dokaz,da ne samo,da niso boljši od prejšnjih barab,slabši so,res pa je,da je Domen manj kriv,kot njegovi botri.
Samo verniki in antiverniki verjamejo v apriorno krivdo oz. odgovornost naših oz. vaših.
Meni pa se zdi dober pokazatelj, da teli vsaj sprožijo kazenski postopek, pa čeprav je tale človek njihov.
sporočil: 720
Čudežni deček ima sedem (beri 7) enot v sistemu COBISS , od tega sta dve diplomi (ena s
kranjske Sorbone) in doktorat iz Celovca.
Je to čudežno? No, zagotovo je "čudežno" da je prilezel tako "daleč" v tako kratkem času.
Takšnih "čudežnih" dečkov ne rabimo - naj mu bo v Londonu prelepo.
Je to čudežno? No, zagotovo je "čudežno" da je prilezel tako "daleč" v tako kratkem času.
Takšnih "čudežnih" dečkov ne rabimo - naj mu bo v Londonu prelepo.
sporočil: 436
Meni ni jasno, kako mu je uspelo poturit te diplome in disertacijo
v cobiss, ker se je že takrat govorilo, da je vse lažno. V Kranju
so mu najbrž le nostrificirali, faksa tam on videl ni. Mogoče bi
bilo fino, če bi Finance malo povprašale kako je s tem v Celovcu.
Je pa to en navaden blefer. Čudno, da ni nobenega komentarja od MM,
saj sta se svoj čas celo skupaj nastvaljala objektivom v eni
piceriji. Govorilo se je tudi, da nekaj avte šferca in utaja DDV,
ampak do sedaj je vedno mama zlorbirala, da se je o njem pisalo kot
o angelčku.
Strani: 1