Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Saga o guvernerju: Maske in kandidati pa kar padajo
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#52948] 23.02.07 07:59
LDS - Levi, Desni, Sredinski. Predvsem pa zmedeni in nespodobni.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 52948
Strani: 1
[#52974] 23.02.07 08:43 · odgovor na: (# 52948)
[#53388] 24.02.07 02:03 · odgovor na: (# 52948)
markoff je napisal(a):
Užaljeni Marsovec spet udarja s kolumno in dvema obrazoma (svinjarijo iz preteklosti in "svetništvom" iz sedanjosti) levo-desno. Dajte zgube, poberite se - zaradi mene, če na naslednjih volitvah zmaga sama Cerkev, raje vidim njih (ob vsem svojem zadrtem ateističnem prepričanju) kot pa vašo parazitsko klientelistično združbo. Naredite raje prostor pravi levici, ki bo vredna svojega imena in se s svojim gurujem vred upokojite. Saj veste, v tisto pokojnino, ki jo je LDS omogočila tisočem ljudem neupravičeno zaradi zmanjšanja statistike brezposelnih na računprihodnjih generacij. LDS - Levi, Desni, Sredinski. Predvsem pa zmedeni in nespodobni.
kar žalostno je, da pišejo odrasli ljudje takšnele komentarje... mislim, da mi je sedaj jasno, zakaj je naša država v takem stanju kot je... kaj pa naj bo drugega, če pa volijo vlado takšni debili (se oproščam, ampak drugega izraza ne najdem). markoff, mislim, da sam nimaš blage veze o politiki in najbrž o ničemer nasploh. in potem se taki pojavijo na forumih in govorijo čez ljudi, ki so neštetokrat pametnejši, bolj izobraženi in izkušeni od njih. ne vem kdo je zguba, ampak mislim, da si to ti. no odgovori mi tole, kdo pa je po tvojem prava levica??? pa še nekaj... glede na to, da si tako pameten in da mag. Ropa zmerjaš z zgubo... pa ti postani predsednik vlade, ko si pa tako glasen in pameten... potem se oglasi, do tedaj pa zapri....
Strani: 1